Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Vásároljon SharePoint Server 2016-ot olcsón Az új technológiai fejlesztések és a gazdasági növekedés iránti állandó igény azt jelenti, hogy a vállalkozások nap mint nap új szoftvermegoldásokat keresnek. Ez biztosítja, hogy lépést...
1 455 564,00 Ft *

Microsoft SharePoint Server 2016: Az együttműködés és a termelékenység platformja

Bevezetés a SharePoint Server 2016 oldalra

A Microsoft SharePoint Server 2016 egy hatékony platform, amelyet kifejezetten a szervezetek együttműködési, fájlkezelési és információmegosztási igényeinek kielégítésére terveztek. A SharePoint Server 2016 segítségével a szervezetek növelhetik a termelékenységet azáltal, hogy a hatékony együttműködéshez és a szükséges információkhoz való könnyű hozzáféréshez szükséges eszközöket biztosítanak a munkatársak számára.

Mi az újdonság a SharePoint Server 2016-ban?

A SharePoint Server 2016-tal a Microsoft olyan fejlesztéseket vezetett be, amelyek zökkenőmentesebb és integráltabb felhasználói élményt nyújtanak. Ezek közé tartoznak a továbbfejlesztett hibrid funkciók, amelyek áthidalják a helyben lévő szerverek és a Microsoft Office 365 felhő közötti szakadékot.

A SharePoint Server 2016 fő jellemzői

Továbbfejlesztett együttműködés

SharePoint Server a 2016 elősegíti a csoportos együttműködést a megosztott munkaterületekkel, ahol a felhasználók egyszerre dolgozhatnak dokumentumokon, és valós időben oszthatják meg az információkat.

Hibrid konfigurációs lehetőségek

A SharePoint 2016 egyik legfontosabb újdonsága a helyben telepített és az online szolgáltatások összekapcsolásának lehetősége, így a felhasználók mindkét világ előnyeit kihasználhatják.

Felhasználói élmény és adminisztráció

Új felhasználói felület

A felhasználói felületet egyszerűsítették és harmonizálták az Office 365 online verzióival, így a különböző platformokon egységes felhasználói élményt biztosítanak.

Továbbfejlesztett keresési funkciók

A keresés intelligensebb és relevánsabb találatokat ad, így a felhasználók könnyebben megtalálják a munkájuk hatékony elvégzéséhez szükséges információkat.

Biztonság és megbízhatóság

Robusztus biztonság

SharePoint Server a 2016 új mércét állít fel a biztonság terén olyan funkciókkal, mint a MinRole architektúra, amely lehetővé teszi a konkrét kiszolgálói szerepkörök hozzárendelését, valamint a Zero Downtime Patching, amely növeli a szolgáltatások rendelkezésre állását.

Megfelelőségi eszközök

A megfelelőségre és adatbiztonságra támaszkodó szervezetek számára a SharePoint 2016 továbbfejlesztett felügyeleti és jelentési lehetőségeket kínál.

Következtetés: Miért érdemes a SharePoint Server 2016-ot választani?

A stabil és biztonságos, helyben elérhető együttműködési megoldást kereső szervezetek a Microsoft SharePoint Server 2016-ot olyan platformnak találják, amely támogatja a modern munkavégzési módokat, és zökkenőmentesen integrálható a meglévő IT-infrastruktúrákba. Továbbfejlesztett használhatóságával, hibrid képességeivel és átfogó biztonsági funkcióival a SharePoint 2016 segíti a szervezeteket a hatékonyabb és együttműködőbb munkavégzésben.

Kategóriák