Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10460
 • P73-08330
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
23 572,00 Ft * 26 190,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapengedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Rugalmasan egészítse ki a Windows Server 2022 Standard  licencigényét a Wiresoft 2-Core csomagjaival! A Standard Windows Server 2022 kiadása kifejezetten a kisebb adatközpontokban való használatra lett kifejlesztve: ennek megfelelően elegendő lehetőséget kínál a virtualizációra, jó skálázhatósággal, erős teljesítménnyel, valamint hatékony biztonsági szintekkel kombinálva, ahogyan az adatok és alkalmazások megbízható védelméhez szükséges a többCloud környezetben.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core

Rugalmasan egészítse ki a Windows Server 2022 Standard licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Standard Editiont kifejezetten a kisebb adatközpontokban való használatra fejlesztették ki: ennek megfelelően elegendő lehetőséget kínál a virtualizációra, jó skálázhatósággal, erős teljesítménnyel, valamint hatékony biztonsági rétegekkel kombinálva, amelyek szükségesek az adatok és alkalmazások megbízható védelméhez a több felhőből álló környezetekben.

A Windows Server 2022 Standard kiszolgáló operációs rendszer egyesíti a fizikai és virtuális hálózatokat az adatok és szolgáltatások felhőalapú kiszolgálókon keresztüli szolgáltatásnyújtásához, így ideálisan alkalmas a kkv-k informatikai igényeinek kielégítésére. A Windows 10 operációs rendszerrel, számos optimalizálással, valamint új, nagy teljesítményű funkciókkal ez a kiadás így minden munkaterheléshez ideálisan felszerelt.

Windows Server 2022 Standard Edition Windows Server 2022 megvásárlásakor fontos döntési tényező a rendelkezésre álló virtualizációs lehetőségek - többek között a konténerek segítségével. Ez nélkülözhetetlen funkciókat biztosít, különösen a kisebb vállalatok számára, amelyek ezen a területen is megbízható infrastruktúrát szeretnének biztosítani.

A Windows Server 2022 standard kiadásban lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szorosabban összekapcsolják a helyben lévő környezeteket a felhővel, többek között a Microsoft Azure szolgáltatásokon keresztül, amelyek további hibrid funkciókat és biztonsági rétegeket biztosítanak.

A Windows Server 2022 Standard Edition licencelése magalapú, kiszolgálónként legalább 16 magot kell biztosítani. A nagyobb számú maggal rendelkező szerverek is kényelmesen és rugalmasan licencelhetők a 2-magos csomagokkal.

A Windows Server 2022 Standard 2-Core csomagot a Wiresoftnál használt szoftverként találjuk meg - nagy előnye, hogy az ára lényegesen alacsonyabb, mint a megfelelő új áruké -, és nem különbözik az összes tipikus tulajdonságtól, amelyet ez a kiadás kínál a funkciók - különösen a virtualizáció -, a biztonság és a teljesítmény tekintetében. Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt a Windows Server 2022 Standard Edition összes jellemzőjéről és funkciójáról, valamint a kétmagos csomagokra vonatkozó Microsoft licencfeltételekről.

Windows Server 2022 szabvány a több felhőből álló környezetek üzemeltetéséhez

A Windows Server 2022 Standard kiadás az adatok és alkalmazások biztonságát is érintő virtualizációs lehetőségeket is kínál - az előző verzióhoz képest magasabb szinten: ehhez számos fejlesztés és az ott már ismert funkciók kiegészítése járul hozzá, valamint a szoftveresen definiált hiper-konvergens (HCI) infrastruktúra platformok létrehozásának lehetőségei; ezek a könnyebb megvalósítás és skálázás, valamint a jobb kezelhetőség révén még több előnyt kínálnak a szerver- és asztali virtualizáció számára.

Összehasonlítás: Milyen funkciókat kínál a Windows Server 2022 Standard?

A Windows Server 2022 Standard Edition megvásárlására vonatkozó döntést általában az befolyásolja, hogy bizonyos virtualizációs funkciók vagy nem, vagy csak korlátozott teljesítménnyel állnak rendelkezésre: A Hyper-V például itt csak nagyon korlátozottan használható; ugyanez vonatkozik a Shielded Virtual Machines (VM-ek), valamint a Storage Spaces Direct és a tárolóreplikáció, továbbá az SDN (Software Defined Networking) és az SDS (Software Defined Storage) esetében is

(Szoftver által meghatározott tárolás).

Virtualizálási lehetőségek a Windows Server 2022 Standarddal

A Windows Server 2022 Edition Standard alapvetően korlátozott virtualizációt kínál - ezért inkább olyan vállalatok számára készült, ahol ez alárendelt szerepet játszik. Ezért a működtethető virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma itt is korlátozott, ahol a bővebb kiadáshoz hasonlóan a RAM-korlát 24 TB. További információkért lásd alább.

Tárolási másolat

Windows Server 2022 Standard kiadásban a Storage Replica tárolási funkció korlátozottan elérhető, de a Storage Spaces Direct nem támogatott. A Storage Replica támogatja az adatok szinkron és aszinkron replikációját, és megakadályozza azok elvesztését a fájlrendszer szintjén: a szinkron replikáció a fizikai helyeken hibabiztos kötetben tükrözi az adatokat, az aszinkron replikáció pedig nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül végzi ezt a funkciót a helyek között.

A Windows Server 2022 Standard egyéb újdonságai

A Windows Server 2022 Standard Editionben a következő kulcsfontosságú funkciók is rendelkezésre állnak az analitika, a konténerhasználat és a hibrid infrastruktúra egységesítése érdekében:

System Insights az átfogó szerverelemzéshez

A Windows Server 2022-ben erre a célra a System Insights prediktív elemzési funkció áll rendelkezésre, amelyet a hatékonyabb működés érdekében gépi tanulási modell támogat. A System Insights a teljesítménymutatók és események elemzésével átfogó betekintést nyújt a helyileg telepített kiszolgálók működésébe, hogy pontos előrejelzéseket készítsen a Windows Server példányok reaktív kezeléséhez, ami csökkentheti az erőfeszítéseket és segíthet a szervezeteknek a működési költségek csökkentésében.

A Kubernetes és a Linux támogatása

A Windows Server 2022 a Standard Editionben átfogó konténertámogatást is kínál. A Hyper-V konténerek használata esetén azonban figyelembe kell venni, hogy a Standard Edition licenc csak 2 konténert engedélyez, mivel ezekhez csak 2 virtuális gép (VM) engedélyezett; a host monitorozás támogatása szintén nem tartalmazza. A Windows konténerek viszont korlátlan számban üzemeltethetők.

Emellett a Kubernetes és a Linux mostantól átfogóbban támogatott, így a Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek párhuzamosan használhatók. Különösen a Kubernetes esetében az olyan új funkciók, mint a konténerhálózatok, szintén elérhetők a standard kiadásban.

Az adatok és a hálózat nagyobb védelme az Azure Services szolgáltatásokkal

Az Azure segítségével a hibrid funkciók a Windows Server 2022 Standardban is elérhetők, hogy zökkenőmentesen működjenek a helyben lévő adatközpontban és a felhőben egyaránt. Az Azure önmagában egy végponttól végpontig hibrid infrastruktúrával rendelkező felhőt biztosít, egységesített biztonsági, azonosítási és kezelési képességekkel:

 • Az Azure Active Directory lehetővé teszi az identitások univerzális kezelését és védelmét több környezetben.
 • Az Azure Arc segítségével az Azure-menedzsment és az Azure-szolgáltatások bármilyen infrastruktúrára kiterjeszthetők.
 • Az Azure-szolgáltatások, például az Azure Backup, Azure Site Recovery és Azure Monitor gyorsan és egyszerűen aktiválhatók a Windows Admin Center segítségével.

Így az Azure Services a Windows Server 2022  szabványban nem csak a helyben lévő Active Directorys jobb védelmét, hanem az adatok könnyebb szinkronizálását és biztonsági mentését is biztosítja.

A Windows Server 2022 Standard telepítésének és üzemeltetésének hardverkövetelményei

A Windows Server 2022 a Windows 10 operációs rendszeren alapul. A Windows Server 2022 Standard korlátozás nélküli és biztonságos használatához az alapul szolgáló hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és más telepített alkalmazásoktól is függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Fő memória (RAM): 512 MB
 • Lemezterület a kiszolgáló asztali kijelzőjéhez: 2 GB
 • Processzor: 64 bites architektúra
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz
 • Grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont, Super VGA támogatással
 • Hálózati kártya: Gigabit Ethernet, 1x

Licencelés a Windows Server 2022 Standard 2-magos csomaggal

Windows Server 2022 Standard Edition szerver licencelése a használt szoftverek esetében is a Microsoft licencelési szabályzatának megfelelően történik: A magok száma az engedélyigény kiszámításának alapjául szolgál. A következő rendelkezéseket kell alkalmazni.

A Windows Server 2022 Standard általános Microsoft licencfeltételei

A kiszolgálószoftverek, mint például a Windows Server 2022 Standard Edition licencelése mindig a használt fizikai hardver alapján történik. A fizikai processzormagok száma mellett a virtuális szerverek számát is figyelembe veszik. Minden szerverlicenc 2 fizikai processzormagot fed le. A Microsoft licencelési szabályainak megfelelően mindig a processzoronkénti legalább 8 magot veszik alapul - még akkor is, ha a meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik. Ezenkívül minden egyes fizikai szerverhez legalább 2 processzort használnak, ami legalább 16 magot jelent.

A 16-nál több maggal rendelkező szerverekhez a Windows Server 2022 Standard 2-magos csomagjait is licencelni kell.

A Windows Server 2022 Standard további licencelési követelményei

Hyper-V környezetben az összes processzort a fizikai processzormagoknak megfelelő licenccel kell ellátni. A Windows Server Standard kiadás maglicencenként legfeljebb két Hyper-V példány futtatását engedélyezi. Ha a Standard Editionben több Hyper-V példányra van szükség, akkor az összes aktív magot újra kell licencelni erre a célra.

A Windows Server Standard licenc mellett minden ügyfélnek - felhasználóknak és végberendezéseknek egyaránt -, amely hozzáfér a Windows Server 2022-hez, saját ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is rendelkeznie kell. Ezek a felhasználói és eszköz CAL-ok a Wiresoftnál kedvező használt áron is kaphatók.

GYIK a Wiresoft által használt szoftverekkel, például a Microsoft Windows Server 2022 Standard Editionnel kapcsolatban

A Wiresoft által használt szoftverként kínált 2-Core Windows Server 2022 Standard csomag funkcionalitása általában nem különbözik a hasonló új, nem használt szerverlicencekétől - mivel a szoftverek általában nem használódnak el. A használt Windows Server-licencekkel kapcsolatos egyéb tipikus kérdésekre az alábbiakban adunk választ.

Honnan származik a Windows Server 2022 Standard 2-Core használt szoftvere?

Windows Server 2022 Standard használt szoftverei, mint például a 2-Core csomag, olyan cégektől származnak, amelyek általában először maguk vásárolták meg újonnan, nem mindig, de gyakran használták is, majd később eladták a Wiresoftnak. A Wiresoftnak történő további vásárlás vagy a Wiresoft Shopban található ajánlat révén ezután használt szoftvernek minősül, még akkor is, ha új licencként használható.

Jogszerű-e a használt Windows Server 2022 Standard szoftverek értékesítése, vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft használt szoftverekkel Ön mint vásárló bízhat abban, hogy mind a Windows Server 2022 Standard 2-Core megvásárlása, mind a rendszeres használat nem sért érvényes törvényeket: a meghatározó jogi helyzet lehetővé teszi mind a Microsoft használt szoftverekkel való kereskedelmet, mind azok használatát, amennyiben az egy vállalat licenckészletéből származik. Ezt a tényt több bírósági ítélet is újra és újra egyértelműen megerősítette.

A használt Windows Server 2022 Standard 2-Core licencek is rendelkeznek vásárlói védelemmel?

Igen: A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2022 Standard 2-Core csomag, valamint más használt szoftverek, ugyanolyan biztonságot és előnyöket nyújt Önnek mint vásárlónak, mint az új szerverszoftverek esetében: így a szokásos vásárlói biztonságot nyújtja a szoftver azonnali letöltése a teljes vásárlás után, valamint az azonnali licencaktiválás a mellékelt érvényes licenckulccsal.

A Wiresoft használt szoftverei, mint a Windows Server 2022 Standard 2-Core, rendelkeznek-e egyéb előnyökkel?

A Wiresoft Használt szoftverek alacsonyabb ára miatt nagy gazdasági előnyt is nyújt ügyfeleinknek, mivel a megfelelő új árukhoz képest gazdaságosabban tudják frissíteni szoftverkészletüket. A Microsoft által használt szoftverek, mint például a Wiresofté, így az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is hozzájárulhatnak, mivel a teljes vásárlási bizonylatnak köszönhetően auditbiztonságot is nyújtanak!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2022 Standard 2-Core csomag kiadását találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a 16-Core csomagot is a szerver alap licenceléséhez. Ha nagyobb virtualizációs igénye van, akkor a Windows Server 2022 Datacenter Editiont - valamint a Windows Server 2022 megfelelő előverzióit - is megtalálja a szükséges ügyfél-hozzáférési licencekkel (CAL) együtt. A Wiresoft széleskörű használt szoftverportfóliója számos más Microsoft programot is tartalmaz - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2022 Standard licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák