Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10458
 • P71-09391
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
140 007,00 Ft * 155 562,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapengedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Töltse ki a Windows Server 2022 Datacenter licenszelési igényeit a Wiresoft2 -Core  csomagjaival! A Datacenter Windows Server 2022 kiadása kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való használatra készült: szinte korlátlan virtualizációs lehetőségeket és nagyfokú skálázhatóságot kínál - beleértve a pajzsolt VM-eket és számos hibrid funkciót -, és a megbízható teljesítményt és a további biztonsági rétegeket kombinálja az adatok és alkalmazások átfogó védelme érdekében a többCloud környezetben.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core

Töltse ki a Windows Server 2022 Datacenterlicencigényét a Wiresoft2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Datacenter Edition kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való használatra készült: szinte korlátlan virtualizációs lehetőségeket és nagyfokú skálázhatóságot kínál - beleértve a Shielded VM-eket és számos hibrid funkciót -, valamint a megbízható teljesítményt és a további biztonsági rétegeket kombinálja az adatok és alkalmazások átfogó védelme érdekében a többfelhős környezetekben.

Windows Server 2022 Datacenter szerver operációs rendszer lehetővé teszi a fizikai és virtuális hálózatok biztonságos összekapcsolását vagy a felhőalapú szerverek biztosítását, és így kiválóan megfelel a modern IT aktuális követelményeinek. A Windows 10 operációs rendszeren alapuló kiadás számos optimalizálást kínál a meglévő funkciókhoz, valamint új, hatékony funkciókat és szolgáltatásokat.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition megvásárlásának fontos döntési tényezői a Hyper-V, a Software Defined Networking (SDN), a Storage Spaces Direct és a Storage Replica funkciók: a korlátlan számú virtuális számítógépek üzemeltetését biztosító Shielded Virtual Machines funkcióval együtt ezek nélkülözhetetlen funkciók minden olyan vállalat számára, amelynek megbízható virtualizációs infrastruktúrát kell biztosítania. A Datacenter Edition olyan exkluzív funkciókat is tartalmaz, mint például:

 • Korlátlan tárolási másolat
 • Hiperkonvergens infrastruktúra
 • Szoftveresen definiált hálózatépítés
 • Szoftveresen definiált tárolás

A Windows Server 2022 a vállalatok számára a helyhez kötött környezetek szoros összekapcsolását kínálja a jól bevált Microsoft Azure szolgáltatásokkal - ezek további hibrid funkciókat, valamint további biztonsági rétegeket és támogatást nyújtanak a váltáshoz, valamint a szervermigrációhoz, beleértve az adatokat is a felhőbe a Storage Migration Service segítségével.

Windows Server 2022 Datacenter licencelése mindig magalapú, szerverenként legalább 16 maggal. A nagyobb szerverek 2-magos csomagokkal is licencelhetők. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és rugalmasan bővítse licencigényét.

A Wiresoftnál a Windows Server 2022 Datacenter 2-Core csomagot használt szoftverként - a megfelelő új szoftvereknél lényegesen alacsonyabb áron - találja meg, amely a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében minden tipikus Datacenter jellemzőt kínál. Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt a Windows Server 2022 Datacenter nagy teljesítményű funkcióiról és a 2-magos csomagokkal kapcsolatos Microsoft licencfeltételekről.

Windows Server 2022 Datacenter - a gyakorlatilag korlátlan virtualizáláshoz

Windows Server 2022 Datacenter kiadás új szintre emeli a virtualizáció lehetőségeit - valamint az adatok és alkalmazások biztonságát: az előző verzióból már ismert funkciók számos fejlesztése és kiegészítése mellett lehetőség nyílik szoftveresen definiált HCI (hyperkonvergens) infrastruktúra platformok létrehozására, amelyek számos előnyt kínálnak a szerver- és asztali virtualizációban, mivel nemcsak könnyebben megvalósíthatók és kezelhetők, hanem skálázhatók is, így egyszerűsítve akár komplex IT-infrastruktúrák biztosítását is.

Milyen hozzáadott értéket kínál a Windows Server 2022 Datacenter?

Windows Server 2022 Edition Datacenter alapvetően a virtualizációs lehetőségek maximumát kínálja - ezért különösen alkalmas olyan vállalatok számára, ahol ez fontos szerepet játszik a kapcsolódó nagyobb IT-munkaterhek mellett. A Datacenter Editionben a működtethető virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma korlátlan, a RAM-korlát 24 TB. Ehhez a következő fontos funkciók is rendelkezésre állnak maximális funkcionalitással:

Kiterjesztett védelem a felhőben a Shielded Virtual Machines segítségével

Az árnyékolt VM-ek (virtuális gépek) lehetővé teszik a magasan védett virtualizációs infrastruktúrák létrehozását. A virtuális szerverek így olyan módon vannak biztosítva, hogy a nyilvános felhőben tárolt adatok és alkalmazások megbízhatóan védve vannak az illetéktelen hozzáféréstől vagy felhasználástól. A meglévő VM-ek is átalakíthatók Shielded VM-ekké, és védett Linux VM-ek is létrehozhatók. Az árnyékolt VM-ek telepítése a Kiszolgálókezelővel, a Windows Admin Centerben vagy a PowerShell segítségével történhet.

Szoftver által meghatározott hálózat

Windows Server 2022  szoftveresen definiált hálózati (SDN) funkciója lehetővé teszi mind a fizikai (például útválasztók, kapcsolók és átjárók), mind a virtuális hálózati eszközök és elemek (például Hyper-V virtuális kapcsolók, Hyper-V hálózati virtualizáció és RAS átjárók) központi konfigurálását, valamint dinamikus kezelését. A meglévő SDN-kompatibilis eszközökkel nagyobb integráció érhető el a fizikai és a virtuális hálózat között, mivel a hálózati rétegek már nem kötődnek a hálózati eszközökhöz. A Windows Server 2022 Datacenter Edition lehetővé teszi két hálózat egyenrangú és zökkenőmentes összekapcsolását, valamint a tűzfal felügyeletét.

Az SDN segítségével például lehetséges:

 • Hálózatok dinamikus létrehozása, biztosítása és összekapcsolása
 • Házirendek meghatározása a fizikai és virtuális hálózatok ellenőrzéséhez
 • Hálózati irányelvek skálázása
 • A munkaterhelések telepítésének felgyorsítása
 • A hálózati biztonsági kockázatok minimalizálása
 • Titkosított hálózatok a virtuális hálózatok biztonságos titkosításához a Datagram Transport Layer Security (DTLS) segítségével

Szoftveresen definiált tárolás

A szoftveresen definiált tárolás (SDS) a Windows Server 2022  weboldalon szétválasztja a tároló hardvert a tárolószoftvertől. Ez lehetővé teszi az adattárolás kezelését, skálázását és rendelkezésre bocsátását a mögöttes tároló hardvertől függetlenül. Emellett könnyen cserélhető vagy bővíthető a működési folyamatok megváltoztatása nélkül, ami szintén hozzájárul a költséghatékonysághoz.

Tárolási másolat

A Windows Server 2022 Datacenterben a Storage Replica funkció korlátozás nélkül elérhető. Ez támogatja az adatok szinkron és aszinkron replikációját is, hatékonyan megakadályozva azok elvesztését a fájlrendszer szintjén. Míg a szinkron replikáció a fizikai helyeken lévő adatokat hibabiztos kötetben tükrözi, a helyek közötti aszinkron replikáció a nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül történik. A katasztrófakészültség és helyreállítás (DR) szintén minimalizálja az állásidő kockázatát.

Storage Spaces Direct (S2D)

A Storage Spaces Direct a kiszolgálók helyi adattárolóit egy virtuális fürtben egyesíti. Csomópontjai különböző fizikai adathordozókat vagy adathordozó rendszereket kapcsolhatnak össze; a kommunikáció közöttük SMB protokollon keresztül történik. Az S2D így fokozott hibabiztonságot nyújt, így nagyobb szám esetén több klasztercsomópont is meghibásodhat anélkül, hogy a klaszter maga érintett lenne.

A szoftveresen definiált tárolórendszerek (SDS) egyszerű megvalósítása és kezelése mellett a Storage Spaces Direct lehetővé teszi a skálázható, nagy rendelkezésre állású tárolórendszerek létrehozását is, amelynek révén a szerver tárolója a hardvertől függetlenül és így hatékonyabban használható.

A Windows Server 2022 egyéb új funkciói

Windows Server 2022  Datacenter Edition ezen exkluzív funkciói mellett a következő fontos funkciók is a vállalatok rendelkezésére állnak:

Átfogó elemzés a System Insights segítségével

Windows Server 2022  egy gépi tanulási modellel támogatva a System Insights előrejelző elemzési funkciót kínál. Ez betekintést nyújt a helyben telepített kiszolgálók működésébe, a teljesítménymutatók és események elemzésével pontos előrejelzéseket készít, amelyek segíthetnek csökkenteni a Windows Server példányok reaktív adminisztrációjával járó erőfeszítéseket, ezáltal hozzájárulva az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.

A Kubernetes és a Linux támogatása

A Windows Server 2022-ben a Kubernetes és a Linux már jobban támogatott: A Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek így párhuzamosan is használhatók. A Kubernetes számára új funkciók, például a konténerhálózatok is elérhetők, és az egyes képeket itt is továbbfejlesztették.

Az adatok és a hálózat nagyobb védelme az Azure Services szolgáltatásokkal

Nemcsak az adatok, hanem a hálózati infrastruktúrák megbízható védelme is egyre fontosabbá válik a vállalatoknál. A Windows Server 2022 olyan hatékony funkciókat kínál, mint a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) Exploit Guarddal és Domain Controllerrel.

Itt a Windows Server 2022  oldalon elérhető hibrid funkciók lehetővé teszik a helyi Active Directories jobb védelmét, valamint a Microsoft Azure szolgáltatások könnyebb használatát - így a Windows Server és az Azure szolgáltatások szorosabb együttműködése többek között egyszerű adatszinkronizálást vagy adatmentést tesz lehetővé:

 • Azure biztonsági mentés
 • Azure Site Recovery
 • Azure Update Management
 • Azure AD tiltott jelszavak
 • Azure AD jelszóvédelem és
 • Azure hálózati adapter

Ez összekapcsol egy helyi kiszolgálót az Azure felhőben egy virtuális Azure-hálózattal. A Tárolási migrációs asszisztens megkönnyíti a kiszolgáló migrációját is, beleértve az adatokat a felhőbe, ahol az Azure File Sync működhet tárolási helyként.

Hardverkövetelmények a Windows Server 2022 Datacenter futtatásához

A Windows Server 2022 szoftver a Windows 10-en alapul. A Windows Server 2022 Datacenter zökkenőmentes és biztonságos működésének biztosítása érdekében a használt hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A tényleges követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és a telepített alkalmazásoktól is függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Tárhely RAM: 512 MB
 • Memória a szerver asztali kijelzőjéhez: 2 GB
 • Processzor architektúra: x64
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz / 64 bit
 • Super VGA-t támogató grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont
 • Hálózati kártya: 1x Ethernet, legalább GBit/s-os átviteli sebességgel

Licencelés Windows Server 2022 Datacenter 2-Core rendszerrel

Windows Server 2022 Datacenter szerverek licencelésénél a Microsoft licencelési szabályait kell betartani, még a használt szoftverek esetében is, amelyek a magok számát használják számítási alapként. A következő rendelkezések alkalmazandók:

A Windows Server 2022 Datacenter általános Microsoft licencfeltételei

A Microsoft kiszolgálószoftverek, például a Windows Server 2022 Datacenter licencelése kezdetben mindig a fizikai hardver alapján történik. A fizikai processzormagok száma mellett a virtuális kiszolgálók száma is számít. Egy szerverlicenc mindig két fizikai processzormagra vonatkozik. A Microsoft licencelési szabályzata processzoronként legalább 8 magot ír elő - függetlenül attól, hogy a meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik-e. Ezenkívül fizikai kiszolgálónként legalább 2 processzor = 16 mag.

Ha egy vállalatnál a Windows Server 16-nál több maggal rendelkezik, akkor ezek is rugalmasan licencelhetők a 2-Core csomagok Windows Server 2022 Datacenterhez.

A Windows Server 2022 Datacenter egyéb licencelési követelményei

Hyper-V környezetben minden processzor licencelve van, amely megfelel a fizikai processzormagoknak. Különösen a Windows Server Datacenter kiadás engedélyezi korlátlan számú Hyper-V példányok végrehajtását. Ennek előfeltétele, mint már említettük, hogy a kiszolgáló összes megfelelő processzormagja már licencelve legyen.

A Datacenter Edition Linux példányaihoz nem szükséges licenc.

A Windows szerverlicenc mellett a Windows Server 2022  címen elérhető összes ügyfélnek - felhasználóknak és végberendezéseknek - rendelkeznie kell ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is. A felhasználói és eszköz CAL-ok szintén elérhetőek a Wiresoft-tól kedvező áron.

GYIK a Wiresoft által használt szoftverekről a Microsoft Windows Server 2022 Datacenter számára

A Wiresoft által használt szoftverként kínált 2-Core csomag a Windows Server 2022 Datacenter  Windows Server 2022 Datacenterhez használhatóságában nem különbözik egy megfelelő új, nem használt szerverlicenctől - nemcsak azért, mert a szoftverek általában nem kopnak el. Ennek ellenére gyakran merülnek fel további kérdések a használt Windows-kiszolgálói licencekkel kapcsolatban - ezekre az alábbiakban adunk választ.

Honnan származik az olyan használt szoftver, mint a Windows Server 2022 Datacenter 2-Core?

A Wiresoft által használtként kínált Windows Server 2022 Datacenter szoftverek, mint például a 2-Core csomag, olyan szervezetektől vagy vállalatoktól származnak, amelyek általában maguk vásárolták meg újonnan, esetleg használták is, majd később eladták a Wiresoftnak. A Wiresoftnak történő eladás után vagy a boltban lévő ajánlat esetén ezért ezt használt szoftvernek nevezzük, amely úgy használható, mint egy új licenc.

Legális-e a használt Windows Server 2022 Datacenter szoftverek értékesítése, vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoftnál bízhat abban, hogy az Ön, mint vásárló számára mind a használt szoftver, mint például a Windows Server 2022 Datacenter 2-Core megvásárlása, mind a tényleges, hivatalos saját maga általi használat nem sért semmilyen érvényes törvényt, mert a szokásos joghatóság nem csak a Microsoft használt szoftverekkel való kereskedelmet, hanem annak használatát is engedélyezi, ha a szoftver egy cég licenckészletéből származik. Az ezzel kapcsolatos különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették ezt a tényt.

A használt Windows Server 2022 Datacenter 2-Core licenchez is jár a szokásos vásárlói védelem?

Igen: Az olyan használt szoftverek, mint a kínált Windows Server 2022 Datacenter 2-Core csomag, ugyanazokat az előnyöket kínálják Önnek, mint a Wiresoft ügyfeleinek, mint a hasonló új szerverszoftverek: a vásárlást követő azonnali letöltés révén a szokásos vásárlói biztonságot élvezheti, és a mellékelt érvényes licenckulccsal azonnal aktiválhatja szerverlicencét.

Van más előnye is a használt szoftvereknek, mint a Windows Server 2022 Datacenter 2-Core?

A használt szoftverek mindenekelőtt nagy gazdasági előnyt jelentenek a Wiresoft ügyfeleinek, mivel sokkal olcsóbban frissíthetik szoftverkészleteiket, mint az új árukkal, és így kényelmesen naprakészen tarthatják azokat. A Wiresoft használt szoftverei így hozzájárulhatnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, mivel az összes vásárló teljes nyilvántartása miatt ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2022 Datacenter kiadás2-magos csomagjait találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a megfelelő 16-magos csomagokat is alaplicenszhez. Ha alacsonyabb virtualizációs igénye van, akkor a Windows Server 2022 Standard Edition - valamint a Windows Server 2022  korábbi verziói - és a hozzájuk szükséges ügyfél-hozzáférési licencek (CAL) is megtalálhatók. A Wiresoft széleskörű használt szoftverportfóliója számos más Microsoft programot is tartalmaz - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2022 Datacenter vagy bármely más kiadás licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák