Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
61 700,00 Ft * 68 555,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Visual Studio 2019 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis vagy közepes méretű fejlesztőcsapatok számára terveztek. Az átfogó funkcióválaszték minden eszközt kínál az alkalmazások és játékok következő generációjának megvalósításához - beleértve a Xamarin Android, macOS, iOS, tvOS és watchOS alapú alkalmazásokhoz. A fejlesztést még hatékonyabbá tevő funkciók közé tartozik továbbá a Tool CodeLens, amely a munka megszakítása nélkül jeleníti meg az egyes kódrészletek használatát a megoldásban, az IntelliCode, amely mesterséges intelligencia alapú megoldási javaslatokkal gyorsítja a munkát, valamint a Visual Studio Live Share, amely valós idejű együttműködéssel támogatja a csapatmunkát.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója

A Microsoft Visual Studio 2019 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók és kis vagy közepes méretű fejlesztőcsapatok számára terveztek. Az átfogó funkciókészlet minden eszközt kínál az alkalmazások és játékok következő generációjának megvalósításához - beleértve a Xamarin for Android, macOS, iOS, tvOS és watchOS alapú alkalmazásokat. A fejlesztést még hatékonyabbá tevő további funkciók közé tartozik a Tool CodeLens, amely a munka megszakítása nélkül mutatja meg, hogy az egyes kódrészleteket hogyan használják a megoldásban, az IntelliCode, amely a mesterséges intelligencia alapú megoldási javaslatokkal gyorsítja a munkát, valamint a Visual Studio Live Share, amely valós idejű együttműködéssel támogatja a csapatmunkát. A Visual Studio 2019 Professionalben javult a navigáció, a refaktorálás és a hibakereső is. Emellett a Visual Studio 2019 Professional integrált fejlesztőkörnyezet támogatja a C# nyelvet is az olyan hagyományos nyelvek mellett, mint a C és a C++.

A Visual Studio 2019 Professional Edition használt szoftverként való ajánlata a Wiresoftnál a fejlesztőknek a Microsoft e bevált szoftverének minden előnyét kínálja, hogy saját maguk használhassák a saját számítógépükön az alacsony ár révén, egyetlen licencként.

A Wiresoft Software-Onlineshopban megtalálhatja a Visual Studio 2019 Professional, valamint a Visual Studio kiadásainak vagy verzióinak egyéb egyedi licenceit, mint vásárlási változatot és számos más Microsoft-programot, amelyek kompatibilisek vele. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2019 Professional legfontosabb optimalizálásait és újdonságait mutatja be.

A Visual Studio 2019 Professional Edition legfontosabb jellemzői

A jelentősen könnyebb navigáció mellett a Visual Studio legújabb, 2019-es verziója a látássérült fejlesztők számára is jobban használható. Ezenkívül az előző verzióhoz képest optimalizált refaktorálás, valamint a buildek és a megoldás betöltése is átdolgozásra került. A hibakereső - a legfontosabb programozási eszközök közé tartozó  - további lehetőségeket is kínál.

Git-első munkafolyamat egyszerűbb kódindítással

A Visual Studio 2019 új indítóablakában mostantól több lehetőség is rendelkezésre áll: Először is lehetőség van a kód klónozására vagy egy tárolóból való kikérésére, valamint a projekt vagy megoldás megnyitásának vagy létrehozásának egyéb lehetőségei mellett. Emellett a modernizált start ablak új, kék színű dizájnban jelenik meg, amely elsősorban az ikonok, eszköztárak és eszközablakok körüli lágyabb vonalakkal tűnik ki az előző verzióból. A menü a címsor tetejére került, hogy több hely maradjon a kódnak a szerkesztőben. Ez optimalizálta a memóriaterületet is, anélkül, hogy az IDE navigációja megváltozott volna.

Hasonlóképpen, a korábbi párbeszédpanel is átalakult, a korábbi fa struktúra megszűnt, és helyébe egy keresőmező lépett, amely különböző hatékony keresési és szűrési funkciókkal - például nyelv, platform és projekttípus szerint - segíti a megfelelő sablonok megtalálását. A keresés alkalmazható parancsokra, opciókhoz, menükhöz és telepíthető komponensekhez is; a parancsok keresési eredményei mellett a megfelelő billentyűkombinációk is megjelennek. Az eredmények dinamikusan jelennek meg a gépelés közben. Az újonnan integrált fuzzy keresési algoritmus figyelembe veszi a helyesírási hibákat vagy a természetesebb nyelvet is.

AI-alapú IntelliCode a Visual Studio 2019 Professionalben

Az új IntelliCode a Visual Studio korábbi IntelliSense automatikus kitöltésének továbbfejlesztését jelenti; számos mesterséges intelligenciával támogatott funkciót biztosít, például kontextuális IntelliSense, kódformázás és formátumszabály-levezetés, hogy tovább javítsa a fejlesztés termelékenységét. Ellentétben az IntelliSense-zel, amely a tulajdonságokat és metódusokat betűrendes listaként jelenítette meg, az IntelliCode a legvalószínűbb eredményjelöltek szerint sorolja fel őket, amelyek elé csillagot helyez. A C# nyelvet használó fejlesztők az IntelliCode-ot saját maguk által fejlesztett kódra is alkalmazhatják, és ezen keresztül tanulhatnak, míg a többi ajánlás a Microsoft nyílt forráskódú tartományán alapul. A Visual Studio 2019 Professionalben az IntelliSense AI-alapú ajánlásai két másik nyelv esetében is használhatók: C++ és XAML, illetve TypeScript/JavaScript és Java, amelyek a Visual Studio Code-hoz kerültek hozzá.

CodeLens a Visual Studio 2019 Professionalben

A CodeLens jelentősen felgyorsítja a fejlesztői munkát a Visual Studio 2019 Professional programmal, mivel az eszköz önállóan, párhuzamosan dolgozik, anélkül, hogy be kellene zárni a szerkesztőt. A CodeLens azonosítja a kód összes módosítását, valamint a kód előzményeit, a

Hivatkozások a vonatkozó kódrészletekre és módosításokra, kódvizsgálatokra, kapcsolódó hibákra stb. Mielőtt a módosítások beolvadnak a kódba, át lehet tekinteni, hogy milyen hatással vannak rá. A C# és Visual Basic kódok kódjelzői az elem szintjén azt is megmutatják, hogy melyik csapattag végzett változtatásokat a kódon. A CodeLense egy exkluzív funkciója a

Visual Studio 2019 Professional vagy Enterprise kiadás.

Visual Studio Live megosztás

A Visual Studio 2019 Professionalbe épített Live Share funkció lehetővé teszi, hogy akár 30 fejlesztő valós időben együttműködjön ugyanazon a forráskódbázison, amelyet a kontextust is beleértve megosztanak. Ez azért lehetséges, mert a Visual Studio Live Share csak a fájlfát, valamint a kontextusinformációkat továbbítja. Így a csapat minden tagja a gazdától függetlenül, a megszokott munkakörnyezetben dolgozhat a forráskódon. A mesterséges intelligencia funkciókat is integrálták ide, többek között a kódminőség javítása érdekében. A közös hibakeresés is lehetséges a Visual Studio Live Share segítségével.

A Visual Studio 2019 Professional egyéb jellemzői

A Visual Studio 2019 Professional emellett számos további hasznos funkciót kínál:

Refaktorálás a Visual Studio 2019 Professionalben

A Visual Studio 2019 Professionalben a C# nyelvhez új refaktorálási lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek még könnyebbé teszik a kód rendszerezését: Például a tagok áthelyezhetők az interfészbe vagy az alaposztályba, a névterek pedig a mappastruktúrának megfelelően módosíthatók. A megfelelő javaslatokat az úgynevezett villanykörte jeleníti meg.

Kódtisztítás

A Kódtisztítás a Visual Studio 2019 forráskód automatikus újraformázására szolgáló funkció, a forráskódszerkesztő alatt seprűként jelenik meg. A kódformátum-beállítások egy EditorConfig fájl segítségével határozhatók meg, vagy csak projektenként, vagy az összes kódra vonatkozóan a szövegszerkesztő beállításainak használatával. A C# kódfájlok kódtisztításához a Visual Studio 2019 Professional a szerkesztőben külön Kódtisztítás gombot biztosít. A felhasználók soronként is beállíthatják az egyes kódformátum-beállítások preferencia- és súlyossági értékeit, a súlyossági beállítások pedig a következők lehetnek: Csak átdolgozás, Javaslat, Figyelmeztetés vagy Hiba. Az egyes esetekben megjelenő tippek vagy javaslatok nemcsak egyetlen kattintással megjeleníthetők, hanem azonnal végre is hajthatók, a gyakran előforduló javítások pedig profilként el is menthetők.

Hibakeresés a Visual Studio 2019-ben

A Visual Studio 2019 Professional hibakeresője nem csak kétszer olyan gyorsan működik, mint korábban; a memóriafogyasztás is csökkent a folyamaton kívüli C++ alkalmazások hibakeresésekor. Az objektumok tulajdonságaik alapján történő azonosításához a hibakereső ablakban csak annyit kell tennie, hogy a kurzort egy adott tulajdonság fölé húzza, és a megfelelő információ megjelenítéséhez kattintson a tű ikonra. Az adatmegszakítási pontok mostantól a Visual Studio 2019-ben a .NET Core alkalmazások számára is elérhetők, a korábbi C++ helyett. Megszakítják a kód végrehajtását, amikor egy adott objektum tulajdonságának értéke megváltozik, függetlenül a pozíciótól.

Xamarin mobilfejlesztéshez

A Xamarin Androidra, iOS-re és a Windows weboldalra készült alkalmazások natív megjelenést mutatnak, ezért is olyan népszerűek. A Xamarin in Visual Studio 2019 nemcsak gyorsabb fordítási és telepítési időt biztosít az Android számára, hanem mostantól tartalmaz egy tulajdonságszerkesztőt a Xamarin.Forms XAML-hez és egy optimalizált Xamarin.Forms előnézeti programot.

PMA (Per-Monitor-Aware) renderelés

Azok a felhasználók, akik szeretnek több monitort használni vagy távolról dolgozni fejlesztés közben, különösen értékelni fogják ezt a funkciót: Eddig a különböző felbontású monitorok használata különböző problémákat okozott a fejlesztés során, például a renderelés általában rossz méretarányban történt, vagy maga a Visual Studio elmosódottan jelent meg. A Visual Studio 2019 Professional mostantól PMA-kompatibilis renderelést kínál, ami többek között azt jelenti, hogy a szoftver a mindenkori méretezési tényezőktől függetlenül helyesen renderel. A minimális követelmény ehhez a Windows 10 Update (v1803, RS4) vagy a .NET Framework 4.8 RTM.

Konténereszközök a Visual Studio 2019 Professionalben

Az Azure felhőszolgáltatások támogatásának használata esetén a fejlesztők többek között a Visual Studio-ban található konténerfejlesztő eszközöket is használhatják, amelyek nagyban leegyszerűsítik az építést, valamint a hibakeresést és a telepítést. A Visual Studio 2019 Professional itt is Docker és Kubernetes támogatást kínál, feltéve, hogy a végpont rendelkezik Docker Desktop, valamint a webfejlesztéshez szükséges munkaterhelésekkel, Azure eszközökkel és .NET Core fejlesztési eszközökkel. A

A Kubernetes-támogatás lehetővé teszi, hogy az Azure Kubernetes Service (AKS) keretében kapcsolatot hozzon létre egy helyben futó projekt és egy Kubernetes fürt között.

A Visual Studio 2019 Professional rendszerkövetelményei

Az alábbi részletes követelmények nem csak a Visual Studio 2019 Professional telepítésének általános követelményeit tartalmazzák, hanem leírják a Visual Studio 2019 Professional bizonyos funkcióinak használatához szükséges követelményeket is, amelyekhez rendszergazdai jogosultságokra lehet szükség.

Támogatott operációs rendszerek

A Visual Studio 2019 Professional telepítésekor alapvetően a 64 bites verzió ajánlott, és a következő előírások vonatkoznak rá minimumkövetelményként:

 • Windows 10 (1703-as vagy újabb verzió): Home, Professional, Education és Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (a 2919355 frissítéstől kezdve): Core, Professional és Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (a 2919355 frissítéstől): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 a legújabb frissítésekkel együtt): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Hardverkövetelmények (minimális specifikációk)

 • Processzor: 1,8 GHz; négymagos processzor
 • Memória: 2 GB RAM; ajánlott 8 GB RAM (min. 2,5 GB, ha virtuális számítógépen fut)
 • Hely a merevlemezen: 800 MB, tipikus telepítésekhez 20-50 GB szabad hely szükséges (a telepített funkcióktól függően akár 210 GB)
 • A merevlemez sebessége: szilárdtest-meghajtóra (SSD) telepítés ajánlott
 • Grafikus kártya: 1,280 x 720, 1,366 x 768 vagy nagyobb ajánlott

Egyéb követelmények (kiválasztás)

 • A Visual Studio 2019 telepítése: .NET Framework 4.5.2
 • .NET Framework 4.7.2 fut, ez a verzió települ a telepítés során
 • Versch. internethez kapcsolódó forgatókönyvek: Internet Explorer 11 vagy Microsoft Edge szükséges
 • Hyper-V emulátor: 64 bites operációs rendszer, Hyper-V ügyfél, második szintű címfordítás (SLAT)
 • Xamarin.Android: a Windows 64 bites verziója, 64 bites Java Development Kit (JDK)
 • Univerzális Windows alkalmazásfejlesztés: Windows 10 (parancssoron keresztül: Windows Server 2019, Windows Server 2016 és Windows Server 2012 R2)
 • Mobilfejlesztés C++, JavaScript vagy .NET munkaterheléssel a Windows 7 SP1 webhelyen: PowerShell 3.0

Vásároljon Visual Studio 2019 Professional olcsón, egyenként a Wiresoft online áruházban

A Visual Studio 2019 Professional szoftver a Wiresoft webáruházban egyetlen licencként, úgynevezett használt szoftverként különösen kedvező előnyt jelentő áron kapható.

Az eladásra kínált Visual Studio 2019 Professional Edition licenc egy korábbi Visual Studio kötetes licenc egy cégtől, amely megszűnt, és egyedi licencekké alakították át, amikor újraértékesítették, így ezt használt szoftvernek vagy használt szoftvernek nevezték. A Wiresoftnál kínált ilyen Microsoft Visual Studio 2019 Professional licencek kizárólag olyan európai székhelyű vállalatoktól származnak, amelyekre az uniós jog vonatkozik. Sem a Visual Studio 2019 Professional szoftver megosztása, sem a használt szoftverként való megjelölése nem tartalmaz korlátozásokat a funkcionalitást illetően.

A szoftverek vásárlása mindig biztonságos vásárlás az Ön számára a Wiresoftnál! A Wiresoft Shopban kapható Visual Studio 2019 Professional licenc nemcsak abszolút megfizethető árú, hanem a vásárláskor biztonságot is nyújt az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Visual Studio 2019 Professional vagy bármely más Microsoft program használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem jelent jogi problémát ügyfeleink számára, mivel az ilyen használt szoftverekkel való kereskedelem jogilag megengedett, amit számos bírósági döntés egyértelműen megerősített.

A használt szoftverek, például a Visual Studio 2019 Professional Edition egyedi licencei a vásárlók számára kedvező alternatívát kínálnak a hagyományos ajánlatok helyett az exkluzív programkiadások használatára. Profitáljon Ön is a Microsoft szoftvertermékekre vonatkozó nagyszerű ajánlatainkból!

A Wiresoft Software Shopban a Visual Studio 2019 Professional Editiont, valamint a Visual Studio más verzióit és számos más Microsoft programot találhat használt szoftverként azonnali letöltésre. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2019 Professional vagy más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák