Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Azonnal letölthető

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
24 622,00 Ft * 27 357,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 az program legújabb verziója a Microsoft Apple számítógépekre az e-mail forgalom, a kapcsolatok és a feladatok professzionális központi szervezésére - és így a modern mindennapi életben gyakorlatilag nélkülözhetetlen. a hasonló e-mail szoftverekkel összehasonlítva talán még mindig felülmúlhatatlan - a funkciók és lehetőségek széles skálájával az üzleti kommunikáció idő- és országhatárokon átívelően is hatékonyan szervezhető, és a programmal még az összetett projektek is könnyebben kezelhetők. A Business Outlook  Outlook for Mac 2019 intuitív, mégis felhasználóbarát új felülete támogatja a szakembereket és a tapasztalatlan felhasználókat egyaránt a mindennapi irodai munkájukban, hiszen a program lehetővé teszi a gyors és egyszerű kezdést a rendelkezésre álló funkciók használatában. Desktop

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Microsoft Outlook for Mac 2019 önálló program - e-mailek, kapcsolatok és találkozók kezelésére

Az Outlook for Mac 2019 a Microsoft program legújabb verziója Apple számítógépekre  az e-mail forgalom, a kapcsolatok és a feladatok professzionális központi szervezésére - és így gyakorlatilag nélkülözhetetlen a modern üzleti mindennapokban. A hasonló e-mail szoftverekkel összehasonlítva az Outlook még mindig felülmúlhatatlan - a funkciók és lehetőségek széles skálájával az üzleti kommunikáció hatékonyan szervezhető idő- és országhatárokon átnyúlóan, és még az összetett projektek is könnyebben kezelhetők a programmal.

Az Outlook for Mac 2019 intuitív, mégis könnyen használható új asztali felülete segíti a szakembereket és a kezdőket egyaránt a mindennapi irodai feladatok elvégzésében, mivel a program segítségével gyorsan és egyszerűen el lehet kezdeni használni a rendelkezésre álló funkciókat.

Az Outlook for Mac 2019 az e-mail forgalom jobb áttekinthetőségét is biztosítja az Outlook for Mac 2019 azáltal, hogy minden feladathoz vagy témához komplex mappastruktúrákat hozhat létre; ez lehetővé teszi az e-mailek és a hozzájuk tartozó kapcsolattartási információk stb. értelmes és átlátható módon történő szervezését. A beérkező üzenetek intelligens funkciói támogatják a felhasználókat a napi kommunikációban, hogy megkülönböztessék a lényegtelent a fontosaktól, és ennek megfelelően intelligensen rendezzék azokat. Ezáltal mindig áttekinthetővé válik minden valóban fontos feladat és fontos találkozó.

Az Outlook for Mac 2019 egyéb hasznos funkciói is segítik az időmegtakarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jobban összpontosítsanak a lényeges dolgokra. Az Outlook for Mac 2019-ben rendelkezésre álló lehetőséggel, hogy több e-mail fiókot egyetlen asztali felületen keresztül összekapcsoljon és kezeljen, a kommunikáció jobb koordinálása lehetséges. Például megbeszélések szervezésekor a résztvevők egyéni naptárai, beleértve a már iktatott időpontokat is, szinkronizálásra kerülnek, hogy már a kezdetektől fogva elkerülhetők legyenek az időbeli átfedések.

Az áttekinthető navigációs sávban azonnal elérhető az e-mailek és feladatok kezeléséhez, valamint a névjegyek és naptárak szerkesztéséhez szükséges összes funkció. Ezenkívül az Outlook for Mac 2019 asztali felülete újratervezésre került, amely az intuitív funkcióknak és funkcióknak köszönhetően még kényelmesebb használatot tesz lehetővé, mint az előző verzióban.

Szintén újdonság az érintésre optimalizált használhatóság, így az Outlook mostantól jobban használható táblagépeken és okostelefonokon egyaránt. Ezenkívül ez a verzió könnyebb szinkronizálást kínál a különböző végberendezések között, így az Outlook for Mac 2019 segítségével helyileg függetlenül elérhető az összes e-mail, kapcsolat, feladat, valamint a találkozók.

Az MS Outlook for Mac 2019 nem kapható a hagyományos boltokban egyfelhasználós licencként, hanem csak az azonos nevű Office for Mac verzió szerves részeként kínálják, vagy - a Wiresoftnál azonban külön-külön is megvásárolható a Microsoft e-mail szoftvere - különösen kedvező áron!

A Wiresoft webáruházában nemcsak az Outlook for Mac ezen verziója, hanem a régebbi verziók, valamint a többi Office program is megtalálható a macOS-hez, egyszeri vásárlási verzióban. A következőkben részletes áttekintést olvashat az Outlook for Mac 2019 verzió minden érdekes újdonságáról.

Bemutatjuk az Outlook for Mac 2019 legfontosabb újdonságait az e-mailezés terén

Az Outlook forMac 2019 az előző verzióhoz képest egy sor optimalizált meglévő, valamint teljesen új funkciót tartalmaz, amelyekkel az e-mail forgalom szervezése, valamint a találkozók és a függőben lévő feladatok egyeztetése és koordinálása még egyszerűbbé válik a mindennapokban. Az egyes kisebb fejlesztések együttesen jelentős teljesítménynövekedést eredményeznek, mert még könnyebbé teszik, hogy a lényegre koncentráljunk: ez a bejövő e-mail forgalom intelligens, relevancia szerinti osztályozásával kezdődik, kiegészül a benne található káros linkek biztonságos felismerésével a Microsoft Safe Link Service segítségével, és nem ér véget az időzónák automatikus átállításával az otthonról távol lévő találkozók megszervezéséhez.

A postaláda az e-mailek napi áradatának kezelésében

A vállalat napi e-mail forgalma a valóban fontos üzenetek mellett általában sok felesleges és spam üzenetet is tartalmaz. A "Beérkezett üzenetek relevanciával" funkció hasznos megoldást kínál erre, mivel támogatja a felhasználókat abban, hogy a fontosat a lényegtelentől elválasszák, és az előválogatással ennek megfelelően rendezzék azokat. Ebből a célból a Beérkezett üzenetek relevanciával két lapot használ a beérkezett üzenetekhez - "Releváns" és "Egyéb" néven. A fontosnak ítélt üzenetek automatikusan a "Releváns" fül alatt maradnak, az összes többi pedig az "Egyéb" fül alatt. Az Outlook azonban tájékoztatja a felhasználót a többi e-mailről, aki a lap egyszerű váltásával azonnal megtekintheti azokat.

További funkciók, mint például a "Fókuszált", kiegészítik az előválogatást annak meghatározásával, hogy mely e-maileket kell egyszer vagy általában a másik lapra válogatni. A Beérkezett üzenetek relevanciával használatához Microsoft Exchange-fiókra van szükség.

Megjegyzés @mention által

Ha egy e-mail üzenetben vagy egy találkozóra szóló meghívóban egy adott személyre szeretné felhívni a figyelmet, a szerző az üzenet szövegébe beilleszti a @ szimbólumot, kiegészítve az adott névvel. Ez kiemeli a nevet az üzenettörzsben, az Outlook for Mac 2019 automatikusan hozzáadja a tárgysorhoz, és a @ is megjelenik az üzenet mellett a Beérkezett üzenetek között.

E-mailben olvasott és kézbesítési visszaigazolások

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az üzenet címzettje nemcsak megkapta, hanem el is olvasta azt, az Outlook for Mac 2019 mind a kézbesítési visszaigazolást használja, hogy az e-mailt ténylegesen kézbesítették a címzett postafiókjába, mind az olvasási visszaigazolást, amelyet a feladó az üzenet megnyitásakor kap.

E-mail sablonok használata hasonló üzenetekhez

A napi e-mail forgalomban gyakran előfordulnak olyan rendszeresen küldött üzenetek, amelyek tartalma ritkán változik, pl. státuszüzenetek stb. Ez még gyorsabban elvégezhető a mentett sablonok beállításával és használatával, amelyek szükség esetén azonnal rendelkezésre állnak. Ezután a sablon elküldése előtt csak az új információkat kell hozzáadni.

E-mail üzenetek késleltetett küldése

Az Outlook for Mac 2019 lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mikor küldjön levelet meghatározott szabályokon keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy késleltesse az egyes üzenetek és az összes üzenet kézbesítését - egész napokkal, órákkal és percekkel egyaránt. Az adott e-mail a megadott időpontig a Tervezetek mappában marad, és akkor is elküldi, ha az Outlook nincs megnyitva a számítógépen.

Az Outlook for Mac 2019 egyéb újdonságai a szervezet számára

A következő új vagy ésszerűsített funkciók szintén megkönnyítik a találkozók szervezését és a kommunikáció gyakorlati megkönnyítését:

 • A különböző időzónák összehangolása: Különösen hasznos, ha egy másik időzónába való utazást tervez, az Outlook for Mac 2019 itt lehetőséget biztosít egy megfelelő esemény létrehozására a helyi kezdő- és végidővel. Az információk automatikus átalakítása kiküszöböli az interneten való keresést és a saját átalakítást.
 • Utazási összefoglaló kártyák: Az Outlook ezen okosabb funkciója nemcsak automatikusan hozzáadja a lefoglalt utakat a naptárhoz, hanem önállóan is használja ugyanazokat az összefoglaló kártyákat a foglalásokban felismert összes dátum és időpont esetében - a dátumok és időpontok, helyszínek és fontos számok, valamint egyéb hasznos információk mellett.
 • AFókusz mód fokozza a fókuszt: Az Outlook for Mac 2019-be újonnan integrált Fókusz mód javítja a fókuszt a munka során, akár e-maileket ír vagy olvas, akár megbeszéléseket koordinál, azáltal, hogy ideiglenesen elrejti az összes többi aktív alkalmazást és az új üzeneteket.
 • AMicrosoft Safe-Link szolgáltatás e-mail biztonságot nyújt: Az Outlook for Mac 2019 fokozott biztonságot nyújt a potenciálisan káros e-mailek fogadásakor. A Microsoft Safe-Link szolgáltatása különösen az adathalász e-mailek linkjeiben elrejtett ilyen rosszindulatú programokat észleli, ezek megjelennek az optimalizált előnézetben. Az integrált valós idejű szkenner megbízhatóan kiszűri a rosszindulatú szoftvereket és az adathalász linkeket.
 • AzOutlook for Mac 2019 érintésre optimalizált működése: Az Outlook for Mac 2019 tableten vagy okostelefonon lévő felhasználói még intuitívabban működtethetik a programot a gesztusok jobb bevonásával. Az olyan műveletek, mint az "Olvasottként jelölés", "Megjelölés", "Törlés", "Archiválás" és "Nincs" egyedileg meghatározhatók a "Balra húzás" és a "Jobbra húzás" gesztusokkal.
 • Értekezlet résztvevőinek megjelenítése: Ha egy másik munkatárs szervez értekezletet, a meghívottak válaszai az Outlook for Mac 2019-ben a saját Mac számítógépükön is megjeleníthetők.
 • Vizuálisan javítsa az e-maileket SVG fájlokkal: Az e-mailek gyakran informatív tartalmat és hatást is nyernek, ha a feladó megfelelő SVG-fájlt - Scalable Vector Graphics vagy vektorgrafika - mellékel hozzájuk. A vektorgrafikák előnye nemcsak az, hogy méretezhetőek, ami azt jelenti, hogy a képminőség romlása nélkül nagyítható, kicsinyíthető vagy elforgatható. Ezek különböző szűrőkkel tovább szerkeszthetők. Az Outlook for Mac 2019 erre a célra alkalmas SVG-témákat kínál.

Rendszerkövetelmények a Microsoft Outlook 2019 használatához Mac számítógépen

Az alábbiakban felsorolt részletek mutatják az Outlook for Mac 2019 telepítésének és futtatásának minimális követelményeit egy Apple-eszközön.

 • Operációs rendszer: a három legújabb macOS operációs rendszer valamelyikének verziója
 • iPad és iPhone: iOS 8.0 vagy újabb - a gépi tanulási funkciók használatához iOS 12.0 szükséges
 • Processzor: Intel
 • Memória: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 3 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: legalább 1.280 x 800 pixeles felbontás

Outlook for Mac, mint önálló program a Office-Suite for Mac 2019 vásárolni olcsón a Wiresoftnál

Mint a Microsoft Office csomagok tipikus szoftverei Mac-re, az Outlook for Mac 2019 a legtöbb kiskereskedőnél csak a megfelelő teljes Office verzió megvásárlásával érhető el. A Wiresoft viszont külön kínálja az Outlook for Mac 2019 szoftveráruházában. Ha a Wiresoftnál vásárol egy szoftvert, akkor kétszeresen is jól jár: egyrészt mindazokból az előnyökből, amelyeket ez a vásárlási verzió kínál az előfizetéses verzióhoz képest, amely általában díjköteles frissítéseket tartalmaz; másrészt a különösen alacsony árból!

A Wiresoft által kínált Outlook for Mac 2019 semmilyen módon nem különbözik a megfelelő Office csomagban található szoftvertől, és a funkcionalitás tekintetében sincs semmilyen korlátozása.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft segítségével: Outlook for Mac 2019 egy egyfelhasználós licenc, amely egy nagyobb mennyiségi licencből származik, amelyet az eredeti vásárló - általában egy vállalat - már nem használ. Ez a szoftver csak a vásárlás után kerül regisztrálásra. A Wiresoft jó hírű kereskedőként kizárólag olyan használt Microsoft-szoftvereket kínál, amelyek megvásárlása és értékesítése az EU-n belül teljesen legális és kockázatmentes. Ezek mindig hivatalos teljes verziók, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált programokkal. Az Ön biztonsága érdekében minden egyes mennyiségi licencből kínált Microsoft-programot teszteltünk a hibátlan használhatóság érdekében, hogy a telepítés után Ön teljes mértékben és korlátlan ideig használhassa.

Így, különösen a magánfelhasználók és az önálló vállalkozók, valamint a kisvállalkozások használhatják az Outlook for Mac 2019 összes előnyét önálló programként a Wiresoft szoftvervásárlással. Az Outlook for Mac mellett más Office for Mac programokat, valamint más Microsoft szoftvereket is találhat kedvező áron a szoftverboltban.

Az Outlook for Mac 2019 vagy egy másik verzióval vagy egy másik Office for Mac programmal kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban egyszerűen vegye igénybe e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül kompetens tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák