Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Azonnal letölthető

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 az program legújabb verziója a Microsoft Apple számítógépekre az e-mail forgalom, a kapcsolatok és a feladatok professzionális központi szervezésére - és így a modern mindennapokban gyakorlatilag nélkülözhetetlen. a hasonló e-mail szoftverekkel összehasonlítva talán még mindig felülmúlhatatlan - a széles körű funkciók és lehetőségek révén az üzleti kommunikáció idő- és országhatárokon átnyúlóan is hatékonyan szervezhető, és a programmal még az összetett projektek is könnyebben kezelhetők. A Business Outlook  Outlook for Mac 2021 új, intuitív és felhasználóbarát felülete támogatja a szakembereket és a tapasztalatlan felhasználókat egyaránt a mindennapi irodai munkájukban, mivel a program lehetővé teszi a gyors és egyszerű kezdést a rendelkezésre álló funkciók használatában. Desktop

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook for Mac 2021 önálló programként - az e-mailek, kapcsolatok és találkozók kezeléséhez

Az Outlook for Mac 2021 a Microsoft programjának legújabb változata a Apple számítógépekhez  az e-mail forgalom, a kapcsolatok és a feladatok professzionális központi szervezésére - és így gyakorlatilag nélkülözhetetlen a modern üzleti életben. A hasonló e-mail szoftverekkel összehasonlítva az Outlook még mindig felülmúlhatatlan - a funkciók és lehetőségek széles skálájával az üzleti kommunikáció hatékonyan szervezhető idő- és országhatárokon átnyúlóan, és még az összetett projektek is könnyebben kezelhetők a programmal.

Outlook for Mac 2021 új, intuitív, mégis felhasználóbarát asztali felülete támogatja a szakembereket és a kezdőket egyaránt a mindennapi irodai munkájukban, mivel a program segítségével gyorsan és egyszerűen el lehet kezdeni használni a rendelkezésre álló funkciókat.

Outlook for Mac 2021 az e-mail forgalom jobb áttekinthetőségét is biztosítja, mivel az egyes feladatokhoz vagy témákhoz komplex mappastruktúrákat hozhat létre; ez lehetővé teszi az e-mailek és a hozzájuk tartozó kapcsolattartási információk stb. ésszerű és átlátható módon történő szervezését. A postaládában található intelligens funkciók támogatják a felhasználókat a napi kommunikációban, hogy megkülönböztessék a lényegtelen és a fontos dolgokat, és intelligensen rendezzék azokat. Így mindig megmarad az áttekintés az összes valóban fontos feladatról és fontos találkozóról.

Az Outlook for Mac 2021 egyéb hasznos funkciói is segítenek időt megtakarítani, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jobban koncentrálhassanak a lényeges dolgokra.Outlook for Mac 2021 a Outlook for Mac 2021 szolgáltatásban elérhető lehetőség, hogy több e-mail fiókot egyetlen asztali felületen keresztül összekapcsoljon és kezeljen, lehetővé teszi a kommunikáció jobb koordinálását. Például a megbeszélések szervezésekor a résztvevők egyéni naptárai, beleértve a már iktatott találkozókat is, szinkronizálásra kerülnek, hogy már a kezdetektől fogva elkerülhetők legyenek az időbeli átfedések.

Az áttekinthető navigációs sávban azonnal elérhető az e-mailek és feladatok kezeléséhez, valamint a névjegyek és naptárak szerkesztéséhez szükséges összes funkció. Ezenkívül az Outlook for Mac 2021 asztali felülete is átdolgozásra került, amely az intuitív funkcióknak és funkcióknak köszönhetően még kényelmesebb használatot tesz lehetővé, mint az előző verzió.

Szintén újdonság az érintésre optimalizált használhatóság, így a Outlook mostantól tableten és okostelefonon is jobban használható. Ezenkívül ez a verzió könnyebb szinkronizálást kínál a különböző végberendezések között, így az összes e-mail, névjegy, feladat és találkozó helyben és egymástól függetlenül is elérhető az Outlook for Mac 2021 segítségével.

Az MS Outlook for Mac 2021 nem kapható a hagyományos boltokban egyfelhasználós licencként, hanem csak az Office for Mac azonos nevű verziójának szerves részeként kínálják - a Wiresoftnál azonban a Microsoft e-mail szoftverét külön-külön is megvásárolhatja - különösen kedvező áron!

Outlook for Mac ezen verziója mellett a régebbi verziók, valamint a többi Office-program a macOS  számára egyedi vásárlási verzióként is megtalálható a Wiresoft online boltjában. Az Outlook for Mac 2021-es verziójának minden érdekes újdonságáról részletes áttekintés található az alábbiakban.

Az Outlook for Mac 2021 legfontosabb újdonságainak bemutatása az e-mail forgalom számára

AzOutlook for Mac 2021 az előző verzióhoz képest számos optimalizált meglévő funkciót, valamint teljesen új funkciókat tartalmaz, amelyekkel még egyszerűbbé válik az e-mail forgalom szervezése, valamint a találkozók és feladatok koordinálása. Az egyes kisebb fejlesztések együttesen jelentős teljesítménynövekedést eredményeznek, mert még könnyebbé teszik a lényeges dolgokra való koncentrálást: ez a bejövő e-mail forgalom intelligens, relevancia szerinti osztályozásával kezdődik, amelyet a benne található káros linkek biztonságos felismerése egészít ki a Microsoft Safe-Link szolgáltatáson keresztül, és nem ér véget az időzónák automatikus átállításával az otthonon kívüli találkozók megszervezéséhez.

A postaláda a napi e-mail-áradat kezelésének fontosságával

Egy vállalat napi e-mail forgalma általában sok felesleges és spam üzenetet tartalmaz a valóban fontos üzenetek mellett. A "Beérkezett üzenetek relevanciával" funkció hasznos megoldást kínál erre, mivel segít a felhasználóknak a fontos és a lényegtelen dolgok szétválasztásában azáltal, hogy előválogatja és megfelelően rendezi őket. Ebből a célból a Releváns postaláda két lapot használ a bejövő üzenetekhez - "Releváns" és "Egyéb" néven. A fontosnak ítélt üzenetek automatikusan a "Releváns" fül alatt, az összes többi pedig az "Egyéb" fül alatt marad. A Outlook azonban tájékoztatja a felhasználót a többi e-mailről, aki a lap egyszerű váltásával azonnal megtekintheti azokat.

Más funkciók, mint például a "Fókuszált" kiegészítik az előválogatást annak meghatározásával, hogy mely e-maileket kell egyszer vagy általában az adott másik regiszterbe válogatni. A Beérkezett üzenetek relevanciával használatához Microsoft Exchange-fiókra van szükség.

Megjegyzés @mention által

Ha egy e-mail üzenetben vagy egy találkozóra szóló meghívóban egy adott személyre szeretné felhívni a figyelmet, a szerző a szövegtestbe beilleszti a @ szimbólumot, kiegészítve az adott névvel. Ez kiemeli a nevet az üzenettörzsben, Outlook for Mac 2021 majd automatikusan hozzáadja a tárgysorhoz, és a @ is megjelenik az üzenet mellett a postaládában.

E-mailek elolvasása és kézbesítési visszaigazolása

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a címzett nem csak megkapta, hanem el is olvasta az üzenetet, az Outlook for Mac 2021 egyrészt a kézbesítési visszaigazolást használja, amely szerint az e-mail ténylegesen megérkezett a címzett postafiókjába, másrészt az olvasási visszaigazolást, amelyet a feladó az üzenet megnyitásakor kap.

E-mail sablonok használata hasonló üzenetekhez

A napi e-mail forgalomban gyakran előfordulnak olyan rendszeresen küldött üzenetek, amelyek tartalma ritkán változik, pl. státuszüzenetek stb. Ez még gyorsabban elvégezhető a mentett sablonok beállításával és használatával, amelyek szükség esetén azonnal rendelkezésre állnak. A sablon elküldése előtt csak az új információkat kell hozzáadni.

E-mail üzenetek késleltetett küldése

Outlook for Mac 2021 lehetőséget kínál arra, hogy a levelek küldésének idejét meghatározott szabályok szerint határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az egyes üzenetek és az összes üzenet továbbítása késhet - akár egész napokat, akár órákat vagy perceket. Az adott e-mail a megadott időpontig a Tervezetek mappában marad, és akkor is elküldésre kerül, ha a Outlook nincs megnyitva a számítógépen.

További újdonságok az Outlook for Mac 2021 a szervezet számára

A következő új vagy optimalizált funkciók szintén megkönnyítik a találkozók szervezését és gyakorlati kommunikációs könnyítéseket kínálnak:

 • Különböző időzónák összehangolása: Különösen praktikus, ha egy másik időzónába való utazást tervez: az Outlook for Mac 2021 itt lehetőséget biztosít egy megfelelő esemény létrehozására a helyi kezdő- és végidővel. Az információk automatikus átalakítása kiküszöböli az internetes keresést és a saját átalakítást.
 • Összefoglalókártyák utazásokhoz: Az Outlook ezen okosabb funkciója nemcsak automatikusan hozzáadja a lefoglalt utazásokat a naptárhoz, hanem önállóan is használja ugyanazokat az összefoglaló kártyákat minden olyan találkozóhoz és időponthoz, amelyet a foglalásokban felismer - a dátum és az idő, a helyek és a fontos számok, valamint egyéb hasznos információk mellett.
 • AFókusz mód fokozza a koncentrációt: Az Outlook for Mac 2021-be újonnan integrált Fókusz mód javítja a koncentrációt a munka során, akár e-maileket ír vagy olvas, akár megbeszéléseket koordinál, azáltal, hogy ideiglenesen elrejti az összes többi aktív alkalmazást és az új üzeneteket.
 • AMicrosoft Safe-Link szolgáltatás e-mail biztonságot nyújt: Outlook for Mac 2021 fokozott biztonságot nyújt a potenciálisan káros e-mailek fogadásakor. A Microsoft Safe-Link szolgáltatása különösen az adathalász e-mailek linkjeiben elrejtett rosszindulatú programokat észleli; ezek megjelennek az optimalizált előnézetben. Az integrált valós idejű szkenner megbízhatóan kiszűri a rosszindulatú szoftvereket és az adathalász linkeket.
 • AzOutlook for Mac 2021 érintésre optimalizált működése: Az Outlook for Mac 2021 tableten vagy okostelefonon lévő felhasználói még intuitívabban kezelhetik a programot a gesztusok jobb használatának köszönhetően. Az olyan műveletek, mint az "Olvasottként jelölés", "Jelölés", "Törlés", "Archívum" és "Nincs" egyedileg meghatározhatók a "Balra húzás" és a "Jobbra húzás" gesztusokkal.
 • Egy megbeszélés résztvevőinek megjelenítése: Ha egy másik alkalmazott szervez megbeszélést, akkor a meghívott személyek válaszai az Outlook for Mac 2021 kérésére a saját Mac számítógépükön is megjeleníthetők.
 • SVG-fájlokkal vizuálisan feldobhatja az e-maileket: Az e-mailek gyakran nyerik információtartalmukat és hatásukat, ha a feladó megfelelő SVG-fájlt - Scalable Vector Graphics vagy vektorgrafikát - illeszt be. A vektorgrafikák előnye nemcsak az, hogy méretezhetőek, ami azt jelenti, hogy a képminőség romlása nélkül nagyítható, kicsinyíthető vagy elforgatható. Ezek különböző szűrőkkel tovább is feldolgozhatók. Az Outlook for Mac 2021 erre a célra alkalmas SVG-motívumok választékát kínálja.

Rendszerkövetelmények a Microsoft Outlook 2021 használatához Mac számítógépen

A következő információk az Outlook for Mac 2021 telepítésének és futtatásának minimális követelményeit mutatják egy Apple-eszközön.

 • Operációs rendszer: A három legújabb macOS operációs rendszer egyikének verziója
 • Processzor: Intel vagy Apple Silicon (M1)
 • Memória: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: legalább 1.280 x 800 pixeles felbontás

Vásárolja meg az Outlook for Mac-et az Office Suite for Mac 2021 önálló programjaként alacsony áron a Wiresoft-tól

Mint a Microsoft Office csomagok tipikus szoftverei Mac-re, Outlook for Mac 2021 a legtöbb kereskedőnél csak a megfelelő teljes Office-verzió megvásárlásával együtt érhető el. A Wiresoft viszont külön is kínálja az Outlook for Mac 2021-et a szoftverboltjában. Ha Ön a Wiresoft-tól vásárol szoftvert, kétszeresen is jól jár: egyrészt mindazokból az előnyökből, amelyeket ez a vásárlási verzió kínál az előfizetéses verzióhoz képest, amely általában díjköteles frissítéseket tartalmaz; másrészt a különösen kedvező árból!

A Wiresoft által kínált Outlook for Mac 2021 semmiben sem különbözik a megfelelő Office-csomagban található szoftvertől, és funkcionalitását tekintve sincs korlátozva.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft segítségével: Outlook for Mac 2021 egy egyfelhasználós licenc, amely egy nagyobb mennyiségi licencből származik, amelyet az eredeti vásárló - általában egy vállalat - már nem használ. Ez a szoftver csak a vásárlás után kerül regisztrálásra. Komoly kereskedőként a Wiresoft kizárólag olyan használt Microsoft-szoftvereket kínál, amelyek megvásárlása és értékesítése az EU-n belül teljesen legális és kockázatmentes. Ezek mindig hivatalos teljes verziók, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált programokkal. Az Ön biztonsága érdekében a mennyiségi licencből kínált minden Microsoft-programot ellenőriztünk a tökéletes használhatóság szempontjából, hogy a telepítés után Ön teljes mértékben és korlátlan ideig használhassa.

Ez azt jelenti, hogy különösen a magánfelhasználók és az önálló vállalkozók, valamint a kisvállalkozások használhatják az Outlook for Mac 2021 összes előnyét önálló programként, ha a szoftvert a Wiresoft-tól vásárolják meg. A szoftverboltban az Outlook for Mac mellett más Office for Mac programokat, valamint más Microsoft szoftvereket is talál kedvező áron.

Outlook for Mac 2021 vagy egy másik verzióval, illetve egy másik Office for Mac programmal kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban egyszerűen vegye igénybe e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül nyújtott, hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák