Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - a bevált projektmenedzsment szoftver új, professzionális verziója A Microsoft a Project 2021 Professional programmal a sokoldalú szoftver aktuális változatát adta ki, amely projektmenedzsment...
188 693,90 Ft *
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - a projektmenedzsment szoftver legfrissebb verziója, mint vásárlási verzió A Project 2021 Standard a Microsoft sokoldalú projektmenedzsment szoftverének legújabb verziója, amelyet elsősorban kkv-k és egyéni...
129 631,90 Ft *

A Project 2021 Standard és Professional Editions használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban a hivatalos megjelenés után azonnal megtalálható - a megfelelő új termékhez képest alacsonyabb árból profitálhat. A következőkben megismerheti a Project 2021 összes eddig ismert új funkcióját és jellemzőjét, valamint tájékoztatást kap a Standard és a Professional Edition közötti különbségekről.

Az MS Project 2021-ről szóló legfrissebb információkért egyszerűen vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. Azt is megtudhatja, hogy a Wiresoftnál elérhető többi Microsoft-alkalmazás kompatibilis a Project 2021-gyel, amelyek szintén elérhetőek használt szoftverként.

Milyen célcsoportok számára készült az MS Project 2021?

A Microsoft Project 2021-et kezdők és a projektmenedzsmentben jártas szakemberek számára egyaránt fejlesztették ki, akik tudásszintjüktől függően vagy saját sablonokat használnak új projektek tervezésekor, vagy egy semleges, üres Gantt-diagram alapján a semmiből készítenek új projektterveket, vagy a projekttípusok sablonjainak nagy választékát használják, amelyek már tartalmazzák az összes tipikus összetevőt. Az Excel-, Word-, Outlook- vagy PowerPoint-fájlokban található adatok, valamint a feladatlisták importálhatók a Projectbe, miközben a formázás és a vázlatok megmaradnak, ami csökkenti a szerkesztéshez szükséges erőfeszítéseket.

Az MS Project 2021 kiadástól függően - Standard vagy Professional - a felhasználóknak további lehetőségek állnak rendelkezésre a külső adatforrásokkal való használatra vagy szinkronizálásra.

Az MS Project 2021 Buy az előző verzióval ellentétben vizuálisan még áttekinthetőbb asztali felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a gyakran használt funkciók elérését. A jobb felhasználóbarátságot az MS Office-ból ismert "sötétszürke" és "fehér" dizájn egészíti ki, amely a színek csökkentésével koncentráltabb munkát tesz lehetővé a képernyőn.

Maximalizálja a projektek sikerét - MS Project 2021 megvásárlása

Legyen szó induló vállalkozásokról, kkv-król vagy nagyvállalatokról - a professzionális projektmenedzsment megkönnyíti a sikerek tervezését és a kockázatok minimalizálását - a feladatkör alapvetően mindig a következő elemeket tartalmazza, amelyek a komplexitástól függően tovább differenciálhatók vagy kiegészíthetők:

 • Projektterv készítése, beleértve az ütemtervet is
 • Az erőforrások és a résztvevők meghatározása
 • Mérföldkövek kitűzése a cél eléréséig
 • A projekt előrehaladásának, valamint a kapacitások rendelkezésre állásának nyomon követése és ellenőrzése
 • Jelentéstétel, a folyamatban lévő projekt során, valamint annak befejezése után dokumentációs céllal

Az MS Project 2021 segítségével könnyebben elvégezhető tipikus feladatok a következők:

 • Dinamikus projekttervezés: Az MS Project projekttervek segítségével a projekt erőfeszítéseit, a projekt időtartamát és a résztvevők bevetését dinamikusan és így rugalmasan lehet tervezni. Az idővonal nézetek megkönnyítik a határidők betartását az egyes szakmákban.
 • Használja az üzleti intelligenciát komplex projektekhez: A telepített MS Project Editiontől függően a Power BI interaktív műszerfalak létrehozására is használható, amelyek nemcsak a projekt általános állapotát mutatják, hanem részletes információkat is nyújtanak az egyes projektterületekre vonatkozóan. Ez lehetővé teszi a kockázatok jobb felmérését, és szükség esetén a vészhelyzeti intézkedések korai szakaszban történő megtervezését.
 • Innovatív megoldások kidolgozása: Az MS Project 2021 segítségével automatizálhatók a munkafolyamatok, valamint az egyedi megoldások, például a mobileszközök számára, és ezek a felhőben is használhatók.
 • Költségvetési tervezés: Az erőforrások és kapacitások átfogó ellenőrzésének köszönhetően a szűk keresztmetszetek és a költségrobbanások korán felismerhetők, és így jobban elkerülhetők.
 • Projekt-visszajelzés: Az integrált visszajelző eszközökkel a projektben résztvevők sajátos know-how-jukat felhasználva megoldási javaslatokat dolgozhatnak ki és egyeztethetnek egymással, hogy közösen biztosítsák a projekt ütemezett befejezését és sikerét. Ehhez hozzájárulhatnak a gyorsan elkészített előrehaladási jelentések és a korábbi projektekről szóló jelentések is.

Mindezen feladatok elvégzéséhez a Project 2021 mind a Standard, mind a Professional kiadásban átfogó eszközöket biztosít a projektmenedzsmentben részt vevő összes folyamat és komponens rögzítéséhez, átfogó feltérképezéséhez és ellenőrzéséhez. Az MS Project jelenlegi verziója tehát a következő alapvető előnyöket kínálja a felhasználók számára:

 • Gyorsan és egyszerűen hozhat létre projekteket: Az MS Project 2021 praktikus sablonjaival még a kezdők is sikeresen megtervezhetik és koordinálhatják a feladatokat. Ehhez számos sablon közül választhatnak, amelyek az iparági legjobb gyakorlatokon alapulnak, és egyedileg adaptálhatók ahelyett, hogy a semmiből kellene létrehozniuk egy projektmenedzsmenttervet. A bevált szabványos sablonok, mint a Gantt-diagramok mellett számos más típus, például hálózati diagramok vagy folyamatábrák is rendelkezésre állnak a Project 2021-ben.
 • A projektek áttekinthetőbb kezelése: A nagy teljesítményű projektmenedzsment-eszközök minden előfeltételt biztosítanak ahhoz, hogy még az igényes projekteket is részletesen, minden részterületre és szakmára kiterjedően kezelje, valamint az egyes fázisokban ellenőrizze, miközben mindig áttekinthetővé teszi az összes összefüggést. Ehhez az MS Project 2021 különböző megjelenítési lehetőségeket biztosít, például űrlapok, táblázatok vagy oszlopok formájában megjelenített nézeteket a projekt bizonyos aspektusainak kiemelésére, kiegészítve különböző szűrőkkel, amelyekkel az egyes feladatok és erőforrások egyértelműen megjeleníthetők - beleértve a más fázisokhoz vagy projektekhez való kapcsolataikat és hozzárendeléseiket.
 • Könnyebb együttműködés a csapatban: Még a projekt helyileg szétszórt tagjai esetében is minden résztvevő ugyanazt a tervváltozatot használja az MS Project 2021 programmal együtt, és így mindig áttekintést nyerhet az aktuális fejleményekről és a vonatkozó felelősségi körökről. A közös tapasztalatcsere növeli a hatékonyságot a jelenlegi és jövőbeli feladatok megvalósításában is. A csapattagok jelentések formájában is hozzáférhetnek az információkhoz.

Az MS Project 2021 fontos funkciói

Az említett alapfunkciók mellett az MS Project 2021 Standard és Professional is rendelkezik egyéb bevált funkciókkal, amelyek vagy kiegészítik azokat, például az erőforrás-kezelés és a jelentéskészítés terén, vagy további funkciókat biztosítanak, például a portfóliókezeléshez:

Portfóliókezelés

A portfóliókezelés az MS Project 2021 egyik legfontosabb összetevője, mivel nem csak egyetlen projektet, hanem az összes projektet rögzíteni lehet, és nyomon lehet követni azok előrehaladását. A projektmenedzserek így bármikor áttekintést kapnak az összes aktuális állapotról - ha egy projekt nem halad az ütemterv szerint, azonnal reagálhatnak és ellenintézkedéseket tehetnek. A leggyakrabban az ütemterv szerint még nem teljesített feladatok és a költségvetésből kifutó költségek fordulnak elő. Különösen akkor, ha más projekteket is érintenek ezek a nemkívánatos fejlemények, mert a tervezett erőforrások szűkössé válnak vagy nem állnak rendelkezésre, az MS Project 2021-ben a független frissítés révén egyetlen kattintással azonnal láthatóvá tehető az aktuális állapot, és felismerhetők a kritikus helyzetek.

Az MS Project 2021 buy és a Power BI összekapcsolása révén részletes megjelenítési lehetőségek állnak rendelkezésre a költségvetési gazdálkodáshoz az elemzések és a fejlesztési javaslatok tekintetében is.

Az egyes projektfeladatok strukturálása és összekapcsolása

Az MS Project 2021 a projektbevitel és -ellenőrzés során négyféle tevékenységtípust vagy tevékenységtípust különböztet meg, amelyek egy olyan tervezési képleten alapulnak, amelyben a munka, az időtartam és a kiosztási egységek három értéke kapcsolódik egymáshoz:

 • Fix egységek
 • Rögzített munka
 • Rögzített időtartam
 • Tevékenység-ellenőrzés

Az MS Project 2021 erre a célra egy maszkot biztosít, amelyen keresztül a különböző feladatok irányíthatók:

 • A feladatok importálhatók egy oszlopdiagramba, beleértve több feladat egyidejű hozzáadását, valamint a megfelelő erőforrások és a kapcsolatok hozzárendelését.
 • Az összes feladat összekapcsolható egymással a legördülő menüben vagy a feladattáblában a "közös feladat neve" mezőben.
 • Az egyes idővonalakhoz külön kezdő- és befejezési dátumokat lehet beállítani, és az idővonalak sávjai külön feliratozhatók, ami egyértelműbbé teszi a kapcsolódó feladatokat.
 • A projekten belüli egyes feladatok fontosság szerint hierarchikusan rendezhetők - ez a funkció különösen az összetettebb projekttervek esetében praktikus, mivel az egyes módosítások automatikusan alkalmazásra kerülnek az összes kapcsolódó feladatra.
 • Hasonlóképpen, az egyes feladatok összekapcsolhatók egymással, hogy láthatóvá váljon a kapcsolatuk.

Erőforrás-gazdálkodás

Az MS Project 2021-ben az erőforrások kezelése alapvetően háromféle erőforrástípust különböztet meg: "munkaerő", "anyag" és "költség". Ez lehetővé teszi a projekthez tervezett összes erőforrás részletesebb, egyértelműbb és ezáltal hatékonyabb tervezését és kezelését. Az erőforrás-állományon keresztül ezek központilag kezelhetők a projektközi tervezéshez, és egyértelműen hozzárendelhetők az egyes tevékenységekhez; így elkerülhetők a rendelkezésre állásuk időbeli korlátozásai, valamint a munkaerő-túlterheltség esetén felmerülő lehetséges kockázatok, illetve a költséghatárok túllépése.

Jelentéskészítés - Vásárlás MS Project 2021

A projektről szóló jelentéskészítés - az agilis projektmenedzsment egyik alapvető szempontja is - az MS Project számos lehetőséget kínál a projektadatok informatív módon történő megjelenítésére, a felhasználási céltól függően. Ez nemcsak egy folyamatban lévő projekt aktuális állapotára, hanem a befejezett feladatokról szóló jelentésekre is vonatkozik. A megszerzett ismereteket és bevált gyakorlatokat meg lehet osztani a csapat többi tagjával vagy partnereivel. A Project 2021 a leggyakoribb projekttípusokhoz a jelentéssablonok széles skáláját kínálja, amelyek tovább bővíthetők képekkel, grafikákkal stb. A jelentések többféle formátumban is elkészíthetők. A létrehozott jelentések mások számára is elérhetővé tehetők .PDF, .XPS, .CSV, .XML formátumban.

Az MS Project 2021 Professional Edition exkluzív jellemzői

A fent említett funkciók mellett az MS Project 2021 Professional Edition a következő exkluzív funkciókkal is rendelkezik, amelyek különösen fontosak a nagy szervezetek és vállalatok projektmenedzsmentje számára:

 • Jobb áttekinthetőség a Teamplannerben
 • További sablonok és tervezési eszközök a termelékenység növelése érdekében
 • Választható együttműködés az MS SharePoint és az MS Project Server programokkal
 • A Project Online opcionális használata

Az MS Project 2021 Professional Editionnel kapcsolatos legfrissebb információkért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Vásárolja meg az MS Project 2021-et a Wiresoft-tól a Microsoft használt szoftvereként

A Microsoft Project 2021 Editions és Professional kiadásai a hivatalos megjelenéstől kezdve használt szoftverként kedvező áron kaphatók a Wiresoftnál. Ezekből az előnyökből Ön is profitálhat:

 • A Microsoft használt szoftverek, például az MS Project 2021 megvásárlása, kereskedelme és használata legális és ezért a törvény által megengedett.
 • A Microsoft Project 2021 Edition - Standard vagy Professional - Wiresoft által "használt szoftverként" történő megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást az MS Project szoftver funkcionalitására vonatkozóan.
 • Ha a Wiresoft Project 2021 Editiont vásárolja meg, akkor egy eredeti, teljesen működőképes Microsoft-szoftvert vásárol - nem pedig egy korlátozottan használható vagy időben korlátozott próbaverziót.
 • A használt szoftvereket, például a Project 2021 Editions - Standard vagy Professional - valamelyikét a Wiresoft szintén tesztelte a teljes használhatóság szempontjából a továbbértékesítés előtt.
 • Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, mindig legális és eredeti Microsoft Project 2021 terméket szerezhet be.

Ha további kérdése van a Microsoft Project 2021 valamelyik kiadásával vagy más használt Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk chaten, telefonon vagy e-mailben.