Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
129 376,00 Ft * 143 750,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek 2x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Licencelje a Windows Server 2019 Standard Editiont kényelmesen a Wiresoft 16-Core csomagjával! A Standard Windows Server 2019-es kiadása már lefedi a kisebb adatközpontok tipikus alkalmazásait: megfelelő virtualizációs és skálázhatósági lehetőségekkel, megbízható teljesítménnyel, valamint a többCloud környezetek védett működéséhez szükséges magas biztonsági szabványokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Kényelmesen licencelheti a Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core csomaggal a Wiresoft-tól! A Standard Windows Server 2019-es kiadása már a kisebb adatközpontok tipikus telepítési lehetőségeit fedi le: elegendő lehetőséggel a virtualizáció és a skálázhatóság, a megbízható teljesítmény és a magas biztonsági szabványok tekintetében, ahogyan az a többCloud környezetek védett működéséhez szükséges.

Windows Server 2019 Standard a fizikai és virtuális hálózatokat egyesíti, hogy a Cloud-alapú Server címen keresztül adatokat és alkalmazásokat biztosítson, így ideálisan alkalmas a kis- és középvállalkozások informatikai igényeinek kielégítésére. A Windows 10 operációs rendszeren alapul, és a meglévő funkciók optimalizálását, valamint erőteljes új funkciókat tartalmaz, így minden munkaterhelésre készen áll.

A Windows Server 2019 Standard Edition választása esetén általában a mellékelt virtualizációs lehetőségek jelentik a fő döntő tényezőt. A kisebb vállalatok számára ez már fontos alapfunkciókat biztosít, amelyek alapján megbízható infrastruktúrákat lehet kialakítani. Ebben az összefüggésben a Windows Server 2019 Standard 2019 a helyhez kötött környezetek és a Cloud szoros kapcsolatát kínálja, míg a Microsoft Azure Services további hibrid funkciókat kínál, beleértve a biztonsági rétegeket is.

A Standard kiadás Windows Server 2019 licencelése is kizárólag Core-alapú, ahol a Pro Server mindig 16 magot jelent minimális számként, így ez kényelmesen és rugalmasan licencelhető egy 16-Core csomaggal, mint alap.

A Wiresoft címen a Windows Server 2019 StandardCore csomag 16- 2019 csomagját szerezheti be használt szoftverként - ennek nagy előnye, hogy az új szoftverekhez képest lényegesen alacsonyabb az ára -, ugyanolyan funkciókkal, mint amit ez a kiadás kínál a virtualizáció, de a teljesítmény és az adatvédelem terén is. Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt a Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core csomagok legfontosabb funkcióiról, beleértve a vonatkozó licencfeltételeket is.

Verzió összehasonlítás: Milyen funkciókat kínál a Windows Server 2019 Standard?

A Standard vagy a Windows Server 2019 másik kiadásának megvásárlása mellett gyakran az alapján döntenek, hogy a virtualizációs funkciók elérhetőek-e, és ha igen, akkor melyek azok, vagy csak korlátozottan használhatók: A Standard kiadásban a Hyper-V csak korlátozottan érhető el, a Shielded Virtual Machines (VM-ek), valamint a Storage Spaces Direct és a tároló replikáció szintén hiányzik, csakúgy, mint az SDN (Software Defined Networking) és az SDS (Software Defined Storage).

Mindazonáltal a Windows Server 2019 Standard kiadás elegendő lehetőséget kínál a hibrid hálózatok működtetéséhez, beleértve az adatok és alkalmazások magas szintű biztonságát - a megfelelő korábbi verzióból ismert funkciók számos javítása és kiegészítése hozzájárul a szoftveresen definiált hiper-konvergens (HCI) infrastruktúra platformok létrehozásához a többCloud környezetek működtetéséhez; beleértve számos előnyt a Server- és Desktop-virtualizáció számára, a könnyebb megvalósítás, a skálázás, valamint a jobb kezelhetőség mellett.

A Windows Server 2019 fő összetevői Standard

A Windows Server 2019-es kiadása Standard azoknak a vállalatoknak készült, ahol a virtualizáció (még) kisebb szerepet játszik. A vele üzemeltethető virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma ezért 2-re korlátozódik, a RAM-korlát 24 TB.

