Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10602
 • WS17-PRO-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
64 788,00 Ft * 71 986,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 17 for Windows: Hatékony virtualizáció a munkahelyen

A VMware Workstation Pro 17 for Windows egy korszerű virtualizációs szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális gépeket hozzanak létre és futtassanak Windows PC-iken. Ebben a termékismertetőben kiemeljük a szoftver kiemelkedő funkcióit és előnyeit.

Mi a VMware Workstation Pro 17 for Windows?

A VMware Workstation Pro 17 egy átfogó virtualizációs megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több operációs rendszert futtassanak egyetlen Windows számítógépen. Virtuális gépeket hozhat létre, tesztelhet és fejleszthet fizikai hardver nélkül.

A VMware Workstation Pro 17 for Windows előnyei

 • Több operációs rendszer: A VMware Workstation Pro 17 lehetővé teszi több operációs rendszer, például Windows, Linux, macOS és más operációs rendszerek futtatását a Windows PC-n. Ez lehetővé teszi az alkalmazások fejlesztését és tesztelését különböző környezetekben.
 • Pillanatkép és visszaállítási funkció: Pillanatképeket készíthet a virtuális gépekről, hogy elmentse a VM egy adott időpontban fennálló állapotát. Problémák esetén könnyedén visszaállíthatja a VM-et a korábbi állapotába.
 • Hatékony klónozás: A szoftver erőteljes virtuálisgép-klónozási funkciókat kínál a VM-ek gyors másolatainak létrehozásához.

Rugalmasság és kompatibilitás

 • Virtuális hálózati szerkesztő: A VMware Workstation Pro 17 virtuális hálózati szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a virtuális gépek hálózati konfigurációjának testreszabását.
 • Integráció a VMware Clouddal: Virtuális gépeit zökkenőmentesen integrálhatja a VMware Cloudba, és kihasználhatja a felhő rugalmasságát.
 • A 3D-s grafika támogatása: A szoftver támogatja a 3D-s grafikát, és lehetővé teszi a grafikaigényes alkalmazások futtatását a virtuális gépeken.

VMware Workstation Pro 17 for Windows működés közben

A VMware Workstation Pro 17 segítségével a felhasználók:

 • Fejlesztés és tesztelés: A fejlesztők különböző operációs rendszereket tesztelhetnek és alkalmazásokat fejleszthetnek különböző környezetekben.
 • Biztonság: A szoftver lehetővé teszi a virtuális gépek biztonságos elszigetelését, és védi a hoszt operációs rendszert.
 • Termelékenység: A több operációs rendszer egyidejű futtatásának lehetőségével a VMware Workstation Pro 17 növeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

Összességében a VMware Workstation Pro 17 for Windows hatékony virtualizációs megoldást kínál azon felhasználók számára, akik több operációs rendszert szeretnének futtatni Windows PC-jükön. A több operációs rendszer támogatásával, a pillanatfelvételi képességekkel és a rugalmassággal ideális választás a fejlesztők, tesztelők és informatikai szakemberek számára.

További linkek "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"
2023. júl. 14.

Exzellenter Kundenservice

Super Kundenservice, hatte ein kleines Problem und es wurde sofort gelöst. Die Lieferung war auch sehr schnell. Danke!

2023. júl. 14.

Incredible Customer Service

I had a minor issue with the program installation and the support helped me immediately. Very friendly and competent team. I will definitely order again!

2023. júl. 13.

Einfacher Kaufprozess

Die Bestellung war sehr einfach und ich habe meine Software schnell erhalten. Auch die Bezahlung war unkompliziert. Weiter so!

2023. júl. 12.

Schnelle Lieferung und freundlicher Kundenservice

Ich war beeindruckt von der schnellen Lieferung der Software. Innerhalb kürzester Zeit hatte ich sie in meinen Händen. Das Wiresoft-Team war äußerst freundlich und hilfsbereit. Sie haben geduldig meine Fragen beantwortet und dafür gesorgt, dass ich die richtige Version für meine Bedürfnisse erworben habe. Ich kann Wiresoft definitiv weiterempfehlen.

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák