Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT ACCESS 2021

Azonnal letölthető

 • SW10490
 • 077-03499
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Access 2021 A egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyedi igények szerint. Nemcsak a , XML és dBASE fájlok használhatók adatforrásként, hanem a PDF dokumentumok és e-mailek tartalma is. Ezeket a megfelelő űrlapokon keresztül importálják, majd a makrók és szűrők segítségével meghatározott feladatok értékelik ki. Az MS nagy számsorok feldolgozására is képes, ami a professzionális számításoknál gyakori. A 2021 egyénileg konfigurálható jelentésekkel is tájékoztatja a felhasználót minden fontos részletről, így mindig naprakész marad, akár üzleti, akár magánjelleggel.  Excel Access Access

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT ACCESS 2021"

MS Access 2021 önálló program

AMicrosoft Access 2021 egy nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszer, amellyel komplex adatbázisok hozhatók létre és kezelhetők egyéni igények szerint. Nemcsak Excel, XML és dBASE fájlok használhatók adatforrásként, hanem PDF dokumentumok és e-mailek tartalma is. Ezeket a megfelelő űrlapokon keresztül importálják, majd a makrók és szűrők segítségével meghatározott feladatok értékelik ki. Az MS Access képes nagy számsorok feldolgozására is, amelyek gyakoriak a szakmai számítások során. Az Access 2021 az egyénileg konfigurálható jelentésekkel is tájékoztatja a felhasználót minden fontos részletről, így mindig naprakészen tartja a felhasználót, akár üzleti, akár magánjelleggel.

Az adatbázisban végzett közös munkához a Access 2021 az egyedi hozzáférési jogok átfogó kezelését is lehetővé teszi, mind a nézethez, mind az adott használathoz. Ez lehetővé tette a hatékony projektmunkát. Opcionálisan az adatok helyi tárolása mellett lehetőség van arra is, hogy az adatokat központilag és egyidejűleg biztonságosan a felhőben tárolják, hogy a hozzáférést az interneten keresztül biztosítsák.

Microsoft Access 2021 program általában egy Office csomag szerves részét képezi, ezért külön-külön nem kapható - a Wiresoftnál azonban önálló programként is megvásárolható, ráadásul különösen kedvező áron.

Innovációk a hozzáférés terén 2021

Az Access 2021 megvásárlásával ennek az átfogó irodai programnak az aktuális verzióját kapja meg, amely a megszokott funkciók mellett számos fejlesztést és teljesen új funkciókat is tartalmaz.

Az Access adatok vizualizálása új diagramtípusokkal

Access 2021 oldalon 11 új diagramtípus áll rendelkezésre az adatok űrlapokban és jelentésekben történő megjelenítéséhez. Az egyes mezők is könnyen a diagram méreteihez igazíthatók, és a változások azonnal megjelennek az előnézetben. Lehetőség van interaktív diagramok létrehozására is, például egy űrlapon vagy jelentésszűrőben egy másik kategóriamező kiválasztásával. A Access 2021 oldalon többek között a következő diagramtípusok választhatók:

 • Vonaldiagram: Ez a típus a vízszintes x-tengely mentén egyenletesen elosztva jeleníti meg az összes kategóriát, a függőleges y-tengely mentén pedig az összes értéket.
 • Sávdiagram: Ez a vízszintes tengelyen (x-tengely vagy tulajdonságtengely) a kategóriákat, a függőleges tengelyen (y-tengely vagy tulajdonságértékek) pedig az értékeket jeleníti meg.
 • Sávdiagram: Itt a kategóriák az y tengely mentén, illetve az értékek az x tengely mentén helyezkednek el, a "tengely" és az "értékek" dimenziók helyzete pedig fordítva van.
 • Tortadiagram: Ez a diagramtípus a kategóriákat egy kör egyes szegmenseiként, az adatértékeket pedig a teljes érték (teljes kör) százalékában mutatja.
 • Összetett diagram: Itt két vagy több diagramtípust kombinálnak a különböző adatok közötti kapcsolatok megjelenítésére, például oszlopdiagram és vonaldiagram formájában.

A "Big Number" (BIGINT) adattípus támogatása

A BIGINT - "Big Number" - adattípussal mostantól nagy számok kiszámítására van lehetőség. Nem pénzbeli számértéket tárol, amelyet egy Access táblához mezőként adunk hozzá, vagy a megfelelő típusú adatbázishoz (pl. SQL szerverhez) való kapcsolással importálunk. A "Big Number" adattípus nyolc bájtjával sokkal nagyobb tartományt (-2^63-2^63-1) kínál a számításokhoz, mint a négy bájtos "Number" adattípus (-2^31-2^31-1). Meg kell jegyezni, hogy a BIGINT adattípus engedélyezésével az Access adatbázis már nem kompatibilis az Access korábbi verzióival.

A tulajdoni lapok egyszerű rendezése

Korábban gyakran problémát jelentett egy adott tulajdonság megtalálása a tulajdonságlapon található sok más tulajdonság között, különösen akkor, ha azok több lapra osztott űrlapokban és jelentésekben voltak. A Access 2021 oldalon a rendezési funkcióra kattintva mostantól minden ingatlan ábécé sorrendben jeleníthető meg, így a keresés különösen egyszerűvé és egyúttal gyorsabbá válik. A második kattintással az összes tulajdonság ismét az alapértelmezett beállításokkal jelenik meg.

Új "Megnevezés neve" tulajdonság a vezérlőkben

Az Access 2021-ben újonnan rendelkezésre álló "Kijelölés neve" tulajdonság mostantól sokkal egyszerűbbé teszi egy vezérlő nevének megadását, hogy kijelölő vezérlőt rendelhessen hozzá. Ez a lehetőség, hogy egy jelölés nevét társítani lehet egy vezérlőelemhez, javítja a hozzáférhetőséget is, mivel a segédtechnológiák mostantól felismerhetik és megadhatják őket.

Az ODBC-kapcsolat optimalizált ismétlése

A Microsoft Access adatbázis és egy külső adatforrás, például a Microsoft SQL Server közötti, az ODBC (Open Database Connectivity) protokoll segítségével létrehozott kapcsolatokat korábban csak akkor lehetett újra létrehozni, ha az Access adatbázis megszakadt, mivel a régebbi verziókban az Access nem próbálta újra létrehozni a külső adatforrással a törölt kapcsolatot.

Az Access 2021 itt egy továbbfejlesztett megoldást kínál, ahol először egy hibaüzenet jelenik meg a hiba leírásával. Az Access ezután automatikusan megpróbál újra csatlakozni az adatforráshoz, amint olyan műveletet hajt végre, amely ODBC-kapcsolatot igénylő adatokat vagy objektumokat használ újra. Ennek eredményeképpen az Access bezárása és újbóli megnyitása már nem feltétlenül szükséges.

Hozzáférhetőségi fejlesztések az Access 2021-ben

Access elérhetőségét is jelentősen javították az új verzióban, hogy minél több felhasználó számára megkönnyítsék a hozzáférést. E fejlesztések közül sok az egyes speciális Access-funkciók részletes optimalizálásával, de általánosabb funkciók optimalizálásával is megvalósult annak érdekében, hogy az Access-szel való munka a lehető leghatékonyabb legyen, különösen a beszédkimenet és a segítő technológiák optimalizált integrációja révén.

A beszédkimeneti funkciók optimalizálása

A beszédkimenet mostantól felismeri az űrlapokon, jelentésekben és adatlapokon megjelenő további vezérlőelemeket:

 • A táblázat, valamint a lekérdezési és űrlapadatlapok oszlopneveinek felolvasása a beszédkimenet használatával egyszerűsödött.
 • A keresőmezők és a kombinált mezők kibővített vagy csökkentett állapota is felismerhető és így kiolvasható.
 • Még több oszlop esetén is felismerhetők és olvashatók a "keresőmező" vagy "kombinációs mező" sorok.
 • A párbeszédpanelben most már felismerhetők és olvashatók a "kiválasztott" vagy "deaktivált" állapotú opciós csoportok nevei.
 • Egy adatlapon az oszlophoz tartozó szűrő nyílszimbóluma is felismerhető és leolvasható.
 • Javult az adott űrlapszekcióban lévő vezérlőelemek megjegyzés funkciója.
 • Szkennelési módban javult a navigáció a balra vagy jobbra kattintással, hogy elérje a rádiógombot; a szóköz megnyomása váltja a gombot.

Javítások a "Nagy kontraszt" mód használatakor az Access 2021-ben

 • A "Szűrés" gomb a rekord vagy űrlap navigációs sávjában jelenik meg.
 • Az "Adatfeladatok kezelése" párbeszédpanelen a mentett importok a "Külső adatok" lapon jelennek meg.
 • Az oszlopfejlécek és a parancsgombok mostantól megjelennek az adatlapokon.

Egyéb akadálymentesítési fejlesztések az Access 2021-ben

A billentyűparancsok használata az Access adatbázisokkal való munka során nemcsak a hatékonyabb munkavégzést segíti. Különösen a korlátozott látással vagy mozgékonysággal rendelkező felhasználók számára jelentenek nagy segítséget és nélkülözhetetlen alternatívát az egérrel történő munkavégzéshez. AzAccess 2021 egyes műveleteinek végrehajtását tovább javítja az új billentyűparancsok használata:

 • Az alt + H billentyűkombináció létrehoz egy táblázatot.
 • A Q gombra kattintva megnyílik egy táblázat oszlopának szűrője.
 • Az FD billentyűkombináció megnyitja a "Keresés és csere" párbeszédpanelt.
 • A Shift + F6 billentyűkombinációra kattintva egy felugró űrlapon az összes szakaszon át lehet lapozni.
 • Egy új értéklista elem szerkesztése egyszerűbb: Ehhez a keresővarázsló három különböző típusú listát hoz létre, amelyek közül választhat: keresőmező, értéklistamező vagy többértékű mező.
 • A ctrl + E billentyűkombinációval megnyithatja a "Listaelemek szerkesztése" párbeszédpanelt.

a dBASE fájlok ismét támogatottak

Az Access 2021 ismét támogatja a .dbf típusú fájlokat, ezek mostantól újraimportálhatók, összekapcsolhatók vagy exportálhatók.

A "Mondd el" varázsló javítása

Az Access 2021 lehetőséget kínál arra is, hogy bizonyos feladatokra vagy lekérdezésekre javaslatokat kapjon az Access-től. A felső szalag "Mondd meg" mezőjébe beírva a megfelelő kifejezéseket, megjelennek a megfelelő opciók. Az egyszerű kérdésekre közvetlenül az ablakban kap választ; összetettebb kérdések esetén a "Mondd meg" felajánlja azokat a segítségeket, amelyek a legjobban megfelelnek a keresési kifejezésnek.

Az Access 2021 rendszerkövetelményei

Az Access 2021 32 bites és 64 bites változatban is elérhető. Ennek eredményeképpen az egyéni hardverkövetelmények eltérőek lehetnek.

 • Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022
 • Processzor: min. 1,6 GHz vagy gyorsabb
 • RAM: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemez: min. 4 GB szabad hely
 • Grafika: min. 1280 x 768, DirectX 9 vagy magasabb verziószám, WDDM 2.0 vagy magasabb verziószám a Windows 10 operációs rendszerhez

Vásárolja meg az Access 2021-et önálló irodai programként kedvező áron a Wiresoft-tól

Az MS Access általában a Microsoft Office csomagok szerves részét képezi, és ezért nem könnyű külön-külön megvásárolni. A Wiresoftnál az MS Access 2021-et - sok más szoftverkereskedővel ellentétben - önálló programként is megvásárolhatja, ráadásul különösen alacsony áron!

További nagy előnye, hogy az egyfelhasználós licenc megvásárlásával nem kell hosszú távú és általában drága előfizetési kötelezettséget vállalnia, és nem kell elfogadnia a használat időbeli korlátozását sem. Ezért mindenképpen érdemes a Access 2021 programot egyetlen programként megvásárolni a Wiresoft-tól, hiszen így nem kell később díjköteles frissítéseket letölteni.

A kínált Access egyfelhasználós licenc ugyanazzal a funkcionalitással rendelkezik, mint az Office Suite 2021-ben szereplő verzió. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a kisebb cégek, hanem a szabadúszók is élvezhetik az új Access 2021 összes előnyét - és közben pénzt takaríthatnak meg.

A Wiresoft Software Shopban az Access 2021 mellett nemcsak régebbi, korábbi verziói, hanem számos más Microsoft szoftverlicenc is megvásárolható kedvezményes áron. Ezek mindig eredeti Microsoft termékek. Ezek általában egy vállalattól kapott mennyiségi licenc részét képezték, vagy a felhasználási jogokat a viszonteladással együtt újra felszabadították. Ez azonban nem korlátozza használhatóságukat, és Ön mint vásárló nem lép jogi szürke zónába. Ennek oka, hogy amikor a Wiresoft megvásárolta a szoftvert, a korábban telepített szoftvert, beleértve a licencet is, törölték, így az ismét szabad, és egy új felhasználó használhatja. A Wiresoft, mint jó hírű szoftverkereskedő, minden Microsoft-terméket kizárólag tiszta teljes verzióban kínál, amelyek így korlátlan ideig és 100%-ban használhatóak.

Ha bármilyen kérdése van a Access 2021 vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy chaten, és vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT ACCESS 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT ACCESS 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
Kategóriák