Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Vásárolja meg a Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2-t a Windows oldalon Ön a Windows operációs rendszert használja a vállalatánál, és SQL Servert szeretne vásárolni? Akkor itt talál egy olcsó...
796 585,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Vásároljon Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 olcsón A hatékony munkavégzéshez egy vállalatnál jó adatbázis-kezelő rendszernek kell rendelkezésre állnia, amellyel mind az adminisztrációs, mind a...
184 370,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 SQL Server 2008 Standard R2 megvásárlása a Windows oldalon Vásárolja meg a Windows SQL Server 2008 Standard R2 verzióját a Microsoft-tól a vállalat számára, és hozzon létre új struktúrákat a...
91 890,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise vásárolja meg aWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Egy jó adatbázis-kezelő rendszert keres vállalkozásához és Windows operációs rendszerrel dolgozik? Vásároljon SQL Server 2012...
796 585,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup Windows SQL Server megvásárlása: 2008-as verzió Workgroup Megbízható és biztonságos kezelési és jelentési platformot keres vállalkozása számára? Vásárolja meg a Microsoft SQL Server for Windows 2008...
184 370,90 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server for Small and Business 2008 For Windows: SQL Server for Small Business 2008 megvásárlása Van egy kisvállalkozása, amely Windows operációs rendszerrel működik? Vásárolja meg az SQL Server for Small Business 2008...
91 890,90 Ft *

SQL Server 2008 R2 - még több üzleti intelligencia a vállalat számára

Elődjéhez képest az SQL 2008 R2 verzió elsősorban a BI-funkciókban hoz fejlesztéseket, hogy még jobban támogassa a SharePoint 2010 és az Office 2010 programokat. A legfontosabb cél továbbra is az átfogó önkiszolgáló BI-megoldások biztosítása a vállalatoknál, hogy megfeleljenek az adatelemzéssel és adatszolgáltatással kapcsolatos egyre összetettebb követelményeknek. Az SQL Server 2008 R2 az SQL Azure Server és az egyes BI-eszközök közötti jobb kapcsolódási lehetőségeket is kínál. Az SQL Server 2008 R2 nagymértékben skálázható BI-platformja a következő szolgáltatásokat tartalmazza, amelyek továbbfejlesztett funkciókat és új funkciókat tartalmaznak:

 • Elemzési szolgáltatások (SSAS)
 • Integrációs szolgáltatások (SSIS)
 • Jelentési szolgáltatások (SSRS)
 • Törzsadat-szolgáltatások (MDS)
 • Adatbányászat és adattárházak
 • Service Broker
 • StreamInsight
 • Report Builder V3.0

Az alábbiakban további információkat talál az SQL Server 2008 R2 egyes üzleti intelligencia funkcióiról.

SSAS for SQL Server 2008 R2

Az elemzési szolgáltatások képezik az összes jelentés, valamint az OLAP-elemzések és az adatbányászat alapját. Az SSAS integrált, egységes nézetet nyújt az összes üzleti adatról. Az online analitikai feldolgozással (OLAP) kiegészítve ezeket különböző szempontok szerint - például hierarchiák, dimenziók és drill-down vagy drill-up - lehet elemezni és kockaként megjeleníteni.

Ehhez a PowerPivot for Excel 2010 az Office Suite 2010-hez kapcsolódóan az SSAS kiegészítőjeként is elérhető. Ez azt jelenti, hogy akár nagy mennyiségű adat is importálható az adattárházból és elemezhető. A különböző optimalizálások mellett a PowerPivot olyan funkcionális fejlesztéseket is tartalmaz, mint például a támogatott mezőkeresés a nevek és a névvel ellátott halmazok esetében. A pivot-táblában a nem kapcsolódó táblázatok közötti kapcsolatok is felismerhetők. Ezek a PowerPivot elemzések és jelentések a SharePoint dokumentumkönyvtárakon keresztül a többi munkatárs számára is elérhetővé tehetők, és folyamatosan frissíthetők.

Integrációs szolgáltatások (SSIS)

A korábbi SQL Server-verziókból már ismert SQL Server Integrációs Szolgáltatások (SSIS) az SQL 2008 R2 kiadásban is elérhetőek. Ezek alkotják a vállalatok valamennyi üzleti intelligencia-alkalmazásának három sarokkövét: Az adatok integrálása, elemzése és jelentése. Ezek az ETL (Extract, Transform and Load) folyamatok alapját is képezik, és az adattárházak számára a funkciók széles repertoárját biztosítják.

Jelentési szolgáltatások (SSRS)

A gyakorlati SQL Server Reporting Services néhány érdekes funkciót kínál, különösen a szöveges mezőkhöz: Ezek például 270 fokkal elforgathatók, és a tablix adattartományokon és csoportokon belüli oldaltörések stb. bővítik az elrendezési lehetőségeket a jelentések létrehozásakor.

Törzsadat-szolgáltatások (MDS)

A törzsadat-szolgáltatások az SQL Server 2008 R2 új funkciója. Ezek most lehetővé teszik az adatok központi kezelését, miközben egyidejűleg elérhetővé teszik azokat a különböző alkalmazások számára. Ez magában foglalja a termék, valamint az ügyfél- és számlaadatok kezelését és védelmét a tranzakciók során.

Adatbányászat és adattárházak

Az adattárházak területén az SQL Server 2008 jobb teljesítménye lehetővé teszi az adatok gyorsabb integrálását az adattárházba. Ez magában foglalja az optimalizált adminisztrációt és teljesítményt is, különösen a nagy partícionált táblák esetében.

Service Broker

A Service Broker segítségével a fejlesztők natív aszinkron üzenetküldési funkciókat valósíthatnak meg az SQL Serverben. Ez lehetővé teszi a munkaterhek több adatbázis közötti elosztását bonyolult programozás nélkül. Az SQL Server 2008 R2-ben a Service Broker többek között továbbfejlesztett utasítási funkciókat kap a sorban lévő, feldolgozhatatlan üzenetek kezelésénél, ami a különböző adatbázisok közötti kommunikációt is támogatja.

StreamInsight for SQL Server 2008 R2

Az SQL Server 2008 R2 verziója a StreamInsight segítségével a CEP (Complex Event Processing) technológiát is tartalmazza. A StreamInsight lehetővé teszi az adatfolyamok folyamatos, valós idejű nyomon követését, feldolgozását és ellenőrzését. Ezt a technológiát különösen az elektronikus kereskedelemben használják a hitelkártya-információk feldolgozására, a logisztikában, valamint a hálózatfelügyeletben.

Report Builder V3.0

A Report Builder V3.0 szintén az SQL Server 2008 R2 újdonsága. A gyorsítótárazással lehetővé teszi a jelentések és grafikák gyorsabb megjelenítését. A jelentések bizonyos területei a SharePointon keresztül webes tartalomként is közzétehetők. A térinformatikai rendszerek új adattípusai továbbá lehetővé teszik a földrajzi térképek segítségével történő szemléletes ábrázolást.

Rendszergazdai funkciók a Microsoft SQL Server 2008 R2 rendszerben

A rendszergazdák is értékelni fogják az SQL Server 2008 R2 számos varázslóját, tárolóját és funkcióját, mivel ezek nemcsak a rendszergazdai munkát könnyítik és egyszerűsítik, hanem a speciális követelmények megvalósítását, valamint a szolgáltatási szintű megállapodások (SLA) betartását is. Ezenkívül az SQL 2008 R2 továbbfejlesztett támogatást nyújt a PowerShell 2.x számára.

Az SQL Server Management Studio hatékony funkciókat biztosít az SQL Server 2008 R adminisztrációjához is. Az integrált objektumkereső összegyűjti a releváns információkat az összes regisztrált szerverről, az új műszerfal pedig lehetővé teszi a különböző szerver- és adatbázis-paraméterek áttekinthető megjelenítését.

A Microsoft licencelési modell az SQL Server 2008 / R2 verziókhoz

Az SQL Server 2008 és a 2008 R2 verzió licencelése két lehetőséget kínál, amelyek az adott kiadástól függően állnak rendelkezésre.

A következő szoftverlicencelési modellek állnak rendelkezésre:

 • Processzoronként - A kiszolgálószoftver példányainak futtatásához használt operációs rendszerkörnyezetben használt fizikai és virtuális processzorok száma alapján.
 • Kiszolgáló/ügyfél hozzáférési licenc (CAL) - A kiszolgálószoftvert futtató példányok száma PLUSZ a kiszolgálószoftver példányaihoz és funkcióihoz hozzáférő eszközök és felhasználók száma alapján.

Az SQL Server 2008 és az SQL Server 2008 R2 licencelése

Az SQL Server 2008-as verziója esetében a Microsoft a Wiresoftnál elérhető Workgroup és Standard, valamint SBS kiadványok mindegyikéhez 1 virtuális adatbázis-példányt engedélyez (virtuális) CPU-nként. Az Enterprise Editionben a virtualizáció nem korlátozott, mindig azzal a feltétellel, hogy minden processzorhoz megfelelő számú licencet vásárol.

A 2008 R2 SQL-verzióban az Enterprise Editionre 4 virtuális kiszolgálóra vonatkozó korlátozás vonatkozik.

A Wiresoftnál kapható Microsoft SQL Server 2008 kiadványok áttekintése

A Wiresoftnál szoftverlicenceket talál az SQL Server 2008 és az SQL Server 2008 R2 verzióhoz. Mint már említettük, ez a kiadás néhány funkcióban eltér a 2008-as verziótól. A két SQL verzió alábbi kiadásai vásárolhatók meg tőlünk:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Workgroup R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 munkacsoport
 • SQL Server For Small Business 2008 (SBS)

Microsoft SQL Server 2008 verziók a Wiresofttal kedvező áron

Wiresoftnál a Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard, Enterprise, Enterprise, Workgroup és Small Business verzióinak és kiadásainak eredeti szerverlicenceit találja meg különösen kedvező végső áron. A Wiresoft nem csak ezekre, hanem más szoftverlicencekre is különleges feltételeket biztosít Önnek: Az összes nálunk kapható Microsoft-termék európai vállalatoktól származó, fel nem használt egyedi licenc, amelyet teljesen legálisan szereztek meg: Az Európai Bíróság ítélete szerint a szoftvertermékek, szerverlicencek vagy CAL-ok vásárlása és viszonteladása teljesen legális. Ezért licenctermékeink mind 100%-ban használhatóak, mert mi is alaposan ellenőriztük a hitelességüket. Sok ügyfél rendszeresen bízik a Wiresoft kedvező licencajánlatának előnyeiben. Kérdése van a Microsoft SQL Server 2008 Edition egyedi licencelésével kapcsolatban? Akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.