Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit)
Terminalserver Kompatibilis


Az MS Office 2007 - és így a 2007 Professional Plus   kiadás is - mérföldkövet jelent a Office csomagok történetében: A régebbi verziókhoz és elődökhöz képest a Plus funkcionalitás és hatékonyság tekintetében olyan lehetőségeket kínál, amelyek a benne foglalt programokkal a vállalatok számára nélkülözhetetlen eszközzé teszik, de a magánfelhasználók és az egyéni vállalkozók számára is megkönnyítik a mindennapi irodai és adminisztratív feladatok hatékony elvégzését: a Word 2007 a szövegek sokféle formátumban történő létrehozásához, a Excel 2007 az összetett számításokhoz, a Outlook 2007 az átfogó kommunikációhoz és feladattervezéshez, a PowerPoint 2007 pedig az áttekinthető jelentések és prezentációk megtervezéséhez. Plus Ezen kívül a Office kiadás 2007 Professional Plus további programok széles választékát kínálja: a következőkkel Publisher 2007 a nyomtatott sajtóban megjelenő kiadványok különféle lehetőségeihez, de online is, a Access 2007 a különféle adatbázis-alkalmazásokhoz, és végül az InfoPath 2007 a gyakorlati adatgyűjtéshez és elemzéshez szükséges űrlapok létrehozásához. A Professional Plus kiadás vásárlói így egy olyan kifinomult Office változatot kapnak, amely professzionális munkát és átfogó kommunikációt tesz lehetővé.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - az összes alkalmazás üzleti szakemberek számára egyetlen csomagban, egyetlen licenc formájában

Az MS Office 2007 - és vele együtt a 2007-es Professional Plus kiadás is - mérföldkövet jelent a Office csomagok történetében: A régebbi verziókhoz és elődökhöz képest olyan funkcionalitásbeli és hatékonysági pluszt kínál, amely a mellékelt programokkal együtt a vállalatok számára is nélkülözhetetlen eszközzé teszi, de a magánfelhasználók és az egyéni vállalkozók számára is megkönnyíti a mindennapi irodai és adminisztratív feladatok hatékony elvégzését: a Word 2007 a szövegek sokféle formátumban történő létrehozásához, az Excel 2007 az összetett számításokhoz, az Outlook 2007 az átfogó kommunikációhoz és a feladatok tervezéséhez, a PowerPoint 2007 pedig az élénk jelentések és prezentációk tervezéséhez. Különösen a Office-Edition 2007 Professional Plus kínál ezen kívül egy nagy plusz további programokat: a Publisher 2007 a nyomtatott sajtó kiadványainak különböző lehetőségeihez, továbbá az on-line, az Access 2007 az adatbázis alkalmazások sokaságához, és végül az InfoPath 2007, hogy űrlapokat biztosítson az adatok gyakorlati gyűjtéséhez és értékeléséhez. A Professional Plus kiadás vásárlói ezáltal egy kiforrott Office-verzióban részesülnek, amely lehetővé teszi a professzionális munkát és az átfogó kommunikációt.

Ez az MS Office 2007 újdonsága Professional Plus

A Professional Plus Edition többek között a következő új funkciókat kínálja a különböző programokban :

 • Új szalag: A frissített felhasználói felület gyorsabb és intuitívabb navigációt tesz lehetővé.
 • A testreszabható beállítások témákkal és elrendezésekkel növelik a termelékenységet.
 • Az új Élő előnézet a sablonokat és terveket valós idejű adatok alapján jeleníti meg a dokumentumablakban.
 • Az XML-fájlformátum támogatása nagyobb biztonságot nyújt, csökkenti a dokumentum méretét és gyorsabb betöltési időt tesz lehetővé.
 • Az Outlook mostantól lehetővé teszi az e-mailekben való keresést, valamint az RSS feedekre való feliratkozást és a spamszűrést.
 • Az Access kész, szerkeszthető Standard formátumokat kínál.
 • Az Excel automatizált képletei felgyorsítják a számításokat.

Az új Ribbon felület

A Professional Plus 2007-ben található klasszikus Microsoft alkalmazások mindegyike teljesen újratervezett megjelenésben mutatkozik be ezáltal: A Office- elődök korábbi menüszerkezetét az egyes Office 2007 programokban egy áttekinthető multifunkciós sáv - más néven Ribbon - váltja fel. A Ribbon mostantól minden egyes Office-Program egyes csoportjaiban összefoglaló parancsokat kínál, amelyeket listák és párbeszédpanelek egészítenek ki. Ezek azután általában lapok formájában érhetőek el, amelyek kontextus szerint tovább vannak osztva. Ily módon egy adott művelet végrehajtásához szükséges összes parancs vagy funkció csoportosítva van, és azonnal elérhető egy áttekinthető helyen, például egy Word-dokumentum saját specifikációi szerinti formázásához vagy egy grafika beillesztéséhez és szerkesztéséhez egy dokumentumban.

A Ribbon emellett lehetőséget nyújt arra is, hogy az egyes menükben felhasználó által meghatározott beállításokat végezzen, és így a saját igényeihez igazítsa azokat, így a gyakran használt funkciók közvetlenül elérhetők, ami szintén a munka hatékonyságát növeli.

Az új élő előnézet

Ezen túlmenően a Office 2007 honlapon található Professional Plus valamint a többi kiadást a

úgynevezett élő előnézet: A megnyitott programtól függően ez a funkció a sablonokat és a terveket, de a formátumfunkciókat is megjeleníti egy dokumentumablakban, valós idejű előnézetben.

Az új fájlformátum OpenXML

Az OpenXML segítségével a Office 2007-es verzió a Professional Plus kiadásban egy új, XML-alapú Standard fájlformátumot is biztosít, amely számos olyan előnyt kínál, amely fontos a modern üzleti világban: Az XML-támogatás például csökkenti a fájlok méretét, ami egyrészt helyet takarít meg a számítógépen, másrészt jelentősen csökkenti a dokumentumok betöltési idejét a weboldalakon.

A weboldalakon az XML-támogatás biztosítja, hogy a dokumentumok mérete hatékonyan csökkenjen, ami kellemesen rövidebb betöltési időt eredményez. Az XML-fájlok az adatvesztés megelőzésével (Data Loss Prevention - DLP) az adatvesztés ellen is jobb védelmet nyújtanak.

Az új kompatibilitási mód

A Microsoft Office 2007-ben a Office programok régebbi verzióival (Office 97) létrehozott dokumentumok az úgynevezett kompatibilitási módban újra megnyithatók, szerkeszthetők és menthetők, így újra elérhetővé válnak a Office régebbi verzióival a Windows és a Mac OS számára, és szerkeszthetők is. Ezt többek között azzal érik el, hogy minden olyan funkció, amely a régebbi programverzióban nem létezik, itt nem érhető el, így nem merülnek fel kompatibilitási problémák.

A Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition a Wiresoftnál

Az MS Office 2007 Professional Plus kiadásának megvásárlása sok vásárló számára egyrészt azzal a nagy előnnyel jár, hogy ezt még mindig támogatják a régebbi Microsoft operációs rendszerek a Windows XP SP3 verziótól kezdve, amelyet még mindig régebbi hardvereken használnak, így ez a széles körű kompatibilitás eléggé vásárlást eldöntő tényező. Másrészt ez a kiadás csak mennyiségi licencként kapható a hagyományos üzletekben. A Wiresoftnál azonban az ügyfelek a Professional Plus 2007-et használt szoftver formájában, egyedi licencként is megvásárolhatják.

A Wiresoft szoftverboltjában megvásárolhatja a Office 2007 Professional Plus, valamint ennek a verziónak más kiadásait és az újabb Office csomagokat. A Professional Plus 2007 egyes programjainak bemutatása, beleértve a Office 2007 Professional Plus újdonságait is, a következő áttekintést nyújtja.

MS Office 2007 Professional Plus - minden üzleti eszköz egy csomagban egyesítve

A Office- a bevált Word, Excel, PowerPoint és Outlook klasszikusai mellett a Professional Plus 2007-es kiadás a Microsoft Publisher 2007 DTP program mellett tartalmazza az Access 2007 adatbázis alkalmazást és az InfoPath 2007 űrlapkészítő eszközt is. Ezek a kiegészítő alkalmazások szinte nélkülözhetetlenek a kereskedelmi és/vagy üzleti felhasználási területek számára.

Az MS Office Edition 2007 Professional Plus összes programjának áttekintése:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

A Microsoft Word 2007 számos fejlesztést, valamint néhány új funkciót és jellemzőt kínál: Számos szabványos sablon áll rendelkezésre, amelyek segítségével azonnal létrehozhatók az üzleti és magánjellegű szöveges dokumentumok, amelyek professzionálisan előre formázottak és tovább testreszabhatók. A szövegek vonzóbbá tételéhez olyan új effektek is rendelkezésre állnak, mint az átlátszóság és a 3D. A Wordben makrók is létrehozhatók bizonyos szövegszerkesztési lépések hatékonyabb kezelésére. Nagy előnye még a verziók vagy módosítások, valamint a megjegyzések központi kezelése.

Excel 2007

A nagy teljesítményű táblázatkezelő program mostantól kibővített funkciókat kínál a képletek létrehozásához és az adatok megjelenítéséhez; ezek közé tartoznak a pivot táblázatok és a professzionális, szemléletes diagramok néhány lépésben történő létrehozásának lehetősége. A Microsoft SharePoint Services-hez való kapcsolódás védi a bizalmas adatokat a másokkal való kommunikáció során.

PowerPoint 2007

A PowerPoint 2007 a diamesterrel hatékony eszközt biztosít az összes sablon kezeléséhez, hogy biztosítsa a vele készített prezentációk egységes megjelenését, és időt takarítson meg. Számos új szöveg- és tipográfiai hatás, valamint formázási eszköz áll rendelkezésre a tervezéshez, amelyek többsége egyetlen kattintással azonnal alkalmazható.

Az integrált dokumentumellenőrző megbízhatóan eltávolítja a megjegyzéseket, rejtett szöveget vagy személyes információkat a prezentáció közzététele vagy megosztása előtt, és a digitális aláírás is biztosítja, hogy a tartalom nem módosítható. Az újonnan elérhető Office Open XML .pptx formátumnak köszönhetően az ezzel a formátummal készített prezentációkat HTML weboldalként is közzé lehet tenni.

Outlook 2007

A bevált kommunikációs szoftver hatékony funkciókat kínál a napi e-mail forgalom kezeléséhez, többek között a Sofortsuche segítségével, hogy az e-maileket, beleértve a mellékleteket is, bizonyos kifejezésekre vagy kulcsszavakra keressük, valamint hogy az adatokat és információkat célzottan az egyes felhasználók és célok érdekében kiadjuk, valamint egy Spam-szűrővel. Az üzenetek összeállítása, beleértve a formázást is, szintén intuitívabbá és ezáltal könnyebbé vált. A naptárral ellátott integrált feladatsáv számos lehetőséget kínál a találkozók és projektek koordinálására. A tartalmak színkódolhatók és jelölhetők például egyes személyek vagy fontosság szerint.

InfoPath 2007

Az InfoPath 2007 különböző adatok gyűjtésére szolgáló űrlapok létrehozására, kezelésére és cseréjére szolgál. Mivel ezek XML-alapúak, a Office SharePoint Server 2007-en keresztül az integrált "Forms Services" szolgáltatással a weben is elérhetővé tehetőek, és így az InfoPath szoftver nélkül is kitölthetőek.

Az InfoPath 2007 használatával megvalósuló forgatókönyvek közé tartozik a leltárkövetés, a projektállapot-jelentések, a költségjelentések és a biztosítási kötvények. Az InfoPath 2007-et úgy tervezték, hogy integrálható legyen az Outlook 2007 programmal, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az InfoPath űrlapokat az Outlook 2007-ből nyissák meg és szerkesszék.

Publisher 2007

Ez a nagy teljesítményű DTP-program úgy lett kialakítva, hogy azonnal és egyszerűen készíthet kiváló minőségű kiadványokat a legkülönbözőbb célokra, a szórólapoktól és a személyre szabott formanyomtatványoktól a nagyméretű brosúrákig. A Publisher 2007-ben található sablonok nemcsak a nyomtatott termékeket, hanem az e-mail hírlevelek küldésére és a weboldalak tervezésére szolgáló formátumokat is tartalmazzák. A többi Office programmal való átfogó kompatibilitásnak köszönhetően a Word, Excel, Access, Outlook és PowerPoint programokból származó szövegek, képek, táblázatok stb. is felhasználhatók.

Access 2007

A bevált adatbázis-programot a különböző forrásokból származó adatok központi összegyűjtésére és strukturálására használják, hogy azokat a vállalaton belül vagy külsőleg az ügyfelek számára további feldolgozás céljából elérhetővé tegyék. A különböző formátumú sablonoknak köszönhetően az összegyűjtött információk jobban elemezhetők és felhasználhatók, valamint érthető formában, jelentés formájában is bemutathatók.

A Windows SharePoint Services segítségével az Access 2007 felhasználói bármikor szerkeszthetik a rögzített adatokat, visszaállíthatják a törölt információkat, és egyéni hozzáférési jogosultságokat állíthatnak be.

Az MS Office 2007 rendszerkövetelményei Professional Plus

A Office Edition 2007 Professional Plus számos régebbi Windows operációs rendszerrel kompatibilis, de a Windows 10 már nem támogatja. A Office 2007 verzióval bevezetett új szalagfelület azonban a korábbi verziókhoz képest több lemezterületet igényel. Általánosságban a következő minimumkövetelmények vonatkoznak az összes alkalmazás megfelelő végrehajtására:

 • Operációs rendszerek: Microsoft Windows XP Service Pack 3-tól Windows 8.1-ig vagy Microsoft Windows Server 2003 vagy magasabb verzióig
 • Processzor: min. 500 MHz - az Outlook összes funkciójának használatához 1 GHz ajánlott
 • Memória: min. 256 MB RAM - 512 MB ajánlott az Outlook-szolgáltatások megfelelő használatához
 • Hely a merevlemezen: min. 2 GB
 • Képernyőfelbontás: min. 1 024 x 768

Vásárolja meg az MS Office 2007 Professional Plus a Wiresoftnál egyetlen licencként, alacsony áron

A Microsoft 2007 Professional Plus Edition a Office-kiadások közé tartozik, amelyeket a hagyományos kereskedelemben csak vállalatoknak szóló mennyiségi licencként kínálnak, és ezért ott nem kaphatók egyedi licencként. Office A Wiresoft Software Shopban a 2007 Professional Plus kiadást előfizetési kötelezettség nélkül, egyfelhasználós licencként vásárolhatja meg; a Wiresoft Shopban történő vásárláskor csak a Office kiadás teljes verziójának egyszeri költségeit kell megfizetnie, amely a megfelelő mennyiségi licenccel azonos funkcionalitást kínál.

Az alapul szolgáló mennyiségi licenc általában egy nagyobb cégtől származik, és a Wiresoft vásárolta meg. A mennyiségi licencek megvásárlásakor a vállalatnak joga van a felesleges szoftverlicencek vagy a teljes mennyiségi licenc továbbértékesítésére is - függetlenül attól, hogy az abban szereplő egyes licenceket vagy a teljes mennyiségi licencet használták-e fel vagy sem. Az eladással a mennyiségi licenc feloldódik, és egyedi licencekké alakul át, amelyeket használt szoftverként említenek. Ez a felosztás vagy kijelölés nincs hatással a kínált Office 2007 Professional Plus Edition vagy a benne lévő programok általános funkcionalitására. A Wiresoft ezeket az egyfelhasználós licenceket különösen alacsony áron kínálja vásárlási verzióban.

A Wiresoftnál történő szoftvervásárlás nemcsak olcsó, hanem biztonságos is: a Office 2007 Professional Plus szoftvert a vásárlási folyamat sikeres befejezése és az azonnali letöltés után telepítheti számítógépére, és a mellékelt megfelelő mennyiségi licenckulccsal aktiválhatja, amely csak az Ön személyes egyedi licencére érvényes és működőképes. Mivel a Wiresoft kizárólag a Office 2007 Professional Plus szoftvert vagy más Office kiadásokat vagy verziókat értékesít, amelyek azonosak az eredeti Microsoft termékekkel; azok a vállalatok, amelyekből ezek a korábbi mennyiségi licencek származnak, kizárólag Európában találhatók, így a Office 2007 Professional Plus kiadás használt szoftverként történő megvásárlása semmilyen jogi kockázattal nem jár, mivel a használt szoftverek kereskedelme a törvény szerint megengedett, amit bírósági határozatok is többször megerősítettek.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft Shopban kedvező lehetőség az Ön, mint vásárló számára, hogy egyébként nem elérhető szoftvereket használhasson Office-Egyébként nem elérhető kiadások, mint például a Professional Plus 2007. Ügyfélkörünkbe ezért kkv-k, de önfoglalkoztatók és magánszemélyek is tartoznak, akiknek előnyös a Microsoft-programok olcsó választéka.

A Wiresoft Software-Shopban az MS Office-Edition 2007 Professional Plus, valamint ennek a verziónak a többi kiadása és újabb kiadásai és más Microsoft programok is megtalálhatók alacsony árú, letölthető vásárlási verzióban. A következő kérdésekkel kapcsolatban Professional Plus vagy bármely más Microsoft Office szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chat-en keresztül.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák