Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition A Windows Exchange Server 2016 megbízható üzenetküldő platformot kínál, amellyel központilag kezelhetők az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok. Ez a Windows 10...
114 938,90 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise A Windows Server 2016 az e-mailek és kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok központi kezelésére szolgáló, bevált üzenetkezelő platform, valamint a Windows 10 szerverváltozata. Így...
818 193,90 Ft *

A Microsoft Exchange Server 2016 előnyei

Az Exchange Server 2016 kommunikációs rendszer minden modern vállalat fontos eleme a folyamatok irányításában és menedzselésében. A nagy teljesítményű szerverszoftver átfogóan hozzájárul a vállalatok hatékonyságának növeléséhez: az összes kapcsolat és e-mail központilag kezelhető és egyértelműen archiválható. Megkönnyíti a dokumentumokkal kapcsolatos közös munkát is, amely magában foglalja a verziókezelést is. A differenciált jogosultságkezelés meghatározza az alkalmazottak kinevezésekhez való egyéni hozzáférését is.

AMicrosoft Exchange Server 2016 így maximális ellenőrzést és ugyanakkor átláthatóságot, valamint rugalmasságot és termelékenységet kínál. A munkafolyamatok egyszerűsítésével a szoftver lehetővé teszi az idő- és költségmegtakarítást, ami növeli a versenyképességet is.

Az Exchange Server 2016 legfontosabb újdonságai áttekintve

Az Exchange Server 2016-os verziója számos fontos újítást, valamint az előző, Exchange Server 2013-as verzió továbbfejlesztését tartalmazza. Az elsődleges fejlesztési cél a szerverarchitektúra optimalizálása volt, amelyben a szerverszerepek száma kettőre csökkent: Postafiók és Edge Transport. Emellett egyszerűsödött a skálázás és javult a különböző felhőszolgáltatások támogatása.

Kilátások a weben

Az Exchange Serverhez való webes hozzáférést, amelyet korábban "Outlook Web Access" vagy "Outlook Web App" néven ismertek, a Microsoft  alaposan átdolgozta, és átnevezte "Outlook on the Web"-re.

A webes felületet is optimalizálták, így az Outlook okostelefonon vagy táblagépen is használható Android vagy iOS alatt anélkül, hogy előbb telepíteni kellene az Outlook alkalmazást. A Microsoft Edge és az Internet Explorer 11 böngészők mellett az Outlook a Google Chrome, a Safari és a Firefox böngészőkkel is működik nagyobb korlátozások nélkül.

A "Sweep" funkció leegyszerűsíti az adott feladótól érkező e-mailek kezelését. Ezeket például meghatározott számú napig lehet tárolni, vagy csak a legfrissebb üzenetet lehet elmenteni.

A naptár új külsőt és új funkciókat is kapott. Ezek közé tartozik a naptári eseményekre vonatkozó e-mail emlékeztető, valamint a találkozómeghívók eltérő időpontjának javaslata.

Továbbfejlesztett keresés

Az eDiscovery keresési architektúra is megújult az Exchange Server 2016-ban; mostantól aszinkron és decentralizáltan, több kiszolgálót használva működik. Ennek eredményeképpen a keresés sokkal gyorsabbá vált, és a gyakran használt kapcsolatok, a postafiókban lévő e-mailek és a korábbi keresések alapján javaslatok jelennek meg, amikor a keresési kifejezést az Outlook 2016 vagy az Outlook on the Web alkalmazásban megadja. Az olyan kontextuális szűrők, mint a dátumtartományok és a kapcsolódó küldő segítik a keresett információk könnyebb megtalálását. Az Outlook on the Web segítségével a saját vagy mások naptárában is lehet keresni.

Jobb skálázhatóság

Az Exchange Server 2016 új architektúrájának másik előnye a keresés jobb skálázhatósága. A kereshető postafiókok száma 5000-ről 10 000-re nőtt a postafiókok és az archív postafiókok esetében, így összesen 20 000 postafiókban lehet egyszerre keresni.

Jobb együttműködés

Az Outlook 2016-ban vagy az Outlook on the Web-ben a Microsoft OneDrive for Business és SharePoint 2016 felhőszolgáltatásaiban tárolt fájlok mostantól linkként illeszthetők be egy e-mailbe, nem pedig fájlmellékletként, mint korábban. A hozzáférési jogok egyedileg beállíthatók és automatikusan beállíthatók. A címzett közvetlenül megnyithatja a hivatkozott fájlt, mint egy mellékletet.

A hibrid felhő támogatása

AzExchange Server 2016 támogatja a hibrid forgatókönyveket is. Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy a postafiók egy helyi kiszolgálón vagy a felhőben található. A helyi e-mail postafiókok az Exchange Online archiválás és az Azure Rights Management felhőbővítményekkel is használhatók.

Adatvesztés-megelőzés DLP-vel

Az adatbiztonság kiegészült az adatvesztés megelőzésével (DLP), amely a szállítási szabályok kiterjesztése. Az Exchange Server 2016-ban a DLP segít megvédeni az érzékeny vállalati adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől. Az adatvesztés-megelőzés új módszereket tartalmaz a bizalmas információk osztályozására és továbbítására anélkül, hogy akadályozná a felhasználókat a munkafolyamatokban. Ha fennáll az adatok lehallgatásának veszélye, a felhasználók megfelelő figyelmeztetést kapnak az Outlookban és a webes verzióban is. A DLP figyelmezteti a felhasználókat, ha manipulált e-maileket vagy rosszindulatú szoftvereket tartalmazó mellékleteket tartalmazó e-maileket kapnak.

Ahhoz, hogy az Exchange Server 2016 DLP funkcióit használni lehessen, egy

Vállalati ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) szükséges.

Standard protokoll MAPI HTTP-n keresztül

Az Outlook alapértelmezett protokollja az Exchange Server 2016-ban az Exchange Serverrel való kommunikációhoz a MAPI over HTTP. A MAPI over HTTP javítja az Outlook- és Exchange-kapcsolatok megbízhatóságát és stabilitását, valamint a szállítási hibák láthatóságát. Ezenkívül az Outlook sokkal gyorsabban létesít kapcsolatot a kiszolgálóval hibernálás vagy hálózatváltás után. Ennek során a MAPI over HTTP támogatja a megszakadt kapcsolat folytatását; a kapcsolat rövid megszakadása esetén nincs szükség újrakapcsolódásra.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

AMicrosoft Exchange Server 2016 a Standard kiadásban rugalmas, átlátható és költséghatékony kommunikációt tesz lehetővé a vállalaton belül. Ez mindenekelőtt az e-mailek, kapcsolatok és találkozók szakszerű közös kezelését és archiválását foglalja magában. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard legfeljebb 5 postafiók-adatbázist támogat, ezért ideálisan alkalmas kis- és középvállalkozások számára.

Az Exchange funkció egyszerűsített felépítése két szerepet tölt be: A "postaláda" szerepkör kínálja a fő funkciókat. Fogadja az ügyfelek kéréseit és adatbázisokat tart. Az "Edge Transport" szerepkör viszont további biztonságot nyújt a belső hálózat és az internet közötti e-mailek továbbításához. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard virtualizációs jogai 2 virtuális gép vagy 2 Hyper-V konténer üzemeltetését teszik lehetővé.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition legfontosabb különbsége a Standard Editionhöz képest az, hogy sokkal több adatbázist működtethet. Szerverenként akár 100, egyenként akár 2 terabájtos postafiók-adatbázis is integrálható és kezelhető, így az Enterprise különösen alkalmas nagyobb vállalatok, szervezetek vagy intézmények számára.

Az Exchange Admin Center emellett olyan funkciókat is kínál, mint az Office 365 csoportok és az adatvesztés megelőzése. Az adatvesztés-megelőzés nem csak azt akadályozza meg, hogy bizalmas információk illetéktelen személyekhez kerüljenek, hanem a beépített intelligens üzenetszűrő (IMF) és a SmartScreen szűrőtechnológia segítségével azt is megakadályozza, hogy potenciálisan káros üzenetek kerüljenek a postafiókba.

A felhasználók számára előnyös továbbá a központosított adattárolás, valamint a tárolási igények és a megfelelőségi követelmények ellenőrzése.

A Standard Editionhöz képest az Enterprise Edition for Exchange Server szélesebb körű virtualizációs jogokkal is rendelkezik: korlátlan számú virtuális gép és Hyper-V konténer üzemeltetését teszi lehetővé.

Emellett a Storage Spaces Direct, a Storage Replica, valamint a Shielded Virtual Machines funkciókat, egy új hálózati stacket és a OneDrive for Business funkciót kínálja az adatok valós idejű frissítéséhez, szerkesztéséhez és megosztásához.

A Windows Exchange Server 2016 rendszerkövetelményei

Windows Exchange Server 2016 teljes körű és problémamentes használatához bizonyos hálózati, hardver-, szoftver- és ügyfélkövetelményeknek teljesülniük kell.

A Microsoft Outlook telepítése is szükséges az asztali számítógépen keresztüli ügyfél-kommunikációhoz. A hardvernek a következő feltételeknek kell megfelelnie:

A következő operációs rendszerek használhatók: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard vagy Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard vagy Datacenter, Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter.

A processzorkövetelmények közé tartozik egy nagy teljesítményű 64 bites processzor, vagy alternatívaként egy AMD64 platformot támogató AMD processzor.

Merevlemez: A telepítő meghajtón lévő legalább 30 GB-os merevlemezterület mellett 500 MB szükséges az egyes Unified Messaging nyelvi csomagok telepítéséhez, valamint legalább 500 MB a várólista-adatbázishoz.

Minimális képernyőfelbontás: 1 024 x 768 képpont

A Windows Exchange Server 2016 mely verziói érhetőek el a Wiresoftnál?

A Wiresoftnál a Microsoft Exchange Server 2016 két kiadásban, Standard és Enterprise változatban kapható. Míg a Standard kiadást a kis- és középvállalkozások, valamint az otthoni irodai felhasználók postafiókigényeihez tervezték, addig az Enterprise kiadás a nagyobb vállalatok vagy intézmények átfogóbb igényeit elégíti ki. Ezenkívül az itteni felhasználók az Exchange Server 2016 verzió teljes körű funkcióit élvezhetik.

A Windows Exchange Server 2016 licencelése

Microsoft Exchange Server 2016 Edition megvásárlásakor nem fizikai adathordozót kap a Wiresoft-tól, hanem egy Egyfelhasználós Medialess Licenccsomagot (Single User Medialess License Kit, MLK).

A telepítés után online regisztráljon a Microsoft weboldalán. A termék megvásárlásakor megadjuk Önnek a regisztrációhoz szükséges összes adatot. Így Ön is részesül a rendszeres frissítésekből, és mindig naprakész marad.

AzExchange Server 2016 már tartalmazza az Outlook on the Web web alkalmazást a böngészőn keresztüli eléréshez. Ahhoz, hogy az asztali verzió összes funkcióját használni tudja, meg kell vásárolnia a Microsoft Outlookot. Ezt az ügyfélszoftvert a Wiresoft-tól is beszerezheti kedvező áron.

Nem számít, hogy a Microsoft Exchange Server 2016 Standard vagy Enterprise szolgáltatást választja: A Wiresoft által kínált Microsoft szerverszoftverek kizárólag az európai régió eredeti termékei. Minden Wiresoft szoftvertermék teljesen legális, a vállalatok által megvásárolt, fel nem használt licencek. Ezeket a Wiresoft tesztelte a teljes hitelesség és a teljes funkcionalitás szempontjából. Ezt korábbi ügyfeleink is megerősíthetik. Ha bármilyen kérdése van a szoftverigényével kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk további információkért.