Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard Az SQL Server 2016 Standard megbízható, skálázható, hibrid adatbázis-platformot biztosít a vállalatok számára az intelligens, kritikus alkalmazások létrehozásához, mivel ez a kiadás tartalmazza az...
144 038,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Az SQL Server 2016 Standard 2-Core kiadás megbízható, skálázható és hibrid relációs adatbázis-platformot biztosít a vállalatok számára az asztali, szerver és webes intelligens alkalmazások...
678 465,00 Ft *

A Microsoft SQL Server 2016-os verziójának fontos előnyei és jellemzői röviden

 • A Stretch Databases integráció a helyben lévő környezetek és a felhő összekapcsolásával továbbfejlesztett felhő támogatást nyújt, valamint lehetővé teszi az OLTP adatok Microsoft Azure-ban történő tárolását
 • Az új Always Encrypted technológia segít megvédeni a vállalati adatokat - helyben és a felhőben is
 • Az in-memory OLTP több mint 100-szor gyorsabb lekérdezésekkel és akár 30-szor gyorsabb tranzakciófeldolgozással javítja az adatrögzítés teljesítményét
 • Hagyományos OLAP (Online analitikai feldolgozás) megoldások támogatása
 • Az R programozási nyelv fejlett analitikai statisztikai elemzésekhez használható
 • Magasabb biztonság az olyan funkciók révén, mint a Mindig titkosított, a dinamikus adatmaszkolás és a sorszintű biztonság (RLS)
 • Az SQL-kiszolgáló teljesítményének maximalizálása T-SQL (Transact-SQL) segítségével
 • A PolyBase leegyszerűsíti a relációs és nem relációs adatok feldolgozását Transact-SQL lekérdezésekben
 • Az üzleti intelligencia minden mobileszközön, beleértve az Android és iOS okostelefonokat is, elérhető, hogy az Excel 2016-ban jelentéseket tegyen közzé, a gazdag vizualizációkon keresztül történő intuitív megértés érdekében
 • Fejlett üzleti intelligencia az SQL Server Reporting Services (SSRS) segítségével
 • A Microsoft Azure-ban hibrid forgatókönyvek állnak rendelkezésre a helyi adatbázisok magas rendelkezésre állását és helyreállítását is magában foglaló biztonsági mentéshez, beleértve az aktív másodlagos replikák tárolását Always On rendelkezésre állási csoportokban, csak olvasási hozzáféréssel

A Microsoft SQL Server 2016 előnyei és szolgáltatásai áttekintésképpen

AMicrosoft SQL Server 2016 az intelligens, megbízható adatplatform egy újabb változata, amely támogatja a produktív csapatmunkát. Az SQL Server 2016 Standard segítségével intelligens alkalmazásokká alakíthatja át a különböző üzleti szempontból kritikus alkalmazásokat. Itt a 2016-os Standard Edition már nagyobb skálázhatóságot kínál az akár 24 magra optimalizált rendelkezésre állás mellett. A nyílt forráskódú R integráció emellett kibővített elemzési lehetőségeket tesz lehetővé.

AWindows SQL Server 2016 így átfogó üzleti intelligencia-adatbázist biztosít az adatok kezeléséhez és elemzéséhez. A vállalat minden olyan alkalmazottja, aki vagy ügyfél-hozzáférési licenccel rendelkezik, vagy 2 magos licenc esetén önmagában jogosult az adatbázishoz hozzáférni, számos tipikus üzleti alkalmazást futtathat.

A rendszergazdák értékelni fogják a hatékony adatbázis-kezelést, mivel az SQL Server 2016 csak minimális informatikai erőforrást igényel. A szerverváltozat emellett számos olyan fejlesztőeszközt támogat, amelyeket nem csak helyi, hanem felhőalapú használatra is szánnak. Az SQL Server 2016-os verziójának következő újdonságai és funkciói különösen figyelemre méltóak:

Az SQL Server 2016 még nagyobb teljesítményt kínál

A Microsoft SQL Server szoftver 2016-os verziója számos más funkció mellett optimalizált teljesítményt is kínál, beleértve számos rugalmas telepítési lehetőséget. Ezt az integrált in-memory funkciók is biztosítják, amelyek jelentős teljesítménynövekedést biztosítanak minden munkaterhelés esetében - méghozzá az in-memory OLTP-hez hasonló sebességgel. Ezen túlmenően vannak további

Az SQL Server 2016 teljesítményét is növelő funkciók, mint például az In-Memory Columnstore és Query Store, valamint a Temporal Tables, a táblázatok adatainak historizálásának és egyidejű rendelkezésre bocsátásának integrált támogatása.

R szolgáltatások a Microsoft SQL Server számára

Az új SQL Server R Services integrálásával a Microsoft az R statisztikai nyelvet is elérhetővé teszi az SQL Server 2016 számára. Az ügyfél-hozzáférési engedéllyel rendelkező felhasználók így közvetlenül az SQL szerveren futtathatják az R szkripteket, ahelyett, hogy először exportálnák az elemzéshez szükséges összes adatot az SQL adatbázisból, majd importálnák azokat az R-be, ahogyan ez korábban történt. Az R-szolgáltatások tehát nemcsak értékes időt takarítanak meg, hanem nagyobb biztonságot is nyújtanak, mivel az érzékeny adatokat nem kell továbbítani.

Törzsadat-szolgáltatások a törzsadatok hatékony kezeléséhez

Az SQL Server 2016-ban található Master Data Services (MDS) eszköz lehetővé teszi egy vállalat vagy szervezet törzsadat-készleteinek hatékony kezelését. Az MDS segítségével az adatok nemcsak modellek formájában szervezhetők, hanem a frissítés szabályai is meghatározhatók, beleértve az adatok frissítésére jogosult személyek felhatalmazását is. A törzsadatkészlet Excelben is kiadható meghatározott személyek számára.

Reporting Services (SSRS) a jelentések biztosításához

Az SSRS - SQL Server Reporting Services - különböző eszközökkel és szolgáltatásokkal támogatja a létrehozást és az adminisztrációt, beleértve a mobil és oldalszámos jelentések biztosítását. Az Elemzési szolgáltatások elemzési adatokat szolgáltatnak a Jelentési és üzleti szolgáltatások jelentéseiből, és más szolgáltatók ügyfélalkalmazásaihoz vagy üzleti intelligenciaeszközeihez is használhatók. Ezen túlmenően a Jelentési szolgáltatások funkciói lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy különböző adatforrásokból jelentéseket készítsen, beleértve azok különböző formátumokban történő közzétételét is. Az alkalmazottak a webportálon keresztül, e-mailben vagy akár mobileszközön is elolvashatják azokat.

Magasabb biztonsági szint

Microsoft SQL Server 2016-os verziója a biztonság szempontjából is fontos fejlesztéseket kínál:

Az Always Encrypted funkcióval a különösen érzékeny adatok, például a hitelkártya- vagy személyi igazolványszámok védettek és titkosítottak, és Azure SQL vagy SQL Server adatbázisban tárolódnak. Az Always Encrypted lehetővé teszi, hogy különbséget tegyünk azon felhasználók között, akik jogosultak az adatok megtekintésére, és azok között, akik csak az adatok kezelésére jogosultak, de nem férnek hozzá azokhoz.

A sorszintű biztonság (RLS) viszont lehetővé teszi az egyes adatsorokra vonatkozó pontos hozzáférési korlátozások bevezetését. Az RLS így szabályozza, hogy egy adott alkalmazott csak pontosan azokhoz az adatsorokhoz férhet hozzá, amelyekre jogosultsággal rendelkezik.

A dinamikus adatmaszkolás (DDM) leegyszerűsíti az alkalmazások biztonsági kódolását; a DDM megakadályozza, hogy a jogosulatlan felhasználók hozzáférjenek a bizalmas adatokhoz az adatok maszkolásával.

SQL Server 2016 Standard Edition elérhető a Wiresoft-tól

A Wiresoft kedvező áron kínálja az SQL Server 2016 Edition Standardot két változatban, 2-magos licencben, valamint Server/CAL-ok formájában. Ez figyelembe veszi a vállalatok és intézmények eltérő igényeit az SQL-szolgáltatások skálázhatósága tekintetében a szerver teljesítménye alapján.

Az SQL Server 2016 Microsoft licencelési modellje

Az SQL Server 2016-os verziójával a Microsoft megváltoztatja az úgynevezett licencmetrikát is: ez kiszámítja, hogy hány licenc szükséges ahhoz a szerverhez, amellyel az SQL-szoftvert használják. Míg korábban a korábbi Microsoft Server verziók esetében nem volt lényeges, hogy hány mag áll rendelkezésre egy processzorban, mostantól ez a szám az alapja a licenckövetelmény meghatározásának - az adott szerverkiadástól függően. A processzormag-licencelés figyelembe veszi a processzorok teljesítményének növekedését a beépített magok egyre növekvő száma miatt, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb munkaterhelések kezelhetők.

Az SQL Server 2016-os verziójához a Microsoft a további 2 magos licencelés mellett a Wiresoftnál kapható Standard kiadáshoz szerver/CAL-ok szerinti licencelést is kínál. Ez azt jelenti, hogy a kisebb vállalatoknak is lehetőségük van arra, hogy kihasználják az SQL Server 2016 Standard teljesítményét és virtualizációs funkcióit, ha a szerver teljesítménye lehetővé teszi az olcsóbb alternatív Server & CAL-okkal történő licencelést.

Az, hogy az SQL Server 2016 Standard kiadásának magonkénti licencelése kedvezőbb-e egy vállalat számára, mint a Server plusz CAL-ok szerinti licencelés, a vállalaton belüli felhasználástól függ, és például az alkalmazottak számától és a szolgáltatások virtualizáltsági fokától. Ez fordítva is lehetséges, azaz a szerver/CAL licencelés a költséghatékonyabb megoldás. Egy maximum 2 processzoros, egyenként 8 magos gépet olcsóbban lehet licencelni az SQL 2016 Server/CAL verzióval, feltéve, hogy a felhőszolgáltatások stb. iránti tényleges igény kisebb.

SQL Server 2016 licenc szerverenként/CAL-onként

A Microsoft licenc Server/CAL-onként ezekből az összetevőkből áll:

Minden egyes kiszolgálóhoz, amelyen az SQL Server 2016 Standard kiadása fut, alapvetően saját kiszolgálói licenc szükséges. Ahhoz, hogy az alkalmazottak minden kiszolgálói szolgáltatást és funkciót használni tudjanak, a kiszolgálói licencet további ügyfél-hozzáférési licencekkel (CAL) kell kiegészíteni. Minden egyes felhasználóhoz vagy végberendezéshez külön hozzáférési engedélyre van szükség - felhasználói vagy eszköz CAL-ként -.

SQL Server 2016 licenc 2 magonként

Az SQL Server 2016 processzormagok alapján történő licencelésekor a Microsoft a következő kritériumok szerint határozza meg a számítási módszert: Egy mag licenc két magra vonatkozik - szemben a korábbi számítással, amely processzoronként egy licencet becsült.

Így az SQL Server 2016 teljes licenckövetelményét mostantól a processzoronkénti magok számából számítják ki.

Figyelembe kell azonban venni, hogy a Microsoft a következő szabályt vezette be: Minden egyes szerverhez legalább 16 magos licenc szükséges, azaz 8 darab 2 magos licenccsomag. Ennek oka az, hogy a Microsoft általában ezt a legalacsonyabb magszámot állította be. Ez azt jelenti, hogy a ténylegesen alacsonyabb magszámú motorok még mindig nem engedélyezhetők alacsonyabb áron. A Server/CALs csomaggal történő licenceléssel ellentétben azonban nincs szükség további CAL-okra.

Vásároljon licenceket a Microsoft SQL Server 2016-hoz alacsony áron a Wiresoftnál

Attól függően, hogy a Microsoft SQL Server 2016 2-magos vagy Server/CAL termékekhez kíván licenceket vásárolni, a Wiresoftnál mindkét licenccsomagot eredeti Microsoft licencként kapja meg - méghozzá különösen kedvező áron. Ennek oka, hogy az európai vállalatok által rajtunk keresztül teljesen legálisan beszerzett, fel nem használt szoftverlicencek értékesítésével árelőnyt kínálunk Önnek. Az Európai Bíróság jogerős döntése szerint a szoftvertermékek, például a szerverlicencek továbbértékesíthetők. Ezért biztos lehet benne, hogy egy teljesen használható licenccsomagot vásárol a Wiresoft-tól, minden licencet előzetesen alaposan ellenőriztünk. Sok lelkes ügyfél már használja licencajánlatunkat. Ha bármilyen kérdése van a Microsoft SQL Server 2016 licencelésével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.