Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10582
  • H04-01320
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 685 359,00 Ft * 1 872 620,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Eszközök 1x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Ez az útmutató a Teams, a SharePoint és a OneDrive erejére összpontosít, beleértve a dokumentumok tárolását, az együttműködést, a megosztást és a beszélgetéseket. Nem kell csak egy eszközt használnia a munka elvégzéséhez - minden eszköz együttesen működik az optimális termelékenység érdekében. A valós idejű együttműködés során a projekt szempontjából fontos fájlokhoz való könnyű hozzáférés sok időt takaríthat meg. A Microsoft Teamsben megosztott fájlok ott érhetők el, ahol beszélgetéseket és megbeszéléseket folytat, és a csapat együttesen birtokolhatja őket. A Microsoft Teamsben megosztott dokumentumokat a SharePointban tárolja, így mindkét világból a legjobbat kapja.

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 - Új funkciók 

Ez az útmutató a Teams, a SharePoint és a OneDrive erejére összpontosít, beleértve a dokumentumok tárolását, az együttműködést, a megosztást és a beszélgetéseket. Nem kell csak egy eszközt használnia a munka elvégzéséhez - minden eszköz együttesen működik az optimális termelékenység érdekében.

A valós idejű együttműködés során a projekt szempontjából fontos fájlokhoz való könnyű hozzáférés sok időt takaríthat meg. A Microsoft Teamsben megosztott fájlok ott érhetők el, ahol beszélgetéseket és megbeszéléseket folytat, és a csapat együttesen birtokolhatja őket. A Microsoft Teamsben megosztott dokumentumokat a SharePointban tárolja, így mindkét világból a legjobbat kapja.

A Microsoft SharePoint Server 2019 egy olyan átfogó megoldáscsomag, amelynek célja, hogy segítse Önt üzleti adatainak kezelésében

A SharePoint Server 2019 a SharePoint in Microsoft 365-ben bevezetett modern élményhez lett frissítve. Az alábbiakban bemutatunk néhány különbséget a SharePoint Server 2019 modern és a SharePoint Server 2016 klasszikus élménye között.

A SharePoint Server szervezetek helyben vagy Office 365 Enterprise előfizetéssel telepíthetik és kezelhetik a SharePoint Server-t, hogy kihasználhassák a legújabb funkciók előnyeit. Egyéb funkciókat és funkciókat is kínál, mint például modern webhelyoldalak, modern webrészek és szerzői részek, modern listák és könyvtárak, modern keresés, integráció a PowerApps, Power BI és MS Flow programokkal, valamint SharePoint kezdőlapok. SharePoint Server 2019 letöltése.

A Microsoft SharePoint Server 2019 rendszerkövetelményei

  • Szerver operációs rendszer: Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter; Windows Server 2019 Standard vagy Datacenter; Windows Server 2022 Standard vagy Datacenter
  • RAM: 16 GB
  • Processzor: 64 bit
  • Merevlemez tárhely: 80 GB
  • Internet-hozzáférés
További linkek "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák