Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10459
 • P73-08330
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
188 644,00 Ft * 209 603,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Eszközök 1x
Virtuális gépek 2x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Windows Server 2022 a új szerver operációs rendszere. A 10 alapú, és még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál az adatok, alkalmazások és a megosztására, ami megfelel a legmagasabb követelményeknek. A megfelelő hozzáférési licenccel (Client Licence), a 2022 licenccel két virtuális számítógép használhat egy Hyper-V hosztot virtualizációra. Standard Microsoft Windows Services Access User Microsoft Windows Server Standard Plus

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard - nagyobb biztonság a hálózatok számára

A Windows Server 2022 Standard a Microsoft új kiszolgáló operációs rendszere. A Windows 10-re épül, és még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál a legmagasabb követelményeknek megfelelő adatok, alkalmazások és szolgáltatások megosztásához. A megfelelő ügyfél-hozzáférési licenccel a Microsoft Windows Server 2022 Standard licenccel rendelkező felhasználók két virtuális számítógépet és egy Hyper-V hosztot használhatnak a virtualizációhoz.

A Windows Server 2022 Standard számos új funkcióval bővült, különösen a biztonság területén, a meglévő funkciókat pedig kibővítették vagy javították. Ezek közé tartozik többek között a Transport Layer Security (TLS) legújabb verziójának aktiválása: 1.3, az új AES-256 titkosítás az SMB számára, valamint az RDMA-hálózatokon keresztül történő titkosítás támogatása az SMB Direct-en keresztül az AES-128 használatával.

Ezen kívül kibővített lehetőségek a hibrid funkciók integrálására és felügyeletére, számos fejlesztés a Windows Admin Centerben és teljesítményjavítás a Windows konténerek, valamint az UDP és a TCP esetében, tárolási optimalizációk a Storage Spaces Direct és a Microsoft Edge mint szabványos böngésző számára.

A Windows Server 2022 Standard Edition Windows 10 operációs rendszerrel számos virtualizációs lehetőséget kínál, különösen a kisebb adatközpontok számára, amelyek a jobb skálázhatóság, az erős teljesítmény és a hatékony biztonsági funkciók révén megbízhatóan védik az adatokat és az alkalmazásokat a több felhőből álló környezetekben.

A Windows Server 2022 Standard Edition licencelése ismét magalapú, kiszolgálónként legalább 16 maggal.

A Wiresoftnál a Windows Server 2022 Standard már használt szoftverként is alacsony áron kapható - anélkül, hogy a virtualizáció, a biztonság vagy a teljesítmény tekintetében bármilyen korlátozás alá esne a kiadás teljesítménye. A Windows Server 2022 Standard Edition összes jellemzőjéről és funkciójáról, valamint a licencelésről további információkat az alábbi áttekintésben talál - vagy forduljon közvetlenül a Wiresoft képviselőjéhez.

Mi az újdonság a Windows Server 2022 Standardban? A legfontosabb funkciók áttekintése

A Microsoft szerver operációs rendszerének új verziója, a Windows Server 2022 a Windows 10-re épül, ami vizuálisan is látszik, így a felhasználók minden funkciót ismerős helyen találnak. Az új Windows Server 2022 10 évig tartó terméktámogatást is kap a Microsofttól támogatás és frissítések formájában.

Az előző verzióhoz képest a Windows Server 2022 számos újítást tartalmaz a három fontos területen: Biztonság, alkalmazásplatform és migráció.

A Windows Server 2022 Standard biztonsága

A Windows Server 2022 új, többrétegű biztonságával átfogó védelmet nyújt, amelyre a vállalati szervereknek most sürgősen szükségük van az adatok és szolgáltatások rendelkezésre állásának biztosítása érdekében. Ezt többek között a következő új funkciók és fejlesztések biztosítják:

 • A TPM 2.0 (Trusted Platform Module 2.0) hardveralapú biztonságos tárolást biztosít a kriptográfiai kulcsok és adatok számára, valamint a rendszer integritásának mérését, beleértve a kód jogszerűségének vagy megbízhatóságának ellenőrzését a Windows-kiszolgáló indításakor. Ezt a hardveralapú megbízhatóságot többek között a BitLocker meghajtótitkosítás is használja.
 • A firmware védelmét a Secured Core szerverprocesszorok biztosítják, amelyek a DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) technológiával támogatják az indítás ellenőrzését, valamint a közvetlen memória-hozzáférés (DMA) védelmével az illesztőprogramok memóriához való elszigetelt hozzáférését.
 • A Secured Core szerverek a VBS szabvány szerinti kódintegritást (virtualizáció-alapú biztonság) és a HVCI (hipervizor-alapú biztonság) révén is támogatják. A VBS által használt hardveres virtualizációs funkciók így egy biztonságos, az operációs rendszertől elszigetelt munkamemória-területet hoznak létre, ezáltal védve a szervert különösen az olyan kockázatokkal szemben, mint amilyeneket a kriptopénz-bányászat során elkövetett támadások jelentenek.
 • A VBS lehetővé teszi továbbá a Credential Guard használatát, amelynek révén a felhasználói bejelentkezéshez szükséges információkat egy virtuális tárolóban tárolja, amelyhez az operációs rendszer közvetlenül nem férhet hozzá.
 • A HTTPS és a TLS 1.3 mostantól alapértelmezés szerint engedélyezve van a Windows Server 2022 Standard rendszeren a biztonságos kapcsolatok biztosítása érdekében. A TLS1.3 (Transport Layer Security) az interneten a legszélesebb körben használt biztonsági protokoll legújabb verziója, amely az adatok titkosítása során biztonságos kommunikációs csatornát biztosít két végpont között.
 • A biztonságos DNS a Windows Server 2022 Standardban támogatja a DoH (DNS-over-HTTPS) szolgáltatást a HTTPS protokollt használó DNS-lekérdezések titkosításához, megakadályozva a lehallgatást és a DNS-adatok meghamisítását, ami szintén hozzájárul a forgalom biztonságához.
 • Az SMB (Server Message Block) a Windows Server 2022-ben már az AES-256-GCM és az AES-256-CCM szabványokat használja titkosításra, ezek automatikusan használatba kerülnek, amint a kapcsolat létrejön egy másik számítógéppel, amely szintén támogatja őket.
 • Az SMB Direct és az RDMA (Remote Direct Memory Access) titkosítás a Windows Server 2022-ben többek között nagyobb sávszélességet és alacsonyabb késleltetést biztosít a közvetlen tárolás, a tárolási replikák, a Hyper-V és az SQL Server számára.
 • A Windows Server 2022 failover fürtjei emellett lehetővé teszik a CSV (Cluster Shared Volumes) és az SBL (Storage Bus Layer) titkosításának részletes vezérlését.

Konténeralkalmazások a Windows Server 2022 Standardban

A Windows Containerek használata esetén a platformon számos optimalizálás is elérhető, például az alkalmazások kompatibilitása, valamint a Windows Container felhasználói felülete a Kubernetes-szel.

 • A Windows Containerek képmérete akár 40%-kal csökkent, ami 30%-kal növeli az indítási időt és javítja a teljesítményt.
 • A Kubernetes használatát egyszerűsítette többek között a konténerek jobb támogatása a gazdafolyamatok számára a csomópontok konfigurálásában, az IPv6, valamint a hálózati házirendek végrehajtása a Calico nyílt forráskódú alkalmazással.
 • Ezenkívül a Windows Admin Center frissítésével egyszerűsítették a .NET-alkalmazások tárolóinak létrehozását.

Tárolás és áttelepítés a Windows Server 2022 Standardban

A Windows Server 2022 tárolási migrációs szolgáltatásainak számos fejlesztése megkönnyíti többek között a tárolók Windows Serverre, valamint más forrásból származó tárolóhelyekről az Azure-ra történő migrálását. Ehhez a Windows Server 2022 rendszerben a Storage Migration Server orchestrator a következő lehetőségeket kínálja:

 • Helyi felhasználók vagy csoportok áttelepítése Windows Serverre
 • Tárolók migrálása feladatátvevő fürtökbe és fürtökből, valamint migrálás önálló kiszolgálók és feladatátvevő fürtök között
 • Tárolók migrálása Linux-kiszolgálókról Samba használatával
 • Azure-hálózatokra való áttérés
 • NetApp CIFS kiszolgálókról vagy NetApp FAS tömbökről Windows Serverre történő áttelepítés

Egyéb jellemzők:

 • A testreszabható tárolójavítási sebesség nagyobb ellenőrzést biztosít az adatszinkronizálási folyamat felett: az erőforrások így az adatkópiák javítására (rugalmasság) vagy az aktív munkaterhelések futtatására (teljesítmény) oszthatók ki. A klaszterek így rugalmasabban és hatékonyabban kezelhetők.
 • A tárolóbusz gyorsítótár mostantól önálló szervereken biztosít tárolást, javítja az olvasási és írási teljesítményt, és növeli a hatékonyságot azáltal, hogy a gyorsabb adathordozókat, például az NVMe-t vagy az SSD-t lassabb adathordozókhoz, például HDD-hez kapcsolja.
 • Az SMB tömörítés kiküszöböli a fájlok manuális tömörítésének szükségességét a hálózaton keresztül történő átvitelkor, például a gyorsabb átvitel érdekében a forgalmas hálózatokon.

A Windows Server 2022 Standard egyéb fejlesztései

Az új Windows Server 2022-es verzió emellett egy sor olyan egyedi optimalizálást tartalmaz, amelyek szintén növelik a teljesítményt:

 • A Windows Server 2022-ben az AMD processzorok fészekbe ágyazott virtualizációjának támogatása több lehetőséget biztosít a Hyper-V virtuális gépen (VM) futtatott Hyper-V környezet hardverében.
 • A Windows Server 2022 alapértelmezés szerint tartalmazza a Microsoft Edge-et. Az Edge a Chromium Open Source-on alapul, és nagyobb biztonságot nyújt, mint az Internet Explorer, amelyet levált.
 • A TCP (Transmission Control Protocol) teljesítményét a TCP HyStart++ használatával javították, amely csökkenti a csomagveszteséget, valamint a RACK (Recent ACKnowledgment) használatával, amely csökkenti az újraküldési időkieséseket (RTO) az újraküldések során.
 • Az RSC (Receive Segment Coalescing) optimalizációt biztosít a Hyper-V virtuális kapcsolók számára, hogy a csomagokat a hipervizor hálózatán össze lehessen vonni, és így nagyobb szegmensekként lehessen feldolgozni. Ez csökkenti a CPU-ciklusokat és javítja a hálózati forgalom teljesítményét.

Hardverkövetelmények a Windows Server 2022 Standard futtatásához

A Windows Server 2022 a Windows 10 operációs rendszeren alapul. A kiszolgálóalkalmazás összes funkciójának kihasználásához és a biztonság garantálásához az alapul szolgáló hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és más telepített alkalmazásoktól függnek.

 • Processzor: 1,4 GHz 64 bites
 • Memória: 512 MB (2 GB az asztali kijelző telepítési lehetőségével rendelkező kiszolgáló esetében)
 • HDD: 32 GB szabad merevlemezterület
 • BIOS: UEFI rendszer biztonságos rendszerindítással (UEFI 2.3.1c) bizonyos funkciók esetében
 • Grafikus kártya és monitor: 1 024 x 768 képpont

A Windows Server 2022 Standard licencelése

Az új Windows Server 2022 Standard Editiont tartalmazó szerver licencelése szintén használt szoftverként történik a Microsoft licencelési szabályzatának megfelelően, ahol a licencigény kiszámításának alapjául a magok száma szolgál. A következő rendelkezéseket kell alkalmazni:

 • A Windows Server 2022 Standard Edition licencelése általában a használt fizikai hardver alapján történik. Ehhez a fizikailag rendelkezésre álló processzormagok száma mellett a virtuális szerverek számát is figyelembe kell venni.
 • Egy szerverlicenc mindig 2 fizikai processzormagra vonatkozik.
 • A Microsoft licencfeltételei szerint mindig a processzoronkénti legalább 8 magot veszik alapul - még akkor is, ha a ténylegesen meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik.
 • Minden egyes fizikai szerver esetében legalább 2 processzort feltételezünk, ami a minimális 16 magot eredményezi.
 • A 16-nál több maggal rendelkező kiszolgálókra a Windows Server 2022 Standard megfelelő csomagjait is licencelni kell.

További rendelkezések, pl. a Hyper-V példányok, valamint a Windows Server 2022 Standardhoz hozzáférő kliensek - felhasználók és végberendezések - licencelésére vonatkozóan a Wiresoft munkatársaitól kérhetők. A Windows Server 2022 Standardhoz tartozó megfelelő licencek/CAL-ok szintén kaphatók a Wiresoftnál.

Vásároljon Microsoft Windows Server 2022 Standard használt szoftvert a Wiresoft Software Shopban

Az aktuális 2021-es kiadású MS Windows Server Standard 2022 Edition már használt szoftverként is elérhető a Wiresoft Software Shopban. A használt szoftverek ára alacsonyabb, mint egy megfelelő új Windows Server Standard 2022 kiadás ára. Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, akkor élvezheti ezeket az előnyöket:

 • Ha a Microsoft Windows Server 2022 Standardot vásárolja a Wiresoft-tól, akkor egy eredeti, korábban egy vállalat által megvásárolt és a Wiresoftnak eladott egyedi licencet kap.
 • Továbbértékesítéskor ez az MS Windows Server 2022 Standard licenc használtként van megjelölve, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a Windows Server szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozását jelentené, vagy azt jelentené, hogy a licencet már felhasználták.
 • Ha az első vásárló már telepítette vagy aktiválta az MS Windows Server 2022 Standard szoftvert, a licenc a Wiresoftnak történő eladáskor ismét törlésre került, így a megfelelő szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon elérhető.
 • A kínált MS Windows Server 2022 Standard licenc, akárcsak a többi, a Wiresoft által eladásra kínált használt Microsoft licenc, nem korlátozottan használható vagy időben korlátozott próbaverzió, nem tartalmaz már aktivált licenckulcsot, hanem a vásárlás után kizárólag az Ön számára engedélyezett szoftvertermék.
 • A Wiresoft által megvásárolt és továbbértékesítésre kínált használt licenceket, mint például az MS Windows Server Standard 2022, az értékesítés előtt szintén teszteltük teljes használhatóságuk szempontjából.
 • A használt Microsoft Windows Server 2022 Standard licenc viszonteladásának jogalapja a hatályos törvény, amely lehetővé teszi a használt szoftverek eladását, vásárlását és használatát.
 • Az MS Windows Server 2022 Standard alkalmazás a sikeres vásárlást követően azonnal az Ön rendelkezésére áll az Elektronikus Szoftverküldés (ESD) útján.
 • Így ha használt licencet vásárol, például a Windows Server 2022 Standard Editiont a Wiresoft-tól, biztos lehet benne, hogy mindig legális és eredeti Microsoft-terméket vásárol és használ.

Ha bármilyen további kérdése van a Microsoft Windows Server 2022 Standard használt szoftver vagy az MS Windows Server 2022 más kiadásának, valamint a régebbi MS Windows Server verzióknak vagy más Microsoft szoftvereknek a megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák