Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - a projektmenedzsment szoftver legfrissebb verziója, mint vásárlási verzió A Project 2021 Standard a Microsoft sokoldalú projektmenedzsment szoftverének legújabb verziója, amelyet elsősorban kkv-k és egyéni...
129 632,00 Ft *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - a bevált projektmenedzsment szoftver új, professzionális verziója A Microsoft a Project 2021 Professional programmal a sokoldalú szoftver aktuális változatát adta ki, amely projektmenedzsment...
188 694,00 Ft *

Vásárolja meg a Project 2021-et - a Microsoft projektmenedzsment szoftverének legújabb verzióját

A Microsoft Project 2021 a sokoldalú projektmenedzsment szoftver legújabb verziója, amely kiadástól függően különböző méretű vállalatok és szervezetek feladattervezésére és -kezelésére szolgál. A Project segítségével minden, a projektirányítás szempontjából lényeges tényező, például a határidők, a személyzet, az erőforrások és a költségvetés rögzíthető, és a fejlemények minden fázisban jól láthatóan megjeleníthetők. Az MS Projectben való könnyebb indulás érdekében a felhasználók a különböző feladatokhoz tipikus szabványos sablonokra támaszkodhatnak, amelyek már tartalmazzák az összes lényeges folyamatot és összetevőt - ezek aztán egyénileg, az egyedi igényeknek megfelelően módosíthatók vagy bővíthetők. Az MS Project 2021 megvásárlása például a "mi van, ha" elemzésekre, valamint különböző forgatókönyvek létrehozására is lehetőséget ad, hogy a kockázatokat már a korai szakaszban felismerjék, és a projekt sikerének biztosítása érdekében már előre vagy akár a kivitelezés során megfelelő intézkedéseket hozzanak. A kiadástól - Standard és Professional - függően további lehetőségek állnak rendelkezésre ehhez, amelyek a felhőben történő együttműködést is érintik.

Emellett átfogó jelentéstételi lehetőségek állnak rendelkezésre - mind az egyes fázisokra, mind a kitűzött feladatok elvégzése után -, hogy a munkatársak és az üzleti partnerek számára az egyes szempontokra vonatkozó elemzéseket, valamint a zárójelentéseket, például betekintésként és legjobb gyakorlatok formájában, rendelkezésre bocsássák.

A Project 2021 kiadásokat Standard és Professional használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban a hivatalos megjelenés után azonnal megtalálhatja - a mindenkori új termékhez képest alacsonyabb árból profitálhat. A következőkben mindent megtudhat a Project 2021 eddig ismert új funkcióiról és jellemzőiről, valamint tájékoztatást kap a Standard és a Professional Edition közötti különbségekről.

Az MS Project 2021-gyel kapcsolatos legfrissebb információkért egyszerűen vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. Azt is megtudhatja, hogy a Wiresoftnál elérhető többi Microsoft alkalmazás kompatibilis a Project 2021-gyel, amelyek használt szoftverként is elérhetőek.

Milyen célcsoportok számára készült az MS Project 2021?

A Microsoft Project 2021-et kezdők és a projektmenedzsmentben jártas szakemberek számára egyaránt fejlesztettük, akik tudásszintjüktől függően új projektek tervezésekor vagy saját sablonokat használnak, vagy egy semleges, üres Gantt-diagram alapján a semmiből új projekttervet készítenek, vagy a projekttípusokhoz tartozó sablonok nagy választékát használják, amelyek már tartalmazzák az összes tipikus összetevőt. Az Excel-, Word-, Outlook- vagy PowerPoint-fájlokban szereplő adatok, valamint a feladatlisták importálhatók a Projectbe az ottani formázás és vázlatok megtartása mellett, ami csökkenti a szerkesztéshez szükséges erőfeszítéseket.

Az MS Project 2021 kiadásától függően - vásárolja meg a Standard vagy a Professional kiadást - a felhasználóknak további lehetőségek állnak rendelkezésére a külső adatforrásokkal való használatra vagy szinkronizálásra.

Az előző verzióval ellentétben az MS Project 2021 Buy még áttekinthetőbb asztali felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a gyakran használt funkciók elérését. A jobb felhasználóbarátságot az MS Office-ból ismert "sötétszürke" és "fehér" dizájn egészíti ki, amely a színek csökkentésével koncentráltabb munkát tesz lehetővé a képernyőn.

Maximalizálja a projektek sikerét - MS Project 2021 megvásárlása

Legyen szó induló vállalkozásokról, kkv-król vagy nagyvállalatokról - a professzionális projektmenedzsment révén a sikerek jobban tervezhetők, a kockázatok pedig minimalizálhatók - a feladatkör alapvetően mindig az alábbi elemeket tartalmazza, amelyek a komplexitástól függően tovább differenciálhatók vagy kiegészíthetők:

 • Projektterv készítése, beleértve az ütemtervet is
 • Az erőforrások és a résztvevők meghatározása
 • Mérföldkövek meghatározása a cél eléréséig
 • A projekt előrehaladásának, valamint a kapacitások rendelkezésre állásának nyomon követése és ellenőrzése
 • Jelentéstétel a folyamatban lévő projekt során, valamint annak befejezése után dokumentációs céllal

Az MS Project 2021 segítségével könnyebben elvégezhető tipikus feladatok a következők:

 • Dinamikus projekttervezés: Az MS Project projekttervek segítségével a projekt erőfeszítéseit, a projekt időtartamát, valamint a résztvevők bevetését dinamikusan és ezáltal rugalmasan lehet tervezni. Az idővonal nézetek megkönnyítik a határidők betartását az egyes szakmákban.
 • Üzleti intelligencia használata komplex projektekhez: A telepített MS Project Editiontől függően a Power BI segítségével interaktív műszerfalak is létrehozhatók, amelyek nemcsak a projekt általános állapotát mutatják, hanem az egyes projektterületekre vonatkozóan is részletes információkat nyújtanak. Ez lehetővé teszi a kockázatok jobb értékelését, és szükség esetén a vészhelyzeti intézkedések korai szakaszban történő megtervezését.
 • Innovatív megoldások kidolgozása: Az MS Project 2021 segítségével a munkafolyamatok automatizálhatók, valamint egyedi megoldások, például mobileszközökre, tervezhetők és a felhőben is használhatók.
 • Költségvetési tervezés: Az erőforrások és kapacitások átfogó ellenőrzésének köszönhetően a szűk keresztmetszetek és a költségrobbanások korán felismerhetők, és így jobban elkerülhetők.
 • Projekt-visszajelzés: Az integrált visszajelző eszközökkel a projektben résztvevők sajátos szaktudásukat felhasználva megoldási javaslatokat dolgozhatnak ki, és egyeztethetnek egymással, hogy közösen biztosítsák a projekt ütemezett befejezését és sikerét. Ehhez hozzájárulhatnak a gyorsan elkészíthető előrehaladási jelentések és a korábbi projektekről szóló jelentések is.

Mindezen feladatok elvégzéséhez a Project 2021 mind a Standard, mind a Professional kiadásban átfogó eszközöket biztosít a projektmenedzsmentben részt vevő összes folyamat és komponens rögzítéséhez és átfogó feltérképezéséhez és ellenőrzéséhez. Az MS Project jelenlegi verziója így a következő alapvető előnyöket kínálja a felhasználók számára:

 • Gyorsan és egyszerűen hozhat létre projekteket: Az MS Project 2021 praktikus sablonjaival még a kezdők is sikeresen megtervezhetik és koordinálhatják a feladatokat. Ehhez számos sablon közül választhatnak, amelyek az iparági legjobb gyakorlatokon alapulnak, és egyedileg adaptálhatók ahelyett, hogy a semmiből kellene létrehozniuk egy projektmenedzsment-tervet. A bevált Standard sablonok, mint a Gantt-diagramok mellett számos más típus, például hálózati diagramok vagy folyamatábrák is rendelkezésre állnak a Project 2021-ben.
 • Kezelje áttekinthetőbben a projekteket: A nagy teljesítményű projektmenedzsment eszközök minden feltételt biztosítanak ahhoz, hogy még az igényes projekteket is részletesen, minden részterület és szakma tekintetében, valamint az egyes fázisok irányításával lehessen kezelni, miközben mindig áttekinthetőek az összes összefüggés. Ehhez az MS Project 2021 különböző megjelenítési lehetőségeket biztosít, pl. űrlapként, táblázatként vagy oszlopokként megjelenített nézeteket a projekt egyes aspektusainak kiemelésére, kiegészítve különböző szűrőkkel, amelyekkel az egyes feladatok és erőforrások egyértelműen megjeleníthetők - beleértve a más fázisokhoz vagy projektekhez való kapcsolataikat és hozzárendeléseiket is.
 • Könnyebb együttműködés a csapatban: Még a projekt helyileg szétszórt tagjai esetében is minden résztvevő ugyanazt a tervváltozatot használja az MS Project 2021-gyel együtt, és így mindig áttekintést nyerhet az aktuális fejleményekről és a vonatkozó felelősségi körökről. A közös tapasztalatcsere növeli a hatékonyságot a jelenlegi és a jövőbeli feladatok megvalósításában is. A csapattagok jelentések formájában is hozzáférhetnek az információkhoz.

Az MS Project 2021 fontos funkciói

Az említett alapfunkciók mellett az MS Project 2021 Standard valamint a Professional további bevált funkciókkal rendelkezik, amelyek vagy kiegészítik azokat, pl. az erőforrás-kezelés és a jelentéskészítés terén, vagy további funkciókat biztosítanak, pl. a portfóliókezeléshez:

Portfóliókezelés

A portfóliókezelés az MS Project 2021 egyik legfontosabb összetevője, mivel nem csak egyetlen projekt, hanem az összes projekt nyilvántartását és azok előrehaladásának nyomon követését teszi lehetővé. A projektmenedzserek így bármikor áttekintést kapnak az összes aktuális állapotról - ha egy projekt nem az ütemterv szerint halad, azonnal reagálhatnak és ellenintézkedéseket tehetnek. A leggyakoribb esetek itt az ütemterv szerint még nem teljesített feladatok és a költségvetésből kifutó költségek. Különösen akkor, ha más projekteket is érintenek ezek a nem kívánatos fejlemények, mert a tervezett erőforrások szűkössé válnak vagy nem állnak rendelkezésre, az MS Project 2021-ben a független frissítés révén egyetlen kattintással azonnal láthatóvá tehető az aktuális állapot, és felismerhetők a kritikus helyzetek.

Az MS Project 2021 és a Power BI összekapcsolása részletes megjelenítési lehetőségeket is biztosít a költségvetés kezeléséhez az elemzések, valamint a fejlesztési javaslatok tekintetében.

Az egyes projektfeladatok strukturálása és összekapcsolása

Az MS Project 2021 a projektbevitel és -ellenőrzés során négyféle tevékenység- vagy tevékenységtípust különböztet meg, amelyek egy olyan tervezési képleten alapulnak, amelyben a munka, az időtartam és a kiosztási egységek három értéke kapcsolódik egymáshoz:

 • Rögzített egységek
 • Fix munka
 • Fix időtartam
 • Tevékenység-irányítás

Az MS Project 2021 ehhez egy maszkot biztosít, amelyen keresztül a különböző feladatok ellenőrizhetők:

 • A feladatok importálhatók egy oszlopdiagramba, beleértve több feladat egyidejű hozzáadását, valamint a megfelelő erőforrások és a kapcsolatok hozzárendelését.
 • Az összes feladat összekapcsolható egymással akár a legördülő menüben, akár a feladattáblában a "közös feladatnév" mezőben.
 • Az egyes idővonalakhoz külön kezdő- és befejezési dátumokat lehet beállítani, és az idővonalsávok speciálisan felcímkézhetők, ami nagyobb áttekinthetőséget biztosít az összekapcsolt feladatok számára.
 • A projekten belüli egyes feladatok fontosság szerint hierarchikusan rendezhetők - ez a funkció különösen az összetettebb projektütemezéseknél praktikus, mivel az egyes módosítások automatikusan alkalmazásra kerülnek az összes összekapcsolt feladatra.
 • Hasonlóképpen, az egyes feladatok összekapcsolhatók egymással, hogy láthatóvá váljon kapcsolatuk.

Erőforrás-kezelés

Az MS Project 2021-ben az erőforrás-kezelés alapvetően háromféle erőforrást különböztet meg: "munkaerő", "anyag" és "költség". Ez lehetővé teszi a projekthez tervezett összes erőforrás részletesebb, áttekinthetőbb és ezáltal hatékonyabb tervezését és kezelését. Az erőforrás-állományon keresztül ezek központilag kezelhetők a projektközi tervezéshez, és egyértelműen hozzárendelhetők az egyes tevékenységekhez; így elkerülhetők az időbeli rendelkezésre állásukkal kapcsolatos korlátozások, valamint a munkaerő-túlterheltség, illetve a költséghatárok túllépése esetén fellépő esetleges kockázatok.

Jelentéskészítés - MS Project 2021 megvásárlása

A projektről szóló, értelmes jelentések készítése - az agilis projektmenedzsmentnek is - alapvető szempont - itt az MS Project számos lehetőséget kínál a projektadatok informatív megjelenítésére, a felhasználási céltól függően. Ez nem csak a folyamatban lévő projekt aktuális állapotára, hanem a befejezett feladatokról szóló jelentésekre is vonatkozik. Az így szerzett meglátások és legjobb gyakorlatok megoszthatók a csapat többi tagjával vagy partnereivel. A Project 2021 a leggyakoribb projekttípusokhoz a jelentéssablonok széles skáláját kínálja, amelyek tovább bővíthetők képekkel, grafikákkal stb. A létrehozott jelentések .PDF, .XPS, .CSV, .XML formátumban mások számára is elérhetővé tehetők.

Az MS Project 2021 Professional Edition exkluzív jellemzői

Az MS Project 2021 Professional Edition az említett funkciók mellett az alábbi exkluzív funkciókkal is rendelkezik, amelyek különösen fontosak a nagy szervezetek és vállalatok projektmenedzsmentje számára:

 • Javított áttekinthetőség a Teamplannerben
 • További sablonok és tervezési eszközök a termelékenység növelése érdekében
 • Választható együttműködés az MS SharePoint és az MS Project Server programmal
 • A Project Online opcionális használata

Az MS Project 2021 Professional Editionnel kapcsolatos legfrissebb információkért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Vásárolja meg az MS Project 2021-et a Wiresoft-tól a kiadásokat és a Professional kiadást a Microsoft használt szoftvereként

A Microsoft Project 2021 Editions és Professional kiadásai a hivatalos megjelenéstől kezdve kedvező áron kaphatók a Wiresoft-tól használt szoftverként. Ezekből az előnyökből profitálhat:

 • A Microsoft használt szoftverek kereskedelme és használata, mint például az MS Project 2021 megvásárlása, legális és ezért a törvény által megengedett.
 • A Microsoft Project 2021 kiadásának - Standard vagy Professional - a Wiresoft által "használt szoftverként" történő megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást ezen MS Project szoftver funkcionalitására vonatkozóan.
 • A Wiresoft Project 2021 Edition megvásárlásával Ön egy eredeti, teljes mértékben működőképes Microsoft-szoftvert - és nem egy korlátozottan használható vagy időben korlátozott próbaverziót - szerez be.
 • A használt szoftvereket, például a Project 2021 valamelyik kiadását - Standard vagy Professional - a Wiresoft a továbbértékesítés előtt szintén tesztelte a teljes használhatóság szempontjából.
 • Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, mindig legális és eredeti Microsoft Project 2021 terméket szerez be.

Ha további kérdése van a Microsoft Project 2021 valamelyik kiadásával vagy más használt Microsoft szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk chaten, telefonon vagy e-mailben.