Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL megvásárlása azt jelenti, hogy egy adott eszköznek hozzáférést biztosít a Sharepoint platformhoz. Így a céges PC-t vagy akár egy...
19 417,00 Ft *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Egy Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL megvásárlása azt jelenti, hogy (egy másik) alkalmazott könnyedén hozzáférhet a vállalati dokumentumokhoz és bárhonnan együttműködhet a...
19 417,00 Ft *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Vásárolja meg a Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL - A testreszabott megoldás - A testreszabott megoldás A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kiadása a megszokott, intuitív kezelhetőségű környezet...
16 176,00 Ft *

SharePoint Server CAL: Optimalizálja az együttműködést és az információkezelést

A SharePoint Server CAL-ok hatékony megoldást kínálnak a vállalatok együttműködéséhez és információkezeléséhez. Ezekkel az ügyfél-hozzáférési licencekkel (CAL) zökkenőmentesen hozzáférhet a SharePoint Server funkcióihoz, és növelheti csapatai hatékonyságát.

Miért a SharePoint Server CAL?

Együttműködő munkakörnyezet

SharePoint Server A CAL olyan kollaboratív munkakörnyezetet tesz lehetővé, amelyben a csapatok hatékonyan tudnak együtt dolgozni. Ossza meg a dokumentumokat, hozzon létre közösen tartalmakat, és optimalizálja a vállalaton belüli kommunikációt.

Dokumentumkezelés és szervezés

A hatékony dokumentumkezelés kulcsfontosságú. A SharePoint Server CAL segítségével központilag tárolhatja, rendszerezheti és oszthatja meg a dokumentumokat. Ezáltal könnyebben megtalálhatók lesznek, és nő a termelékenység.

Biztonság és hozzáférés-szabályozás

Védje az érzékeny információkat a SharePoint Server CAL biztonsági funkcióival. Határozza meg a hozzáférési jogokat, és ellenőrizze, hogy ki milyen adatokhoz férhet hozzá. Biztosítsa a vállalati információk titkosságát és sértetlenségét.

Hogyan szerezhetem be a SharePoint Server CAL-t?

Rugalmas licencelés

SharePoint Server A CAL rugalmas licencelési lehetőségeket kínál. Válassza ki a szükséges licencek számát vállalata igényeinek megfelelően. Szükség szerint növelheti a felhasználást, hogy a licencköltségek összhangban maradjanak a növekedéssel.

Könnyű integráció

A SharePoint Server CAL integrálása meglévő IT-infrastruktúrájába egyszerű. Könnyen kezelheti a licenceket, és kihasználhatja a SharePoint kiterjedt funkcióit az együttműködés és az információkezelés optimalizálása érdekében.

Következtetés

Optimalizálja az együttműködést és az információkezelést vállalatában a SharePoint Server CAL segítségével. Használja ki az együttműködési funkciókat, a hatékony dokumentumkezelést és a biztonsági ellenőrzéseket a termelékenység növelése érdekében. Válassza a rugalmas licencelési lehetőségeket, és integrálja a SharePoint Server CAL-t zökkenőmentesen az informatikai infrastruktúrájába, hogy megfeleljen a Google Help Desk legújabb frissítésének követelményeinek.

Kategóriák