Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
Felhasználói CAL-k az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatásának és funkciójának használatához a felhasználónak szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL...
46 083,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ESZKÖZ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 ESZKÖZ CAL
Eszköz CAL-k az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak feltétlenül szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - például az SQL Server...
46 083,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 CSOMAG ESZKÖZ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 CSOMAG ESZKÖZ CAL
5x Device CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak feltétlenül szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - például az SQL Server...
228 739,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 CSOMAG ESZKÖZ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 CSOMAG ESZKÖZ CAL
25x Device CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak feltétlenül szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - például az SQL Server...
1 157 575,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL
5x felhasználói CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatásának és funkciójának használatához a felhasználónak megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL Server 2019 User...
228 739,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL
10x felhasználói CAL az SQL Server 2019-hez használt szoftverként A Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatásának és funkciójának használatához a felhasználónak megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL Server 2019 User...
459 507,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL
25x felhasználói CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatásának és funkciójának használatához a felhasználónak megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL Server 2019 User...
1 157 575,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 CSOMAG ESZKÖZ CAL
10x Device CAL az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez A Microsoft SQL Server 2019 által kínált funkciók használatához a felhasználónak feltétlenül szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - például az SQL Server...
459 507,90 Ft *

Mit kínál az SQL Server 2019?

Az új SQL Server 2019 még nagyobb adatelérhetőséget kínál a rekordidő alatti lekérdezések révén, valamint számos olyan alkalmazást, mint a menedzselt önkiszolgáló üzleti intelligencia és az interaktív adatvizualizációk lehetősége, amelyek tovább növelik az adatok kiértékelésének hatékonyságát. Ez magában foglalja a felhőalapú megoldások nyújtását is.

Külön említést érdemelnek itt a Big Data fürtök, amelyekkel skálázható konténerfürtök biztosíthatók az SQL Server, valamint a Spark és a HDFS számára. A nyílt forráskódú Kubernetes megoldást használják konténer-orchestrátorként, amellyel a konténerek rendelkezésre bocsátása igény szerint skálázható és felügyelhető.

A külső adatforrások lekérdezése a Big Data klasztereken keresztül tehát éppúgy lehetséges, mint az adatok felhasználása mesterséges intelligencia (AI), gépi tanulás és különféle egyéb elemzési feladatokhoz. Hasonlóképpen, a nagy és ugyanakkor kiváló minőségű relációs adatmennyiségek könnyen kombinálhatók vagy elemezhetők a Big Data-val.

Hasonlóképpen, a 2019-es szerver kiadással nemcsak strukturált, hanem strukturálatlan adathalmazok is feldolgozhatók, és SQL Server-kompatibilis adatbázisokhoz, például az Oracle-hez is használhatók interfészek. Emellett a Java integrációja most először lehetséges az SQL Server 2019-ben. A standard verzió olyan funkciókat is tartalmaz, mint a Transparent Data Encryption (TDE), amely valós időben titkosítja a különböző adatokat és naplófájlokat, valamint a Accelerated Database Recovery (ADR).

Egészítse ki a Wiresoft segítségével a CAL-ok iránti igényét az SQL Server 2019-hez! A Microsoft eszköz- vagy felhasználói CAL-jával hozzáférést kap az aktuális 2019-es, valamint a 2016-os SQL Server Standard Edition átfogó funkcióihoz és szolgáltatásaihoz. Különösen a kis- és középvállalkozásoknak kedvez a CAL-okkal történő, az alapengedélyekhez képest kedvezőbb engedélyezés. Az SQL 2019 Standard verzióhoz jelenleg Microsoft eszközlicenceket és felhasználói licenceket is talál.

Az új SQL Server Edition 2019 áttekintése

Az SQL Server Edition 2019 verzióval átfogó funkciókat és szolgáltatásokat kap a feldolgozáshoz, valamint a mai korhoz igazodó, kiterjedt adatmennyiségek védelmét, egyidejű gyors rendelkezésre állással, különösen akkor, ha ezeket helyben, különböző adatbázisrendszerekben tárolják.

Ez lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül elvégezzék az összetett lekérdezéseket és értékeléseket, amire kifejezetten jogosultak. A megfelelő CAL-lal történő licencelés védi az érzékeny adatokat az illetéktelen hozzáféréstől, akár belső, akár külső hozzáféréstől, ami különösen fontos napjainkban, amikor az adatbázisok elleni összetett támadások idején.

További funkciók az SQL Server 2019-ben

Az SQL Server 2016-hoz képest a 2019-es verzió a standard kiadásban további funkciókat és funkciókat kínál, amelyek a kritikus és összetett adatmennyiségek feldolgozását, virtualizálását és védelmét érintik.

Az adatsilókban található kiterjedt adatállományok lekérdezése mostantól a megfelelő adatok előzetes mozgatása vagy replikálása nélkül lehetséges. Az intelligens adatbázis-funkciók támogatják Önt az SQL szerver adatbázisának frissítésében - akár a helyszínen, akár a felhőben. Az alkalmazás inkompatibilitás kockázatát az adatbázis-kompatibilitás tanúsítása minimalizálja, ha nem is küszöböli ki.

Az SQL Server 2019 beépített képességeket is biztosít az adatok osztályozására és védelmére, a gyanús műveletek megfigyelésére, azonosítására és figyelmeztetésére. Továbbá nemcsak titkosíthatja a bizalmas adatokat, hanem kiterjedt számításokat is végezhet velük. A rendszergazdáknak lehetőségük van a felhasználó által meghatározott adathozzáférés aktiválására szerepkörök segítségével.

Az SQL Server 2019-es verziójának legfontosabb újításai

A következő újítások az eddigieknél is átfogóbbá teszik az érzékeny adatok feldolgozását, virtualizálását és védelmét az Ön vállalatánál. Az AI (mesterséges intelligencia) technológiák használatának különleges előnyeit is élvezheti. A mesterséges intelligencia és a gépi tanulási feladatok például felhasználhatók az adatlekérdezésben.

Nagy adathalmazok

A Big Data klaszterek ma már lehetővé teszik a strukturált és strukturálatlan adatok kombinálását az Apache Spark keretrendszer és a HDFS (Hadoop Distributed File System) segítségével, hogy új információkhoz jussanak.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy SQL Server, HDFS és Spark konténerekből álló skálázható fürtöket telepítsenek, amelyek a Kubernetes-en elérhetőek.

Az SQL Server Big Data fürtökkel a HDFS-tároló poolokban és az adatpoolokban tárolt adatokon AI- és gépi tanulási feladatokat futtathat.

Az alkalmazás-ellátás lehetővé teszi az alkalmazások konténerként történő ellátását. Ezek az alkalmazások webszolgáltatásként használhatók, így a Big Data fürtben tárolt adatok elérhetők.

Adatbázis-virtualizáció az SQL Server 2019-ben

A más adatbázisokban, például HDFS-ben, Oracle-ben vagy különböző Azure-szolgáltatásokban tárolt adatok mostantól könnyen lekérdezhetők az adatbázis-virtualizáció segítségével anélkül, hogy előbb replikálni vagy áthelyezni kellene őket. Az SQL Server 2019 ezzel a kiadással új csatlakozókat vezet be az adatforrásokhoz.

Intelligens lekérdezés-feldolgozás (IQP)

Az intelligens lekérdezés-feldolgozás (IQP) javítja a lekérdezések teljesítményét, felgyorsítva a folyamatokat az alkalmazások további módosítása nélkül.

In-Memory OLTP (Online tranzakciós feldolgozás)

Az online tranzakciófeldolgozással rendelkező memórián belüli adatbázis fontos funkciókat biztosít a tartós memória konfigurálásához és a tempdb metaadatok memóriaoptimalizálásához, ami szintén javítja a teljesítményt a kritikus fontosságú munkaterhelések esetében.

Mindig titkosítva a biztonságos enklávékkal

Az Always Encrypted biztonságos enklávékkal védi az érzékeny ügyféladatokat. Az SQL Server adatbázisok mostantól teljesen titkosítva tárolhatók. Csak az ügyfél és az adatok tulajdonosa férhet hozzá az adatokhoz.

SQL Server nyelvi kiterjesztések

A Microsoft az SQL Server 2019-es verziójával most először teszi lehetővé a Java-kód használatát az adatbázis-kezelő rendszeren belül.

ADR - Gyorsított adatbázis helyreállítás

A gyorsabb adatbázis-helyreállítás - ADR (Accelerated Database Recovery) - szintén jelentősen javítja az adatbázisok rendelkezésre állását, ami különösen az időigényes tranzakciók esetében előnyös.

Milyen CAL-ok állnak rendelkezésre az SQL 2019-hez? Információ a Microsoft licencrendszeréről

A Microsoft licencelési rendszere nagyrészt CAL-okon (Client Access Licences - ügyfél-hozzáférési licencek) alapul. Ez elválasztja a szoftver használatát (licencelését) a szoftver vállalaton belüli bevezetésétől. Ahhoz, hogy a Microsoft SQL Server Standard 2019-es verziójának szolgáltatásait igénybe vehesse, (a magok licencelésének másik lehetősége mellett) megfelelő számú CAL-ra van szüksége.

A CAL csak az engedélyezett felhasználók számára biztosít hozzáférést az SQL-kiszolgálóhoz. A megfelelő hozzáférési engedéllyel nem rendelkező harmadik felek nem férhetnek hozzá a szerverhez, ami azonban további biztonságot és az érzékeny adatok jogosulatlan hozzáféréstől való védelmét is jelenti.

Az SQL Server Standard felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok közötti különbség

A Wiresoft a következő ügyfél-hozzáférési licenceket kínálja az SQL Server Standard 2019-es verziójához kis- és középvállalkozások számára: User CAL és Device CAL - a felhasználó-, illetve az eszközalapú licenc. Az alábbiakban összefoglaljuk a két licencelési lehetőség közötti főbb különbségeket.

SQL Server felhasználói CAL

A Microsoft User CAL for SQL egy adott egyéni felhasználó számára jogosítja fel az SQL Server aktuális verziójának elérését. A felhasználói CAL ezért nem kötődik egy adott eszközhöz, hanem például a munkahelyi PC-ről VAGY laptopról vagy más végberendezésről használható útközben vagy az otthoni irodában. A felhasználói licencelés különösen rugalmassá teszi az SQL Server használatát.

SQL Server Device CAL

A Microsoft Device CAL ezzel szemben egy eszközhöz kötött licenc, azaz csak egy számítógép jogosult az SQL-kiszolgáló elérésére, például egy számítógép a vállalatnál VAGY egy laptop vagy egy másik végberendezés, például egy táblagép. Minden engedélyezett felhasználó hozzáférhet az adott licencelt eszköz SQL-kiszolgálójához. Nincs szükség egyéni felhasználók licencelésére.

Természetesen esetenként eltérő lehet, hogy melyik típus vagy a két CAL-változat kombinációja a legjobb az Ön vállalata számára. Az alkalmazottak száma és a vállalaton belüli preferált felhasználási mód is szerepet játszik:

Ha az alkalmazottak főként saját munkaállomásukon férnek hozzá a Windows SQL Serverhez, akkor az Device CAL a legmegfelelőbb licenctípus. Ha az alkalmazottak rugalmasan, különböző eszközökről vagy munkaállomásokról (mobil, helyhez kötött) férnek hozzá az SQL-kiszolgálóhoz, akkor a felhasználói CAL-ok jelentik a legnagyobb előnyt.

Vásároljon SQL Server 2019 CAL-okat kedvező áron a Wiresoft-tól

A Wiresoftnál különösen alacsony áron találhat Device vagy User CAL-okat a Microsoft SQL Server 2019-es verziójához. Így fedezheti vagy kiterjesztheti a megfelelő SQL Server-licencek iránti igényét. Ha bármilyen kérdése van a Microsoft SQL Server Standard licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Egyedi és kedvező árú CAL-kombinációt állítunk össze az Ön számára.

SQL eszköz vagy felhasználói licenc: Minden Microsoft licenc termékünk eredeti, és az európai régióból származik. A Wiresoftnál az Ön számára előnyös, hogy olyan használaton kívüli szoftverlicenceket vásárol, amelyeket más cégektől szereztünk meg, és amelyek hitelességét az Ön számára ellenőriztük - ezt számos ügyfelünk megerősítette. Az SQL Server CAL-kínálatunkkal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal: