Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
716 977,00 Ft * 796 640,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - A szoftveresen definiált tárolási megoldások jövője

A VMware vSAN 8 Standard egy korszerű szoftveresen definiált tárolási megoldás, amely segít a szervezeteknek optimalizálni a tárolási infrastruktúrát, növelni a skálázhatóságot és maximalizálni az adatok rendelkezésre állását. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért a VMware vSAN 8 Standard az ideális választás a tárolási kihívások megoldására.

A VMware vSAN 8 alapvető jellemzői Standard

 1. Hiperkonvergencia: A VMware vSAN 8 Standard lehetővé teszi a hiperkonvergenciát, ahol a tárolási és számítási erőforrások egyetlen fürtben egyesülnek. Ez jobb erőforrás-kihasználást és könnyebb skálázhatóságot eredményez.
 2. Automatizálás és önkiszolgálás: A platform automatizálási eszközöket és önkiszolgáló képességeket biztosít a tároló erőforrások rendelkezésre bocsátásának felgyorsítása és a hatékonyság növelése érdekében.
 3. Magas rendelkezésre állás: A VMware vSAN 8 Standard biztosítja az adatok magas rendelkezésre állását a tükrözés és a több csomópont közötti elosztás révén. Meghibásodás esetén adatai védve maradnak, és alkalmazásai továbbra is futnak.
 4. Teljesítményoptimalizálás: A platform hatékony optimalizálási funkciókat kínál a tárolási teljesítmény maximalizálása és a szűk keresztmetszetek elkerülése érdekében.

A VMware vSAN 8 előnyei Standard

 • Költséghatékonyság: A hiperkonvergencia lehetővé teszi a hardverköltségek csökkentését és a tárolási infrastruktúra működésének optimalizálását.
 • Skálázhatóság: A VMware vSAN 8 Standard lehetővé teszi a tárolórendszer egyszerű skálázását, hogy megfeleljen a szervezet növekvő igényeinek.
 • Biztonság és magas rendelkezésre állás: A platform biztonsági funkciókat és magas rendelkezésre állási mechanizmusokat kínál, hogy megvédje adatait az elvesztéstől és az illetéktelen hozzáféréstől.

A tároláskezelés jövője a VMware vSAN 8 segítségével Standard

A VMware vSAN 8 Standard a jövő tárolási megoldása azon szervezetek számára, amelyeknek hatékony és nagy rendelkezésre állású tárolási infrastruktúrára van szükségük. Innovatív funkcióival és a VMware bizonyított megbízhatóságával ideálisan felkészült a digitális átalakulás kihívásaira. Optimalizálja tárolási erőforrásait, növelje adatai rendelkezésre állását és biztosítsa vállalati adatainak jövőjét a VMware vSAN 8 Standard segítségével. Ez az a tárolási megoldás, amely segít Önnek versenyképesnek maradni az informatika rohanó világában, és a következő szintre emeli tárolási infrastruktúráját. A VMware vSAN 8 Standard a szoftveresen definiált tárolás jövője.

További linkek "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák