Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10552
  • WS14-PRO-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
40 374,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS"

A VMware Workstation Pro 14 for Windows vásárlójaként nagyon elégedett vagyok a szoftver teljesítményével és funkcióival. Rendkívül hasznos, hogy a számítógépemen egyszerre több operációs rendszert is futtathatok, és a felhasználói felület könnyen kezelhető. Nem volt kompatibilitási vagy stabilitási problémám, és határozottan ajánlom ezt a terméket.

VMware Workstation Pro 14 egy nagy teljesítményű Desktop virtualizációs szoftver a Windows és a Linux számára, amely lehetővé teszi több operációs rendszer egyidejű futtatását egy számítógépen. A Workstation Pro segítségével virtuális gépeket hozhat létre és futtathat különböző operációs rendszerekkel, beleértve a Windows 10, 8.1, 8, 7, Linux disztribúciókat és a VMware Workstation egyéb verzióit. . A VMware Player segítségével meglévő virtuális gépeket is futtathat, vagy új gépeket hozhat létre a semmiből.

Workstation Pro 14 támogatja a DirectX 10 és az OpenGL 3.3 szabványt a grafikus igényű alkalmazások és játékok számára, valamint az USB 3.0 eszközöket a számítógép és a perifériák, például nyomtatók vagy szkennerek közötti nagy sebességű adatátvitelhez. Olyan funkciókat is tartalmaz, mint a host link adapterek, amelyekkel két PC-t összekapcsolhat, így azok megoszthatják a fájlokat, vagy akár egyetlen nagy számítógépként is működhetnek; drag and drop támogatás, amellyel könnyen mozgathatja a fájlokat a host rendszer és a vendég operációs rendszer között; Unity mód, amely megkönnyíti a munkát több ablakkal a különböző vendég operációs rendszerekben; pillanatfelvételek készítése, amellyel elmentheti a virtuális gép állapotát, hogy később szükség esetén visszatérhessen hozzá; és még sok más!

További linkek "VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.