Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Ahogy a világ egyre inkább függ a technológiától, a vállalkozásoknak innovatív módszereket kell találniuk, hogy lépést tudjanak tartani a versennyel. Ennek egyik módja a virtualizációs szoftverek használata, amelyek lehetővé teszik az...
12 364,90 Ft *

A ThinApp legfontosabb előnyei egy pillantásra

 • Az alkalmazáskezelés optimalizálása
 • Az informatikai támogatási és helpdesk költségek csökkentése
 • Egyszerűsített áttérés a Windows 7, 8 és 10 oldalra
 • Az alkalmazásváltozat-konfliktusok megelőzése
 • A böngészők és bővítmények virtualizálásának támogatása
 • Javított végponti biztonság
 • Fokozott személyzeti mobilitás

Hogyan működik a ThinApp?

VMware ThinApp egy ügynök nélküli megoldás, amelyet arra terveztek, hogy különböző operációs rendszerek különböző verzióin futó különböző alkalmazásokat virtualizáljon, és azokat a felhasználók számára egységes környezetben nyújtsa. Ehhez a ThinApp különböző stratégiákat alkalmaz, amelyekkel például a régi alkalmazások problémamentes migrálása is megoldható.

Egyszerű alkalmazás-virtualizáció

VMware ThinApp virtualizál egy alkalmazást úgy, hogy először az alkalmazásfájlokat és a rendszerleíró adatbázis-bejegyzéseket egyetlen ThinApp csomagba foglalja. Ezután az alapul szolgáló operációs rendszertől függetlenül biztosítható, kezelhető és frissíthető. Az így virtualizált alkalmazások nem okozhatnak semmilyen változást a mögöttes operációs rendszerben, és különböző konfigurációkban is futtathatók. Az előnyök közé tartozik a más alkalmazásokkal való jobb kompatibilitás és a könnyebb kezelés, valamint az egységes felhasználói élmény, amely hozzájárul a munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhez.

Az operációs rendszerek egyszerűsített migrációja

VMware ThinApp többek között lehetővé teszi a régi alkalmazások gyors migrációját a Windows 7 vagy a Windows 10 oldalra, újrakódolás, újratesztelés vagy újratanúsítás nélkül. A telepített alkalmazások a háttérben automatikusan átalakulnak ThinApp csomagokká. A Windows XP vagy régebbi verziókon a ThinApp programmal való használatra már létrehozott alkalmazáscsomagok kényelmesen konvertálhatók ThinApp Windows formátumba a relink funkció segítségével.

Alkalmazások elkülönítése a konfliktusok elkerülése érdekében

Az egyes alkalmazások, illetve az alkalmazások és az operációs rendszerek közötti konfliktusok elkerülhetők a ThinApp segítségével, mivel a 32 vagy 64 bites alkalmazásokat, beleértve a beállításokat is, egyetlen MSI- vagy EXE-fájlba csomagolják; ezek aztán különböző Windows operációs környezetekben telepíthetők.

A virtuális alkalmazások így egymástól elszigeteltek, és így az adott operációs rendszer módosítása nélkül, egymástól függetlenül futtathatók. A teljes életciklus-kezelés érdekében a ThinApp csomagokat az App Volumes segítségével is telepítheti és kezelheti.

Magas biztonság

A ThinApp segítségével az alkalmazások a korlátozott User fiókokon és a "zárolt" vagy korlátozott számítógépeken is futtathatók anélkül, hogy előzetes rendszermódosításra vagy a megfelelő biztonsági irányelvek leminősítésére lenne szükség. Az alkalmazáscsomagok csak felhasználói módban kerülnek végrehajtásra.

Mivel a ThinApp nem használ kernelmódú kódot, nem sérti a User meglévő számítógépcsoport-irányelveit. Ezzel a megoldással elkerülhetőek a házirendek nem szándékos megsértése is, mivel az adott számítógéphez csatlakoztatott eszközökhöz nem rendelnek kiterjesztett alkalmazási engedélyeket.

Mobil hozzáférés különböző eszközökről

A ThinApp segítségével megbízható és rugalmas mobil hozzáférés az irodában vagy útközben is lehetséges minden eszközön, mivel sem szoftver vagy eszközillesztő telepítése, sem rendszergazdai jogok megadása nem szükséges. A ThinApp ezért támogatja a BYO (Your Own Device) eszközöket is, így a felhasználók bármikor hozzáférhetnek a rendelkezésre bocsátott alkalmazásokhoz a saját végberendezéseikről is, még akkor is, ha nem kompatibilis operációs rendszer verzió van telepítve.

Az ezen keresztül biztosított alkalmazásokat a felhasználók közvetlenül is futtathatják mobil tárolóeszközökön (pl. flash meghajtókon) és vékony kliens terminálokon keresztül. A rendszergazdák is biztosíthatják, karbantarthatják és frissíthetik az alkalmazásokat.

A ThinApp további előnyei:

 • ThinApp támogatja a Windows 10 - ez lehetővé teszi a régebbi alkalmazások, például a Office 2003 egyszerű migrációját a Windows 10 képekre. Így elkerülhető a drága átkódolás, a regressziós tesztelés, valamint a régi böngészőalkalmazások támogatásának költségei.
 • ThinApp lehetővé teszi a különböző alkalmazáskapcsolatok - beleértve a virtualizált alkalmazások, bővítmények, szolgáltatáscsomagok, valamint az olyan futásidejű környezetek, mint a Java és a .NET közötti kapcsolatok konfigurálását.
 • A ThinApp garantált kompatibilitása más alkalmazásokkal, beleértve a régebbi alkalmazások migrációját a jelenlegi Desktop környezetekbe, kiküszöböli a kiterjedt szoftver-újrakódolás szükségességét - így a vállalatok megtakaríthatják a  értékes erőforrásait és ezáltal az alkalmazáskezelés költségeit.
 • Az alkalmazásokhoz való azonnali, egyszerű hozzáférés előzetes telepítési folyamat nélkül a különböző - magán- és vállalati - végberendezésekről növeli az alkalmazottak hatékonyságát - azonnal és késedelem nélkül folytathatják a munkát.
 • Az alkalmazásstreaming a ThinApp címen, valamint a felhasználók személyre szabása az adatfeldolgozás szintjén történik a Microsoft RDSH vagy Citrix XenApp szervereken futó, konszolidált munkamenet-alapú Server címen keresztül.
 • A ThinApp integrációja révén a VMware Horizon Workspace-be, az alkalmazásokat a Cloud-alapú alkalmazáskatalógusokban is könnyen lehet kezelni és biztonságosan rendelkezésre bocsátani. Ezenkívül az AppSense segítségével automatikus frissítések is végezhetők az interneten keresztül.