Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Windows 7 Enterprise aWindows 7 Enterprise kiadás lényegében megegyezik a Windows-7-Ultimate verzióval, az egyetlen különbség, hogy a Windows 7 Enterprise kötetes licenc formájában érhető el, és ezért különösen alkalmas nagyvállalati...
4 916,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Windows 7 Professional - a Microsoft innovatív operációs rendszere üzleti profik számára, mint használt szoftver Számos utódja ellenére még mindig népszerű és sok hálózatban használatos: a Windows 7 Professional sok számítógépen fut,...
3 879,00 Ft *

Windows 7 - A múlt operációs rendszerének áttekintése

A Microsoft Windows 7 egy népszerű operációs rendszer volt, amely először 2009-ben jelent meg. Bár mára már elavult, jelentős szerepet játszott az operációs rendszerek történetében. Ebben a cikkben a Windows 7 legfontosabb szempontjait vesszük sorra.

A Windows 7 jellemzői

  1. Felhasználói felület: A Windows 7 bevezette az Aero dizájnt, amely tetszetős vizuális élményt nyújtott az átlátszó ablakokkal és az új feladatsor elemekkel.

  2. Stabilitás és teljesítmény: Az egyik legstabilabb Windows operációs rendszernek számított, és számos fejlesztést vezetett be a sebesség és a megbízhatóság tekintetében.

  3. Könyvtárak: A Windows 7 bevezette a könyvtárakat, amelyek megkönnyítették a fájlok kezelését és rendszerezését.

  4. Javított biztonság: Olyan fejlett biztonsági funkciókat tartalmazott, mint a Windows Defender és a BitLocker a meghajtók titkosítására.

A Windows 7 fontossága

  • Hosszú élettartama Windows 7 a Windows XP utódrendszere volt, és megbízhatósága és kompatibilitása miatt sok vállalat és magánszemély hosszú ideig használta.
  • A támogatás végea Microsoft 2020 januárjában megszüntette a Windows 7 kiterjesztett támogatását, ami azt jelenti, hogy nem lesz több biztonsági frissítés és technikai támogatás.

A Windows 7 utódai

A Windows 7 támogatásának megszűnése után a Microsoft újabb operációs rendszereket adott ki, például a Windows 8, a Windows 8.1, a Windows 10 és a Windows 11 operációs rendszert. Ezek frissített funkciókat, biztonsági fejlesztéseket és modernebb felhasználói felületet kínálnak.

Végső gondolatok

Bár a Windows 7 egykor népszerű operációs rendszer volt, mára elavult és már nem biztonságos. Erősen ajánlott a Windows újabb verziójára frissíteni, hogy a legújabb biztonsági frissítések és funkciók előnyeit élvezhesse. A Windows 7 azonban fontos helyet foglal el az operációs rendszerek történetében, és egyesek nosztalgikus okokból még mindig nagy becsben tartják.

Kategóriák