Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10447
 • H30-05939
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
169 826,00 Ft * 188 694,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft a Project 2021 Professional programmal a sokoldalú szoftver aktuális változatát adta ki, amely projektmenedzsment rendszerként különösen a nagyobb vállalatok és szervezetek számára nélkülözhetetlen: a projekttervezéshez, -irányításhoz és -ellenőrzéshez számos praktikus üzleti funkciót kínál, így megfelel a Enterprise projektmenedzsment (EPM), valamint a követelmény-, a többprojektes és a portfóliómenedzsment tipikus követelményeinek. A Project 2021 Professional értékes szolgáltatásokat nyújt a kockázat- és dokumentumkezelés, valamint a központi erőforrás-tervezés, az időnyilvántartás és a hozzáférés-kezelés terén is; végül, de nem utolsósorban pedig gyakorlatilag nélkülözhetetlen a Microsoft SQL Server segítségével történő átfogó jelentéstételhez. A Project 2021 Professional új verzióját a Microsoft számos más alkalmazásával, valamint a felhőszolgáltatásokkal való zökkenőmentes kompatibilitásra is optimalizálták.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - a bevált projektmenedzsment szoftver új, professzionális verziója

A Microsoft a Project 2021 Professional programmal a sokoldalú szoftver aktuális változatát adta ki, amely projektmenedzsment rendszerként különösen a nagyobb vállalatok és szervezetek számára nélkülözhetetlen: a projekttervezéshez, -irányításhoz és -ellenőrzéshez számos praktikus üzleti funkciót kínál, így megfelel a vállalati projektmenedzsment (EPM), valamint a követelmény-, több projekt- és portfóliómenedzsment tipikus követelményeinek. A Project 2021 Professional értékes szolgáltatásokat nyújt a kockázat- és dokumentumkezelés, valamint a központi erőforrás-tervezés, az időnyilvántartás és a hozzáférés-kezelés terén is; végül, de nem utolsósorban gyakorlatilag nélkülözhetetlen a Microsoft SQL Server segítségével történő átfogó jelentéstételhez. A Project 2021 Professional új verzióját a Microsoft számos más alkalmazásával és a felhőszolgáltatásokkal való zökkenőmentes kompatibilitás érdekében optimalizálták.

Az MS Project 2021 elődjéhez hasonlóan a PMI-szabványnak megfelelően projektek kezdeményezésére, tervezésére, nyomon követésére, ellenőrzésére, végrehajtására és sikeres befejezésére szolgál  és tipikus folyamatcsoportok. Így a projektcélok sikeres eléréséhez szükséges minden fontos és szükséges követelményt teljesít, valamint lehetőséget kínál a vállalatok meghatározó versenytényezőinek elemzésére és elosztására: Az erőforrások tervezésén túlmenően, a terjedelem, valamint az időbeli elkötelezettség és a szükséges feladatok elosztása tekintetében pontos információkkal lehet szolgálni a kihasználtságról, a szükséges kapacitásokról vagy kompetenciákról, valamint a tényleges erőfeszítésekről a költségekhez és a költségvetéshez viszonyítva.

A Microsoft Project 2021 Professional már megtalálható a Wiresoft Software Shopban használt szoftverként, örökös verzióban vagy vásárlási licencben - az új áruknál kedvezőbb áron. A legjobb, ha azonnal felveszi a kapcsolatot csapatunkkal, és megtudja, mikor töltheti le az új Project verziót, valamint a Microsoft Project 2021 többi kiadását. Az alábbi áttekintés bemutatja a kiadás már ismert funkcióit, beleértve azokat az exkluzív funkciókat, amelyek csak a Professional kiadásban állnak az Ön rendelkezésére.

Az MS Project 2021 Professional kiadás exkluzív funkciói

Az MS Project 2021 Professional Edition abban különbözik a Standard Editiontől, hogy számos exkluzív funkciót kínál, amelyek különösen fontosak a nagyobb vállalatok projektmenedzsmentje számára: A Project 2021 Professional az MS SharePoint és az MS Project Server programmal is együttműködik az átfogóbb kommunikáció érdekében, és lehetőség van a szoftver Project Online-nal való együttes használatára is. Számos meglévő sablon és gyakran használt tervezési eszköz növeli a csapatok termelékenységét. Ezen kívül a Team Planner jobb áttekintést kínál.

Átfogó portfóliókezelés

Az MS Project 2021 Professional továbbfejlesztett portfóliómenedzsmentje segít, különösen sok projekt esetén, hogy mindig áttekinthető legyen, és gyorsan felismerhető legyen, hogy a projektek a terveknek megfelelően haladnak-e, vagy késedelmek lépnek fel. Az ütemtervek differenciált megjelenítése, beleértve a költségvetési gazdálkodást is, átfogó áttekintést nyújt a döntéshozóknak. Emellett a Power BI-ba való zökkenőmentes integráció kritikus helyzetekben elemzési funkciókat biztosít, amelyek megoldási javaslatokat is tartalmaznak.

Egyértelműbb erőforrás-gazdálkodás

Az MS Project 2021 Professional olyan hatékony eszközöket tartalmaz, amelyek még áttekinthetőbbé teszik az üzleti erőforrások tervezését és kezelését. Különösen az olyan klasszikus erőforrástípusok, mint a "munkaerő", az "anyag" és a "költségek" még jobban kiszámíthatók és hatékonyan felhasználhatók velük. A projektközi tervezéshez ezeket egy erőforrás-állományban lehet rögzíteni, és konkrét egyedi feladatokhoz lehet rendelni. Az időbeli korlátozásokat és az esetleges túlterhelést is figyelembe veszik. A feladat- és időnyilvántartás egyértelmű megjelenítése lehetővé teszi, hogy az egyes fázisok egymástól függetlenül frissíthetők legyenek; emellett a Gantt-diagramon jelölt megfelelő feladatútvonal mindig az aktuális állapotot mutatja. A kontextusfüggő felhasználói felületen keresztül minden feladat külön-külön megszervezhető, és szükség esetén összekapcsolható egymással, és idővonalak is létrehozhatók.

Az MS Project Professional 2021 egyéb fontos jellemzői

Az MS Project Professional 2021 vizuálisan is sokat kínál: Az áttekinthető asztali kijelző megkönnyíti a hozzáférést számos funkcióhoz, amelyek a Gantt-diagramok segítségével optimalizálják a projektek könnyebb nyomon követését, a folyamatok ütemtervekkel kapcsolatos ellenőrzését és megjelenítését, valamint a testreszabható jelentésekkel a projektadatok megjelenítését, ezáltal javítva a csapat kommunikációját és a munkafolyamatokat.

Gyors projekt létrehozása

A Project 2021 Professionalben néhány kattintással új projekt hozható létre: Erre a célra előre definiált sablonok, valamint egy üres Gantt-diagram is használható. A meglévő adatok importálhatók Excelből vagy SharePointból.

A projektadatok jelentések formájában történő megjelenítéséhez, és így a projekt állapotára vonatkozó információk megosztásához a csapat többi tagjával, itt tipikus jelentések sablonkészletei is rendelkezésre állnak; ezeket aztán képekkel, diagramokkal és animációkkal lehet kiegészíteni.

Kizárólag az MS Project Professional 2021-ben a burndown standard jelentések sablonjai is elérhetők, mivel ezeket az agilis projektmenedzsmentben, különösen a Scrumban használják, hogy össze lehessen hasonlítani a tervezett, a befejezett és a nyitott projektfázisokat.

Az idővonal sávok mutatják az egyes feladatok előrehaladását

Az MS Project Professional 2021 tartalmazza az idővonalsávok feliratozásának lehetőségét, hogy mások számára könnyebben érthetővé tegye, és így még jobban kommunikálja a projekt előrehaladását: A feladat előrehaladása így közvetlenül az egyes feladatokon jeleníthető meg, javítva a tervek információtartalmát, beleértve az aktuális állapotot is.

Kollektív feladatok használata a keresésben

Az MS Project Professional 2021-ben a projekt átfogó tervén belül egy nagyobb listában a "kollektív feladat neve" mező megkönnyíti egy adott feladat megtalálását, mivel tartalmazza az összes kollektív feladat nevét, amely az adott feladathoz van rendelve. A projektstruktúra áttekinthetősége javítható az adott erőforrásokhoz rendelt azonnali kollektív feladatok nevének megjelenítésével is; emellett az "Erőforrás: Használat" nézetben a "Kollektív feladat neve" csak olvasható mezővel bővíthető a táblázat területe.

A feladatok egyszerű összekapcsolása

Az MS Project Professional 2021 segítségével az egyes feladatok különösen könnyen összekapcsolhatók egymással. Míg korábban a kapcsolat létrehozásához ismerni kellett a feladat azonosítóját, most már elegendő a "Előd" oszlop megfelelő celláját kiválasztani, és a megjelenő nyíl segítségével megjeleníteni a kérdéses projekt összes feladatának listáját. A feladathierarchia megfelel a projektben meghatározott sorrendnek is, így a felhasználóknak csak a keresett feladathoz kell görgetniük, és aktiválniuk a megfelelő jelölőnégyzetet. Hasonlóképpen az "Utód" oszlop is használható erre a célra.

Hozzáférhetőség az MS Project 2021 Professional programban

A Project 2021 Professional Edition számos akadálymentesítési optimalizálást is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a felhasználó saját munkáját és a fogyatékkal élő kollégákkal való kommunikációt. Az MS Project 2021-ben számos akadálymentesítési funkció már alapértelmezés szerint aktiválva van: például a sávos megjelenítésben a "Zoom" gombbal beállítható a méretezés mértéke, így egy sáv időablakát nagyobb méretben lehet megjeleníteni. Ugyanez vonatkozik a menüszalag gombjaira is, amelyek nagyíthatóak, hogy a szimbólumok és funkciók jobban felismerhetőek legyenek. A "Zoom"-hoz hasonlóan a "Képernyő nagyító" is használható a nézet nagyítására. A kontraszt növelése érdekében a szöveg színe is beállítható, és egy felhasználó által meghatározott színpaletta is létrehozható hozzá, valamint a betűtípus és a betűméret is módosítható.

Az MS Project 2021 összes alapfunkciója billentyűparancsokon keresztül is előhívható. A Microsoft Active Accessibility (MSAA) itt beviteli segédeszközként és az információk megjelenítéséhez használatos. A Project 2021 Professional egyes területei a Windows beszédfelismerő programmal is vezérelhetők, vagy beszédkimeneten keresztül felolvashatók.

Az aktivált helyesírás-ellenőrző nemcsak a helyesírási és gépelési hibákat javítja ki automatikusan, hanem képes automatikusan kiegészíteni az oszlop különböző bejegyzéseit is. Gyakran használt, akár összetett folyamatok is automatizálhatók makrók segítségével, hogy felgyorsítsák a projektben a standard feladatok elvégzését.

A Microsoft Project 2021 Professional hardverkövetelményei

Mivel az MS Project Server Professional a Microsoft SharePoint Server szolgáltatási alkalmazása, a 2021-es Professional Edition valószínűleg csak a megfelelő MS SharePoint Server Enterprise verziójához aktiválható. Mint korábban, az alapnyelv automatikusan mindkét alkalmazáshoz igazodik.

Ezen túlmenően valószínűleg a következő minimumkövetelmények lesznek érvényesek; a további alkalmazások vagy programok használatától függően további követelményeket is figyelembe kell venni:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Processzor: min. 1,6 GHz, kétmagos (32 vagy 64 bites)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) vagy 4 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: 4 GB
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a Wiresoft csapatához.

Vásárolja meg a Microsoft Project 2021 Professional-t a Wiresoft Software Shopban

Az új MS Project 2021 Professional Edition már kapható a Wiresoftnál használt egyedi licencként - így az ára alacsonyabb, mint az új szoftvereké. Ha használt Microsoft Project 2021 Professional szoftvert vásárol a Wiresoftnál, mindig a következő előnyökkel jár:

 • Az MS Project 2021 Professional alkalmazás a vásárlást követően azonnal az Ön rendelkezésére áll az Elektronikus Szoftvertovábbításon (ESD) keresztül.
 • Az MS Project 2021 Professional, valamint a Wiresoftnál eladásra kínált összes többi használt Microsoft licenc nem korlátozottan érvényes vagy csak korlátozottan tesztelhető verzió, és nem tartalmaz már aktivált licenckulcsot, hanem egy kizárólag az Ön számára engedélyezett szoftvertermék.
 • Egyetlen MS Project 2021 Professional licencet kap, amelyet korábban egy európai vállalat vásárolt és értékesített tovább. A viszonteladás során az MS Project 2021 Professional licencét használtként jelöli meg, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a Project szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozását jelentené.
 • Ha az eredeti vásárló már telepítette ezt a Microsoft Project szoftvert, akkor a Wiresoftnak történő eladással ez ismét törlésre került, így a szóban forgó szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon hozzáférhetővé vált.
 • Minden ilyen, a Wiresoft-tól vásárolt használt licencet az eladás előtt szintén ellenőriztünk a teljes használhatóság szempontjából.
 • A használt Microsoft Project szoftverek viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi a szoftverek eladását és megvásárlását, valamint használatát.
 • Ezért a Wiresoft licenc megvásárlásakor biztos lehet benne, hogy legális és eredeti Microsoft terméket vásárol és használ a Project 2021 számára.

Ha további kérdése van a Microsoft Project 2021 Professional használt szoftver vagy egy másik MS Project 2021 kiadás, valamint a régebbi MS Project verziók vagy más Microsoft szoftverek licencvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák