Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard Az SQL Server 2016 Standard megbízható, skálázható, hibrid adatbázis-platformot biztosít a vállalatok számára az intelligens, kritikus alkalmazások létrehozásához, mivel ez a kiadás tartalmazza az...
129 635,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Az SQL Server 2016 Standard 2-Core kiadás megbízható, skálázható és hibrid relációs adatbázis-platformot biztosít a vállalatok számára az asztali, szerver és webes intelligens alkalmazások...
610 619,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2016: Hatékony adatplatform a vállalatok számára

Bevezetés az SQL Server 2016-ba

A Microsoft SQL Server 2016 megjelenésével új mércét állítottak fel a vállalati adatkezelési rendszerek területén. Ez a kiadás a fejlett analitikát, a robusztus teljesítményoptimalizálást és a példátlan biztonsági funkciókat ötvözi, hogy megbízható adatplatformot biztosítson az üzleti szempontból kritikus alkalmazások számára.

Mi az újdonság az SQL Server 2016-ban?

Az SQL Server 2016 olyan innovatív funkciókat vezet be, amelyek minden méretű szervezet számára előnyösek. Ezek közé tartoznak a továbbfejlesztett in-memory technológiák, a továbbfejlesztett biztonsági intézkedések, például az Always Encrypted és a fejlett elemzési eszközök szorosabb integrációja.

Az SQL Server 2016 fő jellemzői

Teljesítmény és rendelkezésre állás

In-Memory OLTP

Az SQL Server 2016 kibővíti az in-memory OLTP képességeket, amelyek forradalmasítják a tranzakciós adatbázis-műveletek feldolgozási sebességét azáltal, hogy lehetővé teszik a főmemóriában történő feldolgozást.

AlwaysOn magas rendelkezésre állás

Az AlwaysOn funkciófejlesztések továbbfejlesztett nagy rendelkezésre állást és katasztrófa utáni helyreállítási megoldásokat biztosítanak, hogy a kritikus alkalmazások és adatok mindig rendelkezésre álljanak.

Áttörés a biztonság terén

Mindig titkosított

Az Always Encrypted funkcióval az SQL Server 2016 olyan áttörést jelentő biztonsági technológiát kínál, amely az érzékeny adatokat nyugalomban és szállítás közben is titkosítja anélkül, hogy az alkalmazáskódokat módosítani kellene.

Sorszintű biztonság

A Row-Level Security lehetővé teszi az egyes adatrekordokhoz való hozzáférési jogok meghatározását, megvalósítva az adatok adatbázisban való láthatóságának finomra szabott ellenőrzését.

Fejlett analitika

Integrált R-szolgáltatások

A statisztikai számítások és grafikák nyelvének és környezetének, az R-nek az integrálásával közvetlenül az adatplatformon végezhetők átfogó elemzések, anélkül, hogy az adatokat mozgatni kellene.

PolyBase

A PolyBase megkönnyíti a relációs és nem relációs adatok T-SQL segítségével történő kezelését és lekérdezését, ami egyszerűsített adatfeldolgozást jelent Hadoopban vagy Azure Blob Storage-ban.

Összefoglaló: Miért érdemes az SQL Server 2016-ot választani?

A Microsoft SQL Server 2016 egy átfogó adatplatform, amely nagy teljesítményt, fejlett biztonságot és mély elemzési képességeket kínál. Segítségével a szervezetek gyorsabban hozhatnak adatvezérelt döntéseket, miközben gondoskodnak az információk biztonságáról és integritásáról. Mivel az SQL Server 2016 egy bevált megoldás, amelyet folyamatosan frissítenek, sok szervezet számára az újabb verziók megjelenése után is megbízható választás marad.

A nagy mennyiségű adat hatékony kezelésére és az összetett adatelemzési feladatok támogatására képes SQL Server 2016 világszerte számos informatikai rendszer gerincét képezi. Azon szervezetek számára, amelyek bevált, biztonságos és nagy teljesítményű adatkezelési megoldást keresnek, az SQL Server 2016 továbbra is erős választás marad.

Kategóriák