Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 417,00 Ft * 21 573,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x
Rendszer  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   megvásárlása azt jelenti, hogy egy adott eszköznek hozzáférést biztosít a Sharepoint platformhoz. Így egy céges PC vagy akár egy notebook tetszőleges számú felhasználó használhatja a Sharepoint oldalon keresztül történő tartalommegosztásra, illetve az ottani keresésre és szerkesztésre. Általánosságban elmondható, hogy az Device CAL akkor hasznos, ha az alkalmazottak kizárólag a saját PC-jükön dolgoznak, vagy ha a PC-ket több alkalmazott osztja meg egymással. Az ajánlat itt a Standard kiadásra vonatkozik. Ha egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   Enterprise funkciók  használatához is szükséges, további Enterprise-CAL szükséges.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   megvásárlása azt jelenti, hogy egy adott eszköznek hozzáférést biztosít a Sharepoint platformhoz. Így a céges PC-t vagy akár egy notebookot tetszőleges számú felhasználó használhatja a tartalom megosztására a Sharepoint címen keresztül, illetve az ottani keresésre és szerkesztésre. Általában az Device CALs hasznos, ha az alkalmazottak kizárólag a saját PC-jükön dolgoznak, vagy ha a PC-ket több alkalmazott osztja meg egymással. Az ajánlat itt a Standard kiadásra vonatkozik. Ha egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   Enterprise funkciókat is használni kívánja , további Enterprise CAL szükséges.

Jobb együttműködés a megfelelő szoftverrel

A Sharepoint 2019 számos és átfogó együttműködési lehetőséget kínál egy vállalat alkalmazottai számára. A cél a projektek és feladatok közös irányítása és végrehajtása. Ennek érdekében a Sharepoint számos dokumentumkezelési és keresési funkciót kínál, de számos tartalomkezelési lehetőséget is. A program például a intranetes portálként működik és a belső vállalati vitafórumok közösségi hálózatának szerepét tölti be. A felhasználók maguk állíthatják be, hogy milyen tartalmak jelenjenek meg a csapatweboldalakon és a blogokon , vagy hogy mi legyen látható csak az egyes részlegek vagy a projektcsoportok számára , és mi legyen látható az egész vállalat számára. A MicrosoftSharepoint Server 2019 Device CAL egy olyan változat, amely a vállalati PC csatlakoztatására szolgál a részlegek közötti kommunikációhoz. 

Modernizált menük és kezelési lehetőségek

A 2019   Sharepoint verziója többek között a különböző kijelzőkön jól működő, áttekinthetőbb felhasználói felületre összpontosít. Ez figyelembe veszi az egyre mobilabbá váló számítógép-használatot . A közösségi szoftver Sharepoint szinte egyformán jól kezelhető táblagépekről, okostelefonokról, notebookokról és asztali eszközökről . A felhasználók intuitív módon férhetnek hozzá a gyakran használt alkalmazásokhoz és fontos tartalmakhoz, és gyorsan elérhetik a megfelelő kapcsolattartókat. A Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Vásárlás segítségével a licencelt eszköz felhasználói a SharePoint Online-hoz hasonló felhasználói felületet élvezhetnek. A dokumentumkönyvtárak és A navigációs struktúrákat a Office 365 struktúráihoz igazítottuk. 

Dokumentumok egyszerű kommunikációja és megosztása

A SharePoint 2019 javításai az előző verzióhoz képest többek között az új kommunikációs oldalak és a Team News funkció. Ha egy másik vállalati eszköznek hozzáférést szeretne adni ezekhez, vásárolhat egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device   CAL-t közvetlenül tőlünk. A Team Sites jelenlegi verziója a Sharepoint  Sharepoint listákat és könyvtárakat is tartalmaz. Ezen túlmenően ez a fejlett mobil adatfelhasználásról is szól. Az úgynevezett Next Generation Sync Client (NGSC) megbízható hozzáférést biztosít az arra jogosult személyek számára a vállalati dokumentumokhoz - bármikor és bárhol, ahol az internet elérhető. Ez különösen akkor fontos, ha a Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL  laptophoz vagy táblagéphez kívánja megvásárolni. 

Sharepoint licencek minden igényre

A Sharepoint hatékony használatához egy vállalatnál több licenc szükséges. Például minden egyes szerverpéldánynak saját licencre van szüksége, de minden egyes hozzáférő operációs rendszerpéldánynak is. Bizonyos mértékig lehetséges az engedélyek keverése. Ez azt jelenti, hogy egy újonnan vásárolt 2019 hozzáférési licenc hozzáférhet egy olyan kiszolgálóhoz, amelyen még mindig a Sharepoint2016 fut. Ennek akkor van értelme, ha például a szerver frissítése hosszú távra van tervezve, de egy új alkalmazott vagy egy új PC rövid távon új licencet kap. Ezen túlmenően, a   felhasználó és eszköz CAL-ok tetszőleges számú felhasználó és eszköz megosztható egy vállalaton belül. Mindezeket az engedélyeket nálunk vásárolhatja meg. 

További linkek "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák