Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD 2016

Azonnal letölthető

 • SW10122
 • 059-09076
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 065,00 Ft * 17 849,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


AWord 2016 a Microsoft bevált klasszikus szövegszerkesztő szoftverének felhőre optimalizált változata. A funkciók széles skálája, valamint a magas szintű felhasználóbarátság teszi a Word 2016-ot a professzionális szövegalkotás nélkülözhetetlen eszközévé - nemcsak az irodai, hanem az iskolai, egyetemi és otthoni mindennapi használatban is. A formátumsablonok nagy választékának és a számos intuitívan használható varázslónak köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók is képesek a Word 2016 segítségével vonzóan megtervezett szöveges dokumentumokat létrehozni - a terjedelmes üzleti jelentéseket és dokumentumokat, leveleket, szerződéseket, esszéket, dolgozatokat, meghívókat és még sok mást.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 a professzionális szövegszerkesztéshez

AWord 2016 a Microsoft bevált klasszikus szövegszerkesztő szoftverének felhőre optimalizált változata. A funkciók széles skálája, valamint a magas szintű felhasználóbarátság teszi a Word 2016-ot a professzionális szövegalkotás nélkülözhetetlen eszközévé - nemcsak az irodai, hanem az iskolai, egyetemi és otthoni mindennapi használatban is. A formátumsablonok nagy választékának és a számos intuitívan használható varázslónak köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók is képesek a Word 2016 segítségével vonzóan megtervezett szöveges dokumentumokat létrehozni - a terjedelmes üzleti jelentéseket és dokumentumokat, leveleket, szerződéseket, esszéket, tanulmányokat, meghívókat és még sok mást.

Új diagramtípusok bővítik a Word-szövegek leíró grafikák hozzáadásának lehetőségeit, a beépített helyesírás-ellenőrző és az új asszisztensek, mint például a "Betekintés" és a "Mondd el" funkciók magas szintű kényelmet nyújtanak - a szakemberek és a kezdők számára egyaránt.

AWord 2016 mindenekelőtt egy újabb nagy lépést jelent a szövegek hatékonyabb csapatmunkában való együttműködésében: Ezt különböző felhőfunkciók biztosítják, a továbbfejlesztett verziótörténettel és az olvasási és használati jogok közvetlenül a Word-dokumentumon belül történő kiosztásának lehetőségével. Ehhez jön még az optimalizált érintőképernyős funkció, amellyel a szövegszerkesztő szoftver táblagépeken és okostelefonokon is használható.

A javított együttműködés a Windows 10 bővíti továbbá a különböző Windows operációs rendszerek körét, amelyekkel a Word 2016 használható, egyenesen a Windows 7 kompatibilitás révén ez a Word verzió különösen még régebbi számítógépeken is használható.

AMicrosoft Word 2016 a megfelelő Office csomag tipikus alkotóeleme, és mint ilyen, általában nem vásárolható meg külön - a Wiresoftnál azonban kedvező áron megvásárolható a program egyfelhasználós verziója. A vásárlással a jól bevált szövegszerkesztő szoftver nagy teljesítményű változatát kapja, amelynek előnye, hogy kötelező frissítések nélkül, korlátlan ideig használhatja.

A Word 2016-os verziójának új speciális funkciói

A Word 2016 nemcsak a meglévő funkciók további optimalizálásával, hanem néhány új funkcióval is különbözik az előző verziótól. Ezek célja különösen az, hogy a Word dokumentumon csapatban, akár a felhőben végzett közös munka még produktívabbá és hatékonyabbá váljon, többek között a következő funkciókkal:

 • Valós idejű bevitel: A "Valós idejű bevitel" funkció több felhasználó egyidejű, egy Word-dokumentumon való együttműködését szervezi, áttekinthetőbbé és egyúttal könnyebbé teszi: megmutatja a Word-fájlban azokat a helyeket, ahol az adott felhasználó éppen változtatásokat végez; így azok nem csak végigkövethetők, hanem azonnal ellenőrizhetők és szükség esetén korrigálhatók is.
 • Hozzászólás funkció: A továbbfejlesztett hozzászólás funkció még praktikusabbá teszi a Word 2016-ban a csoportos szövegszerkesztést is: minden hozzászólás közvetlenül az érintett Word-dokumentumba integrálódik, így a felhasználók közvetlenül válaszolhatnak is rájuk.Így nem kell e-mailt írni erre a célra, amelynek tartalmát vissza kell illeszteni a szóban forgó dokumentumba.
 • Mentés kitűzött mappába: A mappa, amelyben egy Word-dokumentum található, mostantól láthatóan a dokumentum oldalára tűzhető.Ez azzal az előnnyel jár, hogy az összes érintett munkatárs még gyorsabban és kényelmesebben hozzáférhet egy ugrási listán keresztül, akárcsak az összes többi benne lévő dokumentumhoz.

Ezeken a csapattámogató funkciók mellett a Word 2016 más, már bevált funkciókat is kínál, valamint kiegészítéseket a szöveges dokumentumok grafikus megtervezéséhez vagy a Word dokumentumokon kívüli dokumentumok tartalmának átviteléhez:

 • Több lehetőség a Wordart stílusokhoz: A Word 2016 mostantól lényegesen több formázási lehetőséget kínál a korábban elérhető különböző stílusokhoz.Miután beillesztett egy Wordart-formát, számos új stíluslehetőség áll rendelkezésre a további szerkesztéséhez az Alakzattípusok galériában.
 • PDF a Wordben: Most még könnyebb átvinni egy PDF tartalmát a Word 2016-ban. A szövegek és képek fáradságos másolása helyett a PDF közvetlenül a Wordben nyitható meg; ez a funkció különösen praktikus, mivel az összes grafikai elemet közvetlenül átveheti, majd szabadon szerkesztheti a Wordben, ahelyett, hogy előbb egy másik programon keresztül kellene azokat elérhetővé tenni. Végül a szóban forgó Word-dokumentum ismét azonnal elmenthető a programból PDF formátumban.

Új általános funkciók a Word 2016-ban, valamint más Office 2016 programokban

AWord 2016 számos új funkciót is tartalmaz, amelyek hasznos támogatást nyújtanak a felhasználóknak a szövegekkel való munka során; ezek egy része más Office alkalmazások, például az Excel, a PowerPoint stb. programjaiban is elérhető, és különösen a szövegek létrehozásakor javítják a hatékonyságot.

Varázsló "Azt kívánod." - "Tell Me"

A Word 2016 szalagja mostantól tartalmaz egy "Mondd meg" ("Kívánod") nevű kezelési asszisztenst, amelyet egy izzó alakú ikon jelez, és különösen praktikus segítség a kezdők vagy újonnan érkezők számára. A funkció használatához a felhasználó egyszerűen beírja a Word dokumentumban a villanykörte melletti beviteli mezőbe, hogy mit szeretne tenni, és a "Mondd meg" elmagyarázza, hogy hol található a kérdéses funkció, vagy összetettebb kérdések esetén további segítséget nyújt a kívánt művelet végrehajtásához.

Varázsló "Betekintés" - "Intelligens keresés"

Ha a felhasználó egy Word-dokumentum írása vagy olvasása közben további információkat vagy akár magyarázatot szeretne kapni az egyes kifejezésekre vagy előírásokra, többé nem kell a Word-programból kilépve az internetre váltania, és ott keresni az eredményeket. Most már elegendő az egérrel megjelölni a megfelelő kifejezést vagy hasonlót, és kattintással aktiválni a Bing által támogatott intelligens keresést. Az egyező keresési eredmények közvetlenül a Word ablakban jelennek meg a "Betekintés" feliratú oldalon.

Word dokumentumok egyszerűsített megosztása

A Word-dokumentumok megosztása másokkal most még gyorsabb és egyszerűbb: Ehhez a felhasználóknak csak a "Megosztás" gombra kell kattintaniuk a szalagban, és a rendelkezésre álló lehetőségek közül kiválasztaniuk a kívántakat. Itt az egyes címzettek számára egyéni olvasási vagy írási stb. jogok adhatók ki.

"Verziótörténet" a Wordben való együttműködéshez

Egy Word-dokumentumon való közös munka során - különösen, ha ez egyidejűleg a felhőben történik - fontos, hogy a különböző résztvevők által a szövegben végrehajtott módosításokat nyomon kövessük. Ehhez nélkülözhetetlen alapot jelent a verziótörténet. A "Verziótörténet" funkcióval a korábbi szövegverziók is elérhetőek maradnak: Megjeleníti a régebbi szerkesztési állapotokat, és újra elérhetővé teszi azokat szerkesztésre.

Új leíró diagramtípusok

A Word 2016 a felhasználók számára számos új, a Office oldalra integrált diagramtípust is biztosít, amelyekkel a szövegben található statisztikai információkat lehet szemléltetni. A TreeMap, vízesés és Pareto (oszlop) diagramok mellett ezek között olyan diagramtípusok is szerepelnek, mint a hisztogramok, valamint a sunburst és box diagramok, amelyek különösen alkalmasak hierarchikus vagy gazdasági számítások megjelenítésére.

A OneDrive integrálása a Word 2016-ban

A Microsoft OneDrive egy sokoldalú felhőalapú tárhely a webes fájlmegosztáshoz, amely mostantól a Word 2016-ban is használható. A felhasználók a Word-dokumentumokat a OneDrive-ban tárolhatják, hogy bárhonnan és bármilyen megfelelő eszközről hozzáférhessenek hozzájuk. A OneDrive így lehetővé teszi a Word-fájlokon való közös online munkát is, minden helyszínen.

Adatvesztés elleni védelem használata a Word 2016-ban

Az adatvesztés elleni védelem (DLP) a Microsoft bevált eszköze, amely hatékony házirendeket határoz meg és alkalmaz az adatvesztés megelőzésére. A DLP mostantól elérhető a Word 2016-ban a SharePoint Online és a OneDrive for Business szolgáltatáson keresztül elérhető összes dokumentumhoz. A rendszergazdák kifejezetten az adatvesztés elleni védelmet használják a dokumentumokban található érzékeny adatok védelmét szolgáló házirendek beállítására. Ha például potenciális biztonsági kockázatot észlel, a DLP megfelelő értesítésekkel jelzi ezt a felhasználónak, és megakadályozhatja a nyilvánosságra hozatalt is.

Az MS Word 2016 rendszerkövetelményei:

A Word 2016 32 bites és 64 bites változatban is elérhető a kapcsolódó Office csomagnak megfelelően; az egyes hardverkövetelmények a verziótól függően eltérőek lehetnek.

 • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb, Windows Server 2008 R2 vagy újabb, Processzor: x86 vagy x64 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: legalább 1 GB RAM (32 bites verzió), legalább 2 GB RAM (64 bites verzió)
 • Hely a merevlemezen: 3 GB
 • Kijelző: 1,024 x 768
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya szükséges a grafikus hardveres gyorsításhoz

Vásárolja meg a Word 2016-ot a Office csomag önálló programjaként a Wiresoft-tól

Az MS Word általában a Microsoft Office csomagok szerves részét képezi, és nem lehet könnyen külön megvásárolni. A legtöbb más Microsoft-szoftvergyártótól eltérően a Word 2016-os verziója a Wiresoft online áruházából önálló programként is megvásárolható: Ennek során nem kell semmilyen előfizetési kötelezettséget vállalnia, és a program használata során nem kell semmilyen időkorlátot betartania. Ezért a Word 2016 megvásárlása egyetlen programként hosszú távon is megéri, mert később sem kell fizetős frissítéseket letölteni.

Ez a Word 2016 Egyfelhasználói licenc megegyezik a Word programmal, amely szintén a megfelelő Office Suite 2016 csomagban található. A Word 2016 egyfelhasználós licencének megvásárlása tehát költséghatékony, gazdaságos alternatívája a Office csomagnak, különösen azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs szükségük a többi Office programra, például szabadúszóknak, diákoknak vagy kisvállalkozásoknak, de nem szeretnének lemondani erről a klasszikus szövegszerkesztő programról.

A Word 2016 és minden más, a Wiresoft Software Shopban kínált Microsoft szoftverlicenc mindig eredeti Microsoft termék, amelyet a programtól függően egyfelhasználós teljes verzióban is megvásárolhat. Ezek többnyire cégek mennyiségi licencéből származnak, vagy már felhasználásra kerültek. Használt szoftverek vásárlójaként azonban ez a használhatóság szempontjából semmilyen hátrányt nem jelent az Ön számára. A Wiresoftnál elérhető minden szoftvertermék teljesen legálisan vásárolható meg, és a fizetés után azonnal letölthető és használható. Az előző tulajdonos által már használt program minden korábbi telepítése törlődött a Wiresoftnak történő eladással, így az újra telepíthető és 100%-ban használható. Ezért a Wiresoft minden Word-licencet a tényleges használhatóság szempontjából is ellenőrzött. Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál eladásra olyan szoftvert, amely csak korlátozott ideig érvényes, és nem is csak korlátozottan használható tesztverziót.

Az MS Word 2016 szoftverrel kapcsolatos szakértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon és chaten keresztül is igénybe veheti, vagy ha bármilyen más szoftver megvásárlásával kapcsolatban kérdése van a Office oldalon.

További linkek "MICROSOFT WORD 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák