Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
10 362,00 Ft * 11 512,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x User CAL
Rendszer  Windows szerver
CAL RDS User CAL 
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Windows Távoli asztali szolgáltatások (RDS) a régi Terminálszerver CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely a munkamenet-virtualizációs és virtuális asztali infrastruktúra (VDI) technológiákon keresztül számos lehetőséget kínál az asztali számítógépek rendelkezésre bocsátásához és kezeléséhez, valamint a távmunkások összekapcsolásához. Ez lehetővé teszi, hogy egy központosított asztali megoldás révén növelje a rugalmasságot és az adatbiztonságot a vállalaton belül, miközben az informatikai részlegét tehermentesíti az asztali gépek és alkalmazások kezelésének terhe alól.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

Felhasználói CAL-ok a távoli asztali szolgáltatásokhoz Windows Server 2012 / R2 használtan vásárolnak

A Windows Server 2012 vagy R2 eléréséhez a Remote Desktop Services címen keresztül minden felhasználónak külön ügyfél-hozzáférési licencre, az RDS User CAL-ra van szüksége. Lehetővé teszi a vállalati hálózat Windows programjainak stb. elérését bármely végberendezésről és helyileg függetlenül. A Windows Server 2012 szokásos felhasználói CAL-ja nem tartalmaz extra távoli hozzáférési jogokat, így ezeket RDS felhasználói CAL formájában kell megvásárolni.

A Wiresoft 2012 / R2-es verziójú RDS User CAL-jai, mint használt szoftverek, a sok más licencszolgáltatótól származó RDS User CAL-okhoz képest jóval alacsonyabb árat kínálnak, miközben ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjában a Windows Serverhez kínált RDS User ügyfél-hozzáférési licencek.

Milyen előnyökkel járnak az RDS felhasználói CAL-ok a Windows Server 2012 vagy R2 számára?

A Remote Desktop Services for Windows Server - korábbi nevén Terminálszolgáltatások - a felhasználók (vagy végpontok) számára dedikált kiszolgálói szerepkörre utal, amelyen keresztül a Windows Server 2012 összes tipikus szolgáltatása használható anélkül, hogy a megfelelő Windows programokat helyileg telepíteni kellene a számítógépre. A User CAL for RDS 2012 lehetővé teszi az adott alkalmazott számára a távoli hozzáférést; a Windows szerveren keresztül, amely gazdaként működik, a Windows programok elérhetővé válnak a CAL-engedéllyel rendelkező felhasználó számára egy távoli asztali munkamenet keretében. Ezután ez a felhasználó bármilyen PC-vel, laptopon stb. - de mindenekelőtt vékony klienssel is - hozzáférhet az RDS User CAL-jával mind a vállalat telephelyén, mind helyileg függetlenül (távolról), internetkapcsolaton keresztül.

Az RDS User CAL 2012 segítségével a felhasználók tehát szinte bármilyen régebbi, kisebb teljesítményű Windows-képes végberendezést használhatnak, mivel a Remote Desktop Services a megfelelő Windows szerver aktuális teljesítményét biztosítja; így a nagyobb teljesítményű hardver biztosítása nem kötelező előfeltétele a Windows szerver szolgáltatásainak és a megfelelő programok aktuális verzióinak használatának.

A Windows Server 2012 Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL-jával elérhető funkciók áttekintése

A Windows Server 2012 vagy R2 RDS User CAL segítségével a felhasználó a megfelelő szerverváltozat összes előnyét élvezheti; a számos fontos optimalizálás mellett, különösen a virtualizáció, valamint a Hyper-V számos újítása mellett, ezek közé tartozik:

 • Csatlakozás a Windows Azure felhőszolgáltatásokhoz, hogy a felhőalapú, virtuális és helyben lévő kiszolgálókat egyetlen hálózaton együtt lehessen kezelni
 • Javított együttműködés a Windows Server és a System Center között
 • Hatékonyabb IP-címkezelés (IPAM) együttműködés virtuális környezetekben a System Center 2012 R2 rendszerrel
 • Érintőképernyőre optimalizált felhasználói felület
 • PowerShell 3.0 a hatékony adminisztrációhoz
 • Új, hatékonyabb feladatkezelő
 • IIS (Internet Information Service 8.0) kiterjesztett érvényesítésű tanúsítványkezeléssel
 • SMB 3.0 a fájlmegosztásokhoz való jobb hozzáférés érdekében
 • A Windows Server 2012 R2 és a Hyper-V Server 2012 R2 párhuzamos üzemeltetése a System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 rendszerben
 • A VM Connect lehetővé teszi a fájlok másolását és áthelyezését drag and drop segítségével
 • A virtuális merevlemezek (VHDX) működés közben növelhetők vagy csökkenthetők a Windows Server 2012 R2 rendszerben
 • SSD- és SATA-lemezek kombinálása a Storage Spaces-ben

Az RDS CAL-ok előnyei a Windows Server 2012 / R2 rendszergazdák számára

A felhasználók számára az RDS User CAL már említett előnyei mellett a Remote Desktop Services rendszer a rendszergazdák számára is kínál bizonyos előnyöket: Az RDS User CAL-okkal történő licencelés hatékonyabbá teszi az összes regisztrált felhasználó és PC adminisztrációját, mivel egy vállalati hálózatban a bevezetett Windows szoftver központilag kezelhető és biztosítható, ahelyett, hogy a szokásos módon minden egyes végberendezésre telepítenék és frissítéseket is végeznének.

Ezenkívül az RDS felhasználói CAL-ok meghatározzák a regisztrált felhasználók egyéni jogait is, így a felhasználók egyéni hozzáférési jogokkal használhatják a Windows kiszolgálót. Így a Windows Server 2012 RDS User CAL-ok jelentősen csökkentik a munkaállomások rendelkezésre bocsátásával és karbantartásával kapcsolatos erőfeszítéseket is.

Technikai információk az RDS felhasználói CAL-okról a Windows Server 2012 / R2 számára

A Remote Desktop Services felhasználói CAL-on keresztül történő biztosítását és használatát bizonyos kiszolgálói szerepkörök szabályozzák. Az RDS CAL és a kiszolgáló verziójának kompatibilitásán kívül a következő feltételeket is figyelembe kell venni.

A Távoli asztali szolgáltatás felhasználói CAL-ok esetében ügyeljen a Windows Server 2012 és R2 verziók kompatibilitására

Az RDS felhasználói CAL-nak mindig kompatibilisnek kell lennie a Windows kiszolgáló azon verziójával, amelyhez csatlakozik. A Windows Server 2012 felhasználói számára készült RDS CAL-ok konkrét esetében a Windows Server 2012 és a következő magasabb verzió Windows Server 2012 R2, valamint a Windows Server egy régebbi verziója, például a 2008-as (downgrade) elérésére is használható. Ez az RDS-CAL 2012 azonban nem használható a Windows Server magasabb verziójához, például a 2016-os verzióhoz (frissítés). Ez csak a Remote Desktop Services CAL megfelelő verziójával lehetséges. Nem számít, hogy új felhasználói CAL-ról vagy használt szoftverről van-e szó.

A Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter és a Microsoft Server 2012 R2 kiadások RDS CAL-jainak különbsége Standard

A Wiresoft a Standard és a Datacenter kiadásokat is kínálja a Windows Server 2012 R2-hez. A virtualizáció különböző szintjében különböznek, egyébként a 2012 R2 verzió által kínált funkciók tekintetében megegyeznek.

A Standard Windows Server 2012 R2 kiadása olyan ügyfelek számára készült, akik egyáltalán nem vagy csak alacsony szintű virtualizációt használnak, míg a Datacenter kiadás a virtualizált, privát felhőkörnyezethez szükséges összes funkciót is kínálja, hogy a Hyper-V szerepkörben tetszőleges számú virtuális gépet lehessen futtatni.

Az RDS User CAL használatával a kiadásonként elérhető funkciók mindig rendelkezésre állnak.

A felhasználói CAL-k és az eszköz CAL-k összehasonlítása a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2012-ről oldalon

A fent leírtak szerint a Microsoft Server 2012 vagy R2 szoftver implementálása elkülönül a további felhasználástól - a távoli felhasználási jogokat a Microsoft licencelési rendszere szabályozza a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc segítségével. Az RDS User CAL mellett létezik egy RDS Device CAL is. Mindkét CAL csak egy felhasználóra vagy egy adott végberendezésre érvényes.

A Microsoft RDS CAL-rendszere így lehetővé teszi a kiszolgálóadminisztrátorok számára az összes hozzáférési jogosultság kifejezett kezelését, ami nagyobb biztonságot nyújt, mivel a nem regisztrált felhasználók nem férhetnek hozzá a Windows kiszolgálóhoz a két hozzáférési licenc egyike nélkül. Minden RDS CAL-típusnak van bizonyos mozgástere a kiszolgálószolgáltatások használatában.

Felhasználói CAL-ok a Remote Desktop Services 2012 / R2 számára

A Windows Server 2012 / R2 RDS felhasználói ügyfél-hozzáférési licencével mindig csak egyetlen dedikált felhasználó regisztrálható. Az RDS CAL távoli hozzáférési jogokat biztosít a felhasználónak a Windows kiszolgálóhoz egy távoli asztali munkamenet keretében; a felhasználó szabadon választhat végeszközt vagy ügyfélszámítógépet, azzal a korlátozással, hogy egyszerre csak egy számítógéphez vagy hasonlóhoz lehet hozzáférni. Ez azt jelenti, hogy ez a jogosult felhasználó választhat, hogy például a cég telephelyén lévő asztali számítógépet, útközben mobiltelefont vagy táblagépet stb. vagy otthon a laptopot használjaOffice, mivel az RDS User CAL segítségével mindig a személyes fiókját használja.

Az RDS felhasználói CAL esetében a távoli asztali licencelés nem érvényesül. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő ügyfélkapcsolat ezután létrejön, függetlenül a licenckiszolgálón a Remote Desktop Services számára biztosított felhasználói CAL-ok számától. Azonban minden egyes felhasználónak rendelkeznie kell egy érvényes felhasználói CAL-lal. Egy vállalatnál tehát pontosan meg kell határozni a felhasználói CAL-ok számát, és ennek megfelelő számú felhasználói hozzáférési licencet kell telepíteni a Windows kiszolgálón, hogy az RDS felhasználói CAL elérhető legyen ezen felhasználók számára. Ez a

A kiszolgáló Távoli asztali licenckezelője.

A Windows Server 2012 / R2 RDS felhasználói CAL-ok összes funkciójának áttekintése

 • Az RDS User CAL egy adott felhasználóhoz van hozzárendelve az Active Directoryban - szemben egy eszközzel (Device CAL).
 • Az RDS felhasználói CAL ideiglenesen nem elérhető, ezért nem vonható vissza.
 • A Remote Desktop Services felhasználói CAL-t a licenckiszolgáló követi nyomon.
 • A CAL-ok nem követhetők nyomon egy csapaton belül.
 • A megadott felhasználói CAL-ok száma túlléphető - ez azonban sérti a Távoli asztali licencszerződést.

Következtetés az RDS felhasználói CAL-okról

Az, hogy a Windows Server 2012 vagy R2 távoli asztali szolgáltatások CAL-típusa több előnyt kínál egy szervezet számára, és a használt szoftverek vásárlásakor melyik a megfizethetőbb alternatíva, esetről esetre változik. Ez a döntés nem csak az alkalmazottak számán alapul, hanem azon is, hogy elsősorban hogyan használják a meglévő végberendezéseket: Amint az alkalmazottak többsége különböző végberendezéseket vagy különböző munkaállomásokat használ a Windows szerver rugalmas elérésére, azaz nem csak belsőleg, hanem külsőleg és mobilon is, az RDS User CAL nagyobb mozgásteret biztosít.

Ezért az RDS CAL-ok megvásárlása előtt tisztában kell lennie azzal, hogy melyik típus nyújt több előnyt az Ön vállalatánál, mivel az RDS felhasználói CAL nem módosítható eszköz CAL-ra. Hasonlóképpen, a felhasználó későbbi megváltoztatása sem lehetséges.

Vásároljon használt Microsoft felhasználói CAL-okat a Remote Desktop Services 2012 / R2 weboldalhoz egyetlen licenctől kedvező áron a Wiresoft Online Shopban

Az RDS felhasználói CAL-ok a Windows Server 2012 vagy R2 számára a Wiresoft Online Shopban egyetlen licenctől kezdve kaphatók - a használt szoftverekre vonatkozó CAL-ajánlatunk különösen kedvező árat kínál anélkül, hogy a "használt" megjelölés a használhatóságot illetően hátrányt jelentene.

Milyen szoftvereket használnak a Windows Server 2012 RDS felhasználói CAL-okban?

A Wiresoft Online Shopban a Remote Desktop Services for Windows Server 2012 / R2 oldalon kínált felhasználói CAL-ok tipikus Microsoft hozzáférési licencek, mivel a megfelelő licencprogramban is elérhetőek; ezek a felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek mennyiségi licencének részét képezik, amelyet egy vállalat vásárolt meg, amely a felhasználók számára nem szükséges egyedi hozzáférési licenceket vagy a teljes mennyiségi licencet a Wiresoftnak adta el, az RDS mennyiségi licenceket ezáltal megfelelő egyedi licencekre bontották. A viszonteladással és az egyfelhasználós CAL-okra való felosztással ezek használt szoftverként vannak megjelölve. Ez azonban nem jelenti az RDS User CAL funkcionalitásának általános elhasználódását, sem pedig a használhatóságuk bármilyen más, akár időleges korlátozását.

Milyen biztonságot nyújtanak a Remote Desktop Services felhasználói CAL-ok a Windows Server 2012 / R2 használt szoftverekhez?

A használt RDS CALs 2012 megvásárlása a Wiresoft-tól nem csak olcsó, de biztonságos is ügyfeleink számára! Már egy Single User CAL a Remote Desktop Services a Microsoft Windows Server 2012 nem csak alacsonyabb áron kapja a hasonló új termékekhez képest, de a vásárló biztonsága is megvan az azonnali letöltés révén, beleértve a licenc aktiválását az érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Az RDS felhasználói CAL-ok biztonságos eredete

A Wiresoft által az üzletben kínált összes Remote Desktop Services felhasználói CAL a Windows Server 2012 és R2 számára a vállalati licenckészletekből származik. Az Ön, mint ügyfél számára tehát mind az RDS felhasználói CAL vagy más Microsoft ügyfél-hozzáférési licenc használt szoftverként történő megvásárlásakor, mind pedig a használat során a jogbiztonság garantált, mivel a folyamat során nem sérülnek érvényes előírások. Ezt a tényt a különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették. Az összes vásárló/eladó teljes körű bizonylatolásának köszönhetően a Wiresoft használt szoftverei is auditbiztosak!

Az Ön előnyei a használt szoftverek vásárlásakor a Remote Desktop Services 2012 / R2 felhasználói CAL-okhoz

A Windows Server 2012 és R2 RDS-hez, valamint más ügyfél-hozzáférési licencekhez használt felhasználói CAL-ok Wiresoft ajánlata nemcsak olcsóbb alternatívát jelent ügyfeleink számára a kereskedelmi ajánlatokhoz képest, hanem a merev licencskálák helyett a Windows Server távoli szolgáltatásainak licenceléséhez szükséges CAL-ok számának korlátlan megválasztását kínálja. Ez lehetővé teszi a személyre szabott és ezáltal költséghatékony licencelést.

A Wiresoft online áruházában található RDS CAL-kínálat nemcsak a megfelelő RDS Device CAL-t tartalmazza, hanem a Windows Server távoli ügyfél-hozzáférési licencek régebbi vagy újabb verzióit is. Így elkerülheti a kompatibilitási problémákat vagy az új hardver megvásárlását. Használja ki a különböző RDS-CAL verziókhoz tartozó használt szoftverek széles választékát a Windows szerverhez a Wiresoftnál!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows Serverhez, valamint más Microsoft Server programokhoz és a hozzájuk tartozó kliens hozzáférési licencekhez felhasználói és eszköz CAL-okat talál - használt szoftverként olcsón, azonnali letöltéssel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2012 / R2 vagy bármely más Microsoft-termék RDS felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák