Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
43 541,00 Ft * 48 378,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 15 for Windows egy nagy teljesítményű Desktop virtualizációs szoftver, amely lehetővé teszi több operációs rendszer futtatását egy számítógépen. Ideális szoftverfejlesztők, tesztelők és informatikai szakemberek számára, akiknek több operációs rendszert kell futtatniuk munkaállomásukon. VMware Workstation Pro 15 több mint 200 operációs rendszert támogat, köztük a legújabb Windows 10 és macOS Mojave operációs rendszereket. Olyan funkciókat is tartalmaz, mint az Unity mód, amely lehetővé teszi a különböző operációs rendszerek közötti zökkenőmentes munkát. A VMware Workstation Pro 15 segítségével könnyedén létrehozhat és futtathat virtuális gépeket a legmagasabb szintű teljesítmény és megbízhatóság mellett.

A VMware Workstation Pro 15 for Windows vásárlójaként nagyon elégedett vagyok a szoftver teljesítményével és funkcióival. Rendkívül értékes számomra, hogy egyszerre több virtuális gépet is futtathatok a számítógépemen, mivel így különböző szoftverkonfigurációkat tesztelhetek anélkül, hogy ez befolyásolná az elsődleges operációs rendszeremet. Ezenkívül a VMware Workstation Pro 15 nagyfelbontású grafikus támogatásának köszönhetően a virtuális gépeken közel natív teljesítményű grafikus alkalmazásokat futtathatok. Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a szoftverrel, és ajánlom másoknak is.

VMware Workstation Pro 15 számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek kiváló választássá teszik a hozzám hasonló ügyfelek számára. Az első és legfontosabb a több virtuális gép egyidejű futtatásának képessége. Ez lehetővé teszi számomra, hogy új szoftverkonfigurációkat próbáljak ki anélkül, hogy kockáztatnám az elsődleges operációs rendszer telepítésének károsodását vagy adatvesztését. Emellett a nagy felbontású grafika támogatása biztosítja a grafikus alkalmazások zökkenőmentes működését, még virtuális gépen történő futtatás esetén is. Végül pedig a VMware Workstation Pro intuitív felhasználói felülete megkönnyíti a virtuális gépek létrehozását és kezelését, még a tapasztalatlan felhasználók számára is.

Összességében úgy gondolom, hogy a VMware Workstation Pro 15 egy kiváló szoftver, amely jó ár-érték arányt kínál. Ha egy hatékony, mégis könnyen használható eszközt keres több virtuális gép futtatásához a számítógépén, akkor ajánlom figyelmébe a VMware Workstation Pro .

 

További linkek "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS"
2023. júl. 13.

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

2023. júl. 13.

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

2023. júl. 13.

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

2023. júl. 13.

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák