Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója A Microsoft Visual Studio 2019 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók és kis vagy...
61 700,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximálja a fejlesztők termelékenységét a megvásárolható Visual Studio 2019 Enterprise programmal A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos...
689 703,00 Ft *

Microsoft Visual Studio 2019 - áttekintés

A Microsoft Visual Studio 2019 egy jól ismert és nagy teljesítményű integrált fejlesztőkörnyezet (IDE) a fejlesztők számára. Ebben a cikkben áttekintjük a Visual Studio 2019 legfontosabb aspektusait, és azt, hogy miért fontos a fejlesztők számára.

Mi a Microsoft Visual Studio 2019?

1. Egy átfogó IDE

A Visual Studio 2019 egy integrált fejlesztőkörnyezet, amely a fejlesztőknek számos eszközt és funkciót kínál. Lehetővé teszi a Windows, webes, mobil és felhő alkalmazások létrehozását.

2. Támogatott nyelvek és platformok

Ez az IDE számos programozási nyelvet támogat, például a C#, a C++, a Python és a JavaScript nyelveket. A fejlesztők keresztplatformos alkalmazásokat fejleszthetnek Windows, Android, iOS és webes alkalmazásokhoz.

Miért érdemes a fejlesztőknek a Microsoft Visual Studio 2019-et használniuk?

1. Hatékony hibakeresés és tesztelés

A Visual Studio 2019 erőteljes hibakeresési és tesztelési eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik a hibaelhárítást és a minőségellenőrzést. A fejlesztők hatékonyabban írhatnak kódot és gyorsabban javíthatják a hibákat.

2. Integráció az Azure-ral és a DevOps-szal

A Visual Studio 2019 zökkenőmentes integrációja a Microsoft Azure-ral és az Azure DevOps-szal lehetővé teszi a hatékony csoportos együttműködést, a folyamatos integrációt és telepítést (CI/CD), valamint a felhőalapú fejlesztést.

3. Bővíthető funkciók

Az IDE számos olyan bővítményt és plugint támogat, amelyek kibővítik a funkciókat. A fejlesztők egyéni eszközöket adhatnak hozzá a fejlesztési folyamataik optimalizálásához.

Frissítés a Microsoft Visual Studio 2019-re

1. Legújabb funkciók

A korábbi verzióról a Visual Studio 2019-re frissítő fejlesztők új funkciókat és fejlesztéseket élvezhetnek, többek között jobb teljesítményt, kódelemzést és továbbfejlesztett felhasználói felületet.

2. Hosszú távú támogatás

A Microsoft hosszú távú támogatást nyújt a Visual Studio 2019-hez, ami azt jelenti, hogy a biztonsági frissítések és a hibajavítások garantáltak.

A Visual Studio 2019 for Windows megvásárlása a Wiresoftnál

Összességében a Microsoft Visual Studio 2019 egy átfogó IDE, amely a fejlesztők rendelkezésére bocsátja az eszközöket és erőforrásokat a különböző platformokra szánt, kiváló minőségű alkalmazások fejlesztéséhez. Az erőteljes hibakeresési funkciókkal, az Azure-ral és a DevOps-szal való integrációval, valamint a különféle bővítményekkel értékes választás a fejlesztők számára, akik hatékonyabbá szeretnék tenni projektjeiket. A legújabb verzióra való frissítés további előnyöket és hosszú távú támogatást kínál.

Kategóriák