Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 768,00 Ft * 8 630,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


A Windows 8.1 Professional a Microsoft meggyőző válasza minden olyan felhasználó számára, aki nem volt elégedett az előző verzióval. Ennek fő oka a teljesen átdolgozott, úgynevezett Metro dizájn volt, amely a táblagépek és okostelefonok kezelőfelületeinek stílusában vizuálisan redukált, egyszínű ikonokban, a négyzet alakú alapformájuk miatt csempéknek is nevezett ikonokban jelenítette meg a programokat és egyéb funkciókat.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - az innovatív Microsoft operációs rendszer nagy teljesítményű változata használt szoftverként

Windows A 8.1 Professional a Microsoft meggyőző válasza minden olyan felhasználó számára, aki nem volt elégedett az előző verzióval. Ennek fő oka a teljesen átdolgozott, úgynevezett Metro dizájn volt, amely a táblagépek és okostelefonok felületeinek stílusában a programokat és egyéb funkciókat vizuálisan redukált, monokróm ikonokban, az alapvető négyzet alakjuk miatt csempéknek is nevezett ikonokban jelenítette meg.

A megszokott kezdőképernyő  visszatérése mellett a Windows 8. 1 további fejlesztésekkel és különösen a Pro Editionben a vállalatok számára nélkülözhetetlen üzleti funkciók egész sorával szolgál, amelyek nélkülözhetetlenek a hálózatok és a kapcsolódó biztonsági szabályok kezeléséhez, valamint az adatok védelméhez. a Windows 8.1 Pro - amelyet kis- és középvállalati felhasználásra terveztek - olyan funkciókat kínál, mint a Domain Join, amely lehetővé teszi a végeszközök számára, hogy offline is hozzáférjenek a hálózathoz, a BitLocker az adatok védelmére, különösen a mobil eszközökön, valamint a nagy teljesítményű Hyper-V virtualizációs technológia. 

A 8.1 Pro Edition megvásárlásának nagy előnye, hogy ez a Windows operációs rendszer régebbi hardveres rendszereken is használható. A Wiresoft Onlineshopban megtalálja a Windows 8.1 Pro egyfelhasználós vásárlási változatát, valamint más kiadásokat, régebbi vagy újabb operációs rendszereket és sok más Microsoft programot. Az alábbi áttekintés először a legfontosabb újításokat mutatja be a Windows 8.1 Pro, majd a Windows 8.1 teljes verziójának fontos jellemzői következnek.

A Windows 8.1 Pro Edition jellemzői

Windows 8.1 Pro, amely további funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezik, elsősorban azokat a vállalatokat és nagy teljesítményű felhasználókat célozza meg, akik számára a hálózati biztonság és a virtualizáció különösen fontos szerepet játszik. A következő funkciók átfogó lehetőségeket kínálnak:

Domain Join a Windows 8.1 Pro oldalon

A Windows 8.1 Pro kiadás egyik legfontosabb funkciója a Domain Join funkció, amely elengedhetetlen a vállalatok számára a hálózati végberendezések kezeléséhez.

A tartományhoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy a számítógépek offline módon, fizikai vagy VPN-kapcsolat nélkül csatlakozhassanak a vállalati hálózathoz az Access Directory segítségével. Az offline tartományhoz való csatlakozást a DirectAccess házirendek szabályozzák, beleértve a távoli szolgáltatásnyújtási szabályok meghatározását is.

A tartományban egyesített összes hálózati számítógépet egy informatikai rendszergazda kezeli egy tartományvezérlőn keresztül - ez a számítógépes hálózatban a számítógépek és felhasználók központi hitelesítésére szolgáló kiszolgáló -, így közös adatbázissal és biztonsági házirenddel, valamint egyedi névvel rendelkeznek.

Az integrált csoportházirend-kezelő konzol (GPMC) segítségével módosíthatják a tartományi házirendeket, vagy újakat hozhatnak létre. A Windows 8.1 Pro esetében ez a folyamat is egyszerűbb, mint a régebbi verziók esetében. A rendszergazdák számára megkönnyíti a saját eszközeik (BYOD) kezelését is, amely olyan eszközöket foglal magában, amelyek nem tartoznak egy adott tartományhoz, és amelyek jellemzően olyan személyes mobileszközöket tartalmaznak, mint a laptopok, táblagépek vagy okostelefonok.

Hyper-V a Windows 8.1 Pro számára

Szintén beépítve Windows 8.1 Pro a Hyper-V virtualizációs technológia új verziója. Az egyes rendszerek teljes elszigetelésének lehetőségén túlmenően ez különböző biztonsági funkciókat kínál, mint például a hardver szintű adatvégrehajtás-megelőzés (DEP), valamint a hálózati címfordítás (NAT) az IPv4-címek kezelésére.

A Hyper-V-t adatközpontok és kisebb környezetek virtualizálására egyaránt használják. A Windows 8.1 Pro-ban elérhető verzióval a Hyper-V kliensvirtualizációra is használható. A virtuális kiszolgálók a rendszer futása közben is áthelyezhetők vagy másolhatók a Hyper-V hosztok között. A Hyper-V emellett a merevlemezek virtuális merevlemez (vagy VDHX) formátumú képeit is kezeli.

Biztonságos merevlemeztitkosítás a BitLockerrel

Milyen gyorsan előfordul, hogy egy tablet és laptop elveszik vagy akár ellopják. A mobileszköz elvesztésénél sokkal fontosabb, hogy a rajta tárolt érzékeny vagy személyes adatokat ne lehessen tovább használni vagy visszaélni velük. A BitLocker, amely a Windows 8.1 Pro rendszerbe van integrálva, legalább megakadályozza, hogy ezeket az adatokat illetéktelenek megnézzék, vagy bűncselekményi célokra használják fel azáltal, hogy biztonságosan titkosítja azokat.

Ezen kívül a "BitLocker To Go" praktikus eszköz lehetőséget nyújt USB-pendrive-ok és külső merevlemezek titkosítására is.

További funkciók a Windows 8.1 Pro-ban

Ezenkívül a Pro kiadás a Windows 81. a Trusted Boot és a Secure Boot, a Windows tűzfal, a Windows Defender és a Microsoft SmartScreen szűrővel, amely felismeri az URL-címről betöltött rosszindulatú szoftvereket.

Az EFS (Encrypting File System) segítségével pedig az NTFS lemezeken lévő fájlok biztonságosan titkosíthatók a Windows-NT-alapú operációs rendszerek alatt, így akkor is bizalmasak és védettek maradnak, ha illetéktelenek rosszul védett hozzáférési jogok vagy a lemezek ellopása révén hozzáférnek hozzájuk.

A Windows 8.1 verzió legfontosabb általános újításai és funkciói

A 8.1-es verzió megtartja a Windows 8-as verzió számos alapvető újítását, de számos olyan részletet javít, amelyekkel a felhasználók nem voltak elégedettek. Alapvetően azonban megmaradt az az elképzelés, hogy a Windows 8.1-gyel működtetett összes végberendezésen egységes felhasználói felületet kínáljanak.

Csempézett "Modern UI

Az új operációs rendszer jellegzetes csempézett megjelenése a legszembetűnőbb a felhasználók számára: a korábbi, gyakran használt programokat stb. tartalmazó lista helyett az összes használt és Standard alkalmazás mostantól úgynevezett "Modern UI" dizájnban - ahol az UI a "User Interface" rövidítése - jelenik meg, amelyet a Microsoft Metro dizájnként is emleget.

A 8.1 Pro verzióban, de a többi kiadásban is a felhasználók az operációs rendszer régebbi verzióiból ismert Start menü nézetre válthatnak a feltűnő zászlós gombra kattintva. A jobb klikk segítségével közvetlen hozzáférést kapnak a Windows fontos beállításaihoz, valamint a rendszer újraindításának vagy leállításának lehetőségeihez. A Windows 8.1-et használó felhasználók azt is eldönthetik, hogy az operációs rendszer a csempés felülettel indul-e, vagy azonnal betölti az asztalt.

A háttér kiválasztásához a felhasználók mostantól saját fotóikat stb. is megjeleníthetik a beépített előre kiválasztott képek stb. helyett. Lehetőség van több fénykép váltakozó megjelenítésére is.

Újdonság: A csempék mérete és alakja mostantól testre szabható. A teljesen új Modern UI dizájn célja eredetileg az volt, hogy minden végberendezésen - azaz a PC-ktől vagy laptopoktól a táblagépekig és okostelefonokig - egységes megjelenést hozzon létre, ahol a csempekialakítás vizuálisan vonzóbb egy kisebb mobiltelefonon, mint egy asztali képernyőn. A 8.1. pro stb. verzió mostantól négy csempe méretet kínál: Nagy, széles, közepes és kicsi. Ez lehetővé teszi, hogy a nem fontos vagy ritkán használt alkalmazások vizuálisan kevésbé legyenek zavaróak, míg a népszerű alkalmazások, például az új Időjárás alkalmazás esetében a nagyobb kijelző megkönnyíti az előnézeti funkció használatát, mivel sok élő információt is megjelenít. A nagyobb kijelzők rövid szöveges információt is tartalmaznak arról, hogy milyen alkalmazásról van szó, ami hasznos a technikai alkalmazásokban való eligazodáshoz.

Segítség: Azon felhasználók számára, akik (még) nem ismerik a Windows 8.1 csempekoncepcióját, a Microsoft integrálta saját "Súgó és tippek" alkalmazását, amely a működéshez szükséges tippeket, valamint magyarázó szövegeket és videókat tartalmaz.

Négy alkalmazás egyidejű megtekintése a Windows 8.1 Pro segítségével

Megnyitott alkalmazásokkal Windows 8.1 az aktív csempeprogramokat szabadon választható méretben jeleníti meg egymás mellett - szemben a 8-as verzióval, amely az első alkalmazást a képernyő szélességének egyharmadán, a másodikat pedig a szélesség kétharmadán rögzítve jelenítette meg. A kijelzőt különösen könnyű használni a nagy felbontású képernyővel rendelkező eszközökön. Az 1 920 x 1 200 képpont felbontású asztali képernyőkön akár négy megnyitott alkalmazás is megjeleníthető. A választóvonal mozgatásával az alkalmazások mérete a megnyitás után is változtatható. A választóvonalon három pont jelzi, hogy melyik alkalmazás éppen aktív.

Új alkalmazások a Windows 8.1 oldalon

aWindows 8.1. - természetesen a Professional Editionben is - számos új alkalmazást kínál, amelyeket néhány felhasználó biztosan hiányolt többek között az okostelefonjáról:

 • Számológép alkalmazás: ez lehetővé teszi egyszerű számítások elvégzését és a mérések átváltását, például a kilométerek mérföldekre való átváltását. Az alkalmazásnak van egy tudományos nézete is, bonyolultabb képletekkel.
 • Ébresztőóra alkalmazás: Az ébresztőóra a tipikus ébresztési funkciók mellett visszaszámlálót és stopperórát is kínál.
 • Hangrögzítő alkalmazás: A jól ismert hangrögzítő mostantól a Windows Blue része: Az alkalmazással hangfelvételek készíthetők és szerkeszthetők is, amelyek opcionálisan a SkyDrive-ra is menthetők.
 • Főzés és élvezet" alkalmazás: Itt a főzés szerelmesei számos illusztrált receptet találnak számos alkalomra. A beépített bevásárlólista funkció különösen praktikussá teszi az okostelefonon való használatot.

A régi és új alkalmazások áradatában való áttekintés érdekében a Windows 8.1 oldalon csoportosíthatóak, így a hosszú listákon való kattintás feleslegessé válik.

Charms Bar a Windows 8.1 oldalon

Ezenkívül a beállítási lehetőségek a Windows 8 tipikus új vezérlőelemeinek, például a Charms Barnak a kikapcsolására is rendelkezésre állnak. A Windows 8-cal bevezetett Charms Bar lényege, hogy a felhasználók számára közvetlen hozzáférést biztosítson az öt fontos funkcióhoz: "Keresés, Megosztás, Start, Eszközök és Beállítások". Akkor válik aktívvá, amikor a felhasználó az egérmutatót a képernyő jobb felső sarkába mozgatja, és elhalványul. A oldalon Windows 8.1 Pro stb., egyszerűbb letiltani a varázssávot, ha nincs rá szükség. Ezenkívül az egyes alkalmazások közötti váltás funkciója is letiltható a monitor bal felső sarkára kattintva.

SkyDrive

A Microsoft online tárhelyét, a SkyDrive-ot a 8.1-es kiadáshoz ismét átdolgozták. Ez különösen a szinkronizálásban mutatkozik meg: míg korábban, amikor a Windows Intézőn keresztül másoltunk fájlokat a SkyDrive-ra, az összes ott tárolt fájl automatikus adatszinkronizálása megtörtént az összes végkészülékkel, a SkyDrive a Windows 8.1-ben csak a mappákat és a miniatűröket szinkronizálja. Csak a fájlra való dupla kattintással tölti le a tárolószolgáltatás. Ez az új beállítás különösen akkor hasznos, ha egyes használt eszközöknek kevesebb a merevlemezhelye, és az internetkapcsolat gyengébb. Minden adatot, mind a helyben, mind a SkyDrive-on tároltakat az új SkyDrive alkalmazáson keresztül kezelhet. A Windows 8.1 a fontos PC-beállításokat és bizonyos biztonsági mentéseket is a SkyDrive-ra helyezi.

Hardverkövetelmények a Windows 8.1 Pro és társai telepítéséhez.

Ahhoz, hogy a Windows 8.1 Pro zökkenőmentesen fusson egy végberendezésen, bizonyos hardverkövetelményeknek meg kell felelnie. Windows A 8.1 Pro 32 bites és 64 bites változatban is elérhető, csak a 64 bites változat garantálja, hogy bizonyos programok és alkalmazások teljes mértékben használhatók. A Windows 8.1 telepítésekor a következő alapvető műszaki követelményeknek kell megfelelni:

 • Processzor: legalább 1 GHz, PAE, NX és SSE2 támogatással
 • RAM: legalább 1 GB 32 bites vagy 2 GB RAM 64 bites verzió esetén
 • Merevlemezterület: legalább 16 GB 32 bites vagy 20 GB 64 bites rendszer esetén
 • Grafikus kártya: Microsoft DirectX 9 WDDM illesztőprogrammal

Windows 8.1 Pro olcsón vásárolhat a Wiresoft online boltjában

aWindows 8.1 Pro-t - ha egyáltalán még mindig - a hagyományos kereskedelemben új egyedi licencként kínálják, nem csekély összegért. A Wiresoft webáruházban a Windows 8.1 Professional egyfelhasználós licencként az úgynevezett használt szoftvereknél jóval kedvezőbb áron vásárolható meg - azonos szoftverterméket kap.

Így működik: Az egyetlen licenc, amelyet a Windows 8.1 A Pro Edition korábban egy vállalat által vásárolt mennyiségi licenc része volt. A továbbértékesítéssel - ami az EU-ban teljesen legális folyamat - ezt felbontották és egyedi licencekre alakították át, amelyeket aztán használt szoftverként neveztek és kínáltak. A mennyiségi licenc megosztása vagy a használt szoftverként való megjelölés azonban semmilyen negatív hatással nincs a Windows 8.1 Pro asztali operációs rendszer funkcionalitására, többek között azért, mert a szoftver nem tartozik az elhasználódás hatálya alá.

A szoftverek vásárlása a Wiresoftnál mindig olcsó és biztonságos egyszerre! Ezt a Windows 8.1 Pro operációs rendszert a Wiresoft Shopban nem csak különösen alacsony áron vásárolhatja meg - a vásárlás ráadásul biztonságos is: a Wiresoft kizárólag eredeti Windows 8.1 Professional szoftvert forgalmaz, amely megegyezik a Microsoft termékével. Ezért a sikeresen lezárt vásárlási folyamat után azonnal letöltheti és telepítheti a Windows 8.1 Pro licencet a végkészülékére, és aktiválhatja azt a mellékelt, csak Önre érvényes mennyiségi licenckulccsal - időbeli korlátozás nélkül. A használt szoftverek, mint például a Windows 8.1 Pro megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem jelent semmilyen jogi kockázatot az Ön számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős ítélet is megerősített.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól megfizethető alternatívát kínál ügyfeleinknek a Windows 8.1 Professional asztali operációs rendszer használatához. Ügyfeleink közé tartoznak a kkv-k és szervezetek, valamint az önálló vállalkozók és magánszemélyek, akik örömmel veszik igénybe alacsony költségű szoftverajánlatunkat!

A Wiresoft Software Shopban a Windows 8.1 Pro, valamint a Windows asztali operációs rendszer és a Microsoft egyéb programjainak más verzióit is megtalálja kedvező árú, azonnal letölthető vásárlási változatban. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, forduljon hozzáértő ügyfélszolgálatunkhoz csevegés, e-mail vagy telefonos kapcsolatfelvétel útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák