Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD 2019

Azonnal letölthető

  • SW10123
  • 059-09181
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 696,00 Ft * 21 883,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


AWord 2019 a Microsoft világszerte használt szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója. A széleskörűen felszerelt irodai program integrált eszközeivel és intuitív kezelésével messze túlmutat a puszta szövegíráson és -szerkesztésen: számos tervezési lehetőség teszi lehetővé grafikák és táblázatok beillesztését, a dokumentumok sokoldalú megjelenítési és formázási lehetőségei nemcsak az üzleti levelezés lebonyolítására alkalmasak, hanem professzionálisan megtervezett szakdolgozatok és informatív jelentések, valamint névjegykártyák, brosúrák és szórólapok készítésére is, amelyek közvetlenül a Wordben PDF formátumban menthetők el nyomtatásra. A különböző fájlformátumok a Microsoft Word segítségével is szerkeszthetők.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - a sokoldalú szövegszerkesztő

AWord 2019 a Microsoft világszerte használt szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója. A széleskörűen felszerelt Office-program a beépített eszközökkel és intuitív kezelésével messze túlmutat a szövegek puszta írásán és szerkesztésén: számos tervezési lehetőség lehetővé teszi grafikák és táblázatok beillesztését, a dokumentumok megjelenítésének és formázásának sokoldalú lehetőségei nemcsak az üzleti levelezés kitöltésére alkalmasak, hanem professzionálisan megtervezett szakdolgozatok és informatív jelentések, de névjegykártyák, brosúrák és szórólapok készítésére is, amelyek közvetlenül a Wordben PDF formátumban menthetők nyomtatásra. A Microsoft Word segítségével különböző fájlformátumok is szerkeszthetők.

Számos tipikus formátumsablont további széleskörű oldalelrendezési lehetőségek egészítenek ki a világos, gyorsan olvasható szövegek létrehozása érdekében; a fontos dokumentumokat vízjelek beillesztésével a másolástól is meg lehet védeni, illetve a további felhasználástól is meg lehet jelölni.

Emellett számos intelligens eszköz, például a helyesírás-ellenőrző és az automatikus javítási lehetőségek megkönnyítik és felgyorsítják a szöveges dokumentumok összeállítását az érvényes helyesírási szabályok szerint.

A praktikus szalag segítségével különösen egyszerű az egyes alkalmazások közötti gyors váltás egyetlen kattintással.

Az asztali program opcionális csatlakoztatása a Microsoft felhőhöz azt is lehetővé teszi, hogy több felhasználó valós időben együtt dolgozzon egy dokumentumon, számos lehetőséget biztosítva a jobb csapatmunkára. Emellett a Word 2019-ben a Word.doc-okhoz egyedi jogokat rendelhet, amelyekkel például korlátozhatja vagy megakadályozhatja, hogy egy másik személy olvassa vagy szerkessze a dokumentumot.

Az MS Word 2019 a régebbi Word-verziók ezen bevált funkciói mellett számos új, praktikus funkciót is kínál, amelyek az eddigieknél is kellemesebbé és hatékonyabbá teszik az írást és szerkesztést, valamint a szöveges dokumentumok olvasását. Ezek közé tartozik a Sötét üzemmód, amely könnyebb a szemnek, különösen akkor, ha hosszabb időt tölt a képernyőn, a hosszabb szövegfájlok tiszta nézetének lehetőségei, amelyek felgyorsítják a konkrét részek keresését, valamint a jobb akadálymentesítési támogatás. A tanulási eszközök növelik az olvashatóságot, a szabadkézi funkció pedig lehetővé teszi, hogy saját vázlatokat és diagramokat rajzoljon kézzel, és azokat közvetlenül a dokumentumba illessze be. Az MS Word 2019 használatához a számítógépen a Windows 10 előzetes telepítése szükséges. A Word 2019 összes fontos újdonságát az alábbi áttekintésben találja.

A Wiresoft Onlineshopban  a Word 2019 aktuális verzióját, valamint elődjét és más Office-programokat is beszerezheti különlegesen kedvező árú, egységes alkalmazásként.

A Word 2019 összes új funkciója áttekintésképpen

A Word 2019-es verziójára való váltás különösen azoknak a felhasználóknak lehet érdemes, akik hivatásszerűen készítenek szövegeket, és javítani szeretnék az írás és olvasás hatékonyságát. Számos funkció megkönnyíti számukra, hogy még jobban a lényeges dolgokra koncentráljanak.

Különösen akkor, ha a dokumentumokat akadálymentesen kell megtervezni, hogy olyan címzettek csoportjához jussanak el, akiknek nehézséget okoz a szövegek olvasása és megértése, az újonnan integrált funkciók, amelyek a nemzetközi szabványokat is figyelembe veszik, megkönnyítik a mindenki számára olvasható szövegek létrehozását.

További funkciók is rendelkezésre állnak a tudományos dokumentumok létrehozásához és közzétételéhez, különösen összetett formulák használata esetén, ami mostantól a világszerte használt LaTeX szabványos program támogatásának köszönhetően lehetséges.

Nagyobb átláthatóság a különböző nézeti lehetőségek révén

A Word 2019 több vizuális lehetőséget is kínál. Ez a verzió például ötvözi a Word 2016-ból ismert szalagos kezelőfelületet a modern, megszokott csempés megjelenéssel, amely a Windows 10-re is jellemző. A gyakran használt elemek vagy funkciók hangsúlyosabban vannak elhelyezve, így még gyorsabban elérhetők.

Ha pedig továbbra is a korábbi Word-verzióból ismert, szalaggal ellátott megjelenést szeretné használni, akkor a felületet is áttervezheti.

A nagyobb egyértelműség az érintőkijelzővel rendelkező eszközökön, például a táblagépeken és okostelefonokon való használatra is vonatkozik, ahol a tollal történő bevitelhez a kezelőfelület érzékenysége megnövekedett.

Különösen nagy terjedelmű szöveges dokumentumokon végzett munka esetén a konkrét részek vagy szakaszok keresése gyorsan nehézkessé válhat. A Word 2019-ben a megszokott függőleges nézet mellett, amelyben az összes oldalt felülről lefelé lapozhatja, az új "Oldalankénti lapozás" funkcióval könyvként lapozhatja a Word-dokumentumot. A közepes hosszúságú szövegek esetében az új "Thumbnails" funkció nyújt eligazodást: Itt az összes oldal kicsiben jelenik meg az áttekintésben, így gyorsan navigálhat a kívánt helyre.

Emellett a Word 2019 finomabb háttereket kínál az új Dark témákkal, a Dark Gray és a Black témákkal, amelyek szintén támogatják a szövegek koncentrált írását és olvasását.

Nagyobb hozzáférhetőség a hibajavítás támogatásával

A Word 2019 beépített és továbbfejlesztett támogató hibajavítása javításokat javasol a dokumentum hozzáférhetővé tételéhez. Ennek érdekében többek között a nemzetközi szabványokra támaszkodik annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom könnyen olvasható és szerkeszthető legyen a fogyatékkal élő felhasználók számára.

Az "Ellenőrzés" menüpontra kattintva a "Hozzáférhetőség ellenőrzése" alatt a program javaslatokat tesz Önnek a javításra, amelyeket egy kattintással azonnal elfogadhat.

Erre a célra használhatja a hangvisszacsatolás támogatását is. A Cue Audio funkció ezután hanghatásokkal és hangjelzésekkel kíséri Önt munka közben. Akusztikus tippeket ad vagy figyelmeztet, ha bizonyos beállításokat akaratlanul megváltoztat, vagy megerősítésként egy művelet elvégzése után: például e-mail küldése, tartalom törlése vagy beillesztése esetén.

Tanulási eszközök a hatékonyabb szöveges munkához

A tanulási eszközök nemcsak a diákok számára praktikus funkciót jelentenek a Wordben, hanem a szakemberek számára is megkönnyítik a szöveg megértését. A Word 2019-be integrált eszközökkel például beállíthatja az oszlopszélességet, a szövegtávolságot, valamint az oldal színét, hogy könnyebbé tegye a szem számára a szöveg áttekinthetőbbé tételét.

A vonalfókusz növeli a koncentrációt, és kevesebb figyelemelterelést biztosít azáltal, hogy az olvasási területet egy, három vagy öt sorra korlátozza. A Word 2019-ben, amikor hangosan felolvasott szöveget szeretne hallani, a program egyidejűleg kiemeli az olvasott szavakat, így könnyedén követheti, hogy mit hall a szövegben.

A régebbi Word-verziókból ismert fókuszmód a Word 2019-ben is a jobb koncentrációt szolgálja: a dokumentum megjelenítése az összes eszköztár elrejtésével áttekinthetőbbé válik.

Integrált fordítási funkció

Egy szövegrészlet vagy akár az egész szöveg lefordításához írás vagy olvasás közben a Word 2019-ben már nem kell a böngészőn keresztül egy weboldalra mennie, hogy ott megkapja a fordítást: a beépített fordítási funkció az automatikus beszédfelismerés segítségével ezt feleslegessé teszi. A Microsoft Translator több mint 60 nyelvet tartalmaz, amelyek közül 11 fordítható.

Szabadkézi rajzoló eszköz

Ami korábban érintőkijelzővel vagy okostelefonnal volt lehetséges, mostantól a Word új szabadkézi rajzolóeszközével is elvégezhető. Választható tollal történő bevitellel, érintéses működtetéssel, de a számítógép egérrel is, a szabadkézi funkcióval jeleket tehet a szövegbe, vagy spontán vázlatokat és képleteket hozhat létre és illeszthet be.

Ehhez a Microsoft a Word 2019-ben több digitális tollat is biztosít, köztük egy ceruzát a rajzoláshoz, egy tollat az íráshoz és a szöveges részek kiemeléséhez a szövegkiemelőt. Különböző tollvastagságok, valamint 16 egyszínű és 8 hatás közül választhat.

Minden egyes rajzolt szabadkézi alakzat ezután áthelyezhető vagy másolható, és ugyanúgy szerkeszthető, mint más rajzelemek.

Vektorgrafikák hozzáadása és szerkesztése

A Word 2019-ben prezentációkat és munkalapokat tervezhet piktogramok és szimbólumok, valamint 3D-s képek integrálásával. Különösen érdekes lehetőség itt is a skálázható vektorgrafikus vagy SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok használata. A képminőség romlása nélkül átméretezheti, elforgathatja, vagy akár másképp is színezheti ezeket.

A LaTeX használata a Word 2019-ben képletek létrehozásához

Tudományos szöveg létrehozásakor korábban korlátok közé volt szorítva, hogy a képletszerkesztővel milyen összetett képleteket lehetett megjeleníteni. A Word 2019 mostantól támogatja a LaTeX-et, amellyel professzionális képleteket készíthet, amelyeket konvertálhat.

A Word 2019 rendszerkövetelményei

  • Operációs rendszer: Windows 10 - elengedhetetlen!; Windows Server 2019
  • Processzor: min. 1,6 GHz
  • RAM: legalább 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB RAM
  • Merevlemezterület: legalább 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) a telepítő meghajtón
  • Grafikus kártya: 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Támogatott nyelvek: Német, dán, angol, francia, olasz, lengyel, spanyol, francia, német és más nyelveken

Vásárolja meg a Word 2019-et a Office egyetlen programként a Wiresoft-tól

Az MS Word a Microsoft Office csomagok hagyományos, alapvető eleme. Sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben a Word 2019-et a Wiresoft üzletében nemcsak a Office 2019-es csomag részeként, hanem önálló programként is megvásárolhatja, anélkül, hogy előfizetési kötelezettséget kellene vállalnia, vagy bármilyen időbeli korlátozást kellene betartania a használatára vonatkozóan. A Word 2019 önálló programként való megvásárlása hosszú távon is megéri, mivel nem kell fizetős frissítéseket letöltenie.

Ez az önálló, egyfelhasználós licenc megegyezik a Word programmal, amely szintén a Office Suite 2019 részét képezi.

Különösen az önálló vállalkozók és a kisszámú alkalmazottal rendelkező kisvállalkozások számára, akiknek nincs szükségük a Office csomagban található összes többi programra, a Word 2019 önálló programként történő megvásárlása különösen kedvező árú módja a klasszikus szövegszerkesztő szoftver használatának.

Minden Microsoft szoftverlicenc, amelyet a Wiresoft Software Store áruházban vásárolhat, eredeti Microsoft termék, amelyet egyfelhasználós teljes verzióban vásárol meg. Ezek származhatnak mennyiségi licencekből vagy felhasználhatók, de ez nem jelent hátrányt. Mint jó hírű szoftverkereskedő, a Wiresoft nem kínál korlátozott ideig vagy korlátozottan használható próbaverziókat. A Wiresoft minden szoftverterméke teljes mértékben és jogszerűen használható a vásárlás után, mivel az ilyen használt programok esetében az eredeti vásárló által korábban telepített szoftverek a Wiresoftnak történő eladással együtt törlődtek, így a szoftverek 100%-ban szabadok és újra használhatóak. A Wiresoft minden licencelt termékét alaposan teszteltük a tényleges használhatóság szempontjából.

Ezenkívül e-mailben, telefonon és chaten keresztül is igénybe veheti hozzáértő tanácsadásunkat, ha további kérdései vannak az MS Office 2019 vagy bármely más Office szoftver megvásárlásával kapcsolatban.

További linkek "MICROSOFT WORD 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
16 066,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2016 MICROSOFT WORD 2016
16 065,00 Ft *
Kategóriák