Továbbá a következő fontos funkciók állnak rendelkezésre az adatok biztonsági mentéséhez, valamint a hálózatelemzéshez és a konténerek használatához:

Tárolási másolat

A Storage Replica tárolási funkció korlátozott mértékben a Windows Server 2019 Standard Editionben is elérhető. 2019 Edition. A Storage Replica megakadályozza a veszteségeket a fájlrendszer szintjén, és támogatja egyrészt az adatok szinkron replikációját a fizikai helyeken történő tükrözéssel, hibabiztos kötetekkel, másrészt az adatok aszinkron replikációját a nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztüli tükrözéssel. A Storage Spaces Direct nem támogatott.

Előrejelző analitika a System Insights segítségével

A nagyobb hatékonyságot biztosító gépi tanulási modellel támogatott, a Windows Server 2019 Standard oldalon elérhető a System Insights prediktív elemzési funkció, amely a helyben telepített Server átfogó elemzésére használható a teljesítménymutatók és események tekintetében, hogy a kapott eredmények alapján pontos előrejelzéseket lehessen készíteni a Windows Server példányok reaktív kezeléséhez; a prediktív elemzés így hozzájárulhat a szervezeten belüli kezelési erőfeszítések csökkentéséhez, ezáltal a működési költségek csökkentéséhez.

Konténertámogatás Kubernetes és Linux számára

A konténerek átfogó támogatása is elérhető a Standard kiadásban a Windows Server 2019 oldalon. A Kubernetes és a Linux még jobban támogatott, mint korábban, például a Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek párhuzamosan használhatók. Emellett a Kubernetes számára új funkciók, például a konténerhálózatok is elérhetők.

A Standard kiadás licence 2 virtuális gép (VM) használatát teszi lehetővé, így összesen 2 Hyper-V konténer is használható; a host monitorozás nem támogatott. Windows A konténerek korlátlan számban használhatók.

Az adatok és hálózatok jobb védelme a Microsoft Azure segítségével Services

A Microsoft Azure Services, hibrid funkciókat lehet használni a Windows Server 2019 Standard 2019 helyi adatközpontok és a Cloud zökkenőmentes összekapcsolására. Az Azure különleges előnye, hogy végponttól végpontig hibrid infrastruktúrát kínál, és így egységes funkciókat biztosít a biztonság, az identitások és a menedzsment terén. Az Azure Services így nemcsak a helyi Active Directories jobb védelmét, hanem egyszerűbb szinkronizálást és jobb adatmentést is kínál:

 • Az Azure Active Directory lehetővé teszi az identitások univerzális kezelését és védelmét akár több környezetben is.
 • Az Azure Arc segítségével az Azure-menedzsment és az Azure-szolgáltatások bármilyen infrastruktúrára kiterjeszthetők.
 • Az Azure-szolgáltatások, például az Azure Backup, Azure Site Recovery és Azure Monitor egyszerűen és gyorsan aktiválhatók a Windows Admin Center oldalon keresztül.

A Windows Server 2019 Standard Edition telepítéséhez és működéséhez szükséges szoftver- és hardverkövetelmények 2019 Edition

A Windows Server 2019 Standard edition használatához a folyamat során használt hardvereknek meg kell felelniük az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és más telepített alkalmazásoktól függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • RAM: 512 MB
 • Memória a Server-Desktop kijelzőhöz: 2 GB
 • Processzor: 64 bites
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz
 • Grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont, Super VGA-támogatás
 • Hálózati kártya: Gigabit Ethernet, 1x

Licencelés a Windows Server 2019 Standard 16-Core csomaggal 2019 16- csomaggal

A Windows Server 2019 Standard kiadással rendelkező szerver licencelése még használt szoftverek esetén is a Microsoft licencelési szabályok szerint történik. Ehhez legalább egy 16-osCore csomagra van szükség. A következő rendelkezéseket is alkalmazni kell.

Általános Microsoft licencfeltételek a Windows Server 2019 Standard kiadáshoz 2019 kiadáshoz

Microsoft Server-Az olyan szoftverek, mint a Windows Server 2019 Standard vagy egy magasabb kiadás általában csak a használt fizikai hardver alapján kerülnek licencelésre. Egyetlen Server licenc 2 fizikai processzormagot fed le. Ezen túlmenően a Microsoft licencfeltételek mindig legalább 8 processzormagot feltételeznek Pro - még akkor is, ha a használt hardver valójában 8-nál kevesebb maggal rendelkezik. Ezenkívül minden egyes fizikai Server processzorhoz 2 processzor van beállítva minimális számként; ez minimálisan 16 magot eredményez, ami pontosan megfelel a 16 Core csomagnak. A Server, amely több mint 16 maggal rendelkezik, licencelhető 2-Core csomagok a Windows Server 2019 Standard kiegészítő , amelyek szintén elérhetőek a Wiresoft oldalon használt szoftverként.

A Hyper-V további licencelési követelményei a Windows Server 2019 oldalon Standard

Az engedélyezés során a fizikai Core processzorok száma mellett a virtuális Server számot is figyelembe veszik. Windows Server 2019 a Standard kiadásban lehetővé teszi a Pro Core licenc maximum két Hyper-V példány futtatását. A Hyper-V környezetben a fizikai processzormagoknak megfelelő összes processzort licencelni kell. Ha a Standard kiadással további Hyper-V példányokra van szükség, akkor az összes aktív magot újra kell licencelni.

A Windows Server 2019 Standard licenc mellett minden kliensnek - azaz minden egyes User vagy végberendezésnek -, amely hozzáfér a Windows Server -hoz, rendelkeznie kell egy ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is. User és Device CALs a Windows Server 2019-hez a Wiresoft oldalon használt szoftverként is kedvező áron kapható.

GYIK a Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition mint Wiresoft használt szoftverek 2019 Edition mint használt szoftverek

Általánosságban elmondható, hogy a Windows Server 2019 Standard 16-Core Wiresoft oldalon használt szoftverként kínált 2019 16- csomag felhasználási lehetőségei nem különböznek a megfelelő új vagy nem használt szerverlicencekétől - a szoftverek általában nem kopnak el. A már használt Windows szerverlicencekkel kapcsolatban azonban gyakran merülnek fel további kérdések, amelyekre az alábbiakban adunk választ.

Honnan származik a Windows Server 2019 Standard 16-Core használt szoftver?

16-Core A Windows Server 2019 Standard 2019 csomagok európai cégektől származnak, amelyek általában maguk vásárolták meg őket újonnan, többnyire használtan, majd később eladták a Wiresoft. További megvásárlásukkal vagy a Wiresoft üzletben történő felajánlásukkal ezek használt szoftverként vannak leírva, bár új licencként használhatók.

Jogilag megengedett-e a Windows Server 2019 Standard szoftverhez hasonló használt szoftverek felajánlása, valamint megvásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft használt szoftverek vásárlójaként biztos lehet benne, hogy mind a megfelelő Windows Server 2019 Standard 16-Core csomag megvásárlása, mind a rendszeres, pl. céges felhasználása nem sért semmilyen érvényes törvényt. Az alkalmazandó ítélkezési gyakorlat mind a Microsoft használt szoftverek kereskedelmét, mind azok használatát lehetővé teszi. Ezt a tényt több bírósági ítélet is újra és újra megerősítette.

A vásárlói biztonság a használt Windows Server 2019 Standard 16-Core licencek esetében is elérhető?

Igen: A Windows Server 2019 Standard 16-Core Wiresoft által használt szoftverként kínált 2019 16- csomagok, valamint más Wiresoft használt szoftverek ugyanolyan biztonságot és előnyöket nyújtanak Önnek, mint az új Server szoftverek vásárlása. Ez azt jelenti, hogy a vásárló biztonságát a szoftver azonnali letöltése jelenti a befejezett vásárlást követően, valamint az azonnali licencaktiválás az erre a célra biztosított licenccel Key.

Milyen egyéb előnyöket kínál a Wiresoft használt szoftver, mint például a Windows Server 2019 Standard 16-Core?

A Wiresoft használt szoftverek vásárlói az alacsonyabb ár miatt gazdasági előnyben is részesülnek, mivel a szoftverkészletüket gazdaságosabban tudják kiegészíteni vagy frissíteni, mint a hasonló új szoftverek vásárlásakor. Microsoft A Wiresoft használt szoftverei így hozzájárulnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, mivel az összes vásárló teljes nyilvántartásával auditbiztonságot nyújtanak!

A Wiresoft szoftverboltban nem csak a Windows Server 2019 Standard 16-Core csomagot találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a megfelelő 2-Core csomagot is, ha a Windows szerver licencelését szeretné bővíteni. Ha virtualizációs igényei növekednek, akkor válassza a Windows Server 2019 Datacenter Editiont, valamint a szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket (CAL). Széleskörű használt szoftverportfóliónk a Windows Server 2019, valamint a Microsoft számos más programjának megfelelő előverzióit is tartalmazza - a fent említett Wiresoft összes előnyével. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 Standard helyes licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzáértő tanácsadónkhoz chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák