Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 letöltése Microsoft Access 2010 (adatbázis-kezelő rendszer) A Microsoft Access 2010 egy átfogó adatbázis-program, amely lehetővé teszi az adatok bevitelét, kezelését, majd offline vagy online közzétételét. Az Access...
6 212,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 önálló programként A Microsoft Access 2013 a Microsoft nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszerének egy újabb változata, amellyel az adatokat strukturált formában rögzíthetjük, és különböző típusú további...
7 509,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 önálló program A Microsoft Access 2021 egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyéni igények szerint. Nemcsak Excel, XML és dBASE fájlok használhatók...
30 647,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 önálló programként a vásárlási verzióban A Microsoft Access 2016 a Microsoft nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszerének újabb verziója, amellyel az egyedi igényeknek megfelelően egyedileg hozhatók létre és...
16 066,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 önálló program A Microsoft Access 2019 egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyéni igényeknek megfelelően. Nemcsak Excel, XML és dBASE fájlok...
19 697,00 Ft *

Microsoft Access: Adatbázis-kezelés a hatékony munkafolyamatokért

Ismerje meg, hogyan segít a Microsoft Access az adatbázisok létrehozásában és kezelésében, valamint a jelentéskészítésben. Ez a cikk áttekintést nyújt a Microsoft Access legújabb funkcióiról és lehetőségeiről az adatok hatékony rendszerezése és elemzése érdekében.

Felhasználói felület és adatbázis-tervezés

A Microsoft Access felhasználói felülete felhasználóbarát, és könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. Tanulja meg, hogyan tervezzen adatbázisokat, hozzon létre táblázatokat és hozzon létre kapcsolatokat a különböző adathalmazok között pillanatok alatt.

Nyomtatványok és jelentések

A Microsoft Access lehetővé teszi az adatok intuitív bevitelét és szerkesztését űrlapok segítségével. Hozzon létre tetszetős jelentéseket az adatok megjelenítéséhez. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően még a kezdők számára is egyszerűvé válik az űrlapok és jelentések létrehozása.

Lekérdezések és adatelemzés

Tudja meg, hogyan használhatja a lekérdezéseket a Microsoft Accessben meghatározott adatok keresésére és összetett elemzések elvégzésére. Használja a nagy teljesítményű lekérdezési funkciókat a releváns információk kinyeréséhez az adatbázisokból.

Külső adatforrások integrálása

A Microsoft Access lehetővé teszi a külső adatforrások integrálását, így a különböző forrásokból származó információkat egy központi adatbázisban egyesítheti. Ez a funkció új lehetőségeket nyit meg az átfogó elemzések és jelentések számára.

Együttműködés és felhőintegráció

Optimalizálja az adatbázisok együttműködését a Microsoft 365 Clouddal való zökkenőmentes integráció révén. Ossza meg az adatbázisokat kollégáival, és tegye lehetővé a közös szerkesztést valós időben. A felhőszinkronizálás biztosítja, hogy mindig a legfrissebb adatokkal dolgozzon.

Biztonság és adatvédelem

A Microsoft Access nagy jelentőséget tulajdonít a biztonságnak és az adatvédelemnek. Védje adatait különböző biztonsági mechanizmusokkal, többek között engedélyezési és titkosítási lehetőségekkel, hogy biztosítsa az információk bizalmas kezelését.

Frissítések és támogatás

Tartsa naprakészen a Microsoft Access-t rendszeres frissítésekkel. A folyamatos fejlesztések nemcsak új funkciókat, hanem biztonsági frissítéseket is hoznak. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, a Microsoft Help Desk gyorsan és hatékonyan segít Önnek.

Összességében a Microsoft Access átfogó megoldást kínál az adatbázis-kezeléshez. A felhasználóbarát kezelőfelülettel, a nagy teljesítményű funkciókkal és a zökkenőmentes integrációval ideális alkalmazás az adatok hatékony rendszerezéséhez, elemzéséhez és felhasználásához.

Kategóriák