Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - a bevált szoftver üzleti felhasználók számára Office 2019 for macOs a Microsoft bevált szoftverének legújabb verziója a produktív munkához - a nagy teljesítményű, sokoldalú programokkal a szövegek...
34 993,00 Ft *

Office 2019 for Mac: A megbízható irodai szoftver az Apple-felhasználók számára

Az Office 2019 for Mac kategóriában a Microsoft bevált irodai szoftverének legújabb, kifejezetten Mac operációs rendszerekhez fejlesztett változatát mutatjuk be. Ez a cikk átfogó áttekintést nyújt az Office 2019 for Mac-ről, és megmutatja, hogy miért kiváló választás ez a csomag a Mac-felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményű irodai alkalmazásokra van szükségük.

Mit kínál az Office 2019 for Mac?

Ismerős alkalmazások csúcsformában

Az Office 2019 for Mac olyan megbízható alkalmazásokat tartalmaz, mint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és Outlook a legjobb formájukban. Ezeket az alkalmazásokat kifejezetten a Mac platformra optimalizálták, és zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak.

Nincs szükség előfizetésre

Az Office 2019 for Mac egyik legjelentősebb jellemzője, hogy nem kell havi előfizetési díjat fizetnie. A szoftvert egyszer megvásárolja, és tartósan használhatja.

Javított teljesítmény és stabilitás

Az Office 2019 for Mac javított teljesítményt és stabilitást kínál. Az alkalmazások zökkenőmentesen futnak, és konzisztens munkakörnyezetet biztosítanak.

Miért válassza az Office 2019 for Mac-et?

Zökkenőmentes integráció a Mac környezetbe

Az Office 2019 for Mac zökkenőmentesen illeszkedik a Mac-környezetbe, és Mac-specifikus funkciókat használ. A felhasználói felület intuitív és felhasználóbarát

Maximális adatvédelmi ellenőrzés

Az Office 2019 for Mac alkalmazással teljes mértékben megőrizheti az adatai feletti ellenőrzést, mivel nem kell a felhőalapú tárolásra hagyatkoznia. Fájljai biztonságban maradnak a Mac számítógépén.

Folyamatos támogatás és frissítések

A Microsoft folyamatos támogatást és frissítéseket biztosít az Office 2019 for Mac számára, hogy a szoftver zökkenőmentesen működjön és biztonságos maradjon.

Következtetés

Az Office 2019 for Mac az ideális irodai szoftvermegoldás azon Mac-felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményű és ismerős alkalmazásokra van szükségük. A továbbfejlesztett teljesítménynek, stabilitásnak és a Mac-környezetbe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően az Office 2019 for Mac első osztályú megoldást kínál azoknak, akik növelni szeretnék termelékenységüket.

Legyen szó diákról, szakemberről vagy kreatív szakemberről, az Office 2019 for Mac lehetővé teszi a dokumentumok, prezentációk és táblázatok hatékony létrehozását Mac számítógépén. Fektessen be az Office 2019 for Mac-be, hogy kihasználhassa e megbízható és felhasználóbarát irodai szoftver számos előnyét. Tartsa meg az adatok feletti teljes ellenőrzést, és férjen hozzá az ismerős alkalmazásokhoz a munkafolyamatok optimalizálásához és a hatékonyabb munkavégzéshez.

Kategóriák