Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition A Windows Exchange Server 2016 megbízható üzenetküldő platformot kínál, amellyel központilag kezelhetők az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok. Ez a Windows 10...
103 446,00 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise A Windows Server 2016 az e-mailek és kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok központi kezelésére szolgáló, bevált üzenetkezelő platform, valamint a Windows 10 szerverváltozata. Így...
736 376,00 Ft *

Microsoft Exchange Server 2016: Hatékony és biztonságos vállalati kommunikáció

Az Exchange Server 2016 áttekintése

A Microsoft Exchange Server 2016 hatékony megoldás a vállalati e-mail kommunikációhoz és naptárkezeléshez. Bevezetésével a Microsoft új mércét állított fel a vállalati kommunikációs rendszerek felhasználóbarátsága, biztonsága és kezelési funkciói tekintetében.

Az Exchange Server 2016 új funkciói

Az Exchange Server 2016 elődeihez képest továbbfejlesztett funkciókat kínál, többek között optimalizált architektúrát, amely csökkenti az e-mail infrastruktúra költségeit és összetettségét egyaránt, valamint egy új, felhasználóbarát Outlook on the web (korábbi nevén Outlook Web App).

Az Exchange Server 2016 fő jellemzői

Továbbfejlesztett felhasználói élmény

Az Exchange Server 2016 az egyszerűsített felhasználói élményre helyezi a hangsúlyt, az Outlook on the web intuitív és reszponzív felületet biztosít, amely különböző eszközökön egyaránt jól működik.

Mobil termelékenység

A továbbfejlesztett mobilfunkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bárhonnan biztonságosan hozzáférjenek e-mailjeikhez és naptárjaikhoz, így növelve a termelékenységet az irodán kívül is.

Fokozott biztonság és védelem

Az Exchange Server 2016-tal az adatok jobban védettek a fejlett biztonsági mechanizmusok, például a rosszindulatú szoftverek és a spamszűrők, valamint az új DLP (Data Loss Prevention) funkciók révén.

Kifinomult megfelelőségi eszközök

Az Exchange 2016 megkönnyíti a megfelelési irányelvek betartását a beépített eDiscovery és "hold" funkciókkal, amelyek egyszerűsítik az adatok kezelését a jogi követelményekhez.

Hatékony kezelés

Az informatikai rendszergazdák számára az Exchange Server 2016 egyszerűsített kezelési funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik az Exchange infrastruktúra hatékonyabb kezelését.

Egyszerűsített architektúra

Az egyszerűsített kiszolgálóarchitektúra megkönnyíti a bevezetést és a karbantartást, miközben növeli a rendszer megbízhatóságát és teljesítményét.

Az Exchange Server 2016 jelentősége napjainkban

Folyamatos relevancia a hibrid világban

Az Exchange Server 2016 továbbra is releváns marad, különösen azon szervezetek számára, amelyek a helyben és a felhőalapú szolgáltatások kombinációját tartalmazó hibrid konfigurációt részesítik előnyben.

Híd a felhőbe

Sok szervezet számára az Exchange 2016 biztosítja az alapot a felhőszolgáltatásokra való áttéréshez, mivel lehetővé teszi a funkciók fokozatos áthelyezését a felhőbe anélkül, hogy elveszítené az adatok feletti ellenőrzést.

A Microsoft Exchange Server 2016 továbbra is megbízható és robusztus platform a vállalati kommunikáció számára, amelyet fejlett biztonsági funkciók, felhasználóbarát környezet és hatékony kezelés jellemez. Ez a kategóriába sorolt szöveg átfogó betekintést nyújt az Exchange Server 2016 képességeibe és értékébe a modern szervezetek számára.

Kategóriák