Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10386
 • 6VC-03224
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
156 861,00 Ft * 174 289,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x User CAL
Rendszer  Windows szerver
CAL RDS User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A felhasználóknak egy Kliens hozzáférési licenc (CAL) a Windows Server távoli asztali szolgáltatások használatához, amely lehetővé teszi számukra, hogy bárhonnan hozzáférjenek a vállalati hálózaton lévő Windows programokhoz, beleértve a fájlokat is. Az egyik lehetőség a User CAL for RDS, amely egy távoli asztali munkamenet részeként egy adott felhasználó számára teszi elérhetővé azokat. A Wiresoft RDS User CAL-jai a hagyományos licencszolgáltatókkal szemben kedvező alternatívát kínálnak, mivel használt szoftverről van szó, amely ugyanazt a funkcionalitást kínálja.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"

10x Remote Desktop Services felhasználói CAL a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftverhez

A felhasználóknak ügyfél-hozzáférési licencre (CAL) van szükségük a Windows kiszolgálókról elérhető Távoli asztali szolgáltatások használatához, amely lehetővé teszi számukra, hogy bárhonnan hozzáférjenek a vállalati hálózaton található Windows programokhoz, beleértve a fájlokat is. Az egyik lehetőség a User CAL for RDS, amely egy adott felhasználó számára teszi elérhetővé a távoli asztali munkamenet részeként. A Wiresoft RDS 10 felhasználói CAL-jai itt a hagyományos licencszolgáltatók olcsó alternatíváját kínálják, mivel használt szoftverről van szó, amely ezáltal ugyanazt a funkcionalitást kínálja.

Milyen előnyei vannak a Windows RDS CALs 2019-nek?

Távoli asztali szolgáltatások - angol Remote Desktop Services - technikailag egy speciális kiszolgálói szerepkör a Windows Server 2019-ben, amelyet korábban Terminálszolgáltatásoknak is neveztek. Az RDS lehetővé teszi az engedélyezett felhasználók számára, hogy a Windows programokat a megfelelő Windows kiszolgálón keresztül elérjék egy állomáson keresztül, távoli asztali munkamenet formájában. A megfelelő hozzáférési engedéllyel (User CAL) rendelkező felhasználók helyben, a vállalati hálózaton keresztül vagy távolról, az interneten keresztül is hozzáférhetnek.

A rendszergazdák számára a Windows távoli asztali szolgáltatások hatékony módot biztosítanak a szoftverek telepítésére és kezelésére vállalati környezetben, beleértve az engedélyezett felhasználókat is. A szoftverprogramokat nem kell minden egyes végberendezésre telepíteni, mivel azok könnyen telepíthetők egy központi helyre - a szerverre. Ez megkönnyíti az ellenőrzést és a frissítést. A karbantartási és a munkaállomások biztosításával kapcsolatos erőfeszítések így jelentősen csökkennek.

A távoli asztali CAL-k előnyei a felhasználók számára

A felhasználók viszont az RDS CAL segítségével egységes Windows munkakörnyezetet kapnak, ami a felhasználói CAL esetében különösen nyilvánvaló, mivel minden végberendezés egységes asztallal rendelkezik, beleértve az adatokat is - függetlenül attól, hogy a vállalat telephelyén, útközben, egy ügyfélnél vagy otthon tartózkodnakOffice. Ráadásul a Remote Desktop Services segítségével akkor is élvezhetik a szerver teljesítményét, ha az általuk használt végberendezés gyengébb hardverrel rendelkezik. Hyper-V használata esetén virtuális számítógépet is használhatnak.

Amikor egy felhasználói CAL-lal rendelkező felhasználó a hoszthoz tartozó távoli asztali munkamenet részeként hozzáfér egy adott programhoz, a program a kiszolgálón fut. Minden felhasználó meghatározott jogokkal rendelkezik, és csak a saját munkamenetét látja, függetlenül a többi ügyfélkapcsolattól.

A Remote Desktop Services for Windows Server CAL-ok verzió-kompatibilitása a for Server számára

A hozzáférési jogosultsággal rendelkező alkalmazott ( vagy Eszköz CAL) kompatibilisnek kell lennie a Windows kiszolgáló verziójával ahhoz, hogy azon keresztül kapcsolódhasson a munkamenethez. Egy 2019-es RDS User CAL tehát a Windows Server 2019 vagy egy régebbi szerverváltozathoz (downgrade) is hozzáférhet - de a jövőbeni magasabb szerverváltozatokhoz nem .

A Remote Desktop Services áttekintése a Windows Server 2019 számára

Konkrétan az RDS for Windows Server 2019 a következő összetevőkből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfél-hozzáférési licenccel rendelkező felhasználó alkalmazásokat és szolgáltatásokat használhasson rajtuk keresztül:

Távoli asztali munkamenetgazda

A Távoli asztali munkamenetgazda - más néven Távoli asztali munkamenetgazda - tartalmazza az összes olyan asztali számítógépet vagy alkalmazást, amelyet munkamenet-alapúan biztosítanak a CAL-lal rendelkező felhasználók számára. Távoli asztali vagy webes kliensen keresztül érhetik el őket.

Távoli asztali kapcsolat közvetítő

A Távoli asztali vagy Távoli asztali kapcsolatközvetítő kezeli az összes Távoli asztali kapcsolatot - mind az asztali gépekhez, mind a távoli alkalmazásokhoz. Ha egy munkamenet során megszakad a kapcsolat, a Távoli asztali kapcsolatközvetítő újra létrehozza azt a megfelelő Távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálóval.

Távoli asztali átjáró

A Távoli asztali átjárón keresztül egy felhasználó a nyilvános hálózaton lévő felhasználói CAL-jával hozzáférhet a Windows asztali géphez vagy a Microsoft Azure felhőszolgáltatások által üzemeltetett alkalmazásokhoz.

Webes hozzáférés RD számára

A Webes hozzáférés a távoli asztalhoz az asztali gépekhez vagy alkalmazásokhoz való hozzáférést biztosítja egy webes portálon keresztül az adott végpont Microsoft Remote Desktop ügyfélalkalmazásának elindításával. A Távoli asztali webes elérés lehetőséget biztosít arra is, hogy az asztali számítógépeket vagy alkalmazásokat csak bizonyos felhasználók vagy csoportok számára tegye közzé.

Távoli asztali licencelés

Az RD licencelés szabályozza a licenchasználatot a Remote Desktop Services telepítésekor. Attól függően, hogy egy felhasználó vagy végpont csatlakozik-e a távoli asztali licenckiszolgálóhoz, egy adott RDS CAL-t biztosít, és ehhez kapcsolatot hoz létre a Távoli asztali munkamenet-gazdakiszolgáló és a használt asztali gépek vagy alkalmazások között.

A felhasználói CAL-k és az eszköz CAL-k összehasonlítása a Remote Desktop Services és a Windows Server 2019 között

A Microsoft kiszolgálók használatára vonatkozó licencrendszer a kliens-hozzáférési licenceken, röviden CAL-okon alapul. Ezért a kiszolgálószoftver implementálása a felhasználástól függetlenül megfelelő hozzáférési licenccel történik. a Remote Desktop Services CAL-ok biztosítják, hogy csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá a kiszolgálóhoz, ami a kiszolgáló adminisztráción keresztül történő, felhasználónként differenciált hozzáférés-kezelés mellett további biztonságot is jelent, mivel az idegen felhasználók nem férhetnek hozzá a szolgáltatásokhoz vagy adatokhoz.

A Microsoft a Remote Desktop Services 2019 es számára kétféle CAL-típust biztosít:

 • Felhasználói CAL-ok, ha a felhasználó hozzáférési joggal rendelkezik, és
 • Eszköz CAL-ok, amikor a végberendezés (PC, laptop, asztal, mobil) áll a középpontban.

A User CAL for Remote Desktop Services 2019 különleges jellemzői

A felhasználói CAL elvileg kizárólag egyetlen felhasználónak szól, és az ő nevére van regisztrálva. A felhasználói CAL ezután biztosítja a felhasználó számára a jogot, hogy a Távoli asztali munkamenetek során korlátlan számú ügyfélszámítógépről vagy más eszközről, de egyszerre csak egyről férjen hozzá a hoszt kiszolgálójához. A végkészülék szabad megválasztásával a felhasználó tehát a céges asztali számítógép, az útközbeni mobiltelefon vagy táblagép stb. és az otthoniOffice végkészülék között válthat, és így a Windows szerveren keresztül használhatja regisztrált fiókját.

Az RDS CAL-okat a Távoli asztali licencelés nem érvényesíti. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélkapcsolatok a Remote Desktop Services licenckiszolgálón telepített felhasználói CAL-ok számától függetlenül létrejönnek. Azonban minden felhasználónak rendelkeznie kell egy érvényes felhasználói CAL-lal. Ezért a vállalatnál használt felhasználói licencek pontos számát fel kell jegyezni, és ennek megfelelően elegendő hozzáférési licencet kell telepíteni a kiszolgálón, hogy minden felhasználó kapjon egy CAL-t ebből az állományból. Ez a távoli asztali licenckezelő feladata.

Az RDS felhasználói CAL-ok összes funkciójának áttekintése

 • Afelhasználói CAL-ok egy adott felhasználóhoz vannak hozzárendelve az Active Directoryban - nem pedig egy eszközhöz
 • Afelhasználói RDS CAL-ok ideiglenesen nem állnak rendelkezésre, és nem vonhatók vissza
 • Minden egyes felhasználói CAL-t a licenckiszolgáló követ nyomon
 • Egy csapaton belül azonban nem követhetők nyomon
 • A meghatározott felhasználói CAL-ok száma is túlterhelhető - a Távoli asztali licencszerződéssel ellentétben

Következtetés

Az, hogy a Távoli asztali számítógépek szolgáltatásai CAL-ok melyik típusa kínál több előnyt egy szervezet számára, esetről esetre változik. Ezért az ügyfél-hozzáférés engedélyezésének egy bizonyos formája mellett való döntés egyrészt az alkalmazottak számától, másrészt az általuk preferált munkamódszertől függ: Az olyan alkalmazottak számára, akik rugalmasan, különböző eszközökön és munkaállomásokon - belső és külső, valamint mobil - férnek hozzá a Windows szerverhez, például vonaton, otthon -Office vagy útközben is, az RDS User CAL a jobb választás.

Vásároljon felhasználói CAL-okat a Remote Desktop Services 2019-hez a Microsoft-tól egyedi licencek formájában a Wiresoft online áruházában

A Windows Server 2019 RDS felhasználói CAL-jait a Wiresoft webáruházban már egyetlen licencből, használt szoftverként különösen kedvező előnyt jelentő áron szerezheti be.

Mit jelent a Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok használt szoftverei?

Az itt megvásárolható Remote Desktop Services Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok egy vállalat által megvásárolt megfelelő mennyiségi licenc összetevői. A felhasználók számára fel nem használt egyszeri hozzáférési licenceket vagy akár a teljes mennyiségi licencet a Wiresoft felvásárolta, és az utóbbit feloszlatta, és a folyamat során ügyfél-hozzáférési egyszeri licencekké alakította át.

A viszonteladás vagy a megosztás miatt ezeket használt szoftvernek minősítik. Ez a megjelölés azonban nem jelenti az RDS User CAL funkcióinak elhasználódását, és nem jelenti az RDS funkciók használhatóságának vagy időtartamának korlátozását.

Milyen biztonságot nyújt a Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok használt szoftverei?

A Wiresoft használt szoftverek vásárlása mindig biztonságos vásárlás! Már a Remote Desktop Services to Windows Server 2019 egyetlen CAL a Microsoft-tól a Wiresoft Shopban nemcsak abszolút kedvező árral rendelkezik a hasonló új árukhoz képest, hanem biztonságot is nyújt az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft által kínált összes Microsoft User CAL a Windows Server 2019-hez kizárólag olyan európai székhelyű vállalatok és vállalkozások licenckészleteiből származik, amelyekre az uniós jog vonatkozik. Ezért a felhasználói CAL-ok vagy más Microsoft-licencek használt szoftverként történő megvásárlása, valamint az ügyfelek számára történő felhasználása nem jelent jogi problémát, mivel a használt szoftverek kereskedelme és felhasználása az EU egész területén jogilag megengedett, amit számos bírósági határozat újra és újra egyértelműen megerősített.

Az Ön előnyei a Használt szoftverek a felhasználói CAL-ok számára, hogy Remote Desktop Services

Az a lehetőség, hogy a Windows Server 2019 RDS-hez egyfelhasználós CAL-okat, valamint nagyobb számban, vagy más CAL-okat is vásárolhat használt szoftverként a Wiresoft-tól, az Ön, mint ügyfél számára nem csak a Windows Server licencelésére vonatkozó hagyományos ajánlatok olcsóbb alternatíváját jelenti, hanem lehetőséget kínál a Windows Server régebbi verzióinak CAL-ok megvásárlására is. Ez lehetővé teszi, hogy továbbra is használhassa a meglévő kiszolgáló-konstellációját, beleértve a többi Microsoft programot is, anélkül, hogy kompatibilitási problémáktól kellene tartania. Használja ki kedvező árajánlatunkat a Microsoft RDS CALs for Windows Server és más szoftvertermékekhez használt szoftverként!

A Wiresoft Software Shopban felhasználói CAL-okat talál a Windows Server 2019-hez, valamint eszköz CAL-okat és ügyfél-hozzáférési licenceket a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server régebbi verzióihoz - valamint számos más Microsoft Server programhoz használt szoftverként azonnal letölthető. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói RDS CAL-jaival kapcsolatban, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat a csevegőben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák