Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT ACCESS 2019

Azonnal letölthető

 • SW10131
 • 077-07233
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 697,00 Ft * 21 884,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Access 2019 A egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyedi igényeknek megfelelően. Nemcsak a , XML és dBASE fájlok használhatók adatforrásként, hanem PDF dokumentumok és e-mailek tartalma is. Ezeket a megfelelő űrlapokon keresztül importálják, majd a makrók és szűrők segítségével meghatározott feladatok értékelik ki. Az MS nagy számsorok feldolgozására is képes, ami a professzionális számításoknál gyakori. A 2019 emellett egyedileg konfigurálható jelentésekkel tájékoztatja a felhasználót minden fontos részletről, és így mindig naprakészen tartja a felhasználót, akár üzleti, akár magánéleti célokra.  Excel Access Access

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT ACCESS 2019"

MS Access 2019 önálló program

AMicrosoft Access 2019 egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyéni igényeknek megfelelően. Nemcsak Excel, XML és dBASE fájlok szolgálhatnak adatforrásként, hanem PDF dokumentumok és e-mailek tartalma is felhasználható erre a célra. Ezeket a megfelelő űrlapokon keresztül importálják, majd a makrók és szűrők segítségével meghatározott feladatok értékelik ki. Az MS Access itt is képes a nagy számsorok feldolgozására, mivel ezek a szakmai számítások során gyakoriak. Az Access 2019 emellett egyedileg konfigurálható jelentésekkel tájékoztatja a felhasználót minden fontos részletről, így mindig naprakészen tartja a felhasználót, akár üzleti, akár magánjelleggel.

Az adatbázisban végzett közös munkához az Access 2019 az egyes hozzáférési jogok átfogó kezelését is lehetővé teszi, mind a megtekintéshez, mind a megfelelő használathoz. Így lehetővé tette a hatékony projektmunkát. Az adatok helyi tárolása mellett lehetőség van arra is, hogy az adatokat központilag és egyidejűleg biztonságosan a felhőben tárolják, és így az interneten keresztül is hozzáférhetők legyenek.

A Microsoft Access 2019 program általában a Office csomag szerves részét képezi, ezért külön-külön nem szokott elérhető lenni - a Wiresoftnál azonban önálló programként is megvásárolható, ráadásul különösen alacsony áron.

Új funkciók az Access 2019-ben

Az Access 2019 megvásárlásával megkapja ennek az átfogó Office programnak a legújabb verzióját, amely a megszokott funkciók mellett számos részletességű fejlesztést és teljesen új funkciókat is tartalmaz.

Az Access adatok vizualizálása új diagramtípusokkal

Az Access 2019-ben 11 új diagramtípus áll rendelkezésre az adatok egyértelmű megjelenítéséhez űrlapokon és jelentésekben. Az egyes mezők is könnyen a diagram méreteihez igazíthatók, és a változások azonnal megjeleníthetők az előnézetben. Lehetőség van interaktív diagramok létrehozására is, például egy űrlapon vagy jelentésszűrőben egy másik kategóriamező kiválasztásával. Az Access 2019-ben többek között a következő diagramtípusok állnak rendelkezésre:

 • Vonaldiagram: ez a típus a vízszintes x-tengely mentén egyenletesen elosztva jeleníti meg az összes kategóriát, a függőleges y-tengely mentén pedig egyenletesen elosztva az összes értéket.
 • Oszlopdiagram: ez a vízszintes tengely mentén (x-tengely vagy tulajdonságtengely) kategóriákat, a függőleges tengely mentén (y-tengely vagy tulajdonságértékek) pedig értékeket jelenít meg.
 • Sávdiagram: Itt a kategóriák az y tengely mentén, illetve az értékek az x tengely mentén helyezkednek el, a "Tengely" és az "Értékek" dimenziók helyzete felcserélődik.
 • Tortadiagram: Ebben a diagramtípusban a kategóriák egy kör egyes szegmenseiként jelennek meg, az adatértékek pedig a teljes érték (teljes kör) százalékában.
 • Összetett diagram: Ez két vagy több diagramtípust kombinál a különböző adatok közötti kapcsolatok megjelenítésére, például oszlopdiagram és vonaldiagram formájában.

A "Nagy szám" (BIGINT) adattípus támogatása

A BIGINT - "Big Number" - adattípussal most már nagy számok is kiszámíthatók, ez egy nem monetáris numerikus értéket tárol, amelyet egy Access táblában mezőként adunk hozzá, vagy a megfelelő típusú adatbázis (pl. SQL szerver) összekapcsolásával importálunk.A "Big Number" adattípus nyolc bájttal sokkal nagyobb tartományt (-2^63-2^63-1) kínál a számításokhoz, mint a négy bájtos "Number" adattípus (-2^31-2^31-1). Meg kell jegyezni, hogy a BIGINT adattípus engedélyezése az Access adatbázisát inkompatibilissé teszi az Access korábbi verzióival.

A tulajdoni lapok egyszerű rendezése

Korábban gyakran gondot jelentett egy adott tulajdonság megtalálása a Tulajdonságok ablakban a sok más tulajdonság között, különösen akkor, ha azok több lapra osztott űrlapokban és jelentésekben voltak. Az Access 2019-ben a rendezési funkcióra kattintva mostantól az összes tulajdonság ábécérendben jeleníthető meg, ami különösen egyszerűvé és egyben gyorsabbá teszi a keresést . A második kattintással az összes tulajdonság ismét az alapértelmezett beállításokkal jelenik meg.

Új "Megnevezés neve" tulajdonság a vezérlőkben

Az Access 2019-ben újonnan elérhető "Kijelölés neve" tulajdonság mostantól sokkal egyszerűbbé teszi egy vezérlő nevének megadását, hogy kijelölő vezérlőt rendelhessen hozzá. Ez a lehetőség, hogy egy jelölés nevét társítani lehet egy vezérlőelemhez, javítja a hozzáférhetőséget is, mivel mostantól a segítő technológiák felismerhetik és megadhatják őket.

Egy ODBC-kapcsolat optimalizált ismétlése

A Microsoft Access adatbázis és egy külső adatforrás, például a Microsoft SQL Server közötti, az ODBC protokollt (Open Database Connectivity protocol) használó kapcsolatokat korábban csak akkor lehetett újra létrehozni, ha az Access-adatbázis megszakadt az Access-adatbázis első bezárásával, mivel a régebbi verziókban az Access nem próbálta újra létrehozni a külső adatforrással a törölt kapcsolatot.

Az Access 2019 itt jobb megoldást kínál, először egy hibaüzenetet jelenít meg a hiba leírásával. Ezután az Access automatikusan megpróbál újra csatlakozni az adatforráshoz, amikor olyan műveletet hajt végre, amely újra felhasználja az ilyen adatokat vagy ODBC-kapcsolatot igénylő objektumokat. Ennek eredményeképpen az Access bezárása és újbóli megnyitása már nem feltétlenül szükséges.

Akadálymentesítési fejlesztések az Access 2019-ben

Az új verzióban a hozzáférés hozzáférhetőségét is jelentősen javítottuk, hogy minél több felhasználó számára elérhetőbbé tegyük. E fejlesztések közül sokan az egyes Access-funkciók részletes optimalizálásával, de általánosabb funkciókkal is készültek, hogy az Access-szel való munka a lehető leghatékonyabb legyen, különösen a beszédkimenet javításával és a segítő technológiák optimalizált integrálásával.

A beszédkimeneti funkciók optimalizálása

A beszédkimenet mostantól felismeri az űrlapokon, jelentésekben és adatlapokon meghívott további vezérlőelemeket:

 • A táblázat és a lekérdezési és űrlapadatlapok oszlopneveinek olvasása a beszédkimenet használatával egyszerűsödött.
 • A keresőmezők és a kombinált mezők kibővített vagy csökkentett állapota is felismerhető és így kiolvasható.
 • A "keresőmező" vagy "kombinált mező" sorok mostantól több oszlop esetén is felismerhetők és olvashatók.
 • A párbeszédpanelben mostantól felismerhetők és olvashatók a "kiválasztott" vagy "deaktivált" állapotú opciós csoportok nevei.
 • Az adatlapon egy oszlophoz tartozó szűrő nyílszimbóluma is felismerhető és leolvasható.
 • Javítottuk a vezérlőelemek kommentálását egy adott űrlaprészletben.
 • Szkennelési módban javult a navigáció a balra vagy jobbra kattintással, hogy eljusson egy rádiógombhoz; a szóköz megnyomásával ez változik.

Javítások a nagy kontrasztú mód használatakor az Access 2019-ben

 • A Szűrő gomb a rekord vagy űrlap navigációs sávjában jelenik meg.
 • Az Adatfeladatok kezelése párbeszédpanelen a Külső adatok lapon a mentett importok jelennek meg.
 • Az oszlopfejlécek és a parancsgombok mostantól megjelennek az adatlapokon.

Egyéb hozzáférhetőségi fejlesztések az Access 2019-ben

A billentyűparancsok használata az Access adatbázisokkal való munka során nemcsak a hatékonyabb munkavégzést segíti. Különösen a korlátozott látással vagy mozgékonysággal rendelkező felhasználók számára jelentenek nagy segítséget és nélkülözhetetlen alternatívát az egérrel történő munkavégzéshez. Az egyes műveletek végrehajtását azAccess 2019-ben az új billentyűparancsok használata még jobban kiegészíti:

 • Az alt + H billentyűkombináció létrehoz egy táblázatot.
 • A Q gombra kattintva megnyílik egy táblázat oszlopának szűrője.
 • Az FD billentyűkombináció megnyitja a Keresés és csere párbeszédpanelt.
 • A Shift + F6 billentyűkombinációra kattintva egy felugró űrlapon az összes szakaszon át lehet lapozni.
 • Egy új értéklista elem szerkesztése egyszerűbb: Ehhez a Lookup Wizard három különböző típusú listát hoz létre, amelyek közül választhat: egy keresőmezőt, egy értéklistamezőt vagy egy többértékű mezőt.
 • A ctrl + E billentyűkombinációval megnyithatja a Listaelemek szerkesztése párbeszédpanelt.

a dBASE fájlok ismét támogatottak

Az Access 2019 ismét támogatja a .dbf típusú fájlokat, ezek mostantól újraimportálhatók, összekapcsolhatók vagy exportálhatók.

A "Mondd el" varázsló javítása

Az Access 2019 azt is lehetővé teszi, hogy az Accessből javaslatokat kapjon bizonyos feladatokra vagy lekérdezésekre vonatkozóan. A felső szalag "Mondd meg" mezőjébe beírva a megfelelő kifejezéseket, megjelennek a megfelelő lehetőségek. Az egyszerű kérdésekre közvetlenül az ablakban kap választ; összetettebb kérdések esetén a "Mondd meg" felajánlja azokat a segítségeket, amelyek a legjobban megfelelnek a keresési kifejezésnek.

Az Access 2019 rendszerkövetelményei

Az Access 2019 32 bites és 64 bites változatban is elérhető. Ennek eredményeképpen az egyéni hardverkövetelmények eltérőek lehetnek.

 • Operációs rendszer: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Processzor: min. 1,6 GHz
 • RAM: min. 2 GB (32 bit), 4 GB (64 bit)
 • Grafika: min. 1280 x 768, DirectX 9 WDDM 2.0-val
 • Kompatibilis: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Elérhető nyelvek: Dán, angol, francia, német, olasz, lengyel, lengyel, spanyol, egyéb kérésre

Access 2019 vásárolni olcsó, mint Office egyetlen program a Wiresoft-tól

Az MS Access rendszerint a Microsoft Office webhelyek szerves részét képezi, és ezért nem könnyen vásárolható meg külön-külön. A Wiresoftnál az MS Access 2019-et - sok más szoftverkereskedővel ellentétben - önálló programként is megvásárolhatja, ráadásul különösen alacsony áron!

További nagy előnye, hogy az egyfelhasználós licenc megvásárlásakor nem kell hosszú távú és általában drága előfizetési kötelezettséget vállalnia, és nem kell elfogadnia a használat időbeli korlátozását sem. Ezért mindenképpen érdemes az Access 2019-et egyetlen programként megvásárolni a Wiresoft-tól, hiszen később nem kell majd fizetős frissítéseket letölteni.

A kínált Access egyfelhasználós licenc funkcionalitását tekintve megegyezik a Office Suite 2019-ben található verzióval. Így nemcsak a kisebb cégek, hanem a szabadúszók is kihasználhatják az új Access 2019 összes előnyét - és pénzt is spórolhatnak.

A Wiresoft Software Shopban az Access 2019 mellett nemcsak régebbi, korábbi verziói, hanem számos más Microsoft szoftverlicenc is megvásárolható kedvezményes áron. Ezek mindig eredeti Microsoft termékek. Ezek általában egy cégtől kapott mennyiségi licenc részei voltak, vagy a felhasználási jogokat a viszonteladással együtt újra felszabadították. Ez azonban nem korlátozza használhatóságukat, és Ön mint vásárló nem lép jogi szürke zónába. Mivel a Wiresoft által történő vásárlással a korábban telepített szoftver a licenccel együtt törlődött, így az új felhasználó számára ismét szabad és használható. A Wiresoft, mint jó hírű szoftverkereskedő, az összes Microsoft-terméket kizárólag tiszta, teljes verzióban kínálja, amelyek így korlátlanul és 100%-ban használhatóak.

Ha bármilyen kérdése van az Access 2019-cel vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy chaten, és vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT ACCESS 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT ACCESS 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák