Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - az innovatív Microsoft operációs rendszer nagy teljesítményű változata használt szoftverként Windows A 8.1 Professional a Microsoft meggyőző válasza minden olyan felhasználó számára, aki nem volt elégedett az előző...
7 768,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - vásárolja meg a maximális hatékonyságot egyetlen licencként Windows A 8.1 Enterprise a Microsoft operációs rendszer 8.1-es verziójának legátfogóbb kiadása - alapvetően átdolgozza az előző verziót, miközben...
12 955,00 Ft *

Windows 8.1: Az operációs rendszer a nagyobb hatékonyságért és felhasználóbarátságért

A Windows 8.1 a Microsoft operációs rendszere, amely számos fejlesztést és frissítést kínál elődjéhez, a Windows 8-hoz képest. Ebben a kategóriába sorolt szövegben a Windows 8.1 legfontosabb funkcióit és előnyeit emeljük ki.

A Windows 8.1 új funkciói

  • Start gomb és Start menü: A Windows 8.1-ben visszatért a népszerű Start gomb, amely megkönnyíti a navigációt és a programok elérését. A Start menü is továbbfejlesztésre került, hogy jobb áttekinthetőséget és testreszabhatóságot biztosítson.
  • Továbbfejlesztett felhasználói felület: A Windows 8.1 fejlesztéseket vezetett be a felhasználói felületen, hogy az felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá váljon. A Modern UI-t (korábban Metro) úgy optimalizálták, hogy támogassa az érintőképernyők és a hagyományos egér-billentyűzet kombinációk használatát.
  • Több testreszabási lehetőség: A felhasználóknak mostantól több lehetőségük van a felhasználói felület testreszabására. A kezdőképernyőn átrendezhetik a csempéket, megváltoztathatják a méreteket és a színeket egyéni preferenciáiknak megfelelően állíthatják be.

Nagyobb hatékonyság és teljesítmény

A Windows 8.1 segítségével a felhasználók számos előnyt élvezhetnek:

  • Gyorsabb teljesítmény: A Windows 8.1 jobb rendszerteljesítményt és sebességet kínál, ami csökkenti a válaszidőt az alkalmazások indításakor és a feladatok közötti váltáskor.
  • Javított keresés: A keresési funkciót optimalizálták, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják a fájlokat, alkalmazásokat és beállításokat.
  • Nagyobb biztonság: A Windows 8.1 továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál, köztük a Windows Defender vírusirtót és a SmartScreen-t, hogy megvédje a felhasználókat a fenyegetésektől.

Kompatibilitás és frissítés

A Windows 8.1 ésszerű választás azoknak, akik stabil és modern operációs rendszert keresnek. Alkalmazások széles skáláját támogatja, és a legtöbb hardverkonfigurációval kompatibilis. A Windows 8 felhasználók ingyenesen frissíthetnek a Windows 8.1-re, hogy kihasználhassák az új funkciók és fejlesztések előnyeit.

Összességében a Windows 8.1 egyszerűsített felhasználói élményt, jobb teljesítményt és több testreszabási lehetőséget kínál. Kiváló választás a hatékonyságot és a könnyű használatot előtérbe helyező felhasználók számára.

Kategóriák