Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise Az SQL Server 2022 Enterprise a Microsoft megbízható relációs adatplatformjának legátfogóbb új verziója, amely a vállalatok és szervezetek számára biztosítja a vállalati erőforrás-tervezési és...
3 794 690,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít...
990 137,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít a...
247 917,00 Ft *

Fedezze fel a Microsoft SQL Server 2022-t: az adatkezelés újradefiniálása

Bevezetés az SQL Server 2022-be

A Microsoft SQL Server 2022 a bevált adatbázis-platform legújabb bővítése, amely új szabványokat állít fel a teljesítmény, a biztonság és az analitika terén a modern szervezetek számára. Ez a fejlett RDBMS (relációs adatbázis-kezelő rendszer) zökkenőmentesen integrálódik az Azure-ba, jobb teljesítményt és rendelkezésre állást biztosít, és növeli az adatműveletek hatékonyságát.

Mi az újdonság az SQL Server 2022-ben?

Az SQL Server 2022 számos új funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az adatok feldolgozását és elemzését a hibrid és több felhőből álló világban.

Az SQL Server 2022 legfontosabb jellemzői

Továbbfejlesztett Azure-integráció

Az SQL Server 2022 kibővíti az Azure-integrációt, jobb szinkronizálást és könnyebb adatmozgatást biztosít a helyben lévő szerverek és a felhő között.

Menedzselt példányok összekapcsolása

A Managed Instance Link funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy helyben lévő adatbázisaikat az Azure SQL Managed Instance-hez csatlakoztassák, lehetővé téve a zökkenőmentes felhőintegrációt és a katasztrófa utáni helyreállítást.

A teljesítmény és a rendelkezésre állás javítása

Az SQL Server 2022 új funkciókat vezet be, amelyek célja a rendelkezésre állás javítása és a kritikus munkaterhelések teljesítményének optimalizálása.

Intelligens lekérdezés-feldolgozás

Az Intelligens lekérdezés-feldolgozással az SQL Server 2022 fejlett lekérdezés-feldolgozást kínál, amely jelentősen csökkenti a végrehajtási időt.

Biztonsági újítások

Az adatvédelem és a megfelelőség kiemelt fontosságú, és az SQL Server 2022 fejlett biztonsági funkciókat kínál, amelyek segítik a szervezeteket adataik védelmében.

Ledger technológia

Az egyik legjelentősebb újítás a beépített főkönyvi technológia bevezetése, amely lehetővé teszi az adatok megváltoztathatatlanságának és átláthatóságának biztosítását az adatbázisban.

Az SQL Server 2022 vállalati használatban

Iparági vezető adatelemzés

Az SQL Server 2022 új mércét állít fel az adatelemzés terén, a nagy adatfürtök integrálásával a szervezetek bármilyen adatforrásból betekintést nyerhetnek.

Szinapszis kapcsolat

A Synapse Link lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű elemzést végezzenek az adatok mozgatása nélkül, forradalmasítva az operatív és analitikai munkaterhelések elemzését.

Alkalmazás-korszerűsítés

Az SQL Server 2022 segítségével a fejlesztők és az informatikai szakemberek a legújabb eszközök és keretrendszerek felhasználásával korszerűsíthetik az alkalmazásokat, hogy előmozdítsák az innovációt és reagáljanak a változó üzleti igényekre.

Konténertámogatás

A konténerek kibővített támogatása lehetővé teszi, hogy az SQL Server 2022 különböző környezetekben fusson, a fejlesztői laptopoktól a nagy Kubernetes fürtökig.

A Microsoft SQL Server 2022 olyan platformot biztosít, amely készen áll az adatkezelés jövőjére. Az áttörést jelentő technológiák bevezetésével és a meglévő képességek bővítésével ideális megoldás azon szervezetek számára, amelyek modernizálni kívánják adatkezelésüket, és megalapozzák a jövőbeli növekedést. Ez a kategóriába sorolt szöveg átfogó áttekintést nyújt arról, hogy mit tehet az SQL Server 2022 az Ön szervezete számára.

Kategóriák