Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10443
 • 6VC-03222
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
329 288,00 Ft * 365 875,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x Device CAL
Rendszer  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatások (RDS) használatához minden felhasználó számára megfelelő RDS ügyfél-hozzáférési licenc (RDS CAL) szükséges ahhoz, hogy helyben és önállóan hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. a vállalati hálózatban. A Windows Server hagyományos CAL-ja nem terjed ki ezekre a jogokra. Az egyik lehetőség a Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-ja, amely egy adott regisztrált végberendezés (eszköz) hozzáférését szabályozza a Távoli asztali munkamenethez.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 csomag - Eszköz CAL-ok a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz használtan vásárolni

A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS ügyfél-hozzáférési engedélyre (RDS CAL), hogy helyben és függetlenül hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. a vállalati hálózatban. A Windows Server hagyományos CAL-ja nem terjed ki ezekre a jogokra. Az egyik lehetőség a távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-jai, amelyek egy adott regisztrált végberendezés (eszköz) hozzáférését szabályozzák egy távoli asztali munkamenethez. Az RDS Device 2016 CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos licencszolgáltatók RDS CAL-jaihoz képest alacsonyabb árral rendelkeznek, és ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a Microsoft hivatalos Windows Server mennyiségi licencprogramjában meghatározott Távoli asztali szolgáltatások ügyfél-hozzáférési licencek.

Milyen előnyei vannak az RDS CAL-oknak a Windows Server 2016 esetében?

A Távoli asztali szolgáltatások - a korábbi verziókban Terminálszolgáltatások néven emlegették - egy dedikált kiszolgálói szerepkör azon felhasználók számára, akik a Windows Server 2016 vagy más kiszolgálóverziók szolgáltatásait stb. anélkül használják, hogy a megfelelő Windows programokat a helyi gépre telepítenék. Az RDS 2016 CAL-ok szabályozzák ezt a hozzáférést, a licencelt végberendezés számára a megfelelő Windows Server mint hoszton keresztül, távoli asztali munkamenet keretében állnak rendelkezésre. Minden olyan felhasználó, aki olyan PC-t, laptopot stb. használ, amely rendelkezik megfelelő ügyfél-hozzáférési engedéllyel - azaz RDS Device CAL-lal -, használhatja azt helyileg függetlenül (távolról), de a vállalati hálózaton belül is, internetkapcsolaton keresztül.

A Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-ok előnyei a felhasználók számára

Minden felhasználó, aki egy Windows Server 2016 RDS Device CAL-val regisztrált végeszközt használ, minden munkamenet során szabványosított Windows munkakörnyezethez férhet hozzá. A távoli asztali munkamenet során a Windows-programok a megfelelő kiszolgálón keresztül kerülnek végrehajtásra; ez a többi ügyfélkapcsolattól elkülönítve történik, így a felhasználó csak a saját munkamenetét látja.

Az RDS Device CAL 2016 segítségével a felhasználók a régebbi, gyengébb hardverrel vagy teljesítményű végberendezéseket is használhatják, mivel a Windows-kiszolgáló teljesítményét a Távoli asztali szolgáltatásokon keresztül használják; a végberendezésekre vonatkozó Remote Desktop Service CAL 2016 így szükségtelenné teszi az erősebb hardverek beszerzését.

Az RDS CAL-ok előnyei a Windows Server 2016 rendszergazdák számára

Az RDS Device (és User) CAL 2016 előnyei mellett a felhasználók számára is számos gyakorlati funkciót kínálnak a rendszergazdák számára, mivel sokkal hatékonyabbá teszik az összes felhasználó adminisztrációját: A Windows szoftverek így központilag biztosíthatók és kezelhetők egy vállalati hálózaton belül, ahelyett, hogy minden egyes végberendezésre telepítenék őket. Ez kizárólag azon a Windows szerveren keresztül történik, amelyen a szolgáltatás található, és szükség esetén frissül is.

Az RDS Device CAL-ok meghatározzák a licencelt végberendezés megfelelő jogait is, így a jogosult felhasználók csak a megfelelő hozzáférési beállításokkal férhetnek hozzá a kiszolgálóhoz. A Windows Server 2016 RDS Device CAL-ok használatával tehát jelentősen csökken a munkaállomások karbantartásával és rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos erőfeszítés.

Technikai információk a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-okról

Az RDS Device CAL-k telepítése vagy használata a Windows Serverhez való távoli kapcsolatokhoz különböző funkciókat foglal magában; emellett a CAL és a kiszolgáló kompatibilitására is figyelmet kell fordítani.

A távoli asztali szolgáltatások kiszolgálói szerepkörei

A Windows Server 2016 RDS-hez tartozó eszköz- (és felhasználói) CAL-ok több szerepet tartalmaznak, amelyek együttesen lehetővé teszik a Windows programok stb. használatát egy licencelt végberendezés vagy felhasználó számára:

 • A Távoli asztali licenckezelővel szabályozható vagy elérhetővé tehető az RDS használata a kiszolgálóhoz tartozó Device CAL-t tartalmazó végberendezéshez.
 • Minden munkamenet esetében a Távoli asztali munkamenetgazda kezeli a végpont (vagy felhasználó) számára biztosított asztalokat vagy programokat.
 • A Távoli asztali kapcsolat közvetítője biztosítja az RDS-kapcsolatot egy munkamenethez, és a munkamenet közbeni megszakítás esetén a kapcsolatot is helyreállítja.
 • A távoli asztali átjáró a nyilvános hálózaton lévő Windows-asztalhoz való terminálon keresztüli hozzáférés vezérlésére szolgál.
 • A Webes hozzáférés a távoli asztali szolgáltatásokhoz hozzáférést biztosít meghatározott felhasználók vagy csoportok számára az RDS CAL-on keresztül egy webes portálon keresztül.

A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatási eszköz CAL-ok verzió-kompatibilitása

Minden RDS CAL-nak - akár egyvégberendezéshez, akár egy felhasználóhoz - kompatibilisnek kell lennie azzal a Windows Server-verzióval, amelyhez csatlakozik. A Windows Server 2016 RDS-CAL-ok esetében ez azt jelenti, hogy a Windows Server 2016 VAGY a Windows Server egy régebbi verziójának elérésére (downgrade) használható. Az RDS-CAL 2016 azonban nem használható a Windows Server magasabb verziójának elérésére. Ehhez a Távoli asztali szolgáltatások megfelelő CAL-verziója szükséges.

A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásainak eszköz- és felhasználói CAL-ok összehasonlítása

Alapvetően, mint már jeleztük, a következők érvényesek: Egy adott Microsoft Server szoftver, például a 2016-os verzió bevezetése elkülönül a tényleges használatától - ehhez mindig szükség van a két megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc egyikére. A Windows Server használatához szükséges hozzáférési jogokat a Microsoft saját licencrendszerében szabályozza, amely az ügyfél-hozzáférési licenceken vagy CAL-okon alapul.

A Windows Server hagyományos hozzáférési licencén kívül a Távoli asztali szolgáltatásokhoz eszköz- vagy felhasználói CAL-ok is szükségesek ahhoz, hogy a Windows Serverhez helyileg független - távoli - hozzáférést lehessen biztosítani az interneten keresztül. Az RDS CAL rendszer nemcsak a hozzáférési jogok differenciált kezelését kínálja a szerveradminisztrátoroknak, hanem további biztonságot is jelent, mivel a hozzáférési engedély (RDS Device CAL) nélküli külföldi felhasználók vagy nem regisztrált végberendezések nem férnek hozzá az elérhető szerverszolgáltatásokhoz vagy adatokhoz.

A Microsoft két különböző típusú CAL-t kínál a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásaihoz:

 • Device CAL for RDS: ez egy adott végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, mobil) ad hozzáférési jogokat
 • User CAL az RDS-hez: ez egy adott felhasználó számára biztosít hozzáférési jogokat

A Távoli asztali szolgáltatások 2016 eszköz CAL tipikus jellemzői

Az RDS Device CAL csak egyetlen, erre a célra regisztrált végberendezésre érvényes. A Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-jával minden egyes távoli asztali munkamenet szabályozza a Windows-kiszolgálóhoz vagy -állomáshoz való hozzáférési jogokat. Minden olyan alkalmazott, aki az RDS Device CAL-lal felszerelt PC-t, laptopot stb. használ, igénybe veheti a Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatásokat. A laptopok, táblagépek vagy más mobil eszközök esetében, amelyek helytől függetlenül használhatók, az RDS Device CAL azt az előnyt kínálja, hogy az adott felhasználónak lehetősége van arra, hogy az RDS-t a vállalat telephelyén, útközben vagy az otthoni irodában használja.

Amikor az ügyfélszámítógép és a végberendezés között először jön létre kapcsolat, minden egyes engedélyezési módban lévő eszközhöz ideiglenes hozzáférési engedélyt állítanak ki. Amikor egy távoli asztali munkamenet másodszor csatlakozik egy kiszolgálóhoz gazdaként, az eszközhöz egy állandó Device RDS CAL-t állítanak ki - feltéve, hogy a Távoli asztali licenckezelőből elérhető.

Az RDS Device CALs for Windows Server 2016 összes funkciója egy pillantásra

 • Az Device CAL fizikailag mindig egy adott végberendezéshez van hozzárendelve - egy adott felhasználó helyett
 • Minden egyes RDS Device CAL-t a megfelelő licenckiszolgáló követ nyomon,
 • az Active Directoryban történő regisztrációtól függetlenül
 • A végberendezések ideiglenes RDS CAL-jai 52 és 89 nap között érvényesek
 • Az egyes esetekben megadott Device CAL-ok számát nem lehet túlhasználni

Következtetés

A fentiek alapján a válasz arra a kérdésre, hogy melyik típusú Remote Desktops Service CAL kínál több előnyt egy vállalat számára, az egyedi esettől függ. Az RDS-ügyfél-hozzáférési licencelés formája mellett a vásárlás előtt kell dönteni, mivel utólag nem lehet az eszköz CAL-t felhasználói CAL-ra vagy fordítva módosítani. Az RDS Device CAL megvásárlásakor az alkalmazottak és a munkaállomások száma is szerepet játszik: amint több alkalmazott osztozik egy végberendezésen, vagy túlnyomórészt helyhez kötötten dolgozik, akkor az RDS Device CAL nagyobb előnyt kínál.

Vásárolja meg a Microsoft Device CAL-okat a Remote Desktop Services 2016-hoz alacsony áron egyetlen licencként a Wiresoft webáruházában

Az RDS Device CAL-ok Windows Server 2016-hoz már egyetlen licenc formájában is elérhetőek a Wiresoft Online Shopban - használt szoftverként különösen kedvező áron, a használhatóság szempontjából hátrányok nélkül is.

Milyen használt RDS Device CAL-ok vannak a Windows Server 2016-hoz?

A Wiresoft Online Shopban a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz kínált Device CAL-ok tipikus hozzáférési licencek, a végberendezésekhez tartozó megfelelő mennyiségi licencből származnak, amelyet egy vállalat korábban vásárolt. A végberendezésekhez nem szükséges összes hozzáférési licencet, vagy akár a teljes mennyiségi licencet a Wiresoft felvásárolta, és a mennyiségi licencet felosztotta, és RDS Client Access Individual Licences for Devices néven kínálja a boltban.

A CAL-ok megosztásával és továbbértékesítésével a későbbiekben használt szoftvernek minősülnek. Ez nem jelenti az RDS Device CAL funkcióinak általános elhasználódását, sem a használhatóságuk korlátozását a funkciók vagy az időtartam tekintetében.

Milyen biztonságot nyújtanak a Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-ok használt szoftverként?

A Wiresoftnál a használt RDS CAL-ok vásárlása nemcsak olcsóbb az ügyfelek számára, hanem biztonságos is! A Microsoft Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz tartozó egyfelhasználós CAL nemcsak a hasonló új árukhoz képest alacsonyabb áron kapható, hanem a vásárló biztonságát is nyújtja az azonnali letöltéssel, beleértve a licenc aktiválását a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulcson keresztül.

A Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált RDS Device CAL-ok kizárólag az EU-ban székhellyel rendelkező vállalatok vagy szervezetek licenckészleteiből származnak, ami azt jelenti, hogy ezekre az ügyletekre az uniós jog vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy mind az RDS vagy más Microsoft ügyfél-hozzáférési licencek használt szoftverként történő megvásárlása, mind pedig az ügyfeleink általi felhasználásuk jogilag védett, és ezért nem jelenti a jogi rendelkezések megsértését, mivel az RDS CAL-ok értékesítése vagy megvásárlása, valamint felhasználása jogilag megengedett, amit különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Az Ön előnyei a Device CALs for Remote Desktop Services 2016, mint használt szoftverek esetében

A Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált RDS Device CAL-ok - vagy más ügyfél-hozzáférési licencek - használt szoftverként történő felajánlása nemcsak olcsóbb alternatívát kínál ügyfeleinknek a Windows Server-szolgáltatások távoli hozzáférésének licencelésére vonatkozó hasonló kereskedelmi ajánlatokhoz képest, hanem a szükséges CAL-ok számát illetően is szabad választási lehetőséget biztosít.

A Wiresoft emellett lehetőséget kínál a Windows Server 2016 RDS CAL-ok, valamint a Windows Server megfelelő licencek korábbi vagy újabb verzióinak megvásárlására az online áruházban. Ez azt jelenti, hogy a régebbi Windows Server verziókhoz is vásárolhat RDS-ügyfél-hozzáférési licenceket, és így elkerülheti a kompatibilitási problémákat vagy az új hardver beszerzésének szükségességét. Használja ki a Wiresoft használt szoftverek széleskörű kínálatát a Windows Serverhez készült RDS CAL-ok különböző verzióiból!

A Wiresoft Software Shopban eszköz- és felhasználói CAL-okat talál a Windows Serverhez, valamint más Microsoft Server programokhoz és ügyfél-hozzáférési licencekhez - mindig alacsony áron, használt szoftverként és azonnali letöltéssel. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék RDS Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák