Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10468
  • R18-01848
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
289 099,00 Ft * 321 220,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden olyan végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásaihoz a Standard vagy Datacenter kiadásban, további ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges, amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja a Windows-képes végberendezéssel felszerelt felhasználó számára a megfelelő hozzáférési jogokat. Nem számít, hogy egy Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógép, notebook, okostelefon vagy táblagép rendelkezik-e a Device CAL licenccel. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy Device CAL szabadon eldöntheti, hogy melyik licencelt végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 .

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

A legnagyobb skálázhatóság a Microsoft Windows Server 2022 - 25 csomaggal Device CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL (Client Access Licence) kiváló megoldást kínál azon vállalatok számára, amelyeknek átfogó eszközkezelésre és maximális skálázhatóságra van szükségük. A huszonöt licenccel akár huszonöt eszközt is zökkenőmentesen integrálhat szerverkörnyezetébe, és kihasználhatja a Windows Server 2022 hatékony funkcióit.

Hatékony funkciók

1. Akár 25 eszköz hatékony használata: Ez a licenccsomag akár huszonöt eszköz zökkenőmentes integrálását teszi lehetővé. Maximalizálja az eszközök hatékonyságát, és növelje vállalata termelékenységét.

2. Fejlett biztonság több eszközhöz: Védje hálózatát a fenyegetésektől a Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival. Minden egyes Device CAL akár huszonöt eszköz biztonságos hozzáférését biztosítja, és védelmet nyújt a kiberfenyegetésekkel szemben.

3. Rugalmas konfiguráció és könnyű használat: Ez a licenccsomag nemcsak teljesítményt, hanem rugalmasságot és könnyű használatot is kínál. Könnyedén kezelheti az akár huszonöt eszköz hozzáférését, és testre szabhatja a konfigurációt, hogy megfeleljen a szervezet egyedi követelményeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony licenckezelés több eszközhöz: A Windows Server 2022 hatékony kezelőfunkciója segítségével tartsa kézben licenceit. Könnyedén felügyelheti és kezelheti huszonöt eszköze licenchasználatát.

2. Felhasználóbarát felület többféle hozzáféréshez: Az eszköz CAL-ok intuitív felületet biztosítanak az eszközhozzáférések egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs terheket és növelje a hatékonyságot mind a huszonöt eszköz esetében.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

Optimális kompatibilitás számos eszközhöz: A Microsoft Windows Server 2022 - 25 csomag Device CAL teljes mértékben kompatibilis a Google legfrissebb helpful desk frissítésének követelményeivel. Maradjon naprakész, és biztosítsa a zökkenőmentes integrációt mind a huszonöt eszközön.

Fa2zit

A Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL kiváló és skálázható megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyek szerverkörnyezetükben az átfogó eszközkezelést részesítik előnyben. Maximalizálja a hatékonyságot, optimalizálja a biztonságot és egyszerűsítse az eszközök kezelését - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel szervezetét a sikeres digitális jövőre, és hozza ki a legtöbbet erőforrásaiból.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák