Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard központi platformot biztosít a Management a VMware környezetéhez. Egyszerűsített Management a vSphere környezetekben, nagyobb teljesítményt és skálázhatóságot, valamint fokozott biztonságot kínál. A...
1 800 990,90 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard a virtuális infrastruktúrák kezeléséhez vCenter Server 8 Standard a vSphere-alapú infrastruktúra és környezetének kezeléséhez szükséges hatékony alapeszköz. A fejlett szervermenedzsment-szoftver funkciók...
2 264 752,90 Ft *
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Megbízható, megfizethető és könnyen használható virtualizációs megoldást keres? Akkor a VMware vCenter Server 7 Foundation az Ön számára készült. Ez a szoftver tökéletes a kisvállalkozások számára, amelyek a virtualizáció előnyeit a...
440 514,90 Ft *

Milyen funkciókat kínál a vCenter Server 7?

vCenter Server 7 egyszerre kínál egyszerű és átfogó vezérlést, beleértve az átláthatóságot minden szinten, a virtualizált hosztok és virtuális gépek egyetlen konzolon keresztül történő központi kezelésével. A vCenter Server nagy teljesítményű eszközei így leegyszerűsítik a vSphere infrastruktúrák hatékony kezelését, és széleskörű ellenőrzési lehetőségeket is kínálnak. Emellett a vCenter Server segítségével a munkaterhelések élő migrációja a vMotion, a teljes klónozás és a hideg migráció is lehetséges. A webszolgáltatási API-k megkönnyítik a vCenter Server rugalmas integrálását a meglévő rendszerirányítási szoftverekbe.

Ez egyetlen rendszergazdának egyszerű átláthatóságot biztosít a meglévő virtuális infrastruktúra összes kulcsfontosságú összetevőjének konfigurációjára, miközben több száz munkaterhelést kezel, ami több mint kétszeresére növeli a vCenter Server megoldás termelékenységét a fizikai infrastruktúrák kezeléséhez képest. Mivel a vCenter Server a Photon OS-en fut, a javítások és frissítések harmadik féltől függetlenül történnek, ráadásul a Log Insight ingyenes licencével a problémamegoldás ideje is csökkenthető.

Megbízható virtuális infrastruktúra telepítése

vCenter Server proaktív, automatizált kezelést biztosít az új Services dinamikus biztosításához. Az erőforrások maximális hatékonysággal oszthatók ki. Az erőforrásokat maximális hatékonysággal lehet elosztani és optimalizálni. Például 15 vCenter Server példány akár 70 000 virtuális gépet és 5000 hosztot is képes kezelni. A vCenter Server az erőforrások dinamikus kezelésével, beleértve az erőforrás-elosztást is, intelligensen osztja el a rendelkezésre álló erőforrásokat a virtuális gépek között. Ez lehetővé teszi a szolgáltatási szintek egyszerű betartását az üzletileg kritikus alkalmazások szolgáltatási szint megállapodásainak (SLA) megfelelően.

Nagyfokú skálázhatóság és bővíthetőség a hibridben Cloud

A vCenter Server segítségével a helyben lévő környezetek zökkenőmentesen kiterjeszthetők a vSphere-alapú nyilvános felhőkre is, mint például a VMware Cloud az AWS-en - akár 2000 hoszt és 35 000 virtuális gép is átláthatóan kezelhető egyetlen vCenter Server példány segítségével - függetlenül attól, hogy a vCenter Server melyik verziója fut.

A VMware vCenter további eszközei és funkciói Server

A vCenter Server oldalon keresztül telepíthető egyéb funkciók közé tartoznak:

 • VMware vSphere vMotion
 • VMware vSphere Elosztott erőforrás ütemező
 • VMware vSphere Nagyfokú rendelkezésre állás (HA)
 • VMware vSphere Hibatűrés
 • VMware vRealize Orchestrator a legjobb gyakorlatok munkafolyamatainak létrehozásához
 • VMware vCenter Server Konvergencia eszköz a könnyebb migrációhoz
 • vRealize A Log Insight for vCenter Server a light verzióban jobb átláthatóságot, valamint az eseménytrendek vizualizálását biztosítja a gyorsabb problémamegoldás érdekében

A VMware vCenter Server 7 legfontosabb előnyei egy pillantásra

Központi, bővíthető platformként a VMware vCenter Server a következő előnyöket kínálja a virtuális infrastruktúrák egyszerű és automatizált kezeléséhez:

 • Egyszerű telepítés: AvCenter Server néhány lépésben telepíthető előre konfigurált virtuális eszközként.
 • Központosított, felhasználóbarát irányítás: A HTML5-alapú vSphere Client vCenter Server segítségével a teljes vSphere infrastruktúra bármely böngészőből kezelhető - reszponzívan és egyetlen helyről. A felhasználók egyetlen kattintással egyéni szerepköröket kaphatnak, böngészhetnek a vCenter Server leltárban, vagy új virtuális gépeket biztosíthatnak.
 • A vSphere Server bővíthetősége a nyílt beépülő architektúrán keresztül: az informatikai rendszergazdák a vSphere Client beépülő modulok segítségével integrálhatják és kezelhetik a hitelesített VMware partnerektől származó beépülő modulokat a vCenter Server oldalra. A nyílt vSphere Client plug-in SDK lehetővé teszi a biztonsági mentés, adatbiztonság, biztonsági menedzsment, hálózati és szerver funkciók megvalósítását közvetlenül a vCenter Server oldalon keresztül.
 • A vCenter Server példányok magas szintű védelme: vCenter Server Magas rendelkezésre állás - védi a vCenter Server alkalmazást és a megfelelő Services oldalt natív magas rendelkezésre állással és 10 percnél rövidebb RTO-val.
 • Egyszerű biztonsági mentés: A biztonsági mentések és visszaállítások integrált VMware ütemezője leegyszerűsíti a vCenter Server készülék biztonsági mentéseinek ütemezését, beleértve a tárolt biztonsági mentések számának kezelését.
 • Egységes javítás- és frissítéskezelés: A VMware vSphere Update Manager egyszerűsíti és felgyorsítja az aktív ESXi hosztok automatikus szkennelését és foltozását. A vCenter Server alkalmazás RESTful API-k segítségével sablonból is ismételten telepíthető.
 • Magas biztonság és rendelkezésre állás a vSphere oldalon: Az automatizált és proaktív kezelési funkciók, például az automatikus terheléselosztás és a használatra kész automatizálási munkafolyamatok biztosítják a magas rendelkezésre állást.