Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
Szűrő bezárása
A szűréshez nem találtak eredményt!

Mit tartalmaz a VMware vCloud Suite?

A VMware vCloud megoldáscsomag tartalmazza a VMware vSphere szervervirtualizációhoz, beleértve a vSphere Enterprise Plus hypervisort, valamint a VMware vRealize Suite Hybrid Cloud Management Platformot - a következő összetevőkkel:

 • VMware vRealize Automatizálás: a házirendvezérelt infrastruktúrák, az alkalmazásellátás és az életciklus-menedzsment fizikai, virtuális és nyilvánosCloud környezetekben
 • VMware vRealize Üzemeltetés: intelligens teljesítmény-, kapacitás- és konfigurációkezeléssel, különösen a különböző  szolgáltatóktól származó komponenseket tartalmazó környezetek esetében
 • VMware vRealize Business Cloud : az alkalmazáshasználat automatizált mérésére, valamint a szolgáltatási árak kiszámítására és számlázására olyan virtualizált infrastruktúrákban, amelyek több szolgáltató komponenseit tartalmazzák

A vCloud Suite legfontosabb előnyei

vCloud Suite segít a szervezeteknek az IT-erőforrások automatizálással és előre meghatározott házirendekkel történő biztosításában anélkül, hogy az irányítási és ellenőrzési lehetőségeket veszélyeztetné. A Services gyorsabb elérhetősége nagyobb rugalmasságot és agilitást biztosít, ami nemcsak a fejlesztők, hanem az egyes üzleti egységek számára is előnyös:

 • Magán- és nyilvános felhők integrálása az infrastruktúra- és alkalmazás-erőforrások biztosításához és kezeléséhez egy hibridCloud oldalon keresztül.
 • A szoftveresen definiált infrastruktúra, beleértve a központi informatikaiServices erőforrások automatizált biztosítását, nagyobb rugalmasságot eredményez a végfelhasználók számára történő erőforrás-ellátásban.
 • Fokozott hatékonyság: Az olyan funkciókkal, mint az intelligens munkaterhelés-elhelyezés és más fejlett műveletek támogatása, a szervezetek csökkenthetik az informatikai költségeket, miközben növelhetik a teljesítményt és a skálázhatóságot.
 • Fejlesztői lehetőségek: A fejlesztők katalóguson, CLI-n vagy nyílt API-kon keresztül használhatják az erőforrásokat az alkalmazásfejlesztéshez.

VMware vCloud Suite - kiadások és funkciók

A VMware vCloud Suite három különböző teljesítményszintű kiadásban érhető el: Standard, Advance és Enterprise. Mindegyik kiadás tartalmazza a felhasználóbarát vSphere Enterprise Plus hipervizort, amely a nagyobb átláthatóság érdekében javított teljesítményt és rendelkezésre állást biztosít. A kiadások az integrált VMware vRealize Suite Edition és egyéb funkciók tekintetében különböznek egymástól.

vCloud Standard Kiadás

A Standard kiadás támogatja az intelligens üzemeltetési menedzsmentet azoknál a vállalatoknál, amelyek az alkalmazások rendelkezésre állását és teljesítményét az intelligens értesítési funkciókat is magában foglaló előrejelző elemzési funkciók segítségével kívánják javítani.

Ez kínál:

 • vRealize Business a Cloud Standard - a virtuális gépek csoportjainak költségeinek összehasonlítása a privát Cloud oldalon a nyilvános oldalon található hasonló csoportokkal Cloud
 • Log Insight - skálázható elemzési funkciókkal az infrastruktúrák és alkalmazások számára, beleértve a gyors hibaelhárítást is
 • vRealize Operations Advanced (vROps) - a platform az automatizált IT-üzemeltetési menedzsmenthez privát, hibrid és többCloud környezetben

vCloud Haladó kiadás

Az Advanced Edition tartalmazza a Standard kiadás összes funkcióját és a Services oldalt, emellett a következő komponenssel segíti a szervezeteket az informatika agilitásának, termelékenységének és hatékonyságának növelésében:

 • vRealize Automatizálás Enterprise - önkiszolgáló felhőellátáshoz, többCloud automatizáláshoz kormányzással, valamint DevOps-alapú infrastruktúra-kezeléshez és -biztosításhoz, beleértve az egységes házirendeket és vezérlést

A Standard Edition és a Advanced Edition esetében lehetőség van a VMware vRealize Operations kiegészítésként történő hozzáadására is. Hasonlóképpen, a VMware NSX - a hálózati virtualizációs és biztonsági platform - opcionális komponensként elérhető.

vCloud Enterprise Kiadás

A Enterprise kiadás a vCloud csomag legátfogóbb változata. A másik két kiadás funkcióin túlmenően a DevOps-kezdeményezéseket fenntartó vállalatok fejlesztői számára a Cloud lehetőségeket tartalmazza; ezek közé tartozik többek között a teljes alkalmazásstackek automatikus biztosítása és kezelése. A Enterprise funkciókészlet különösen a következő elemet tartalmazza:

 • vRealize Automation Enterprise (vRA) - a nagy teljesítményű és könnyen használható infrastruktúra-automatizálási platform, amely önkiszolgáló felhőket és különböző képességeket biztosít, beleértve a többCloud alapú DevOps automatizáláshoz szükséges konzisztens irányelveket. vRA növeli a vállalati IT hatékonyságát és termelékenységét, és felkészíti őket a jövőbeli kihívásokra a gyorsabb piacra jutási idő, a nagyfokú használhatóság, biztonság és ellenőrzés révén. vRealize megerősíti az infrastruktúrát a natív megfelelőségkezelés, a rugalmas biztosítékok és az azonnali sebezhetőségi javítás révén. Emellett átfogó támogatást nyújt az egységes, átlátható platformon történő automatizált IT-üzemeltetés-irányítással, valamint a hatékony alkalmazás- és adatbázis-felügyelettel a privát, hibrid és többCloud környezetben.

VMware vCloud Lakosztály - Licencelés

Minden VMware vCloud Suite Edition licencelt Pro CPU. Ezenkívül a vCloud Suite számos összetevője önálló termékként is elérhető, ezek licencelése a Pro virtuális gépen történik. Kérjük, vegye figyelembe a következőket: Amint ezeket a komponenseket a vCloud Suite-on keresztül vásárolja meg, a Pro CPU licencének megfelelően licenceltek is.

A vCloud kiadásban szereplő összes komponens egyetlen licenckulccsal aktiválható. Például a vCloud Standard Edition licenckulcsa a Edition minden olyan eszközre vonatkozik, amely azt futtatja - például az ESXi hosztokra, a vCloud Automation Center és a vCloud Directorra. Így az ezzel a kiadással licencelt CPU-n futó összes virtuális gép használhatja az adott kiadásban szereplő összes komponenst.

A vCloud valamelyik kiadásával licencelt CPU-n tetszőleges számú virtuális gép futtatható. Ha azonban a virtuális gépeket olyan CPU-kon kell futtatni, amelyek nem rendelkeznek a vCloud csomagra vonatkozó licenccel, további egyedi licencekre van szükség a használni kívánt VMware termékekhez.