Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
A VMware vSan 7 Standard ügyfélként Ön jogosult ennek a nagy teljesítményű szoftvernek az előnyeire. vSan 7 A Standard virtualizált környezetekhez készült, és a Enterprise-osztályú tárolási teljesítményt és funkciókat kínál. A teljesen...
796 639,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Örülök, hogy elmondhatom Önnek a VMware vSan 7 Advanced . A VMware hiper-konvergens infrastruktúra (HCI) platform legújabb verziója olyan új, hatékony funkciókat kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az ügyfelek számára a HCI telepítését...
356 485,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Ügyfélként fontolja meg a VMware vSan 7 Enterprise Desktop számára. Ideális platform a virtuális asztalok számára, és a hagyományos tárolási megoldásokhoz képest kiváló ár-érték arányt kínál. Íme néhány a legfontosabb előnyök közül: 1)...
436 513,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Ügyfélként izgatottnak kell lennie a VMware vSan 7 Enterprise Plus . Ez a termék számos olyan funkciót és előnyt kínál, amelyek javíthatják az adatközpont működését. Az alábbiakban néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni:...
2 397 199,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Örömmel jelentem, hogy VMware vSan 7 Advanced . A VMware hiper-konvergens infrastruktúra (HCI) platform legújabb verziója olyan új, hatékony funkciókat kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az ügyfelek számára a HCI telepítését és...
1 316 821,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan egy szoftveresen definiált tárolási megoldás, amely lehetővé teszi tárolási fürtök létrehozását és kezelését alaphardvereken. A VMware vSan segítségével gyorsan biztosíthat tárhelyet virtuális gépei (VM-ek) számára, több...
1 877 017,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
A VMware vSan 7 Standard ügyfélként Ön jogosult ennek a nagy teljesítményű szoftvernek az előnyeire. vSan 7 A Standard virtualizált környezetekhez készült, és a Enterprise-osztályú tárolási teljesítményt és funkciókat kínál. A teljesen...
144 411,90 Ft *

Business-Előnyök a vSan oldalon VMware

Az IT-csapatok a vSan segítségével egyszerűsített működési folyamatokból profitálnak, ugyanakkor a vállalat agilitása jelentősen javul az egységes infrastruktúra, valamint a folyamatok és eszközök révén - a hálózat szélétől kezdve a Core címen keresztül a Cloud címre.
Az egységes irányelvek, valamint a folyamatok automatizálása néhány egyszerű kattintásra csökkenti az IT-menedzsment erőfeszítéseit. Ennek eredményeképpen az informatikai személyzet több időt tud a fontos stratégiai informatikai projektekre fordítani, ahelyett, hogy értékes időt töltene rutinfeladatokkal. A VMware vSan segítségével a szervezetek csökkenthetik a hagyományos tárolási megoldások költségeit és összetettségét, miközben a legegyszerűbb utat választhatják a hiperkonvergens infrastruktúra és a hibrid Cloud felé.

Az integrált Hyperconverged Infrastructure (HCI) megoldás vSan, mint vSphere-natív tároló, megkönnyíti a vállalat meglévő virtualizációinak bővítését is, ugyanakkor segít az agilitás növelésében és a komplexitás csökkentésében, ezáltal az IT költségek, a TCO és az üzleti kockázatok csökkentésében. A VMware vSan használata így nemcsak felgyorsítja az infrastruktúra korszerűsítését, hanem a jövőbeni igényekhez méretezhetővé is teszi azt, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy stratégiai és gazdasági előnyre tegyenek szert.

Hogyan működik a VMware vSan 7?

vSan először összesíti az összes helyi vagy közvetlenül csatlakoztatott adattároló eszközt, hogy egyetlen, a vSan fürtben lévő összes állomás által megosztott tárolómedencét hozzon létre. A Server alkalmazásokat tartalmazó összes virtuális gép a vSan címen fut ugyanazon a hardveren, amely a tárolást biztosítja.

A flash-alapú memóriák, például az SSD-k, NVMe eszközök vagy NVDIMM-ek a tároló gyorsítótáraként működnek, az adatok tárolására pedig HDD-k vagy SSD-k szolgálnak. A HDD, az SSD tároló és a gyorsítótár együttesen egy lemezcsoportot alkotnak. Több hoszt és lemezcsoportjaik viszont különböző típusú fürtökké kombinálhatók, például Standard fürtökké, nyújtott fürtökké vagy 2 csomópontos fürtökké.

A tárolási házirendek a vSan elemi összetevői. Ezek vezérlik a tárolási házirendeket: Ők vezérlik aServices tárolót, és meghatározzák a replikáció vagy tükrözés paramétereit is. vSan nagyon könnyen konfigurálható a VMware oldalon elérhető eszközökkel, és tökéletesen integrálódik a VMware ökoszisztémába.

Az eredmény egy stabil, nagy teljesítményű és horizontálisan skálázható architektúra. Ez többek között teljesítménybeli előnyöket is lehetővé tesz, mivel a tároló közvetlenül egy helyi virtuális géphez (VM) rendelhető, és így az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is hozzájárul.

A VMware vSan 7 előnyei egy pillantásra

- A vSan flash-optimalizált, biztonságos megosztott tárolót biztosít, a vállalat összes kritikus virtualizált munkaterhelését egyszerűen és közvetlenül elérheti a VMware Native vSphere® felhasználói felületen keresztül.

- A vSan Software Defined Storage rendszer alkalmas a tipikus vállalati szintű alkalmazásokhoz, valamint a virtuális Desktop környezetekhez (VDI), valamint a Server fiókirodákhoz.

- A vSan az iparági szabványos x86-os szervereken és komponenseken fut - a hagyományos tárolókhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb TCO-val.

- A vSan 7 az első natív, szoftveralapú és FIPS 140-2 által hitelesített HCI-titkosítással rendelkező megoldás ebben a szegmensben, amely biztosítja az IT egyszerű skálázásához szükséges agilitást - kompromisszumok nélkül.

- A vSan és az ESXi hipervizor teljes integrációjával az ESXi hosztok helyi fizikai tárolási erőforrásai virtualizálhatók és tároló poolokká alakíthatók, amelyek viszont feloszthatók és kioszthatók a virtuális gépek és alkalmazások között a szolgáltatásminőségi követelmények szerint.

- A vSan segítségével nincs szükség külső megosztott tárolóra, a tárolókonfiguráció pedig egyszerűsödik a Storage Policy-Based Management (SPBM) segítségével.

- A virtuális gépek (VM) tárolási szabályzatainak létrehozásával a tárolási követelmények és funkciók egyedileg határozhatók meg, beleértve az erőforrások egyesítését is.

- Minden adatot duplikátumban tárolunk - a maximális rendelkezésre állás és redundancia érdekében, még akkor is, ha egy teljes csomópont meghibásodna. A vSan segítségével így jelentősen megnő a belső adatok biztonsága.

- A fejlesztőközpontú infrastruktúra lehetővé teszi az IT-adminisztrátorok számára, hogy rugalmasan hozzanak létre alkalmazásokat a VM-ek és konténerek kezelésére.

- A vSan hiper-konvergens infrastruktúrájára alapozva lehetővé válik egy egységes, digitális vezérlési sík kialakítása - egységes folyamatokkal a peremtől a Core címen keresztül a Cloud, a peremtől a Core címen keresztül a Cloud számára - a nyugalmi állapotban lévő, valamint a számos nyilvános Cloud szolgáltatótól átvett adatok belső biztonsága érdekében.

- Emellett a vSan segítségével hibrid tárolási megoldások valósíthatók meg a privátCloud és a hibridCloud oldalakon, beleértve a vezető Cloud szolgáltatók támogatását is.