Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Itt van néhány információ a Microsoft Office 2007 Standard online MLK letöltésként németül és számos más nyelven: Termékinformáció: Microsoft Office 2007 Standard 2007 júniusa óta elérhető, és folyamatos produktív munkát tesz lehetővé...
5 460,90 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Nálunk olcsón vásárolhat Microsoft Office 2007 Enterprise - letöltésként teljes verzió ESD! Itt néhány információ a Microsoft Office 2007 Enterprise online MLK letöltésként németül és még több nyelven: Termékinformáció: A Microsoft...
10 934,90 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - az összes alkalmazás üzleti szakemberek számára egyetlen csomagban, egyetlen licenc formájában Az MS Office 2007 - és vele együtt a 2007-es Professional Plus kiadás is - mérföldkövet jelent a...
8 341,90 Ft *

Mely programok tartoznak ide?

Attól függően, hogy melyik szoftververziót választja, különbségek vannak a benne foglalt programok tekintetében. Elmagyarázzuk, hogy mely alkalmazások állnak rendelkezésre, és milyen feladatokat látnak el.

Microsoft Word

A Word messze a legelterjedtebb szövegszerkesztő program a világon. A Windows és Mac operációs rendszerekhez egyaránt megtalálható az Office csomagban. A program nemcsak magánhasználatra, hanem üzleti felhasználásra is alkalmas.

Egyszerűen fogalmazva: a Microsoft Word rendelkezik az összes szükséges funkcióval ahhoz, hogy egy írott művet publikálásra alkalmassá tegyen. A Word a szövegformázás mellett a dokumentumok grafikus szerkesztésére is használható. A program támogatja továbbá az olyan adminisztratív üzleti folyamatokat, mint például a sorozati levelek létrehozása.

Microsoft Excel

A Microsoft Excel a legszélesebb körben használt táblázatkezelő program. Nemcsak táblázatokat hozhat létre, hanem képletekkel és függvényekkel átfogó számításokat is végezhet. Az eredmények a rendezési, csoportosítási és szűrési funkciók, valamint a pivot táblázatok segítségével értékelhetők, és grafikusan, diagramokban jeleníthetők meg.

A jobb áttekinthetőség érdekében az Excelben különböző munkafüzetek vannak különböző fülekkel. Munkafüzetenként 65 000 lapot hozhat létre

Microsoft PowerPoint

A PowerPoint egy Microsoft program, amellyel prezentációkat készíthet. A Wordhöz és az Excelhez hasonlóan ez is elérhető Windowsra és Macre.

A Microsoft PowerPoint oldalközpontú programnak tekinthető, mivel minden egyes diához széles körű tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre. A tervezési lehetőségek nagyon sokoldalúak. Öntől függ, hogy szövegeket, grafikákat, táblázatokat és diagramokat vagy multimédiás tartalmakat, például filmeket és hangokat szeretne-e beilleszteni. A diavetítéshez számos effektus áll rendelkezésre.

Microsoft Access

A többi alkalmazáshoz hasonlóan az MS Office Access is elérhető önálló irodai alkalmazásként vagy az Office csomag részeként. A szoftver csak Windowsra érhető el, és különösen alkalmas vállalatok számára. Az Access segítségével elsősorban adatbázis-alkalmazásokat hozhat létre és kezelhet. Ezek a PC-re és a böngészőre is készíthetők alkalmazásokként. Ezt követően az adatbázisok hozzáférhetővé válnak az érintett kollégák számára.

Microsoft Publisher

A Microsoft Publisher egy asztali kiadványszerkesztő szoftver. Nyomtatott kiadványok, e-mail címlapok és termékbemutatók készítésére használják. Üdvözlőlapok és meghívók is készíthetők. A program abban különbözik az MS Wordtől, hogy ebben az esetben az elrendezés szerkesztése áll a középpontban.

Az alkalmazás a kisebb cégeket és a magánügyfeleket célozza meg. Mivel a tervezési sablonok már benne vannak, a tartalom gyorsan szerkeszthető és közzétehető.

Microsoft Outlook

Az MS termékpalettáját az Outlook e-mail szolgáltatás egészíti ki. Itt fogadhatja és kezelheti az e-maileket, amint beállította a levelezési címét.

Az e-mail funkció mellett van egy integrált naptár is, amelyben a találkozókat közvetlenül e-mailből továbbíthatja az adott időpontra. Így elkerülheti a hibákat a dátum és az idő átvitelekor. Az archivált leveleket és találkozókat bármikor elérheti - akár internet nélkül is.

Microsoft Office 2007: Piaci bevezetés és fejlesztés

 • Az Office 12 kódnév alatt 2005-ben jelentették be az Office új verzióját.
 • A WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) alkalmával Bill Gates 2006. május 23-án bemutatta a Beta 2-t. A Microsoft bétaprogramja elérhetővé vált a teszteléshez. 2006. május vége és október vége között a verziót 3,5 milliószor töltötték le. Csak Németországban 500 000 letöltés történt.
 • 2006. szeptember 14-én bemutatták a Beta 2 technikai frissítését, amely a felhasználói felületet érintő néhány változtatást tartalmazott. Ezen kívül a Beta 2 verzió programhibáit is kijavították.
 • A béta fázis 2006. október 30-án ért véget, és azóta a verzió már nem tölthető le. Alig néhány nappal később a fejlesztés a gyártáshoz való kiadással fejeződött be. Az Office 2003 utódja 2007. január 30-án jelent meg a piacon az egyéni felhasználók számára, a Windows Vista operációs rendszerrel egy időben. A vállalatok már 2006 novemberében megvásárolhatták az Office 2007-et és a Windows Vistát.
 • Az Office 2010 utódja az azonos nevű évben jelent meg a piacon.
 • 2017. október 10-én a Microsoft megszüntette az Office 2007 technikai támogatását.

Ezek az innovációk várják Önt

 • Az Office 2007 először nem rendelkezik a megszokott menüstruktúrával és a megszokott eszköztárakkal. Ebben a verzióban a menüszerkezetet egy többfunkciós sáv, más néven szalag váltja fel. Ennek az az előnye, hogy a parancsok csoportosítva vannak, ezek pedig lapokba vannak csoportosítva. Így a program áttekinthetőbbé válik, és gyorsabban kiválaszthatja a kívánt funkciókat.
 • Az irodai alkalmazások szabványos lapjai különböző felsoroláspontokkal bővülnek, amelyek a kontextustól függően állnak rendelkezésre. Kétféle típus létezik: Program lapok, amelyek csak egy adott nézetmódban választhatók ki, és a kontextus lapok, amelyek például grafikákkal, táblázatokkal és diagramokkal való munka során érhetők el.
 • Az Office 2007 másik újdonsága az úgynevezett élő előnézetek. A formátumfunkciók, sablonok és minták valós idejű előnézetben jelennek meg a dokumentumablakban.
 • Ezzel a verzióval a Microsoft egy új, XML-alapú szabványos fájlformátumot (OpenXML) vezet be. Az MS Office korábbi modelljei egy ingyenes átalakító segítségével megnyithatják és szerkeszthetik a formátumot.
 • A kompatibilitási mód lehetővé teszi a régi fájlformátumokban történő mentést. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok a Windows és Mac régebbi Office-verziókkal is könnyen olvashatók.
 • A Microsoft Office 2007 egy új, a PDF-hez hasonló exportformátumot (XPS) is bevezet.

Melyik Office 2007-es verzió melyik felhasználó számára alkalmas?

A Wiresoft® az Office 2007 szoftvert három különböző változatban kínálja. Megmutatjuk, hogy melyek állnak rendelkezésre, és melyik a legmegfelelőbb az Ön által tervezett alkalmazáshoz.

Professional Plus

Ez a verzió különösen alkalmas vállalati ügyfelek számára. A Professional Plus megkönnyíti a mindennapi munkát az irodában. A számos egyszerű és intuitív programnak köszönhetően könnyedén feltérképezheti vállalata folyamatait, és nagyobb hatékonyságot biztosíthat. A teljes körű irodai szoftveres megoldás letölthető az üzleti ügyfelek számára, és a jól ismert Microsoft termékcsalád összes alkalmazásával rendelkezik.

Ezek a programok a következőkben állnak rendelkezésre

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Vállalat

Akár a munkahelyén, akár otthon van, az Office 2007 Enterprise verziójával bárhol is dolgozik, a legtöbbet hozhatja ki a munkájából. Nem számít, hogy számítógépet, telefont vagy webböngészőt használ. Ugyanazok a programok állnak rendelkezésre, mint a Professional Plus esetében. A Wiresoft® oldalon a teljes verziót egyfelhasználós licencként kapja meg egy második használati joggal.

Standard

Az Office Standard-2007 elsősorban a magánfelhasználóknak és a kisvállalkozásoknak szól, akiknek szükségük van a termelékenységi eszközök széles választékára. A Standard verzió egy irodai szoftver, amely alapvető programokat tartalmaz, amelyekkel gyorsan és egyszerűen elvégezheti a feladatokat. Akár dokumentumokat szeretne egyértelműen megtervezni, akár táblázatokat vagy prezentációkat készíteni, akár e-maileket, naptárbejegyzéseket és kapcsolatokat kezelni - mindez lehetséges.

Ezek a programok a következők:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Hogyan telepíthetem az Office 2007-et Windows 10-re?

Az Office 2007 már nem támogatott mainstream, de a Windows 10 rendszeren továbbra is telepíthető és használható. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan járjon el a legjobban:

A Microsoft Office 2007 telepítése

 1. Helyezze be a CD-t a meghajtóba. Ha a telepítővarázsló nem indul el automatikusan, menjen a CD-meghajtóhoz, és válassza a "SETUP.EXE" parancsot.
 2. A rendszer meg fogja kérdezni a termékkulcsot. Adja meg. A termékkulcs általában a CD-házon található matricán található.
 3. Olvassa el a Microsoft szoftverlicenc feltételeit, és fogadja el azokat. Most kattintson a "Tovább" gombra.
 4. Kövesse az utasításokat. Az Office 2007 telepítése után bezárhatja az ablakot.

A Microsoft Office 2007 aktiválása

Ahhoz, hogy az összes Office-program továbbra is problémamentesen működjön, továbbra is aktiválnia kell az Office-t.

 1. Kattintson a Microsoft Office gombra. Ezután kattintson a "Beállítások" és a "Microsoft Office aktiválása" gombra.

A következőket is tudnia kell

A Microsoft Office 2007-hez már nincsenek biztonsági frissítések, semmiféle támogatási lehetőség, illetve teljesítmény- és kompatibilitási frissítések. A szolgáltató Microsoft 2017 októberében megszüntette ezeket a szolgáltatásokat. Az összes Office 2007-es program továbbra is használható. Előfordulhatnak azonban biztonsági hiányosságok. Ezért fedezze fel az újabb szoftvercsomagokat, mint például az Office 2013, az Office 2016 és az Office 2019.

Az Apple-termékek tulajdonosai számára az Office for Mac is elérhető. Legyen szó magánfelhasználóról, diákról vagy vállalatról - minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő kiadást.

Rendelje meg az MS Office-t a Wiresoftnál® - gyorsan és egyszerűen

Rendelje meg könnyedén az Office 2007-et a Wiresoft® webáruházban! Nálunk nemcsak a megfizethető árakból, hanem az első osztályú termékekből is profitálhat. Kíváncsi, miért olyan olcsók nálunk a szoftverlicencek más szolgáltatókhoz képest? Erre a kérdésre könnyű válaszolni. A használt licenceket felvásárlások, fúziók vagy fizetésképtelenségek során szerezzük meg és kínáljuk fel kedvezményes áron. A használt szoftverek újrahasznosításának elve mind az eladó, mind a vásárló cégek számára kifizetődő. Nagy előnye az Ön számára: Minden Microsoft Office 2007alkalmazás korlátlanul használható!

Mivel az áruk kézbesítése kizárólag digitális úton történik, Önnek nem keletkeznek további költségei. Az MS Office csomag maximum 24 óra elteltével áll az Ön rendelkezésére. Fizessen kényelmesen az Ön által választott fizetési móddal. Előrefizetést, PayPal, hitelkártya, azonnali banki átutalást és számlás vásárlást kínálunk.