Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Azonnal letölthető

 • SW10128
 • 543-06497
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 066,00 Ft * 17 850,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Outlook 2016 A még mindig a jól bevált program népszerű változata a napi e-mail forgalom hatékony kezelésére, valamint a találkozók és kapcsolatok központi szervezésére és koordinálására, ami a modern üzleti élet egyik tipikusan visszatérő feladata. A Office Business  Outlook 2016 széles körű szolgáltatásai és funkciói lehetővé teszik a produktív és ugyanakkor biztonságos munkavégzést: Az intuitív és felhasználóbarát felület támogatja a szakembereket és a tapasztalatlan felhasználókat egyaránt a szükséges feladatok hatékony elvégzésében. Az e-mailekre, tartalmakra és kapcsolatokra vonatkozó kiterjedt keresési funkciók megkönnyítik az összetett és nagy mennyiségű adatok kezelését is. A névjegyek stb. állandó szinkronizálásának köszönhetően a felhasználók mindig naprakészek maradnak, és nem maradnak le fontos üzenetekről vagy közelgő találkozókról. Desktop

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - a sokoldalú Office szoftver az e-mailek, névjegyek, feladatok és egyebek kezelésére - önálló programként

AMicrosoft Outlook 2016 még mindig népszerű változata a bevált Office programnak, amely a napi e-mail forgalom hatékony kezelésére, valamint az üzleti találkozók és kapcsolatok központi szervezésére és koordinálására szolgál, ami a modern üzleti élet egyik tipikusan visszatérő feladata.

Az Outlook 2016 számos funkciója és funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre produktívan és biztonságosan dolgozzon: Az intuitívan használható és felhasználóbarát asztali felület támogatja a szakembereket és a tapasztalatlanokat egyaránt a szükséges feladatok hatékony elvégzésében. Az e-mailek, tartalmak és kapcsolatok széleskörű keresési funkciói megkönnyítik az összetett és nagy mennyiségű adat kezelését is. A névjegyek stb. állandó szinkronizálása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naprakészek maradjanak, és soha ne maradjanak le a fontos üzenetekről vagy a közelgő találkozókról.

A fájlmellékletek küldése még gyorsabb és egyszerűbb az Outlook 2016 segítségével, és lehetőséget kínál arra is, hogy az egyes címzettek számára egyéni jogokat rendeljen.

Az Outlook 2016 áttekinthető navigációs sávjával az e-mailek, feladatok, kapcsolatok és naptárbejegyzések kitöltéséhez szükséges összes funkció gyorsan elérhető. Az Outlook 2016 érintésre optimalizált felülete mostantól egységesen használható a különböző végberendezéseken - és még kényelmesebb a használata, mint korábban.

MS Outlook 2016 - egyébként csak a Office verzió részeként elérhető 2016 - a Wiresoft-tól önálló programként is megvásárolható - méghozzá különösen alacsony áron. Mivel az e-mail program ezen verziója még mindig a Windows 7 alatt fut, különösen azoknak a felhasználóknak előnyös a vásárlás, akik továbbra is ezt az operációs rendszert szeretnék használni.

A Wiresoft webáruházban nem csak az Outlook ezen 2016-os verzióját, hanem a régebbi vagy a legújabb, valamint más MS Office programokat is megtalálja egyenként, mint vásárlási verzió - ezeket is különösen olcsón. Az Outlook 2016 összes érdekes funkcióját a következő részletes áttekintés mutatja be.

Fontos és praktikus új Outlook funkciók

Az Outlookba integrált következő funkciók 2016 különösen támogatják a felhasználókat az e-mailek napi áradatának hatékony kezelésében, beleértve a tartalom, a kapcsolatok és a dokumentumok gyors megtalálását. A Microsoft Outlook 2016 két legfontosabb előnye a fájlmellékletek megtalálása és elküldése, ami most még egyszerűbb és gyorsabb.

Zűrzavar funkció

Azok a felhasználók, akiknek az Outlook postafiókja Exchange Serverhez van csatlakoztatva, értékelni fogják ennek az intelligens eszköznek az előnyeit: A Clutter - amely az angol "clutter" szóról kapta a nevét - azonnal elkülöníti a fontos e-maileket a nem fontosaktól, amikor megérkeznek, és automatikusan a saját "levélszemét" közé sorolja őket, letiltva a potenciálisan veszélyes tartalmakat, például a nem biztonságos linkeket vagy rosszindulatú programokat. Emlékeztetőül az Outlook naponta összefoglalót küld az összes ott tárolt e-mailről. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az igazán fontos üzenetekre összpontosítsanak.

Ezt a funkciót külön kell aktiválni, azaz szükség szerint ki is lehet kapcsolni. A Clutter tárolja a felhasználó viselkedését, és felismeri, hogy mely e-maileket nyitja meg először, melyeket olvassa el később vagy hagyja teljesen figyelmen kívül. Az ilyen e-mailek ezután automatikusan a levélszemét mappába kerülnek. Így a program önállóan tanul, és folyamatosan fejleszti saját keresési szűrőit és kritériumait.

Virtuális keresőmappák beállítása az Outlook 2016-ban az üzenetek vagy más elemek gyorsabb megtalálása érdekében

A virtuális keresőmappa kiszűri az összes olyan e-mailt vagy elemet, amely megfelel egy bizonyos előre meghatározott keresési feltételnek, majd együttesen jeleníti meg őket. Például az "Olvasatlan üzenetek" keresőmappa tartalmazza az Outlook-postafiók összes olvasatlan e-mailjét, még akkor is, ha azok teljesen más mappákban vannak tárolva. Emberek és kapcsolatok keresésére is használható.

Az Outlook keresés is módosítható az "Új keresési tartomány" legördülő listával, amely azonnal megváltoztatja az aktuális mappát vagy postafiókot.

Továbbfejlesztett címjegyzék

A megfelelő címzett kiválasztása az Outlook 2016 segítségével még gyorsabbá vált. A név megadásakor vagy a "Címzett" mezőre kattintva a program megfelelő kapcsolatokat javasol a címjegyzékből, vagy azokat, akikkel a felhasználó leggyakrabban kommunikál.

Még gyorsabban találja meg a mellékleteket

A Microsoft Outlook 2016 még egyszerűbbé és ezáltal gyorsabbá teszi az e-mail mellékleteként küldött fájlok kiválasztását: a "Fájl csatolása" gombra kattintva a felhasználónak megjelenik a legutóbb használt fájlok listája. Ha a megfelelő fájl köztük van, egyetlen kattintással újra csatolható. Ez jelentősen lerövidíti a nehézkes keresési folyamatokat.

A csatolmányok saját legördülő menüt is tartalmaznak különböző funkciókkal, amelyekkel egyetlen kattintással megnyithatók, menthetők, másolhatók vagy törölhetők.

Még gyorsabb mellékletek küldése

Különösen a nagyméretű fájlok küldése még gyorsabb a Microsoft Outlook 2016 segítségével: a OneDrive és a SharePoint lehetővé teszi ezt. Az online tárolt fájlokat már nem kell külön e-mailben feltölteni, hanem link formájában is elküldhetők. Ez a funkció nemcsak a "nehéz" fájlmellékletek küldését gyorsítja fel, hanem csökkenti az adatmennyiséget is az e-mail postafiókban. Ezenkívül a OneDrive-ban tárolt egyes fájlokhoz a címzettek számára egyedi megosztási jogokat is lehet rendelni.

"You wish" varázsló (Tell Me)

A Office 2016 menüszalagba integrált "Mondd meg" asszisztens támogatja a tapasztalatlan felhasználókat az Outlook funkciók keresésében és használatában; felismerhető a villanykörte formájú ikonról, amely mellett egy beviteli mező található. Itt a felhasználó egyszerűen beírja, hogy mit keres vagy mit szeretne tenni, és a "Mondd meg" megmutatja, hogyan kell azt megtenni, és hol található a keresett funkció a szalagban, szükség esetén további támogatást nyújt az összetettebb műveletekhez is.

Insights" asszisztens

Az "Insights" asszisztens - németül "Intelligens keresés" - az Outlook 2016-ban a felhasználók rendelkezésére áll, hogy magyarázó definíciót vagy további információkat kapjanak az e-mailben szereplő egyes kifejezésekhez vagy részletekhez. A megfelelő szövegre kattintva aktiválódik a Bing által támogatott intelligens keresés, és az eredmény közvetlenül az Outlookban jelenik meg, anélkül, hogy a felhasználónak az internetre kellene váltania.

Az Outlook 2016 érintésre optimalizált, egységes felülete

Az Outlook 2016 és a többi Office program megjelenésének egységesítésével a Windows 10 oldalon az érintéses működésre optimalizálták őket.

Az Outlookot még könnyebb használni az ujjmozdulatok új integrációjának köszönhetően. Az "Olvasottként jelölés", "Törlés", "Jelölés", "Archiválás" és "Nincs" műveletekhez a "Balra húzás" és a "Jobbra húzás" gesztus rendelhető. Így például törölhető egy e-mail a postafiókból, vagy létrehozható belőle egy találkozó. Ebben az esetben az adott e-mail újra megjelenik a postafiókban, mielőtt a találkozó megkezdődne.

Az Outlook 2016 új funkciói rendszergazdák számára:

A rendszergazdák örömmel fogadják többek között a következő két funkciót, amelyek tovább javítják az adatbiztonságot és az előfizetők védelmét:

 • A többfaktoros hitelesítés (MFA) támogatása az Outlook 2016-ban az Active Directory hitelesítési könyvtárral való integráción keresztül még jobban védi a szervezeteket az elveszett vagy ellopott hitelesítő adatok ellopása által okozott kritikus adatok ellopásától, mivel az MFA biztonságos alternatívát nyújt a jelszavak helyett - és egy kattintással biztosít biztonságot az összes Office alkalmazás számára.
 • A Microsoft Exchange Serverrel való kapcsolat használatához mostantól előre be kell állítania az AutoDiscovery-t, amely a korábbi regisztráció helyébe lép. Az Outlook ezután közvetlenül az automatikus felderítésből kéri le az Exchange kapcsolat beállításait. Ez még megbízhatóbbá teszi a profilokat, miközben minimalizálja a felhasználók konfigurálásához és a rendelkezésre bocsátáshoz szükséges lépéseket.

Az Outlook 2016 rendszerkövetelményei

Az Outlook 2016 elérhető a Windows oldalon 32 bites és 64 bites változatban is. A Microsoft a 32 bites verzió telepítését ajánlja, mivel az jobban kompatibilis számos más alkalmazással és bővítménnyel, amelyek az Outlookkal vagy a többi Office programmal együtt használhatók.

 • Operációs rendszerek: Windows 7 vagy magasabb, Windows Server 2012 R2 vagy Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (a Windows XP és Vista már nem támogatott)
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemezterület: legalább 3,0 GB szabad hely
 • Kijelző: min. 1024 x 768
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya szükséges a grafikus hardveres gyorsításhoz

Vásárolja meg az Outlook 2016 egyetlen programként a Office Suite-ból, kedvező áron a Wiresoft-tól

Az Outlook 2016 a Microsoft Office csomagjainak klasszikus összetevője - azonban a Home & Student kiadásból hiányzik -, és általában nem kapható külön a megfelelő Office csomagtól külön, egyetlen programként. A Wiresoft szoftverboltjában azonban az Outlook 2016 önálló programként is megvásárolható - ellentétben a Microsoft-szoftverek legtöbb más értékesítőjével.

Ha tehát a Wiresoft Outlook 2016 szoftverét megvásárolja, kétszeresen is jól jár, ha nincs szüksége a másik Office 2016 programra, mert a szoftvereket 1. külön-külön és 2. különösen alacsony áron kapja meg! A magánfelhasználók és az önálló vállalkozók mellett az Outlook 2016 szoftvervásárlása a Wiresoft-tól ezért különösen gazdaságos megoldás a kisebb cégek számára is.

Az Ön előnyei az Outlook 2016 egyetlen licencének megvásárlásakor tehát a következők: Ön egyetlen felhasználói licencet vásárol a Wiresoft-tól, amely nem kötelezi Önt a fizetős és hosszú távon drága frissítésekkel járó előfizetésre, továbbá nincsenek korlátozások a funkcionalitásban. Ez a vásárlási verzió csak az Ön számára van regisztrálva.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresofttal: A Wiresoft használt szoftverei teljesen legálisak - és minden kockázat nélkül az Ön számára: Mert az európai jogalkotó ezt kifejezetten megerősítette! Minden, a Wiresoftnál eladásra kínált Microsoft program, akár mennyiségi licenc részeként, akár úgynevezett Használt szoftverként kerül értékesítésre, időbeli vagy egyéb korlátozások nélkül tesztelve van a tényleges használhatóság szempontjából, így a telepítést követően korlátlan ideig használható a számítógépén.

A szoftverboltban kínált egyfelhasználós licenc az Outlook 2016-hoz általában egy nagyobb volumenű licencből származik, ahogyan azt a vállalatok használják, vagy egy használt szoftver, amelyet az előző vásárló már nem használ, és ezért eltávolították, hogy szabadon újra felhasználható legyen. Ez azt is jelenti, hogy a program funkcionalitása 100%-ban használható, mivel ez az önálló szoftver teljesen megegyezik az Outlook 2016 programmal, amely szintén a Office Suite 2016 csomagban található.

A Microsoft használt szoftverek jó hírű kereskedőjeként a Wiresoft is csak olyan Microsoft program teljes verziókat kínál, amelyek megegyeznek a hagyományos kereskedelemben kapható verziókkal és kiadásokkal.

A Wiresoft Software Shopban megtalálja az Outlook 2016 és egyéb verzióit, valamint a Office weboldalon található egyéb programokat, valamint számos más Microsoft programot.

Ha bármilyen kérdése van az Outlook 2016 vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák