Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 csomag - Eszköz CAL-ok a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz használtan vásárolni A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS...
365 874,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 csomag - Eszköz CAL-ok a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz használtan vásárolni A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS...
148 359,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 csomag - Eszköz CAL-ok a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásokhoz használtan vásárolni A Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS...
74 893,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
25 csomag - Távoli asztali szolgáltatások felhasználói licencek Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni Ahhoz, hogy a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásait használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS...
365 874,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL
10 csomag - Távoli asztali szolgáltatások felhasználói licencek Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni Ahhoz, hogy a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásait használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS...
148 359,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
5 csomag - Távoli asztali szolgáltatások felhasználói licencek Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni Ahhoz, hogy a Windows Server 2016 távoli asztali szolgáltatásait használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy RDS...
74 893,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Remote Desktop Services Felhasználói licencek a Windows Server 2016-hoz használtan vásárolni A Remote Desktop Services Windows Server 2016 használatához minden felhasználónak szüksége van egy RDS Client Access License-re (röviden: RDS...
15 832,90 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Eszköz CAL-ok a Remote Desktop Services és a Windows Server 2016 között használtan vásárolnak A Remote Desktop Services (RDS) Windows Server 2016 használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS Client Access License...
15 832,90 Ft *

A Microsoft Remote Desktop Services 2016 előnyei

A Microsoft 2016-os Távoli asztali szolgáltatások munkamenet-alapú asztali gépként vagy virtuális asztali infrastruktúraként (VDI) is biztosíthatók, és a kettő kombinációja is lehetséges. Az asztali gépek munkamenet-alapú virtualizálásával a felhasználók megosztanak egy virtuális gépet, ami különösen előnyös a feladatorientált alkalmazások esetében. A VDI viszont különösen alkalmas olyan projektekhez, ahol a környezet és az adatok biztonsága is szerepet játszik.

A 2016-os Távoli asztali szolgáltatások előnyei egy pillantásra

  • Az RDS 2016 licenccel rendelkező terminálszerver számos végberendezéssel használható, amelyek rendelkeznek egy aktuális User CAL vagy Device CAL licenccel: pl. Windows PC-k vagy Apple számítógépek, táblagépek és okostelefonok, valamint ThinClients.
  • A régebbi PC-k a terminálszerver erős számítási teljesítményét élvezhetik, és így az RDS 2016 összes szolgáltatását is igénybe vehetik.
  • A terminálszerver központi karbantartása csökkenti az informatikai erőfeszítéseket, ami növeli a rendelkezésre állást és egyúttal csökkenti a költségeket.
  • A szoftverlicencek szükségessége optimalizálódik.
  • Az adatok biztonsága az illetéktelen hozzáféréstől és a rosszindulatú szoftverektől is megnő.
  • A RemoteApps segítségével a felhasználók csak a számukra felszabadított alkalmazásokhoz kapnak hozzáférést.
  • A VPN-en keresztül a terminálszerver RDS 2016 szolgáltatása útközben is elérhető. Így könnyen létrehozhatók rugalmas munkaállomások.
  • A Windows Server Containers a Windows Server 2016 rendszerrel érhető el.

Nagyfokú skálázhatóság és rendelkezésre állás

Az RDS 2016 csökkenti a terminálszerverek adminisztrációjához szükséges erőfeszítéseket is az ügyfél-kiszolgáló hálózatokhoz képest. A rendszergazdák és a CAL-lal rendelkező felhasználók egyaránt élvezhetik a Windows Server 2016 RDS skálázhatóságának és egyedileg meghatározható automatizálásának előnyeit. A Hyper-V segítségével több kiszolgálót lehet egyetlen munkakörnyezethez csatlakoztatni a teljesítmény és a megbízhatóság növelése, valamint az asztali számítógépek és alkalmazások helytől független biztosítása érdekében. Linux is használható vele.

Az olyan automatizálási eszközök, mint a Desired State Configuration és a PowerShell megkönnyítik a rendszergazdák számára az adminisztrációt, és ezáltal időt takarítanak meg. A Remote Desktop Services 2016 hibrid felhőmegoldásai ideálisak tárolási, biztonsági mentési, helyreállítási és VM-forgatókönyvek készítéséhez. A szolgáltatásminőségi szabályok segítségével pedig meghatározható, hogy mely alkalmazások kapjanak prioritást.

A 2016-os Távoli asztali szolgáltatások nagyfokú rugalmassága és rendelkezésre bocsátása

Az RDS 2016 virtualizációs környezetei nagyfokú rugalmasságot biztosítanak az egyes felhasználók számára az alkalmazások biztosításában: az alkalmazottak a bejelentkezés után a terminálszerverre telepített programokat ThinClients vagy ZeroClients segítségével is használhatják. A RemoteApp segítségével az egyes alkalmazások elérhetővé válnak a felhasználó asztalán, ami nemcsak lehetővé teszi az egyes szolgáltatásokhoz való egyéni hozzáférés meghatározását, hanem különösen a biztonságos távoli környezetben történő munkavégzéshez is előnyt jelent.

A 2016-os Távoli asztali szolgáltatások régebbi számítógépekkel is használhatók CAL segítségével

Az RDS 2016 segítségével a Windows-kiszolgáló számítási teljesítménye minden munkaállomáson egyformán rendelkezésre áll, függetlenül az egyes végberendezések sebességétől. Az alkalmazások virtualizálásának köszönhetően még az ügyfél-hozzáférési engedéllyel rendelkező régebbi PC-k is teljes mértékben kihasználhatják a Távoli asztali szolgáltatások előnyeit.

Jobb adatvédelem

2016-os Távoli asztali szolgáltatások magas biztonsági szintje csökkenti a helytelen felhasználói működésből eredő kockázatokat is. A többrétegű biztonsági rendszer észleli és megakadályozza a támadásokat. A Windows Defender mellett a Windows Server 2016 olyan érzékelőket is kínál, amelyek jelentik a behatolásokat és minimalizálják a lehetséges károkat. A virtuális gépek titkosítása mellett más eszközök is hozzájárulnak az érzékeny adatok biztonságának garantálásához. Ezek közé tartozik a Credential Guard, amely védi a bejelentkezési adatokat, valamint az olyan funkciók, mint a Just Enough Administration és a Just-In-Time Administration. A Microsoft hipervizor-alapú virtualizációs technológiája, a Hyper-V használható a különösen érzékeny alkalmazások elszigetelésére.

Windows Server konténerek futtatása a 2016-os Távoli asztali szolgáltatásokkal

A Windows Server Containers is integrálásra került a Windows Server 2016-os verziójába. Ezek a nyílt forráskódú Docker platformon alapulnak, és Windows Server Containers vagy Hyper-V Containers formában érhetőek el. A konténerek lehetővé teszik az alkalmazások elszigetelt működését fizikai és virtuális gépeken vagy Hyper-V-ben. Ezek kezelése vagy a Docker klienssel, vagy a PowerShell segítségével történik.

Ügyfél-hozzáférési licencek a 2016-os Távoli asztali szolgáltatásokhoz

Ahhoz, hogy az RDS 2016-ban biztosított összes alkalmazást felhasználóként használhassa, CAL (Client Access Licence) szükséges, akár felhasználói CAL, akár eszköz CAL formájában. Ez azt jelenti, hogy minden szolgáltatás, beleértve a VDI technológiákat (Virtual Desktop Infrastructure), bárhol használható, ahol az internet elérhető.

A Microsoft licencelési rendszere a felhasználók ügyfél-hozzáférési engedélyein alapul, nemcsak a Windows Server 2016, hanem a Távoli asztali szolgáltatások esetében is. A szoftver használata (licencenként) tehát független a megvalósítástól. A Windows Server operációs rendszer alapértelmezés szerint csak két távoli hozzáférési jogot biztosít, amelyek csak a kiszolgáló adminisztrációjára használhatók. A felhasználók nem használhatják ezeket. A Microsoft licencfeltételei itt előírják, hogy a meghatározott szolgáltatások eléréséhez egy felhasználó vagy egy végberendezés számára RDS CAL szükséges. Ez a szabály akkor is érvényes, ha egy felhasználó harmadik féltől származó szoftveren keresztül szeretne hozzáférni egy Windows-kiszolgálóhoz; ehhez szintén megfelelő RDS-licenc szükséges. Ezek a korlátozások az adatok további biztonságát is jelentik, mivel így az adatokhoz illetéktelen harmadik felek vagy behatolók nem férhetnek hozzá.

Az RDS 2016 felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok közötti különbségek

A Microsoft szokás szerint kétféle licencelési formát kínál a Windows Remote Desktop Services 2016-hoz. Attól függően, hogy a felhasználó vagy az eszköz áll-e a középpontban, ezek a felhasználói vagy az eszköz CAL-ok. Ez azt jelenti, hogy vagy egyetlen felhasználó vagy egyetlen végberendezés jogosult a távoli asztali szolgáltatások elérésére. A két engedélytípus között nem lehet váltani.

felhasználói CAL mindig egyetlen konkrét felhasználónak szól, függetlenül a használt eszköztől. Ez a felhasználó tehát a User CAL segítségével teljesen más eszközökről is hozzáférhet a kiszolgáló szolgáltatásaihoz. Nem számít, hogy ezt az irodai munkaállomáson lévő asztali számítógépéről teszi-e, vagy egy másik PC-ről, például egy másik helyszínen vagy az otthoni irodában, vagy egy notebookról, amikor úton van.

Device CAL egy eszközfüggő licenc, amely egy adott egyedi eszközhöz, pl. egy asztali számítógéphez az irodában VAGY egy notebookhoz kötődik, függetlenül az adott felhasználótól. Ez azt jelenti, hogy minden olyan felhasználó, aki jogosult az adott licencelt végberendezés használatára, a számára biztosított Távoli asztali szolgáltatásokat is használhatja.

Az, hogy egy vállalat számára melyik típusú CAL a legmegfelelőbb, természetesen esetről esetre eltérő lehet. Ebben egyrészt szerepet játszik, hogy egy vállalatnál hány alkalmazott használja az RDS-t, másrészt az uralkodó munkamódszer: Ha például különböző alkalmazottak a Windows-alkalmazásokat és -szolgáltatásokat a munkahelyen egy helyhez kötött számítógépen VAGY felváltva egy laptopon használják, a licencelés megfelelőbb formája az Device CAL.

Az RDS-CAL 2016-ot fizikailag minden eszközhöz hozzárendelik, és a licenckiszolgáló az Active Directory-tagságtól függetlenül nyomon követi. Az RDS-CAL-okat nem lehet túlterhelni.

Ha egy alkalmazott rendszeresen, de rugalmasan használja az RDS 2016 alkalmazásokat, azaz különböző eszközökkel és különböző helyszínekről, azaz az otthoni irodában vagy útközben is, akkor a User CAL a praktikusabb licenctípus.

Az RDS-CAL az Active Directoryban egy felhasználóhoz van rendelve, és a licenckiszolgáló követi a folyamatot. Az RDS CAL-ok nem követhetők munkacsoporton belül. A felhasználók RDS-CAL-jai is túlterheltek lehetnek.

A felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok kombinációja is ajánlott lehet.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Remote Desktop Services 2016 licencelési igényeivel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk - szívesen összeállítjuk személyre szabott licenccsomagját - kedvező ajánlatot is adva.

Teljesítse az RDS 2016-hoz szükséges CAL-ok iránti igényét kedvező áron a Wiresoft segítségével

Microsoft Remote Desktop Services 2016 felhasználói és eszköz CAL-ok megvásárlásával a Wiresoftnál pénzt takaríthat meg! Lehetősége van arra, hogy meglévő licencelését kiegészítse az RDS 2016-hoz tartozó CAL-okkal, vagy egy régebbi Microsoft Server-verzióról frissítsen a 2016-os verzióra. A felhasználói vagy eszköz CAL-okkal Ön a Microsoft által kínált sokoldalú virtualizációs lehetőségek és a skálázhatóság előnyeit élvezheti - és a Wiresoft más szolgáltatókhoz képest kedvező árait. Ennek oka, hogy minden Microsoft-termékünk eredeti licencjogok, amelyek az európai régióból származnak, és amelyeket jogszerűen szereztünk meg vállalatoktól, mint fel nem használt szoftverlicenceket. Ezeket a Wiresoft hitelesség és funkcionalitás szempontjából tesztelte - számos lelkes ügyfelünk megerősíti, hogy a Wiresoftnál vásárolt CAL-ok előnye a Remote Desktop Services 2016-hoz. További információért egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk.