Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10083
 • 6VC-03222
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
14 251,00 Ft * 15 833,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows szerver
CAL RDS Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Windows Server 2016 Távoli asztali szolgáltatások (RDS) használatához minden felhasználó számára megfelelő RDS ügyfél-hozzáférési licenc (RDS CAL) szükséges ahhoz, hogy helyben és önállóan hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. a vállalati hálózatban. A Windows Server hagyományos CAL-ja nem terjed ki ezekre a jogokra. Az egyik lehetőség a Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-ja, amely egy adott regisztrált végberendezés (eszköz) hozzáférését szabályozza a Távoli asztali munkamenethez.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"

Eszköz CAL-ok a Remote Desktop Services és a Windows Server 2016 között használtan vásárolnak

A Remote Desktop Services (RDS) Windows Server 2016 használatához minden felhasználónak szüksége van egy megfelelő RDS Client Access License (RDS CAL) licencre, hogy a vállalati hálózatban helyben és függetlenül hozzáférhessen a Windows programokhoz stb. A Windows Server hagyományos CAL-ja nem fedezi ezeket a jogokat. Az egyik lehetőség a Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-jai, amelyek egy adott regisztrált végberendezés (Eszköz) távoli asztali munkamenetéhez való hozzáférést szabályoznak. Az RDS Device 2016 CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos licencszolgáltatók RDS CAL-jaihoz képest alacsonyabb árral rendelkeznek, ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjában meghatározott ügyfél-hozzáférési licencek a következőkhöz Remote Desktop Services a Windows kiszolgálóhoz.

Milyen előnyökkel járnak az RDS CAL-ok a Windows Server 2016 számára?

A Távoli asztali szolgáltatások - korábbi verziókban Terminálszolgáltatások néven - egy dedikált kiszolgálói szerepkör azon felhasználók számára, akik a Windows Server 2016 vagy más kiszolgálóverziók szolgáltatásait stb. használják anélkül, hogy a megfelelő Windows programokat telepítenék a helyi gépre. Az RDS 2016 CAL-ok szabályozzák ezt a hozzáférést, a licencelt végberendezés számára a megfelelő Windows kiszolgálón keresztül, gazdaként, egy távoli asztali munkamenet keretében kerülnek biztosításra. Minden olyan felhasználó, aki PC-t, laptopot stb. használ, és rendelkezik megfelelő ügyfél-hozzáférési licenccel - azaz RDS Device CAL-lal -, ezen keresztül helyileg függetlenül (távolról), de a vállalati hálózaton keresztül, internetkapcsolaton keresztül is használhatja azt.

A Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-ok előnyei a Windows Server 2016 felhasználók számára

Minden olyan felhasználó, aki a Windows Server 2016-hoz tartozó RDS Device CAL-lal regisztrált végeszközt használ, minden munkamenethez szabványosított Windows munkakörnyezethez férhet hozzá. A távoli asztali munkamenet során a Windows programokat a megfelelő kiszolgálón keresztül hajtja végre a hoszt; ez a többi ügyfélkapcsolattól elkülönítve történik, így a felhasználó csak a saját munkamenetét látja.

Az RDS Device CAL 2016 segítségével a felhasználók olyan régebbi végpontokat is használhatnak, amelyek hardvere vagy teljesítménye gyengébb, mivel a Windows kiszolgáló teljesítményét a Remote Desktop Services címen keresztül használják; a végpontokhoz tartozó Remote Desktop Service CAL 2016 így szükségtelenné teszi a nagyobb teljesítményű hardverek beszerzését.

Az RDS CAL-ok előnyei a Windows Server 2016 rendszergazdák számára

Az RDS Device (és User) CAL 2016 előnyei mellett a felhasználók számára is számos praktikus funkciót kínálnak a rendszergazdák számára, mivel sokkal hatékonyabbá teszik az összes felhasználó kezelését: a Windows szoftver így központilag telepíthető és kezelhető a vállalati hálózatban, ahelyett, hogy minden egyes végberendezésre telepítenék. Ez kizárólag a Windows szerveren keresztül történik, amelyen a szolgáltatás rendelkezésre áll, és szükség esetén frissül is.

Az RDS Device CAL-ok meghatározzák a licencelt végberendezés megfelelő jogait is, így az engedélyezett felhasználók csak a megfelelő hozzáférési jogokkal férhetnek hozzá a kiszolgálóhoz. A munkaállomások karbantartásával és rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos erőfeszítések így jelentősen csökkennek a Windows Server 2016 RDS Device CAL-ok használatával.

Technikai információk a Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-okról a Windows Server 2016 számára

Az RDS Device CAL-k telepítése vagy használata a Windows kiszolgálóhoz való távoli kapcsolódáshoz különböző funkciókat foglal magában, emellett a CAL és a kiszolgáló kompatibilitását is figyelembe kell venni.

Kiszolgálói szerepek Remote Desktop Services

A Windows Server 2016 RDS eszköz (valamint felhasználói) CAL-jai több szerepkört tartalmaznak, amelyek együttesen lehetővé teszik a Windows programok stb. használatát egy licencelt végpont vagy felhasználó számára:

 • A Távoli asztali licenckezelőt a kiszolgáló RDS for endpoint használatának szabályozására vagy a kiszolgáló Device CAL-jával való ellátására használják.
 • Minden munkamenet esetében a Távoli asztali munkamenetgazda kezeli a végpont (vagy felhasználó) számára elérhetővé tett asztalokat vagy programokat.
 • A Távoli asztali kapcsolatközvetítő biztosítja az RDS-kapcsolatot a munkamenethez, és a munkamenet közbeni megszakadás esetén a kapcsolatot is újra létrehozza.
 • A távoli asztali átjárót nyilvános hálózatban használják a Windows asztali géphez való hozzáférés végponton keresztüli ellenőrzésére.
 • A Remote Desktop Services webes hozzáférése meghatározott felhasználók vagy csoportok számára biztosít hozzáférést az RDS CAL-on keresztül egy webes portálon keresztül.

A Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-ok verzió-kompatibilitása a Windows Server 2016-hoz

Minden RDS CAL-nak - akár egyvégberendezés (Device), akár egy felhasználó számára - kompatibilisnek kell lennie a Windows Kiszolgáló verziójával, amelyet a csatlakozáshoz használnak. A Windows Server 2016 RDS-CAL-ok esetében ez azt jelenti, hogy a Windows Server 2016 VAGY a Windows Server egy régebbi verziójának elérésére (downgrade) használható. Az RDS-CAL 2016 azonban nem használható a Windows Server magasabb verziójának elérésére. Ehhez a Remote Desktop Services megfelelő CAL verziója szükséges.

Összehasonlítás: Device CAL-k vs. User CAL-k a Remote Desktop Services és a Windows Server 2016 között

Alapvetően, mint már jeleztük, egy adott Microsoft Server szoftver, például a 2016-os verzió implementálása elkülönül a tényleges használatától - ehhez mindig szükség van a két megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc egyikére. A Windows Server használatához szükséges hozzáférési jogokat a Microsoft saját licencrendszerében szabályozza, amely az ügyfél-hozzáférési licenceken vagy CAL-okon alapul.

A Windows szerver hagyományos hozzáférési licencén kívül további eszköz- vagy felhasználói CAL-ok szükségesek a Remote Desktop Services oldalhoz, hogy a Windows szerverhez a weben keresztül helyi független - távoli - hozzáféréssel is rendelkezzen. Az RDS CAL rendszer nem csak a hozzáférési jogok differenciált kezelését kínálja a szerveradminisztrátoroknak, hanem további biztonságot is jelent, mivel az idegen felhasználók vagy a nem regisztrált végberendezések e hozzáférési licenc (RDS Device CAL) nélkül nem férnek hozzá az elérhető szerver szolgáltatásokhoz vagy adatokhoz.

A Microsoft kétféle CAL-típust kínál a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2016-hoz:

 • Device CAL for RDS: ez egy adott végberendezéshez (PC, laptop, asztal, mobil) ad hozzáférési jogokat
 • User CAL az RDS-hez: ez egy adott felhasználó számára biztosít hozzáférési jogokat

A Device CAL tipikus jellemzői a Remote Desktop Services 2016 számára

Az RDS Device CAL csak egyetlen, erre a célra regisztrált végberendezésre érvényes. A Remote Desktop Services készülék Device CAL-ját a Windows kiszolgálóhoz vagy állomáshoz való hozzáférési jogok ellenőrzésére használják minden egyes távoli asztali munkamenethez. Az RDS Device CAL-lal felszerelt PC-t, laptopot stb. használó bármely alkalmazott igénybe veheti a Remote Desktop Services for Windows Server 2016 szolgáltatást. A laptopok, táblagépek vagy más mobil eszközök esetében, amelyek helytől függetlenül használhatók, az RDS Device CAL azt az előnyt kínálja, hogy az adott felhasználónak lehetősége van arra, hogy az RDS-t a cég telephelyén, útközben vagy otthon használjaOffice.

Amikor az ügyfélszámítógép és a végberendezés között először jön létre kapcsolat, minden engedélyezési módban lévő eszközhöz egy ideiglenes hozzáférési engedélyt biztosítunk. Amikor egy távoli asztali munkamenet másodszor csatlakozik egy kiszolgálóhoz, mint állomás, az eszközhöz egy állandó Device RDS CAL kerül kiadásra - feltéve, hogy a Távoli asztali licenckezelőből elérhető.

A Windows Server 2016 RDS Device CAL-ok összes funkciójának áttekintése

 • Az Device CAL fizikailag mindig egy adott végponti eszközhöz van hozzárendelve - egy adott felhasználó helyett
 • Minden egyes RDS Device CAL-t a megfelelő licenckiszolgáló követ nyomon,
 • függetlenül az Active Directory regisztrációtól
 • A végpontok ideiglenes RDS CAL-jai 52 és 89 nap között érvényesek
 • Az egyszerre megadott Device CAL-ok számát nem lehet túlhasználni

Következtetés

A fentiek alapján a válasz arra a kérdésre, hogy a Remote Desktops Service CAL melyik típus nyújt több előnyt egy szervezet számára, az egyedi esettől függ. Az RDS-ügyfél-hozzáférési licencelés formája mellett a vásárlás előtt kell dönteni, mivel utólag nem lehet az eszköz CAL-t felhasználói CAL-ra vagy fordítva módosítani. Az RDS Device CAL-ok vásárlásakor az alkalmazottak és a munkaállomások száma is szerepet játszik: amint több alkalmazott osztozik egy végberendezésen, vagy túlnyomórészt helyhez kötötten dolgozik, akkor az RDS Device CAL nagyobb előnyt kínál.

Vásároljon Microsoft Device CAL-okat a Remote Desktop Services 2016-hoz egyetlen licencként a Wiresoft webáruházában

Az RDS Device CAL-ok a Windows Server 2016-hoz már elérhetők a Wiresoft Online Shopban egyedi licencek formájában - használt szoftverként is különösen kedvező áron kaphatók, a használhatóság szempontjából semmilyen hátrányt nem jelentenek.

Milyen használt RDS Device CAL-ok vannak a Windows Server 2016 számára?

A Wiresoft Online Shopban a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2016-hoz kínált Device CAL-ok tipikus hozzáférési licencek, a végberendezésekhez tartozó megfelelő mennyiségi licencből származnak, amelyet egy vállalat korábban vásárolt. A végberendezésekhez való összes nem szükséges hozzáférési licencet, vagy akár a teljes kötet licencet a Wiresoft felvásárolta, és a kötet licencét felosztotta, és RDS Client Access Single Licenses for Devices néven kínálja a boltban.

A CAL-ok felosztásával és továbbértékesítésével ezeket használt szoftvernek minősítik. Ez nem jelenti az RDS Device CAL funkcionalitásának általános elhasználódását, és nem jelenti a használhatóság korlátozását sem a funkciók vagy az időtartam tekintetében.

Milyen biztonságot nyújtanak a Remote Desktop Services Device CAL-ok a Windows Server 2016-hoz használt szoftverként?

A Wiresoftnál a használt RDS CAL-ok vásárlása az ügyfelek számára nemcsak olcsóbb, hanem biztonságos is! A Microsoft Windows Server 2016 egyfelhasználós CAL a Remote Desktop Services weboldalon nem csak a hasonló új szoftverekhez képest alacsonyabb áron érhető el, hanem a vásárló biztonságát is nyújtja az azonnali letöltéssel, beleértve a licenc aktiválását a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulcson keresztül.

A Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált RDS Device CAL-ok kizárólag az EU-ban található vállalatok vagy szervezetek licenckészleteiből származnak, ami azt jelenti, hogy ezekre az ügyletekre az uniós jog vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy mind az RDS vagy más Microsoft ügyfél-hozzáférési licencek használt szoftverként történő megvásárlása, mind pedig azok felhasználása ügyfeleink számára jogilag védett, és ezért nem jelenti a jogi rendelkezések megsértését, mivel az RDS CAL-ok értékesítése vagy megvásárlása, valamint felhasználása jogilag megengedett, amit különböző bírósági határozatok újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Az Ön előnyei a Remote Desktop Services 2016 eszköz CAL-okkal, mint használt szoftverekkel

A Wiresoft által a Windows Server 2016-hoz kínált RDS Device CAL-ok - vagy más ügyfél-hozzáférési licencek - használt szoftverként történő felajánlása nem csak alacsonyabb árú alternatívát kínál ügyfeleinknek a Windows kiszolgálószolgáltatásokhoz való távoli hozzáférés licencelésére vonatkozó hasonló, kereskedelmi forgalomban kapható ajánlatokhoz képest, hanem a szükséges CAL-ok számának szabad megválasztását is lehetővé teszi.

A Wiresoft továbbá lehetőséget kínál a Windows Server 2016-hoz, valamint a Windows Server megfelelő licenceinek korábbi vagy újabb verzióihoz tartozó RDS CAL-ok megvásárlására az online áruházban. Így a Windows Server régebbi verzióihoz is vásárolhat RDS-ügyfél-hozzáférési licenceket, és elkerülheti a kompatibilitási problémákat vagy az új hardver beszerzésének szükségességét. Használja ki a Wiresoft használt szoftverek széleskörű kínálatát a Windows Server RDS CAL-ok különböző verzióiból!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows Serverhez, valamint más Microsoft Server programokhoz és ügyfél-hozzáférési licencekhez is talál eszköz- és felhasználói CAL-okat - mindig kedvező áron, használt szoftverként és azonnali letöltéssel. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék RDS Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák