Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
MS Visio Professional 2016 - vásárolja meg a legátfogóbb kiadást a professzionális vizualizáláshoz egyetlen licencként A Visio Professional 2016 segítségével a felhasználóknak maximális számú eszköz és sablon áll a rendelkezésükre ahhoz,...
53 144,00 Ft *
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Microsoft Visio 2016 Standard Számos területen műszaki ábrázolásokat, diagramokat vagy alaprajzokat kell megjeleníteni. A Microsoft Visio 2016 Standard szoftvermegoldás ideális erre a célra. Ez egy vizualizációs eszköz, amely 2003 óta...
46 662,00 Ft *

Microsoft Visio 2016 - az Ön megoldása a diagramokhoz és vizualizációkhoz

A Microsoft Visio 2016 egy hatékony szoftver diagramok és vizualizációk készítésére, amelyet világszerte cégek és magánszemélyek használnak. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy a Microsoft Visio 2016 miért nélkülözhetetlen eszköz az összetett információk vizualizálásához.

A Microsoft Visio 2016 alapvető funkciói

  1. Sokoldalú sablonok: A Visio 2016 a diagramok, folyamatábrák, szervezeti ábrák, alaprajzok és egyéb diagramok sablonjainak széles választékát kínálja, hogy megkönnyítse a munkakezdést.

  2. Intuitív felhasználói felület: A Visio 2016 felhasználói felülete felhasználóbarát, és lehetővé teszi a diagramok és vizualizációk egyszerű létrehozását és testreszabását.

  3. Adatok összekapcsolása: Az Excelből, a SharePointból és más forrásokból származó adatokat integrálhatja diagramjaiba, hogy valós idejű információkat vizualizálhasson.

  4. Együttműködés: A Visio 2016 segítségével egyszerre több felhasználó is dolgozhat egy diagramon, és valós időben követheti a változásokat.

A Microsoft Visio 2016 előnyei

  • Professzionális vizualizációka Visio 2016 lehetővé teszi professzionális diagramok és vizualizációk készítését, amelyek az összetett információkat könnyen érthetővé teszik.
  • Fokozott hatékonysága szoftver a munkafolyamatok és struktúrák vizualizálásával segít optimalizálni az üzleti folyamatokat.
  • Adatalapú döntéshozatal: Az adatforrásokhoz való kapcsolódással adatalapú döntéseket hozhat, és könnyen felismerheti a trendeket.

A legújabb frissítések és funkciók

Bár a Visio 2016 már nem a legújabb verzió, még mindig értékes funkciókat kínál. Néhány a frissítések és funkciók közül:

  • Office-integrációa Visio 2016 integráljazökkenőmentesen más Microsoft Office-alkalmazásokkal, például a Word és a PowerPoint programokkal, hogy diagramjait beilleszthesse a dokumentumokba és prezentációkba.
  • Fejlett alakzatkönyvtáraka szoftver fejlett alakzatkönyvtárakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy speciális iparági és alkalmazási diagramokat hozzon létre.
  • Felhő-integráció: Diagramjait a felhőbe mentheti, és bárhonnan hozzáférhet hozzájuk az együttműködés megkönnyítése érdekében.

A Microsoft Visio 2016 bevált megoldás a diagramok és vizualizációk készítésére, amelyet továbbra is számos vállalat értékel. Ha hatékony módokat keres az információk vizualizálására, a Visio 2016 értékes kiegészítője lehet az eszköztárának.

Kategóriák