Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
legal-header

 

A WIRESOFT LEGÁLIS? TISZTÍTUNK!

 

Termékeink hihetetlenül alacsony árai és a professzionális támogatásunk miatt újra és újra megkérdezik tőlünk, hogy a Wiresoft legális-e. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért lehet megbízni a Wiresoft üzleti modelljében.

A JOGI HELYZET: A WIRESOFT JOGI ÜZLETI MODELLJE

 

A 2010-ben alapított Wiresoft csoport immár tizenkét éves tapasztalatra tekint vissza. A Wiresoft ma már nemzetközi e-kereskedelmi vállalat, amely nemcsak Németországban, hanem 26 másik országban is aktív. Több mint 40 munkatársunk több millió elégedett ügyfélre tekinthet vissza, akik bíznak bennünk, termékeinkben és szolgáltatásainkban.

Bevált értékesítési koncepciónknak köszönhetően a Wiresoft webáruházakban kizárólag neves gyártók eredeti termékeit kínáljuk vonzó áron. Természetesen a Wiresoft által választott forgalmazási csatorna legális és megfelel a jogi helyzetnek.

Annak biztosítása érdekében, hogy forgalmazási koncepcióink teljes mértékben megfeleljenek a jogszabályoknak, rendszeres jogi felülvizsgálatnak vetjük alá magunkat. 2021 végén újabb jogi ellenőrzést végeztünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy üzleti modellünk a jelenlegi jogi helyzet szerint is érvényes, és a Wiresoft tehát legális. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot az egyik legnevesebb német ügyvédi irodával, amely elvégezte üzleti modellünk jogi felülvizsgálatát. A jogi ellenőrzés során különösen a beszerzési folyamatot, a vásárolt és értékesített termékeket, valamint a megfelelő jogalapot vizsgálják. Ennek alapján az üzleti modell jogi besorolását végül a megbízott ügyvéd végzi el. A jogi vizsgálat eredménye pozitív: a Wiresoft üzleti modellje jogszerű és a szerzői jog szerint megengedett.

A BESZERZÉSI FORRÁSOK GONDOS ELLENŐRZÉSE:

WIRESOFT KOMOLYAN EGYETÉRTETT

 

Ezenkívül rendszeresen és kompromisszumok nélkül ellenőrizzük globális beszerzési forrásainkat, hogy az általunk vásárolt termékek alkalmasak legyenek a célzott gazdasági területen belüli viszonteladásra, és minden tekintetben hibátlanok legyenek. Ezenkívül további megerősítést kapunk arról, hogy minden termék valóban engedélyezett a tervezett gazdasági területre. Ezért beszerzési forrásainknak meg kell felelniük a legszigorúbb előírásoknak. Wiresoft komolyan cselekszik: csak a gyártók hivatalos forgalmazói és az első vásárlók szállítanak nekünk, akik minden követelménynek 100%-ban megfelelnek.

Ez biztosítja, hogy a Wiresoft komolyan és jogszerűen járjon el. Kivétel nélkül minden webáruházban olyan termékeket kínálnak, amelyeket az adott gazdasági területeken szabad értékesíteni, és amelyek tökéletesen működnek.

KÖVETKEZTETÉS: A WIRESOFT LEGÁLIS ÉS JÓ HÍRŰ

 

Következetes körültekintésünkkel és ügyvéd által jóváhagyott alapon biztosítjuk, hogy a Wiresoft oldalon történő vásárlások jogszerűek és jogilag megalapozottak legyenek - már több mint 12 éve.

Ha kétségei vannak a Wiresoft üzleti modelljének jogszerűségével kapcsolatban, végfelhasználóként bármikor kapcsolatba léphet professzionális ügyfélszolgálatunkkal. Üzleti ügyfélként személyes kapcsolattartója szívesen segít Önnek.

about-us-3

Soheil Hosseini
Ügyvezető igazgató

legal-mark
 
Kategóriák