Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10027
 • D87-07284
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
53 144,00 Ft * 59 048,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visio Professional 2016 programmal a felhasználóknak maximális számú eszköz és sablon áll rendelkezésére, hogy professzionális módon differenciált diagramokat készítsenek a legkülönbözőbb üzleti, műszaki vagy tudományos területek számára - mindenütt, ahol a tervek, rajzok és illusztrációk különösen az összetett struktúrák, folyamatok és tények megértését segítik elő.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - vásárolja meg a legátfogóbb kiadást a professzionális vizualizáláshoz egyetlen licencként

A Visio Professional 2016 segítségével a felhasználóknak maximális számú eszköz és sablon áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy professzionálisan, differenciált diagramokat készítsenek az üzleti, műszaki vagy tudományos területek széles skáláján - mindenütt, ahol a tervek, rajzok és illusztrációk különösen az összetett struktúrák, folyamatok és tények megértését segítik elő.

Ehhez a Visio Professional 2016 nemcsak a legkülönfélébb diagramtípusok széles választékát kínálja, beleértve a bővítéseket, hanem további sablonokat és stílusokat is, ezek is jól áttekinthetően, témakörökbe rendezve, úgynevezett formákkal egy építőkockában, az ésszerű sablonokra való felosztás révén, hogy az alkalmazási területtől függően kész elemeket biztosítson, amelyeket csak az aktuális adatokkal lehet kitölteni, és ha szükséges, saját elképzeléseknek megfelelően is átalakítani vagy módosítani. Különösen az üzleti és műszaki, valamint folyamatábrák - és különösen a hálózati, szoftver- és adatbázis-ábrák - készítéséhez a Visio Professional 2016 számos további sablonnal (köztük a BPMN 2.0 - a Business Process Model and Notation rövidítése), valamint további alaprajzokkal és térképekkel rendelkezik.

A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatását használó felhasználók a Visio Professional 2016 segítségével létrehozott fájlokat online is megoszthatják másokkal, sőt, akár csoportos együttműködésre is elérhetővé tehetik azokat, a létrehozott diagramok összekapcsolhatók a mögöttes adatokkal, hogy mindig az "igazság aktuális verzióját" ("one version of truth") nyújtsák, mivel a benne lévő adatok itt automatikusan frissülnek. Hasonlóképpen, a DataVisualizer használható arra, hogy adatokat importáljon más forrásból közvetlenül egy diagramba.

A 8Windows oldalról a felhasználók a Visio Professional 2016-ot érintésérzékeny eszközön is használhatják, és a szoftvert tollal vagy ujjal is működtethetik a rajzoláshoz vagy a szöveg hozzáadásához.

Milyen felhasználóknak szól a Visio Professional 2016 kiadás?

Az MS Visio 2016 Professional Edition a formák és eszközök széles portfóliójának köszönhetően a legjobb feltételeket kínálja ahhoz, hogy az igényes felhasználók - akár vállalatoknál, szervezeteknél vagy akár egyéni vállalkozóknál - precíz, összetett, az érvényes normákat és műszaki szabványokat is kiemelten figyelembe vevő, professzionális vizualizációk készítéséhez használják.

A Microsoft Visio 2016 professzionális kiadásának egyszeri licencét a Wiresoft Software Shopban vásárolható meg úgynevezett használt szoftver formájában, amely egy korábbi mennyiségi licencből származik. Ez azt jelenti, hogy az ár lényegesen alacsonyabb, mint az új szoftvereké, és nincs előfizetési kötelezettség, mint az ilyen kiadások esetében gyakran előfordul. A Wiresoft egyetlen Microsoft programokhoz szóló licencével a vásárlók kihasználhatják a használt szoftverek gazdasági előnyeit, és kedvező áron használhatják ezt a professzionális vizualizációs szoftvert. Emellett a Visio Pro 2016 kompatibilitása a Windows 7-tel különösen vonzóvá teszi ezt a verziót azon felhasználói kör számára, akik még ezt az operációs rendszert használják, így a Visio 2016 használatához nincs szükségük a meglévő programok (drága) frissítésére.

A Visio Professional 2016 mellett számos más, ezzel a kiadással kompatibilis Microsoft Windows egyedi program vagy szoftvercsomag, valamint operációs rendszer is elérhető a Wiresoft Software Online Shopban kedvező árú Használt szoftver egyedi licencek formájában. Az alábbi áttekintés a Visio Professional 2016 kiadás legfontosabb funkcióit és újdonságait mutatja be.

A Visio Professional 2016 Edition exkluzív jellemzői és funkciói

A Visio Professional 2016 Edition számos területen több lehetőséget kínál a diagramok létrehozásához és másokkal való megosztásához. Ezek közé tartoznak a következő exkluzív funkciók:

A legújabb szabványok szerinti ábrázolás

Az MS Visio Professional 2016 számos sablonjába integrálva vannak a különböző iparági szabványok és jelölések, így a velük készített diagramok megfelelnek a szabványoknak, és így kötelező érvényű kijelentéseket is tartalmazhatnak. Ezenkívül számos Visio-alakzat lehetőséget kínál arra, hogy egyedi mutatókhoz és metaadatokhoz kapcsolódjon, amelyek aztán automatikusan frissülnek a diagramban.

 • UML 2.4: Az egységes modellezési nyelv egy grafikus modellezési nyelv, amelyet különösen a szoftverkomponensek, de más rendszerek specifikációjára és felépítésére, valamint vizualizálására és dokumentálására használnak.
 • aWindows Workflow 4.0 a Microsoft .NET programozási környezethez készült programkönyvtár, amely komplex, programvezérelt munkafolyamatok egyszerű fejlesztésére szolgál.
 • Az IEEE az Institute of Electrical and Electronics Engineers (Elektromérnöki és Elektronikai Mérnökök Intézete) világméretű Standard honlapja az elektrotechnika és az informatika területén.
 • Az EPK - az eseményvezérelt folyamatlánc rövidítése - egy olyan grafikus modellezési nyelv, amelyet a szervezetek általában az üzleti folyamatok ábrázolására és modellezésére használnak a működési folyamatok rendszerezése vagy párhuzamosítása érdekében.
 • ISO - a Standard izometrikus rajzok készítéséhez, különösen épületek, helyiségek vagy tárgyak 3D-s ábrázolásához.
 • A BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - egy grafikus specifikációs nyelv, amelyet a szabványos üzleti folyamatmodellezési eljárásokban használnak, különösen az üzleti információs rendszerekben, a folyamatmenedzsmentben és az informatikai dokumentációban.

Diagramok automatikus létrehozása a DataVisualizer segítségével                      

A DataVisualizer bővítmény kizárólag a Visio Professional 2016 kiadásban érhető el, hogy külső adatforráshoz, például Excelhez való kapcsolódással automatikusan hozzon létre diagramokat. A funkció használható standard folyamatábrák - Egyszerű folyamatábrák -, valamint vízszintes vagy függőleges keresztfunkcionális folyamatábrák - Keresztfunkcionális folyamatábrák - készítéséhez. Az adatok valós idejű szinkronizálásával a diagramban (és az adatforrásban) bekövetkezett változások azonnal láthatóvá válnak, ami különösen fontos a folyamatirányításban.

Megosztja az "igazság aktuális verzióját" egy grafikonról egy böngészőn keresztül

Azáltal, hogy egy diagram alakzatait valós idejű adatokkal összekapcsolják, és online elérhetővé teszik a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásán keresztül, a többi felhasználó nemcsak a diagramot szerkesztheti egy böngészőn keresztül, hanem biztosak lehetnek abban is, hogy a diagram úgynevezett "igazság aktuális verziója" áll rendelkezésükre, mivel a benne található összekapcsolt adatok automatikusan frissülnek.

DWG fájlok használata Visio Pro 2016-ban

A Visio 2016 Professional Edition támogatja a DWG fájlok (DWG 2010-ig) - a CAD-adatok cseréjének iparági szabványa - importálását az AutoCAD-ből. Ezáltal a .dwg fájlok a felhasználók számára elérhetővé válnak a Visio programban történő további felhasználásra, például épületek alaprajzai alapján, hogy ezeket az információkat felhasználhassák például irodák vagy ipari üzemek helyiségtervezéséhez.

A Visio programban létrehozott diagramok újra elmenthetők AutoCAD fájlként vagy az elterjedt .jpeg, .png vagy .xml képformátumokban, valamint PDF formátumban is.

A Visio Professional 2016 emellett a VSDX és VSDM fájlformátumokat is használja, amelyek a Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) szabványán alapulnak a fájlok ZIP-formátumú tömörítéséhez.

A Visio 2016 Professional egyéb funkciói

A felhasználók a Professional és a Visio 2016 többi kiadásában is számos más hasznos funkcióhoz férhetnek hozzá, amelyek megkönnyítik a program használatát és ezáltal hatékonyabbá teszik azt:

Office Funkciók a Visio 2016 Professionalben

A jelenlegi funkciók az MS Visio 2016 Professional Edition verziójában is elérhetők, ahogyan a vonatkozó Office Verzió integrálva van:

 • A "Mondd meg" keresési funkció gyorsabb eligazodást kínál, különösen a kezdők számára: egyszerűen írja be a keresőmezőbe a keresett funkciókat és kifejezéseket, és a Visio megmutatja, hol találja meg őket, illetve hogyan használja őket.
 • A "Fekete témák" a fehér, szürke vagy fekete területen kínálják az asztal színbeállításait, amelyek a kontrasztok megváltoztatásával szemkímélőbb munkavégzést tesznek lehetővé.

Használja a "Starter Diagramok" sablonokat a Visio Professional 2016-ban - vagy hozzon létre saját formákat

A "Starter Diagramok" hatékony segítséget nyújtanak a Visio-ban a diagram gyorsabb elkészítéséhez. Ezek készen kitöltött diagramokat biztosítanak, amelyeket a felhasználó ezután kiegészíthet, vagy saját adatainak megadásával módosíthat a közérthető, lépésről lépésre követhető utasítások alapján. A Visio Professional 2016-hoz kifejezetten a folyamatábrákhoz rendelkezésre állnak indító diagramok - úgynevezett "Swimlane diagramok".

Javított támogatás és kompatibilitás

A Visio Professional 2016 hasznos tippekkel és funkciókkal is támogatja a felhasználókat a diagramok készítésekor: Például az alakzatok automatikus igazítása és pozicionálása, amelyek különösen könnyen beépíthetők egy diagramba drag & drop segítségével, biztosítja az áttekinthető megjelenést.

Általánosságban elmondható, hogy jelentősen javult a Visio 2016 kompatibilitása más Office programokkal: a Visio-fájlok most már gond nélkül használhatók más dokumentumtípusokban, például grafikaként egy PowerPoint prezentációban.

A Visio Professional 2016-ban elérhető diagramtípusok

A Visio Professional 2016-ban elérhető Professional diagramok széles portfóliója - 70 sablon és több mint 600 általános alakzat, valamint további 400 intelligens alakzat - még könnyebbé teszi a legkülönfélébb struktúrák, rendszerek és folyamatok vizualizálását. A lehetőségek széles skálájának egyszerű használata, valamint a megfelelő diagram-sablon megtalálása során a jobb tájékozódás érdekében minden típus egyértelműen különböző sablonokhoz van rendelve, amelyek tartalmazzák a megfelelő formákat, amelyek közül sok megfelel a tipikus ipari szabványoknak is, többek között:

 • Folyamatdiagramok, idővonalak, Pivot diagramok és szervezeti diagramok - üzleti diagramokhoz
 • IT-ábrák az Active Directory hozzárendelésekhez, valamint részletes hálózati és rack hozzárendelések, beleértve az ITIL (Information Technology Infrastructure Library) ábrákat is Standard
 • Szoftver- és adatbázis-diagramok, mint például az UML 2.4 (Unified Modeling Language), weboldaltérképek és adatbázis-jegyzetek
 • Az IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) és a BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, valamint a Microsoft SharePoint munkafolyamatok szerinti keresztfunkcionális folyamatábrák és diagramok - a folyamatábrák minden típusához
 • Tipikus tervek és alaprajzok HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) ingatlanok, irodák és helyiségek számára
 • Elektromos berendezések, áramkörök és rendszerek műszaki rajzai az IEEE Standard (Institute of Electrical and Electronics Engineers) szerint

Ezenkívül a Visio Professional 2016 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő alakzatokat testreszabják; beleértve a különböző eszközök használatát a szöveg formázására, a vonalak stílusának megváltoztatására, valamint a területek színnel, mintákkal stb. való kitöltésére. Ezeket aztán elmentheti a Kedvencek sablonba, hogy újra felhasználhassa őket.

A Microsoft Visio Professional 2016 hardverkövetelményei

A Microsoft Visio Professional 2016 32 bites és 64 bites változatban is elérhető - ettől függően további eltérő követelmények vonatkoznak, például a főmemória tekintetében. A Windows 8 operációs rendszer használata esetén a Visio 2016 támogatja a többérintéses kijelzőket, így a szoftver alkalmas a megfelelő iOS vagy Android végberendezéseken történő mobil használatra. A Visio fájlok felhőalapú kezeléséhez az MS OneDrive-hoz való csatlakozás szükséges.

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7-től vagy magasabb verziószámmal
 • Támogatott szerver operációs rendszerek: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012-től Windows Server 2008 R2-ig
 • Processzor: x86, legalább 1 GHz; x64, legalább 2 GHz, SSE2
 • Memória: 1,0 GB RAM (32 bit); 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB
 • Felbontás: 1,024 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10

Vásárolja meg az MS Visio 2016 Professional Editiont egyetlen licencként kedvező áron a Wiresoftnál

A Visio 2016 Professional Editiont a Wiresoft egyfelhasználós licenc formájában, használt szoftverként kínálja a webáruházban - így az ára lényegesen alacsonyabb, mint a hasonló új áruké, miközben itt a szokásos kereskedelemben gyakran csak a Visio legújabb szoftververziója kapható. A Visio 2016 vásárlási verziója az alacsonyabb ár mellett azzal a nagy gazdasági előnnyel jár, hogy korlátlan ideig használható, hiszen nem a tipikus szerződéses kötelezettségekkel járó előfizetéses verzióról van szó.

Ez az elérhető MS Visio 2016 Professional Edition egyfelhasználós licenc a Microsoft azonos nevű programjának korábbi mennyiségi licencének része volt, azzal a különbséggel, hogy azt egy vállalat vásárolta meg és esetleg használta. Amikor a Wiresoftnak továbbértékesítették, a mennyiségi licencet egyedi licencekké alakították át; ennek eredményeképpen ezt használt szoftverként vagy "Használt szoftverként" jelölték meg. Azonban sem az egyfelhasználós licencekre való átváltás, sem a Visio Professional 2016 Edition használt szoftverként való megjelölése nem eredményez semmilyen korlátozást a használhatóság vagy a funkciók köre tekintetében - nem csak azért, mert a szoftverek nem eshetnek kopásnak, hanem azért sem, mert a megosztás és a továbbértékesítés nem sérti a hatályos jogszabályi rendelkezéseket: A Wiresoftnál használt szoftverként kínált licencek - mint például a Microsoft Visio 2016 Professional Edition - kizárólag európai vállalatoktól származnak. Ezért az alapul szolgáló üzleti tranzakciókat is az EU-ban érvényes ítélkezési gyakorlat szabályozza; ez egyértelműen kimondja, hogy a használt szoftverek kereskedelme jogilag megengedett. Ezt különböző bírósági ítéletek is többször megerősítették, így az Ön mint vevő felelősségi kockázata megbízhatóan kizárt. Továbbá, a megvásárolt szoftver a Wiresoft részéről az összes korábbi vevő vagy eladó teljes bizonyossága miatt auditálható is.

A Wiresofton keresztül történő szoftvervásárlás mindig biztonságos üzlet, ami csak előnyökkel jár az Ön számára! A Wiresoft Shopban vásárolt licencek, például az MS Visio 2016 Professional minden egyes vásárlásakor nemcsak a hasonló új árukkal szembeni árelőnyből, hanem a fizetési folyamat befejezése utáni azonnali letöltés biztonságából is profitálhat, beleértve a licenc azonnali aktiválását az érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Így a használt szoftverlicencek, például a Visio Professional 2016 Edition vagy egy másik Microsoft-program licencének megvásárlása is lehetőséget nyújt az ilyen exkluzív programkiadások korlátozás nélküli használatára.

A Wiresoft használt Microsoft szoftverek boltjában az MS Visio Professional 2016 Edition mellett nem csak más Visio kiadásokat vagy verziókat talál, hanem számos más, vele kompatibilis Microsoft programot is, például a Windows operációs és szerver operációs rendszereket stb. Ha bármilyen kérdése van a MS Visio Professional 2016 vagy bármely más Microsoft szoftverrel kapcsolatban a Wiresoft Softwareshopban, csak használja hozzáértő és barátságos támogatásunkat - chat-en, telefonon vagy e-mailben.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák