Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10550
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
11 130,00 Ft * 12 365,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"

VMware ThinApp Enterprise 5: Egyszerűsítse az alkalmazáskiszolgálást

A VMware ThinApp Enterprise 5 áttekintése

A VMware ThinApp Enterprise 5 egy nagy teljesítményű alkalmazásvirtualizációs platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az alkalmazásokat elszigetelt virtuális konténerekbe csomagolják és telepítsék. Ezzel a szoftverrel egyszerűsítheti az alkalmazások telepítését, növelheti a kompatibilitást és javíthatja az alkalmazások biztonságát. Ebben a cikkben többet megtudhat a VMware ThinApp Enterprise 5 funkcióiról és előnyeiről.

A VMware ThinApp legfontosabb jellemzői Enterprise 5

Az alkalmazások elkülönítése

A VMware ThinApp Enterprise 5 lehetővé teszi az alkalmazások elkülönítését a virtuális konténerekben, elkerülve az alkalmazások közötti konfliktusokat. Ez biztosítja az alkalmazások zökkenőmentes futását, függetlenül a rendszerre telepített egyéb alkalmazásoktól.

Kompatibilitás és rugalmasság

Ezzel a platformmal különböző operációs rendszerekből származó alkalmazásokat csomagolhat egyetlen konténerbe. Ez növeli a kompatibilitást, és lehetővé teszi a zökkenőmentes futtatást a különböző rendszereken anélkül, hogy újra kellene telepíteni őket.

Központosított kezelés

A VMware ThinApp Enterprise 5 egy központosított kezelési konzolt biztosít, amely lehetővé teszi a virtuális alkalmazások egyszerű létrehozását, felügyeletét és frissítését. Ez megkönnyíti az alkalmazások kezelését és karbantartását.

Miért érdemes a VMware ThinApp Enterprise 5-t használni?

Hatékony alkalmazástelepítés

Ezzel a szoftverrel konfliktusok és kompatibilitási problémák nélkül telepíthet alkalmazásokat. Ez időt és erőforrásokat takarít meg az alkalmazások telepítése során a szervezetében.

Javított biztonság

Az alkalmazások virtuális konténerekben történő elszigetelésével nő a biztonság, mivel az alkalmazások nem férhetnek hozzá az operációs rendszerhez. Így minimálisra csökken a rosszindulatú szoftverek fertőzésének és az adatszivárgásoknak a kockázata.

Következtetés

A VMware ThinApp Enterprise 5 ideális megoldás azon szervezetek számára, amelyek egyszerűsíteni szeretnék az alkalmazások telepítését, növelni a kompatibilitást és javítani az alkalmazások biztonságát. Az olyan funkciókkal, mint az alkalmazások elszigetelése, a kompatibilitás és a központi kezelés, hatékony módot biztosít az alkalmazások virtuális konténerekbe történő csomagolására és telepítésére. Ha növelni szeretné az alkalmazások telepítésének hatékonyságát és erősíteni az alkalmazások biztonságát, a VMware ThinApp Enterprise 5 a megfelelő választás. Fektessen be ebbe az alkalmazásvirtualizációs platformba, hogy optimalizálja alkalmazásai kezelését és csökkentse a teljes tulajdonlási költséget.

További linkek "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5"
2023. júl. 26.

Utrolig kundeservice

Jeg havde en lille problem med programmets installation, og supporten hjalp mig straks. Meget venligt og kompetent hold. Jeg vil helt sikkert bestille igen!

2023. júl. 26.

Livraison super rapide

À peine commandé, déjà livré. Je suis très satisfaite du service.

2023. júl. 26.

Tadellose Erfahrung

Prompte Antwort auf meine Anfrage. Alles bestens, bin rundum zufrieden.

2023. júl. 26.

Großartige Erfahrung

Ich bin wirklich beeindruckt. Das Team hat mir immer schnell geantwortet und war sehr hilfsbereit. Bin froh, dass ich hier gekauft habe.

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák