Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Megbízható, megfizethető és könnyen használható virtualizációs megoldást keres? Akkor a VMware vCenter Server 7 Foundation az Ön számára készült. Ez a szoftver tökéletes a kisvállalkozások számára, amelyek a virtualizáció előnyeit a...
396 465,00 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard központi platformot biztosít a Management a VMware környezetéhez. Egyszerűsített Management a vSphere környezetekben, nagyobb teljesítményt és skálázhatóságot, valamint fokozott biztonságot kínál. A...
1 620 893,00 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard - A virtualizációs környezet központi vezérlése VMware vCenter Server 8 A Standard a vezető megoldás a teljes virtualizációs környezet kezeléséhez és ellenőrzéséhez. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy...
2 038 279,00 Ft *

VMware vCenter: Központosított kezelés és irányítás a virtualizációs környezet számára

A VMware vCenter egy hatékony szoftvermegoldás, amely segít a vállalatoknak virtualizációs környezetük hatékony kezelésében és irányításában. Ebben a kategóriába sorolt szövegben a VMware vCenter legfontosabb funkcióit és előnyeit tekintjük át.

Mi a VMware vCenter?

A VMware vCenter egy központosított kezelési platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára virtuális erőforrásaik és infrastruktúráik kezelését és felügyeletét. A vCenter segítségével egyetlen konzolról vezérelheti teljes virtualizációs környezetét, függetlenül attól, hogy VMware vSphere-t vagy más VMware-terméket használ.

A VMware vCenter előnyei

  • Központosított kezelés: A VMware vCenter egyetlen felületet biztosít a virtuális gépek, hosztok és erőforrások kezeléséhez. Ez megkönnyíti a teljes virtualizációs környezet felügyeletét és kezelését.
  • Magas rendelkezésre állás és rugalmasság: A vCenter lehetővé teszi magas rendelkezésre állási megoldások beállítását a virtuális gépek rugalmasságának biztosítása érdekében. Hardverhiba esetén a virtuális gépek automatikusan átkerülnek más hosztokra.
  • Erőforrás-optimalizálás: A VMware vCenter erőforrás-optimalizáló eszközöket biztosít a virtuális gépek hatékony használatához. Ez segít a költségek megtakarításában és a teljesítmény maximalizálásában.

Rugalmasság és skálázhatóság

A VMware vCenter rugalmasságot és skálázhatóságot kínál:

  • Több felhőre kiterjedő kezelés: A vCenter lehetővé teszi virtualizációs környezetének kiterjesztését és kezelését több felhőre kiterjedő környezetekben, növelve ezzel az informatikai infrastruktúra rugalmasságát.
  • Skálázhatóság: A vCenter skálázható, és támogatja több száz vagy több ezer virtuális gép és hoszt kezelését.
  • Integráció: A VMware vCenter zökkenőmentesen integrálódik más VMware termékekkel és megoldásokkal, így fejlett funkciókat és képességeket biztosít.

A VMware vCenter működés közben

A szervezetek a VMware vCentert számos forgatókönyvben telepíthetik:

  • Konszolidáció: A vCenter lehetővé teszi a szerverek konszolidálását és a hardverköltségek csökkentését.
  • Automatizálás: A vCenter lehetővé teszi a feladatok automatizálását és a virtualizációs környezet hatékonyságának növelését.
  • Biztonság és megfelelőség: A vCenter eszközöket kínál a biztonság felügyeletéhez és a megfelelőségi irányelvek betartásához.

Összességében a VMware vCenter lehetővé teszi a vállalatok számára virtualizációs környezetük hatékony kezelését. A központosított kezelés, a nagy rendelkezésre állási lehetőségek és az erőforrás-optimalizálás révén a vállalatok csökkenthetik költségeiket és javíthatják virtuális gépeik teljesítményét. A VMware vCenter ideális megoldás azok számára, akik virtualizációs erőforrásaik átfogó és központosított kezelését keresik.

Kategóriák