Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
188 026,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit kisvállalkozások számára

VMware vSphere 8 Essentials Kit egy olyan kezdőcsomag, amely lehetővé teszi a kisvállalkozások számára, hogy virtualizálják és központilag kezeljék fizikai szervereiket. Az eredmény alacsonyabb hardverköltségek, nagyobb működési hatékonyság és alacsonyabb kezdeti beruházás. A csomag hat CPU-licencet tartalmaz a vSphere Essentials rendszerhez (három szerverhez, szerverenként legfeljebb két processzorhoz) és egy licencet a vCenter Server Essentials rendszerhez.

A VMware sokat dolgozott azon, hogy megszüntesse az ingyenes vSphere hipervizor fizikai korlátait. A vSphere 5-ben például a memória korlátja még mindig 32 GB. Az ESXi 6.5-tel már nincs más hardverkorlátozás, mint a virtuális gépenkénti legfeljebb két fizikai CPU és nyolc vCPU. Két hatmagos Xeon processzor, 128 GB RAM és RAID konfiguráció egy gépen történő futtatása már nem jelent problémát. Az így konfigurált gép egy nagyon hatékony virtualizációs hoszt, és nem igényel fizetős licenceket.

vSphere 8 Essentials Kit olyan kisvállalkozások számára készült, amelyeknek legfeljebb 3 hosztra és egyenként 2 CPU-ra van szükségük a szerverkonszolidációhoz. Tartalmazza a vSphere-t (csak ESXi) és a vCenter Server-t a hosztok és virtuális gépek központi kezeléséhez. Ha további szolgáltatásokra, például magas rendelkezésre állásra van szüksége, érdemes a vSphere Essentials Plus Kitet (a pluszjel a névben változik) választania.

vSphere 8 Essentials Kit áttekintése

Természetesen a fizetős szoftverek több funkciót kínálnak, mint az ingyenes termékek. Ebben az esetben az ingyenes vSphere kiadásból hiányoznak bizonyos eszközök és funkciók, például a vMotion, a Fault Tolerance vagy a vSAN. Mindezek a funkciók legalább három kiszolgálócsomópontot igényelnek. Az ingyenes vSphere-kiadásokkal kapcsolatos korlátozások két területre oszthatók: Hardver és funkciókészlet.

DirectPath I/O-t használó jövőbeni virtuális gépek ezért több virtualizációs funkciót, például a vMotiont fogják használni, ahelyett, hogy az eredeti állomáshoz lennének kötve. Ehhez a funkcióhoz az új virtuális hardver 20-as verziója szükséges.

vSphere 8 Essentials Kit Csoportok skálázása

VMware az Explore 2022 (korábban VMworld) kiállításon mutatta be a vSphere és a vSAN következő nagy kiadásait. A legfontosabb új funkciók közé tartoznak a Device Virtualization Extensions (DVX), a vHardware 20 nagyobb skálázhatósága, az eszközcsoportok, a vTPM és a vSphere-adatkészletek konfigurációs házirendjei.

További linkek "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.