Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - a projektmenedzsment szoftver legfrissebb verziója, mint vásárlási verzió A Project 2021 Standard a Microsoft sokoldalú projektmenedzsment szoftverének legújabb verziója, amelyet elsősorban kkv-k és egyéni...
116 671,00 Ft *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - a bevált projektmenedzsment szoftver új, professzionális verziója A Microsoft a Project 2021 Professional programmal a sokoldalú szoftver aktuális változatát adta ki, amely projektmenedzsment...
169 826,00 Ft *

Microsoft Project 2021: Az Ön megoldása a projektmenedzsmenthez

A Microsoft Project 2021 egy fejlett projektmenedzsment szoftvermegoldás, amely segíti a szervezeteket a projektek hatékony tervezésében, kezelésében és sikeres befejezésében. A Microsoft Project frissített verziója számos új funkciót és fejlesztést kínál, amelyek segítségével a projektcsapatok jobban megszervezhetik és irányíthatják projektjeiket.

A Microsoft Project 2021 új funkciói

  • Intuitív felhasználói felület: A Microsoft Project 2021 áttervezett felhasználói felületet mutat be, amely még inkább felhasználóbarát és intuitív. Ez megkönnyíti a navigációt és a kiterjedt projektmenedzsmenteszközök használatát.
  • Idő- és erőforrás-kezelés: A továbbfejlesztett idő- és erőforrás-tervezési funkciókkal a projektmenedzserek optimalizálhatják az erőforrások elosztását, és biztosíthatják a projektek időben történő befejezését.
  • Integráció a Microsoft 365-tel: A Microsoft Project 2021 zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft 365 környezetbe. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes együttműködést, az információmegosztást és a felhőszolgáltatások használatát a projektmenedzsmenthez.

Hatékony projektmenedzsment egyszerűen

A Microsoft Project 2021 számos olyan funkciót kínál, amelyek támogatják a projektvezetőket és a csapatokat a projektek hatékony tervezésében és végrehajtásában. Ezek közé tartozik a Gantt-diagramok készítése, az erőforrás-kezelés, a kockázatkezelés és a költségvetés-tervezés. A szoftver emellett lehetővé teszi a projekt előrehaladásának valós idejű nyomon követését, így gyorsan alkalmazkodhat a változásokhoz és az előre nem látható eseményekhez.

Maximálja a csapatok termelékenységét

A Microsoft Project 2021 használatával a szervezetek növelhetik csapataik termelékenységét. A világos projektstruktúra, az egyértelmű feladatkiosztás és a hatékony erőforrás-kezelés segít a szűk keresztmetszetek minimalizálásában és a munkafolyamatok optimalizálásában. Ez a projektek időben történő befejezéséhez vezet, és növeli az ügyfelek elégedettségét.

A Microsoft Project 2021 tökéletes megoldás azon szervezetek számára, amelyek javítani szeretnék projektmenedzsment-folyamataikat. Az új funkciókkal és a Microsoft 365 környezetbe való zökkenőmentes integrációval ez a szoftver biztosítja a projektek sikeres befejezéséhez és a csapat hatékonyságának növeléséhez szükséges eszközöket.

Kategóriák